2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

inşallah bebeğim...benimde dualarım sizlerle... kendi kendime söz verdim hep olumlu düşünücem. çok şişim gaz çok canım. sen nasılsın?

Kızlar çok şükür keseyi gördük herşey yolunda inşallahda böyle gider yine heycanlı 10 günüm başlıyor bu seferde kalbini duyucaz inşallah allahım isteyen herkesin kucağını tez zamanda doldursun inşallah

hadi gözün aydın bu gün bende gittim gördüm keseyi :) 6 mm kese vardı.

bizde seni yeriz.... çok şişim evin içinde arada geziyorum. bugünü 1. gün sayarsak 11 günüm kaldı sonuca kasıklarımda sızlama var.

canım keseyi ne zaman göreceksin.

Bebişlerin annelerinin gobusune hosgelmis.
ANnelerine sımsıkı tutunsunlar.ne sen onları üz nede onlar seni üzsün.hersey gönlüne göre olsun tatlım. ..

inşallah canım. insallah senin gibi sonucu güzel güzel alır ilerlerim.

amaya canım çok sevindim zaman çok çabuk geçiyor zaten. Birde bakmışsın ki bebişler kucağında. Allahım her gününü güzel haberler almanı nasip etsin.

Kizlaaar bugun kendi merkezimde testim vardii orda da degerim 179 ciktiiii bur daha cuma yine test yaptirip haber vercem degeri sonra keseye cagircaklarmis allahin izniyle rabbim o gunleri gormeyi de nasip etsin insallah hepimizeee

canım maşşallah maşşallah keseyi de göreceksin kucağınada alacaksın Allahın izniyle.

canımmmmm seni meraktan öldüm. sebze yemekleri yemeye gayret et ananas suyunu da ananas yemeyide unutma az kaldı bebişim bekle güzel sonucu alacaksın dün transferim oldu saat 3 te aynı senin gibi biri 8 diğeri 10 hücreli yerleştirildi kabızlığım yok allaha şükür ama acayip gaz ve kasık sancım var. test tarihim benim de 28 aralık 2013 inşallah ikimizinde ikizleriiiiii olacak ben beş gün banyo yapamayacağım için namaz kılarken banada dua et.

Bir tanecik yumurtamin dollendigi haberini aldim mutluluktan agladim icim icime sigmiyor Rabbim isteyen herkese bebegini kucagina almayi nasip etsin inşaallah embriyomuz gelisimi tamam lar duaniza ihtiyacim var

dualarım seninle tatlım. bitane olsun kaliteli olsun.

gözün aydın bebeğim. darısı başımıza.

sanki hamileyim değil kız zaten hamileyiz. Allahım güzel sonucu göstermeyide nasip etsin.

Ayyy evet dimi😊âmin CNm inşallah hepimiz hamileyim diye yazarız haftaya buraya😊ben yarın is bası yapacagım icin karnımın Şişliyi inseydi cok sevinecektim 😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…