günaydınnnn millllleeeetttt....
bugün güne güzel başladım, fakülteden randevu aldım. rapor çıkarmak için çalışmaya başlayacağım böylece... acayip heyecanlandım. haaa bu kadar heyecan yaptığıma bakmayın, randevum ocağın 15inde :)))) olsun yine de çok çok uzak değil. ekimde de denemiştim, aralık da arayın demişlerdi. ay o zamana kadar bekleyemem demiştim ama bekleniyomuş.... Rabbim hayırlısıyla önce rapor çıkarmayı sonra da bebişimi almayı nasip etsin, hem göbeğime hem kucağıma
Haftaya pazartesi randevum vardı ya kızlar dayanamadım gece uykularım kaçıyor bende bugün devlet hastanesine gittiiiim veeee keseyi gördüüüüüük çok mutluyum :)
beni unutmayın... ağlarım valla
Kuzumm çok sevindim bende ege ünv aldım raporumu 2 haftada çıkmıştı tedavi baslayıncada ilaç raporuna başvurduk şimdi onu bekliyorum 2haftada çıkar dediler günler su gibi akıp geçiyor bi bakmışsın rapor almışsın tedavi başlamış bebişini önce göbüşe sonra kucağa almışsın bak yazarken bile zaman geçtigünaydınnnn millllleeeetttt....
bugün güne güzel başladım, fakülteden randevu aldım. rapor çıkarmak için çalışmaya başlayacağım böylece... acayip heyecanlandım. haaa bu kadar heyecan yaptığıma bakmayın, randevum ocağın 15inde :)))) olsun yine de çok çok uzak değil. ekimde de denemiştim, aralık da arayın demişlerdi. ay o zamana kadar bekleyemem demiştim ama bekleniyomuş.... Rabbim hayırlısıyla önce rapor çıkarmayı sonra da bebişimi almayı nasip etsin, hem göbeğime hem kucağıma
yaa inanın yüreğim ağzımda okuyorum saffaları sonuç kısımlarına ulaşana kadar nolur hamile olsun nolur hamile oldun diye dite bi ara baktım nefes almıyorum inanın sizler kadar mutlu oluyorum bugün buraya hamileyim yazmayı nasip eden yüce Rabbim inşallah 8 ay sonra hastaneden elinizde bebişiniz yada bebişlerinizle çıkıp evinize gelmeyi nasip etsin inşallah Rabbim bütün kötülüklerde korusun sizleri negatif alan arkadaşlarım inşallah RABBİM en hayırlı en kısa zamanda sizlere ve bana bu güzel mutlulukları yaşamayı nasip etsin bu zor süreçtete bizlere sabır ve dayanma gücü versin Allah'ım isyankar olmaktan sana sığınırız,Allah'ım acizlikten sana sığınırız,Allah'ım senden ümit kesmekten sana sığınırız,Allah'ım gördüğümüz görmediğimiz bütün kötülüklerden bütün şerlerden sana sığınırız en önemlisi kendi içimizdeki kötülüklerden sana sığınırız sen bizi koru sen rahmeti merhameti sonsuz olansız sen herşeyi görensin sen bize yardım et.AMİN.
arkadaşlar bu arada bugün rahim filmi çektirdim Allah'ıma sonsuz şükür olsun tertemiz çıktı,veeee doktorumla konuştum bu sonuca göre histereskopiye gerek yok şimdilik dedi veeeee bu adetimle kısmetse 4.tedavimize başlıyoruz yani ocak 10 gibi ortalama şimdiden çok heyecanlıyım inşallah hayırlısı ile rabbim yüzümüzü güldürür inşallah bizim için hayırlı zaman dır.hepinize sevgi çiçekleri yolluyorum ha bide ne diycem benim rumuzum kalinkam ya kalinka uğurböceği demek hepinizin avuçlarına uğurböcekleri konsun ve sizi hiç bırakmasınlar sevgi ve dua ile :))))))
Guzbaharcim guzel kadın. Rabbim sanada mucizeni verecek yeterki sabir arkadaşım.
Bizler zor bir yoldayiz ama inanarak ve dualarimizla mukafatimizi alacağız. Tez zamanda cennet kokulunu kucağına alman dileğiyle.
Kizlaaar bugun kendi merkezimde testim vardii orda da degerim 179 ciktiiii bur daha cuma yine test yaptirip haber vercem degeri sonra keseye cagircaklarmis allahin izniyle rabbim o gunleri gormeyi de nasip etsin insallah hepimizeee
Canım çok sevindim inan çok duâ ettim sana inşallah hepimize Allah kucağımıza almayı nasip etsin ♥♥
Kizlaaar bugun kendi merkezimde testim vardii orda da degerim 179 ciktiiii bur daha cuma yine test yaptirip haber vercem degeri sonra keseye cagircaklarmis allahin izniyle rabbim o gunleri gormeyi de nasip etsin insallah hepimizeee
Sagol tatlim aminn sen nasilsin gordun mu keseyi
AMİN canım
çok güzel değerin maşallah
bende yarın test vericem inşallah yükselmiştir de rahatlarız ben 10 gün sonra gidicem keseye
maşallah
sana neden cuma dedilerki perşembe olması lazım değilmi
AMİN canım
çok güzel değerin maşallah
bende yarın test vericem inşallah yükselmiştir de rahatlarız ben 10 gün sonra gidicem keseye
maşallah
sana neden cuma dedilerki perşembe olması lazım değilmi
kızlaaarr azcık belirtilerinizi yazın neler yaptınız ettiniz biraz morale ihtiyacım var son 4 gün benim de korkuyorummmm
ayy sevgicim cok saol iyi dileklerin için peki bişey sorsam göğüs uclarının acısı hala devam ediyomu yoksa azaldımıbalımmm inşallah güzel olacak inanıyorum ben
ben belirti yok diye kafayı yiyordum bide
ilk 2 3 gün iğne batması oldu kasıklarımda bazen vajinaya doğru
sonra 2. günden başlayan adet ağrım vardı dru aradım adet ağrım var diye
hayır çok erken adet için demişti
göğüslerim çok şiş ve acıyolar ama ilaçlara bağladım hep onu ama gittikçe acımaya başlamıştı
kasık batmalarım 2 3 günden sonra kesilince ben çok telaş yapmıştım ama yanlış yapmışım
gazım çok vardı rahim bölgesi tam şiş ve el değince acıyordu acayip gaz dolaşıyodu ve bazen canımı yakıyodu
dünde acayip adet ağrısı girdi 10 dk kalakaldım wcde ölüyorum zannettim ama geçti sonra ara ara oluyo ağrı
başkada bişey olmadı balım hmm bide 8. gün az bi leke oldu işte beni korkutan ama herkesde olmuyo
dru aradım kanamam başlıyo demiştim pazar günü telaşeden
inşallah sende de güzel haberler alıcaz
ayy sevgicim cok saol iyi dileklerin için peki bişey sorsam göğüs uclarının acısı hala devam ediyomu yoksa azaldımı
çok fazla acımıyo canım az acıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?