gözün aydın bebeğim. darısı başımıza.
İnşallah canım benim biran önce sağlıkla zaman geçsinde kucağımıza alalım inşallah.bu arada hepimizin hemen hemen aynı tarihler çok güzel dimi
Kizlaaar bugun kendi merkezimde testim vardii orda da degerim 179 ciktiiii bur daha cuma yine test yaptirip haber vercem degeri sonra keseye cagircaklarmis allahin izniyle rabbim o gunleri gormeyi de nasip etsin insallah hepimizeee
Canım ya o kadar heyecanlıydım ki sormadım ultrason görüntüsünü aldım orda yazar mı acaba???[/
benim kağıdın altına el yazısıyla yazmış İnşallah her şey yolunda gider.
merhabaaa kızlarrr; benimde 4 aralıkta transferim gerçekleşti 2 embriyo koyuldu. eşimin sprem azlığı problemi ile tüp bebek yaptırdım ilk denememizde 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. ilk değerim 650, ikinci yaptırdığım test 2100 çıktı. ikiz olup olmadğını bilmiyorum ama değerler sanırım ikize işaret :) şimdi 4.haftalığım 3 hafta sonra ultrasona çağırıldım. 7. hafta oluyo çok geç değilmi? yada ben sabırsızlıktan öyle düşünüyorum :) Rabbim isteyen bekleyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.
CNm gözün Aydın Allah sağlıkları kucağına almayı nasip etsin insallah😊kaçıncı gunünde bugun?kacinci gun embriyosu
allah cümlemize nasip etsin hayirlisiyla ..Allahım hayırlı uğurlu etsinkucağına almayıda nasip eder inşallah
Canım ya o kadar heyecanlıydım ki sormadım ultrason görüntüsünü aldım orda yazar mı acaba???[/
benim kağıdın altına el yazısıyla yazmış İnşallah her şey yolunda gider.
İnşallah canım yok benimkinde yazmıyor sormadım bende keşke sorsaymışım
Tesekkur ederim canim sen test gununu bekliyorsunuz sanırım insallah guzel sonuclar alirsindualarım seninle tatlım. bitane olsun kaliteli olsun.
Güzel dileklerin için Sağol canim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah. Bizler bu tedavide cok sabırlı olmalıyız,lütfen sende hiç moralini bozma vardir elbet her şerde de bir hâyir.mutlaka senin içinde doğru zaman gelecek.insallah hic tedaviye gerek kalmadan kucagina alırsın yavrunu.ALlah gönlüne göre versin tatlım :)
canımmmmm seni meraktan öldüm. sebze yemekleri yemeye gayret et ananas suyunu da ananas yemeyide unutma az kaldı bebişim bekle güzel sonucu alacaksın dün transferim oldu saat 3 te aynı senin gibi biri 8 diğeri 10 hücreli yerleştirildi kabızlığım yok allaha şükür ama acayip gaz ve kasık sancım var. test tarihim benim de 28 aralık 2013 inşallah ikimizinde ikizleriiiiii olacak ben beş gün banyo yapamayacağım için namaz kılarken banada dua et.[/
sizleri merak ettim nasıl oldu da 2 embriyo koydular? yaş kaç ve kaçıncı deneme çok merak ettim. ben de 2 embrio istemiştim ama yapamayız demişlerdi. hoş zaten tek emriyom kalmıştı sonra . cevap yazarsanız çok seviinirim....
harika... allahım hayırlı uğurlu etsin insallah.kız ikiz herhalde inşallah allahım kucağına almayı da nasip eder.[/QUOTE
çok teşekkür ederimmm inşallahhhh :)
harika... allahım hayırlı uğurlu etsin insallah.kız ikiz herhalde inşallah allahım kucağına almayı da nasip eder.[/QUOTE
çok teşekkür ederimmm inşallahhhh :)
tebrikler canım:) yaş kaç ve kaçıncı denemeydi?
sizleri merak ettim nasıl oldu da 2 embriyo koydular? yaş kaç ve kaçıncı deneme çok merak ettim. ben de 2 embrio istemiştim ama yapamayız demişlerdi. hoş zaten tek emriyom kalmıştı sonra . cevap yazarsanız çok seviinirim....
merhaba kızlar uzun zamandır takip ediyorum sizi yani 700 sayfayı toptan okudum diyebilirimaranıza katılmak için sabırsızlanıyorum tedavi aşamasına geçemedim henüz klinik araştırıyorum bende ki sorun tüplerim kapalı ayrıca tekrarlayan çikolata kistim var malesef... hamile sayısı arttıkça bende umutlanmaya başladım umarım bende bi gün buraya hamileyim diye yazabilirim şimdiden desteğiniz için teşekkür ederim :26:
yaa inanın yüreğim ağzımda okuyorum saffaları sonuç kısımlarına ulaşana kadar nolur hamile olsun nolur hamile oldun diye dite bi ara baktım nefes almıyorum inanın sizler kadar mutlu oluyorum bugün buraya hamileyim yazmayı nasip eden yüce Rabbim inşallah 8 ay sonra hastaneden elinizde bebişiniz yada bebişlerinizle çıkıp evinize gelmeyi nasip etsin inşallah Rabbim bütün kötülüklerde korusun sizleri negatif alan arkadaşlarım inşallah RABBİM en hayırlı en kısa zamanda sizlere ve bana bu güzel mutlulukları yaşamayı nasip etsin bu zor süreçtete bizlere sabır ve dayanma gücü versin Allah'ım isyankar olmaktan sana sığınırız,Allah'ım acizlikten sana sığınırız,Allah'ım senden ümit kesmekten sana sığınırız,Allah'ım gördüğümüz görmediğimiz bütün kötülüklerden bütün şerlerden sana sığınırız en önemlisi kendi içimizdeki kötülüklerden sana sığınırız sen bizi koru sen rahmeti merhameti sonsuz olansız sen herşeyi görensin sen bize yardım et.AMİN.
arkadaşlar bu arada bugün rahim filmi çektirdim Allah'ıma sonsuz şükür olsun tertemiz çıktı,veeee doktorumla konuştum bu sonuca göre histereskopiye gerek yok şimdilik dedi veeeee bu adetimle kısmetse 4.tedavimize başlıyoruz yani ocak 10 gibi ortalama şimdiden çok heyecanlıyım inşallah hayırlısı ile rabbim yüzümüzü güldürür inşallah bizim için hayırlı zaman dır.hepinize sevgi çiçekleri yolluyorum ha bide ne diycem benim rumuzum kalinkam ya kalinka uğurböceği demek hepinizin avuçlarına uğurböcekleri konsun ve sizi hiç bırakmasınlar sevgi ve dua ile :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?