bebişleri aldım geldimmmmmmmmmmmmmmm canımmmmmmm. o ses türkiye dinliyoruz bebişlerimleeee
Canım karnındaki şişlik indimi seni merak ettim?:26::26:Bugun bebişinle ilk günün annesi bebişine iyi bak
afiyet olsun bebeğim bebişler tutunsun ben de yiyorummmm. tahlil günüm 28 aralık oldu senin ki?
Iyi geceler kızlar uzun bir süre yazamadim takip ettim ara ara güzel haber alan arkadaşlarım hayırlı olsun sag saglim kucaginiza alin inşallah tedaviye yeni baslayanlar ve devam edenler Allahim rast getirsin insallah Bende toparlandim cok şükür kontrolümu de oldum yumurtalık lar normal haline dönmüş dedi doktor 3 tane dondurulmusum kaldi hazir oldugunda gel dedi su ara esimin isi sallantida baska bir sirkete gecebilir bizi baska sehire gonderecekler belki neresi ve ne zaman olacagi belli degil onun icin tedaviye hemen baslamaya cesaret edemiyorum zaten merkezimiz sehir dışında bide tasinma riski cikti karisik yani bu aralarhayirlisi olsun uzun oldu biraz öpüyorum herkesi
Bugün saat 14:00 te canım kontrol var sanırım opu günü belli olacak inş senin güzel haberlerini alıcaz dualarım seninleyok cnm inmedi ama daha iyiyim içi boşaltılan yumurtaların içi tekrar sıvı ile dolmuş, doktor o yüzden şişmiş karnın dedi ama başka kimse böyle olmadı sanırımo yüzden ne yapmam gerektiğini bilmiyorum :) beklicem artık:) evet bebişimle ilk günümdü dün bugün 1.günümüz bitti haftaya cuma test tarihim inşallah hayırlısı olur.sen nasılsın ne zaman gidiyorsun tekrar muayeneye?
Bugün saat 14:00 te canım kontrol var sanırım opu günü belli olacak inş senin güzel haberlerini alıcaz dualarım seninle
günaydınnnn millllleeeetttt....
bugün güne güzel başladım, fakülteden randevu aldım. rapor çıkarmak için çalışmaya başlayacağım böylece... acayip heyecanlandım. haaa bu kadar heyecan yaptığıma bakmayın, randevum ocağın 15inde :)))) olsun yine de çok çok uzak değil. ekimde de denemiştim, aralık da arayın demişlerdi. ay o zamana kadar bekleyemem demiştim ama bekleniyomuş.... Rabbim hayırlısıyla önce rapor çıkarmayı sonra da bebişimi almayı nasip etsin, hem göbeğime hem kucağıma
Allah bağışlasın canım çok telaş stres yaptın ama bak sonu ne güzel oldu maşallah
günaydınnnn millllleeeetttt....
bugün güne güzel başladım, fakülteden randevu aldım. rapor çıkarmak için çalışmaya başlayacağım böylece... acayip heyecanlandım. haaa bu kadar heyecan yaptığıma bakmayın, randevum ocağın 15inde :)))) olsun yine de çok çok uzak değil. ekimde de denemiştim, aralık da arayın demişlerdi. ay o zamana kadar bekleyemem demiştim ama bekleniyomuş.... Rabbim hayırlısıyla önce rapor çıkarmayı sonra da bebişimi almayı nasip etsin, hem göbeğime hem kucağıma
yok cnm inmedi ama daha iyiyim içi boşaltılan yumurtaların içi tekrar sıvı ile dolmuş, doktor o yüzden şişmiş karnın dedi ama başka kimse böyle olmadı sanırımo yüzden ne yapmam gerektiğini bilmiyorum :) beklicem artık:) evet bebişimle ilk günümdü dün bugün 1.günümüz bitti haftaya cuma test tarihim inşallah hayırlısı olur.sen nasılsın ne zaman gidiyorsun tekrar muayeneye?
Tamam canım gelince yazarım bebişe ve kendine iyi bakyok cnm inmedi ama daha iyiyim içi boşaltılan yumurtaların içi tekrar sıvı ile dolmuş, doktor o yüzden şişmiş karnın dedi ama başka kimse böyle olmadı sanırımo yüzden ne yapmam gerektiğini bilmiyorum :) beklicem artık:) evet bebişimle ilk günümdü dün bugün 1.günümüz bitti haftaya cuma test tarihim inşallah hayırlısı olur.sen nasılsın ne zaman gidiyorsun tekrar muayeneye?
gel anam gel 3 hamiş yan yana ne güzel
Günaydın canım;
Benim 9. Gün 89.33
12. Gün 292.55. Bugünde inşallah kesemizi görücez
Aşk olsun üzermiyim seni hiççaynı zamanda biz seninle hemşeriyiz...ikimizde heyecanlıyız dün geceye doğru adet olsum doktoruma msj attım çarşamba sabahı randevum var bakalım beni ne sürprizler bekliyorrr
kız çıkamadım allah iyliyinizi versin ne üçü dört kalbimdesinde var
Gunaydinn
Benim 7. Gun 15
9. Gun 87.62
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?