Ay CNm Allah razı olsun senden benimkide geçer inşallah😊nasıl icimi rahatlatın bur bilsen cok saol😊
Gözünaydın canım şükür sona geldin şimdi sıra 28 Aralık'ta pozitifi görmeye geldi inş güzel haberlerini alıcaz ve 2014 e bebişlerinle gireceksinDualarım seninle bebişlere iyi bak bol bol dinlen çalışınca cok ararsın bugünleri
Kızlar çok şükür keseyi gördük herşey yolunda inşallahda böyle gider yine heycanlı 10 günüm başlıyor bu seferde kalbini duyucaz inşallah allahım isteyen herkesin kucağını tez zamanda doldursun inşallah
Hamileyimmm test günüm perşembe ama bir baktirmak istedim sonuç pozitif dedi 157 şoktayim ailede herkes ağlıyor
Bisi merak ediyorm keseye bakildigi gun kalp atisi da bakilmiyor mu o ayri Bi gun mu oluyo
canım arkadaşım kesinlikle sürekli yatma ben yatmadım cumartesi transferim oldu cymartesi pazar evde doalaşarak dinlendim iş yapmadım tabi sonra rapor vermedi drum yatmadım hiç normal hayatıma devam ettim sadece ağır kaldırmadım uzanmadım eğilmedim çok 5. gün banyomuda yaptım olacak inşallah olacak süper maşallah onlara teyzesi yer onları yerrrrrrraklım hep sendeydiiii dualarımdasın ben cronone jeli sadece sabahları kullanıyodum sabah işe gitmeden yapıyodum hep saatli yapmadım ama aynı saatlerdi tabi işe gitmeden yaptığım için şimdi sabah akşam yap dedi drum
ama saatli yapsan iyi olur canım ben şimdi öyle yapıcam
Bebişlerin annelerinin gobusune hosgelmis.
ANnelerine sımsıkı tutunsunlar.ne sen onları üz nede onlar seni üzsün.hersey gönlüne göre olsun tatlım. ..
Bugün saat 14:00 te canım kontrol var sanırım opu günü belli olacak inş senin güzel haberlerini alıcaz dualarım seninle
günaydınnnn millllleeeetttt....
bugün güne güzel başladım, fakülteden randevu aldım. rapor çıkarmak için çalışmaya başlayacağım böylece... acayip heyecanlandım. haaa bu kadar heyecan yaptığıma bakmayın, randevum ocağın 15inde :)))) olsun yine de çok çok uzak değil. ekimde de denemiştim, aralık da arayın demişlerdi. ay o zamana kadar bekleyemem demiştim ama bekleniyomuş.... Rabbim hayırlısıyla önce rapor çıkarmayı sonra da bebişimi almayı nasip etsin, hem göbeğime hem kucağıma
hadi gözün aydın bu gün bende gittim gördüm keseyi :) 6 mm kese vardı.
Kizlaaar bugun kendi merkezimde testim vardii orda da degerim 179 ciktiiii bur daha cuma yine test yaptirip haber vercem degeri sonra keseye cagircaklarmis allahin izniyle rabbim o gunleri gormeyi de nasip etsin insallah hepimizeee
Canım allah tamamına erdirsin kalp atışı için seni ne zaman çağırdılar
Ayyy kizlar selamun aleykum :))) yazamadim çünkü eşim bi hafta rapor almis persembe ise doncem:)) evde net yok ama beles wifi buldum hemen size yazdim:))) persembe gunu transfer oldu iki bebis yerlestirdiler biri 10 hücreli digeri 8 hücreli. Bugün besinci gunum.progestan fitil gunde alti tane.estroferm gunde üç tane.aksamlarida kan sulandirici ignem var.bir uc ve besinci gunler kalcadan pregnly diye bi igne verdiler vurdurdum..simdide evdeyim.dinleniyorum ama berbat geçti kizlar.felaket kabiz oldum ilk iki gün gazdan ve kabizliktan yatamadim.duphalac kayisi kabak Çekirdeği hicbirisi işe yaramadi..bir haftadir ilk defa bugun tuvalete ciktim..cok kötü gecti ya( neyse transferin hemen ertedi günü ilik dus aldım hizlica ve rabbm kabul ederse namazima basladim..bundan sonrasi rabbimde artik.dua ve sabir ile bekliyorum.umutluyum inancliyim pozitifim hayirli ve saglikli evlatlar nasip olur inşallah. 24 aralik test tarihim.cok heyecanli degilim şükür sakinim:))) kim hamile banada soyleyin hemen :)))
Bir tanecik yumurtamin dollendigi haberini aldim mutluluktan agladim icim icime sigmiyor Rabbim isteyen herkese bebegini kucagina almayi nasip etsin inşaallah embriyomuz gelisimi tamam lar duaniza ihtiyacim var
Hamileyimmm test günüm perşembe ama bir baktirmak istedim sonuç pozitif dedi 157 şoktayim ailede herkes ağlıyor
Sen bide benim göbeği gor 5aylik hamileyim sanki😄😄😄
23 aralık :) senin kese kaç mm
Kızlar çok şükür keseyi gördük herşey yolunda inşallahda böyle gider yine heycanlı 10 günüm başlıyor bu seferde kalbini duyucaz inşallah allahım isteyen herkesin kucağını tez zamanda doldursun inşallah
sanki hamileyim değil kız zaten hamileyiz. Allahım güzel sonucu göstermeyide nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?