2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kızlaaarr azcık belirtilerinizi yazın neler yaptınız ettiniz biraz morale ihtiyacım var son 4 gün benim de korkuyorummmm

Az kalmiss kuzummmmm biraz daha sabir valla benim cok belirtim de olmadi aslina bakarsan adet sancisi oldu gazim cok oldu hala da devam ediyo bir de benim su gibi akintim vardi o da hala var yani ilk 3-4 gun wc disinda fazla kalkmadim sonra cok agir is yapmadim ama normal hayata dondum artik ise de basladim canim rabbim sana da pozitif sonuc gostersin insallah tatlim

canımmm çok sağol güzel dileklerin için bende sana dua ediyorum hep inşallah sende kendi yavrunu seveceksin bir gün bizimle el ele kolkola ooooooooooohhhhhhhh negüzel

Son düzenleme:
benim oldu canım yumurta toplamadan sonra ayy ne ağrılı bi dönemdi. benim transferin 8. günü ağrıyok ama hala şişlik var.

cnm ya doktoun bişey önerdimi sana? benimki bişey demedi ama şişlik bazen nefes almamı ebgelliyor gibi oluyor.bendede ağrı yok allah şükür ama bu şişlik iyice moralimi bozuyor

kızlar benim geçen ay yumurtalarım ttoplanmıştı ama rahimi uygun bulmadığı için dondurmuştu doktor. bu ay transferim olcak inşallah cuma sabah çağırdı kontrol edicek eğer uygunsa çözülcek embriyolar ve cuma transferim olcak yani adetimin 20. gününde ....

estorfem crione jel tetra prednol standart olarak elevit folibol coraspirin veeeee en babası progesteron iğne :18: :18: :18:

cnm ya doktoun bişey önerdimi sana? benimki bişey demedi ama şişlik bazen nefes almamı ebgelliyor gibi oluyor.bendede ağrı yok allah şükür ama bu şişlik iyice moralimi bozuyor

yok canımhiç birşey önermediler bende diyordum artık rahat nefes almak istiyoru diye ama geçti. yok bozma hiç moralini allaha emanet bebişlerimiz. benim 5 aylık hamile gibi olmuştu karnım.

Ayyy kizlar selamun aleykum :))) yazamadim çünkü eşim bi hafta rapor almis persembe ise doncem:)) evde net yok ama beles wifi buldum hemen size yazdim:))) persembe gunu transfer oldu iki bebis yerlestirdiler biri 10 hücreli digeri 8 hücreli. Bugün besinci gunum.progestan fitil gunde alti tane.estroferm gunde üç tane.aksamlarida kan sulandirici ignem var.bir uc ve besinci gunler kalcadan pregnly diye bi igne verdiler vurdurdum..simdide evdeyim.dinleniyorum ama berbat geçti kizlar.felaket kabiz oldum ilk iki gün gazdan ve kabizliktan yatamadim.duphalac kayisi kabak Çekirdeği hicbirisi işe yaramadi..bir haftadir ilk defa bugun tuvalete ciktim..cok kötü gecti ya ( neyse transferin hemen ertedi günü ilik dus aldım hizlica ve rabbm kabul ederse namazima basladim..bundan sonrasi rabbimde artik.dua ve sabir ile bekliyorum.umutluyum inancliyim pozitifim hayirli ve saglikli evlatlar nasip olur inşallah. 24 aralik test tarihim.cok heyecanli degilim şükür sakinim:))) kim hamile banada soyleyin hemen :)))

Bir tanecik yumurtamin dollendigi haberini aldim mutluluktan agladim icim icime sigmiyor Rabbim isteyen herkese bebegini kucagina almayi nasip etsin inşaallah embriyomuz gelisimi tamam lar duaniza ihtiyacim var

aaaaaa nazar ve sen hamilesin yemin ederim diyorfum dün. Sevgide nazarda hamiledir dedim kendime oleyyy yaaaaaa

Haticim çok merak ediyodum seni..
Hayırlı olsun transferin insallah pozitifi almak nasip olsun canım. .
Bütün ilaçlarımız iğnelerimiz aynı..insallah sonuç da aynı olur
Kabız olmasan iyiymiş ama olsun Allah korumuştur yavruları, bundan sonrası dua....
Allah sana iki melek nasip etsin o haberi de alalım insallah canim insallahhhh

yok canımhiç birşey önermediler bende diyordum artık rahat nefes almak istiyoru diye ama geçti. yok bozma hiç moralini allaha emanet bebişlerimiz. benim 5 aylık hamile gibi olmuştu karnım.

Ay CNm Allah razı olsun senden benimkide geçer inşallah😊nasıl icimi rahatlatın bur bilsen cok saol😊

Bebegim dualarini bekliyorum persembe günü işten yazarim kizlar eşim hrlal degil kullanma wifi yi dedi.neyse en azindan guzel haber aldim:)) görüşürüz öpüyorum çilek senide hepinizi de :))))

Hamileyimmm test günüm perşembe ama bir baktirmak istedim sonuç pozitif dedi 157 şoktayim ailede herkes ağlıyor

Hamileyimmm test günüm perşembe ama bir baktirmak istedim sonuç pozitif dedi 157 şoktayim ailede herkes ağlıyor

CNm gözün Aydın Allah sağlıkları kucağına almayı nasip etsin insallah😊kaçıncı gunünde bugun?kacinci gun embriyosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…