2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

merhabaaa kızlarrr; benimde 4 aralıkta transferim gerçekleşti 2 embriyo koyuldu. eşimin sprem azlığı problemi ile tüp bebek yaptırdım ilk denememizde 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. ilk değerim 650, ikinci yaptırdığım test 2100 çıktı. ikiz olup olmadğını bilmiyorum ama değerler sanırım ikize işaret :) şimdi 4.haftalığım 3 hafta sonra ultrasona çağırıldım. 7. hafta oluyo çok geç değilmi? yada ben sabırsızlıktan öyle düşünüyorum :) Rabbim isteyen bekleyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.

İnşallah canım benim biran önce sağlıkla zaman geçsinde kucağımıza alalım inşallah.bu arada hepimizin hemen hemen aynı tarihler çok güzel dimi

evet canım.arka arkaya hamileyiz yazıcaz inşallah.

Olmuyorsa olmuyordur. Vardır Allah'ın bir bildiği. Îsyan etme sakın, sonradan anlarsın senin için yapılan iyiliği.'

- Hz. Muhammed (S.a.v) BU CÜMLEDE KENDİMİ BULDUM HER ŞEYİN HAYIRLISI......

Kizlaaar bugun kendi merkezimde testim vardii orda da degerim 179 ciktiiii bur daha cuma yine test yaptirip haber vercem degeri sonra keseye cagircaklarmis allahin izniyle rabbim o gunleri gormeyi de nasip etsin insallah hepimizeee

çok tebrik ederim canım çok seviniyorum...
Allah bize de yaşatsın o günleri inşallah...
Dün yaptırdığında kaçtı beta hcg? Farklı yerlerde sonuçlar çok değişebiliyor mu acaba?

harika... allahım hayırlı uğurlu etsin insallah.kız ikiz herhalde inşallah allahım kucağına almayı da nasip eder.

Oy oy oy maşallah bugunde hamisler varmis amayaa ugurlu topiginde el atan hamile kaliyor darisi hepimizin basina dun tamamen duygusal çöküntü yaşadım kızlar Allah hepinizden razi olsun sizi dinledim yapmadim test suan cok rahatım en azından test gününe kadar hamile sayilirim.

Amayacim hadi canim hayirli olsun insallah seninde ve kizlarin tabi benimde hayirli haberlerini aliriz

hamile olan bütün annelere tebrikler inşallah bizde tadarız bu duyguyu sizleri öğrendikçe çok duygulanıyorum tedaviye başlamadan hormonlarım tavan yaptı sevinçten bende ağlıyorum :26:
Allah herkesin gönlüne göre versin herşeyin hayırlısı olsun

Amin Sağol canim bnm Allahim sizlerede saglikla bebislerinizi kucağıniza almayi nasip etsin bizlere de dua edin :)

canım benim yaş 36 ve ilk denemem. 1 yıllık evliyim. eşimle aynı yaştayız. daha önce aşılama vs yapılmadı. yaş geçmesin diye direkt tüp bebeğe özel kliniğe gittim. ankara gürgan klinik methini çok duydum. iki arkadaşım ordan hamile kaldı.2 embriyo yerleştirdiler. canım belki yaştandır bilemiyorum. sen kaç yaşındasın? sen nerede yaptırıyorsun

aramıza hoş geldin canım.topik sanada uğur getirsin inşaALLAH

hayırlı olsun canım benim.ALLAH c.c inşallah bu sefer cennet kokan yavrularını sana bağışlasın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…