2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canım karnındaki şişlik indimi seni merak ettim?:26::26:Bugun bebişinle ilk günün annesi bebişine iyi bak

yok cnm inmedi ama daha iyiyim içi boşaltılan yumurtaların içi tekrar sıvı ile dolmuş, doktor o yüzden şişmiş karnın dedi ama başka kimse böyle olmadı sanırım o yüzden ne yapmam gerektiğini bilmiyorum :) beklicem artık:) evet bebişimle ilk günümdü dün bugün 1.günümüz bitti haftaya cuma test tarihim inşallah hayırlısı olur.sen nasılsın ne zaman gidiyorsun tekrar muayeneye?

Güzel dileklerin için Sağol canim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah. Bizler bu tedavide cok sabırlı olmalıyız,lütfen sende hiç moralini bozma vardir elbet her şerde de bir hâyir.mutlaka senin içinde doğru zaman gelecek.insallah hic tedaviye gerek kalmadan kucagina alırsın yavrunu.ALlah gönlüne göre versin tatlım :)

Bugün saat 14:00 te canım kontrol var sanırım opu günü belli olacak inş senin güzel haberlerini alıcaz dualarım seninle

Bugün saat 14:00 te canım kontrol var sanırım opu günü belli olacak inş senin güzel haberlerini alıcaz dualarım seninle

ayy hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah.sağol cnm inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız:) haber et gelince.

günaydınnnn millllleeeetttt....

bugün güne güzel başladım, fakülteden randevu aldım. rapor çıkarmak için çalışmaya başlayacağım böylece... acayip heyecanlandım. haaa bu kadar heyecan yaptığıma bakmayın, randevum ocağın 15inde :)))) olsun yine de çok çok uzak değil. ekimde de denemiştim, aralık da arayın demişlerdi. ay o zamana kadar bekleyemem demiştim ama bekleniyomuş.... Rabbim hayırlısıyla önce rapor çıkarmayı sonra da bebişimi almayı nasip etsin, hem göbeğime hem kucağıma

günaydııın..
amayaa çok sevindim canım..en azından belli bir tarih bekliyosun artık..bize geçmiyo gibi gelse de zaman çok çabuk geçiyo aslında,senin için de jet hızıyla geçsin,bir an önce tedavi başlasın ve birlikte kucağımıza almayı bekleyelim inşallah arkadaşım..
önce rapor sonra bebişş,sonra da mutlu huzurlu günler inşallah

canım benim RABBİM her işini kolaylaştırsın inşallah sağlıkla kucağınada almak nasip olur

benim oldu canım yumurta toplamadan sonra ayy ne ağrılı bi dönemdi. benim transferin 8. günü ağrıyok ama hala şişlik var.

kızlar merhaba ben de dün akşam iğnelere başladım hayırlısıyla, aylardır bekliyorum rapordu heyetti derken şimdi bi yerden başlamak beni inanılmaz mutlu etti inşallah sonu da güzel olur. iğneye bu kadar sevineceğimi söyleseler inanmazdım ama amayaa'nın dediği gibi bu iğneler bana bebişimi getirecek o yüzden onları seviyorum :) dün muayenede dr baya bi yumurta saydı 3.3 6.7 falan gibi saydı hatta bitanesi 10.7 di aklıma takıldı ölcülerinin bu kadar farklı olması sonrasında sorun yaşatır mı beklenmedik bir şekilde büyür mü yumurtalar diye. yarn sabah için tekrar çağırdılar ama sizin de tecrübelerinizden faydalanmak istedim :) bu arada kuru incir ve kayısıyı dr ben sormadan tavsiye etti kabız olmamak için.

Kzlar gunaydin.. dr dan geliyorum.... yumurtalarım buyumus ikisi onyedi ikisi on iki iki tane de 9 olmus bir gun daha ilac kullan dediler... hepsini alirlar mi ...hepsi yeteri kadar buyumus mu

Tamam canım gelince yazarım bebişe ve kendine iyi bak

gel anam gel 3 hamiş yan yana ne güzel

ben de istereeeemmmmm... beni de unutmayın kızlar... bu arada merhaba... güzel haberlerinizi takip ediyorum.. ama işten hergün girip yazamıyorumne yazık ki... evden de malum zaten giremiyorum... kızım takipte:)))

bebeğim inşallah bugün son işlemlerini tamamlar raporunu alırsın... sonra ver elini tedavi ve dolu dolu göbişler...

cicibebem senin de buz bebeklerini alıp ıstmana az kaldı... bir an önce sana kavuşmak için gün sayıyor bebelerin...

amayacım canım arkadaşım yarın o kadın sana randevu versin, yooksa sakaryadan uçar saçını başını yolarım onun..öyle söyle ona arkadaşım:)))

kalbimdesin canım arkadaşım seni sakın unuttuğumu sanma, özellikle takip ediyorum durumunu ve tedaviye başlamanı sabırsızlıkla bekliyorum...

son bir kaç gündür burayı coşturan arkadaşları çok tebrik ediyorum...(nazar boncuğum, sevgicim, ve diğerleri valla isim sayamayacağım çünkü maşşalah 8,9 u geçti iki günkü rakam) Kızlar artık hamilesiniz... allah bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin... yazamadım ama hepinizle ben de oynadım valla...

transferi olan arkadaşlarında sonuçları güzel olacak ve buradan çığlıkları atacaklar inşallah...

kese gören, kalp atışı duyan arkadaşlarım (çileğim, kodal, binnua ve dünya54) yolu yarıladınız inşallah... kucağınıza alıp bebeişlerinizi sevip koklayacağınız günlere az kaldı.. sayılı günler çabucak geçsin inşallah...

negatif sonuç alıp bekleyen, yeni tedavilere başlayacak arkadaşlar... allah bizlere de tadaviye gerek kalmadan bu mutluluğu yaşatsın inşallah.. hepinizi çok seviyorum... dularınızda beni de unutmayın ne olur...

Haftaya pazartesi randevum vardı ya kızlar dayanamadım gece uykularım kaçıyor bende bugün devlet hastanesine gittiiiim veeee keseyi gördüüüüüük çok mutluyum :)

çok güzel şeyler bekliyor seni bitanem.. bebeğin artık sabırsızlanıyor ve annes,ni bekliyor... hep dua ediyorum sizler için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…