kızlaaarr azcık belirtilerinizi yazın neler yaptınız ettiniz biraz morale ihtiyacım var son 4 gün benim de korkuyorummmm
ben de istereeeemmmmm... beni de unutmayın kızlar... bu arada merhaba... güzel haberlerinizi takip ediyorum.. ama işten hergün girip yazamıyorumne yazık ki... evden de malum zaten giremiyorum... kızım takipte:)))
bebeğim inşallah bugün son işlemlerini tamamlar raporunu alırsın... sonra ver elini tedavi ve dolu dolu göbişler...
cicibebem senin de buz bebeklerini alıp ıstmana az kaldı... bir an önce sana kavuşmak için gün sayıyor bebelerin...
amayacım canım arkadaşım yarın o kadın sana randevu versin, yooksa sakaryadan uçar saçını başını yolarım onun..öyle söyle ona arkadaşım:)))
kalbimdesin canım arkadaşım seni sakın unuttuğumu sanma, özellikle takip ediyorum durumunu ve tedaviye başlamanı sabırsızlıkla bekliyorum...
son bir kaç gündür burayı coşturan arkadaşları çok tebrik ediyorum...(nazar boncuğum, sevgicim, ve diğerleri valla isim sayamayacağım çünkü maşşalah 8,9 u geçti iki günkü rakam) Kızlar artık hamilesiniz... allah bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin... yazamadım ama hepinizle ben de oynadım valla...
transferi olan arkadaşlarında sonuçları güzel olacak ve buradan çığlıkları atacaklar inşallah...
kese gören, kalp atışı duyan arkadaşlarım (çileğim, kodal, binnua ve dünya54) yolu yarıladınız inşallah... kucağınıza alıp bebeişlerinizi sevip koklayacağınız günlere az kaldı.. sayılı günler çabucak geçsin inşallah...
negatif sonuç alıp bekleyen, yeni tedavilere başlayacak arkadaşlar... allah bizlere de tadaviye gerek kalmadan bu mutluluğu yaşatsın inşallah.. hepinizi çok seviyorum... dularınızda beni de unutmayın ne olur...
benim oldu canım yumurta toplamadan sonra ayy ne ağrılı bi dönemdi. benim transferin 8. günü ağrıyok ama hala şişlik var.
yaa sevgi bende de acıma vardı son 2 gündür elim değmiyodu ama bugün hiç bişey yok ne acı ne şişkinlik ve adet sancım var belim de ağrıyo
canım her zaman olmuyo bende bu yüzden çok telaş yaptım
cnm ya doktoun bişey önerdimi sana? benimki bişey demedi ama şişlik bazen nefes almamı ebgelliyor gibi oluyor.bendede ağrı yok allah şükür ama bu şişlik iyice moralimi bozuyor
aaaaaa nazar ve sen hamilesin yemin ederim diyorfum dün. Sevgide nazarda hamiledir dedim kendime oleyyy yaaaaaaAMİN canım
çok güzel değerin maşallah
bende yarın test vericem inşallah yükselmiştir de rahatlarız ben 10 gün sonra gidicem keseye
maşallah
sana neden cuma dedilerki perşembe olması lazım değilmi
Haticim çok merak ediyodum seni..Ayyy kizlar selamun aleykum :))) yazamadim çünkü eşim bi hafta rapor almis persembe ise doncem:)) evde net yok ama beles wifi buldum hemen size yazdim:))) persembe gunu transfer oldu iki bebis yerlestirdiler biri 10 hücreli digeri 8 hücreli. Bugün besinci gunum.progestan fitil gunde alti tane.estroferm gunde üç tane.aksamlarida kan sulandirici ignem var.bir uc ve besinci gunler kalcadan pregnly diye bi igne verdiler vurdurdum..simdide evdeyim.dinleniyorum ama berbat geçti kizlar.felaket kabiz oldum ilk iki gün gazdan ve kabizliktan yatamadim.duphalac kayisi kabak Çekirdeği hicbirisi işe yaramadi..bir haftadir ilk defa bugun tuvalete ciktim..cok kötü gecti ya( neyse transferin hemen ertedi günü ilik dus aldım hizlica ve rabbm kabul ederse namazima basladim..bundan sonrasi rabbimde artik.dua ve sabir ile bekliyorum.umutluyum inancliyim pozitifim hayirli ve saglikli evlatlar nasip olur inşallah. 24 aralik test tarihim.cok heyecanli degilim şükür sakinim:))) kim hamile banada soyleyin hemen :)))
yok canımhiç birşey önermediler bende diyordum artık rahat nefes almak istiyoru diye ama geçti. yok bozma hiç moralini allaha emanet bebişlerimiz. benim 5 aylık hamile gibi olmuştu karnım.
Haticim çok merak ediyodum seni..
Hayırlı olsun transferin insallah pozitifi almak nasip olsun canım. .
Bütün ilaçlarımız iğnelerimiz aynı..insallah sonuç da aynı olur
Kabız olmasan iyiymiş ama olsun Allah korumuştur yavruları, bundan sonrası dua....
Allah sana iki melek nasip etsin o haberi de alalım insallah canim insallahhhh
kızlaaarr azcık belirtilerinizi yazın neler yaptınız ettiniz biraz morale ihtiyacım var son 4 gün benim de korkuyorummmm
Hamileyimmm test günüm perşembe ama bir baktirmak istedim sonuç pozitif dedi 157 şoktayim ailede herkes ağlıyor
öyle olacak tabii..umudumuzu hiç bir zaman kaybetmiyoruz..sen amayaa'nın da dediği gibi zaten hamilesin canım..bebeklerine iyi bak gelsin bebişler dolsun göbüşler
amin canım. göbüşte gaz çokkkkk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?