2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canım Günaydin sanada. Hadi bakalım hayırlısı olsun. Sen ve isteyen herkes sağlıkla kucağına alsın inşallahh bebelerini.rabbim hepimizin yüzünü sonuna kadar güldürsün :))

Kuzumm çok sevindim bende ege ünv aldım raporumu 2 haftada çıkmıştı tedavi baslayıncada ilaç raporuna başvurduk şimdi onu bekliyorum 2haftada çıkar dediler günler su gibi akıp geçiyor bi bakmışsın rapor almışsın tedavi başlamış bebişini önce göbüşe sonra kucağa almışsın bak yazarken bile zaman geçti Dualarım seninle Rabbim gönlüne göre versin

uğurböceğim,, önce kendine sonra bizlere uğur getirmiş ol inşallah... ne güzel dua etmişsin böyle.. allah dualarını ve hepimizn duasını kabul etsin inşallah.. dün gece bende öyle kötü oldum ki, negatif sonuç aldığım için değil, eşim ve kızımın bana yaşattıklarını bazen kaldıramıyorum... şeytan sürekli kafamda. vır vır edip duruyor... senin duana benzer dua etmiştim.. bu duanı görünce yine ağlayasım geldi... bu arada bol bol ağlıyorum bütün psikolojim bozuldu valla.. tekrar denemek isteyipte deneyememek çoook kötü.... hep aynı şeyleri tekrarlıyorum ne olur kusura bakmayın ama bunları bile konuşacağım kimse yok biliyosunuz.. bu konuda yapayalnız olmak çok zormuş...

çok öpüyorum ... sevgi ve dua ile:)))

canım arkadaşım çok sevindim... çok şükür randevuyu ocağa vermişler... bu son denemen olacak zaten inşallah.. diğer haklarını da 2., 3. çocuğa kullanacaksın inşallah... çok öptüm... hep kalbimdesin... duamdasın... can yoldaşım...

Guzbaharcim guzel kadın. Rabbim sanada mucizeni verecek yeterki sabir arkadaşım.
Bizler zor bir yoldayiz ama inanarak ve dualarimizla mukafatimizi alacağız. Tez zamanda cennet kokulunu kucağına alman dileğiyle.

amin canım ..... çok teşekkür ederim... allah seninde önce kalp atışını duymayı sonra kolayca daha 8 ay karnında taşımayı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

valla canım eşime de direk söylüyorum... "allah sana yalvartmadan bana çocuğumu nasip etsin" diyorum... beni üzdüğü için üzülüyor ama hadi tekrar yapalım demiyor... inşallah gerek kalmadan allah nasip eder...

ne olur beni dualarınızdan eksik etme.. canım çok öpyorum.. sevgi ve dua ile..

Kizlaaar bugun kendi merkezimde testim vardii orda da degerim 179 ciktiiii bur daha cuma yine test yaptirip haber vercem degeri sonra keseye cagircaklarmis allahin izniyle rabbim o gunleri gormeyi de nasip etsin insallah hepimizeee

Kizlaaar bugun kendi merkezimde testim vardii orda da degerim 179 ciktiiii bur daha cuma yine test yaptirip haber vercem degeri sonra keseye cagircaklarmis allahin izniyle rabbim o gunleri gormeyi de nasip etsin insallah hepimizeee

Canım çok sevindim inan çok duâ ettim sana inşallah hepimize Allah kucağımıza almayı nasip etsin ♥♥

AMİN canım
çok güzel değerin maşallah
bende yarın test vericem inşallah yükselmiştir de rahatlarız ben 10 gün sonra gidicem keseye
maşallah
sana neden cuma dedilerki perşembe olması lazım değilmi

Sagol tatlim aminn sen nasilsin gordun mu keseyi

AMİN canım
çok güzel değerin maşallah
bende yarın test vericem inşallah yükselmiştir de rahatlarız ben 10 gün sonra gidicem keseye
maşallah
sana neden cuma dedilerki perşembe olması lazım değilmi

kızlaaarr azcık belirtilerinizi yazın neler yaptınız ettiniz biraz morale ihtiyacım var son 4 gün benim de korkuyorummmm

Son düzenleme:
kızlaaarr azcık belirtilerinizi yazın neler yaptınız ettiniz biraz morale ihtiyacım var son 4 gün benim de korkuyorummmm

balımmm inşallah güzel olacak inanıyorum ben
ben belirti yok diye kafayı yiyordum bide

ilk 2 3 gün iğne batması oldu kasıklarımda bazen vajinaya doğru
sonra 2. günden başlayan adet ağrım vardı dru aradım adet ağrım var diye
hayır çok erken adet için demişti
göğüslerim çok şiş ve acıyolar ama ilaçlara bağladım hep onu ama gittikçe acımaya başlamıştı
kasık batmalarım 2 3 günden sonra kesilince ben çok telaş yapmıştım ama yanlış yapmışım
gazım çok vardı rahim bölgesi tam şiş ve el değince acıyordu acayip gaz dolaşıyodu ve bazen canımı yakıyodu
dünde acayip adet ağrısı girdi 10 dk kalakaldım wcde ölüyorum zannettim ama geçti sonra ara ara oluyo ağrı
başkada bişey olmadı balım hmm bide 8. gün az bi leke oldu işte beni korkutan ama herkesde olmuyo
dru aradım kanamam başlıyo demiştim pazar günü telaşeden
inşallah sende de güzel haberler alıcaz

Son düzenleme:

amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn inşallah hadi hayırlısı olsun çok sevindim canım

ayy sevgicim cok saol iyi dileklerin için peki bişey sorsam göğüs uclarının acısı hala devam ediyomu yoksa azaldımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…