günaydınnnn millllleeeetttt....
bugün güne güzel başladım, fakülteden randevu aldım. rapor çıkarmak için çalışmaya başlayacağım böylece... acayip heyecanlandım. haaa bu kadar heyecan yaptığıma bakmayın, randevum ocağın 15inde :)))) olsun yine de çok çok uzak değil. ekimde de denemiştim, aralık da arayın demişlerdi. ay o zamana kadar bekleyemem demiştim ama bekleniyomuş.... Rabbim hayırlısıyla önce rapor çıkarmayı sonra da bebişimi almayı nasip etsin, hem göbeğime hem kucağıma
canım benim yaş 36 ve ilk denemem. 1 yıllık evliyim. eşimle aynı yaştayız. daha önce aşılama vs yapılmadı. yaş geçmesin diye direkt tüp bebeğe özel kliniğe gittim. ankara gürgan klinik methini çok duydum. iki arkadaşım ordan hamile kaldı.2 embriyo yerleştirdiler. canım belki yaştandır bilemiyorum. sen kaç yaşındasın? sen nerede yaptırıyorsun
hiç strese girme canım o kadar güzel bir uyku ki anlatamamKızlar doktordan geldim Perşembe günü opum var bu gece 23:00 te çatlatma iğnemi vurucam 8:30 da merkezde olucam bayıltılma fobim var strese girdim :18::18erşembeyi hayırlısıyla atlatayım içim rahatlıcak dualarınızı bekliyorum canlar
Kızlar doktordan geldim Perşembe günü opum var bu gece 23:00 te çatlatma iğnemi vurucam 8:30 da merkezde olucam bayıltılma fobim var strese girdim :18::18erşembeyi hayırlısıyla atlatayım içim rahatlıcak dualarınızı bekliyorum canlar
kizlar aldim bebelerimi geldim 2 tane embriyo koydular elim karnimda uzaniyorum ihihih:) 3 tane de buzlukta duruo
amin cnm allah razı olsun 1 ayda bismillah dicem bende 5.ciye inşllh bakalım.....dokunma değil bitanem yağlı kolay dağılmıyo ödem bile yapar hatta sen elinle ovala dağılsın yavaş yavaş dualarını eksik etme bizede senin duaların kabuk olur şimdi :
icimden sanki sen hamile olucakmissn gibi gecio :) dualarim hepimize cnm bnm Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin heepimize bence insallah senin bu sefer olucak :)
senin o ağzını yerim ben yer yer yer
Kızlar doktordan geldim Perşembe günü opum var bu gece 23:00 te çatlatma iğnemi vurucam 8:30 da merkezde olucam bayıltılma fobim var strese girdim :18::18erşembeyi hayırlısıyla atlatayım içim rahatlıcak dualarınızı bekliyorum canlar
kizlar aldim bebelerimi geldim 2 tane embriyo koydular elim karnimda uzaniyorum ihihih:) 3 tane de buzlukta duruo
Cnm zaman cabucak geciyo gercekten. Ben erteleniyo diye dert yanarken 4 tane lucrinimi vuruldum bile. Aylar cabucak gecti. İnsallah rahatca alirsin raporunu. Hadi hayirlisi.günaydınnnn millllleeeetttt....
bugün güne güzel başladım, fakülteden randevu aldım. rapor çıkarmak için çalışmaya başlayacağım böylece... acayip heyecanlandım. haaa bu kadar heyecan yaptığıma bakmayın, randevum ocağın 15inde :)))) olsun yine de çok çok uzak değil. ekimde de denemiştim, aralık da arayın demişlerdi. ay o zamana kadar bekleyemem demiştim ama bekleniyomuş.... Rabbim hayırlısıyla önce rapor çıkarmayı sonra da bebişimi almayı nasip etsin, hem göbeğime hem kucağıma
Ayyy canim sev bebislerini. Guzel haberler ver insallah.Ayyy kizlar selamun aleykum :))) yazamadim çünkü eşim bi hafta rapor almis persembe ise doncem:)) evde net yok ama beles wifi buldum hemen size yazdim:))) persembe gunu transfer oldu iki bebis yerlestirdiler biri 10 hücreli digeri 8 hücreli. Bugün besinci gunum.progestan fitil gunde alti tane.estroferm gunde üç tane.aksamlarida kan sulandirici ignem var.bir uc ve besinci gunler kalcadan pregnly diye bi igne verdiler vurdurdum..simdide evdeyim.dinleniyorum ama berbat geçti kizlar.felaket kabiz oldum ilk iki gün gazdan ve kabizliktan yatamadim.duphalac kayisi kabak Çekirdeği hicbirisi işe yaramadi..bir haftadir ilk defa bugun tuvalete ciktim..cok kötü gecti ya( neyse transferin hemen ertedi günü ilik dus aldım hizlica ve rabbm kabul ederse namazima basladim..bundan sonrasi rabbimde artik.dua ve sabir ile bekliyorum.umutluyum inancliyim pozitifim hayirli ve saglikli evlatlar nasip olur inşallah. 24 aralik test tarihim.cok heyecanli degilim şükür sakinim:))) kim hamile banada soyleyin hemen :)))
merhaba kızlar uzun zamandır takip ediyorum sizi yani 700 sayfayı toptan okudum diyebilirimaranıza katılmak için sabırsızlanıyorum tedavi aşamasına geçemedim henüz klinik araştırıyorum bende ki sorun tüplerim kapalı ayrıca tekrarlayan çikolata kistim var malesef... hamile sayısı arttıkça bende umutlanmaya başladım umarım bende bi gün buraya hamileyim diye yazabilirim şimdiden desteğiniz için teşekkür ederim :26:
merhabaaa kızlarrr; benimde 4 aralıkta transferim gerçekleşti 2 embriyo koyuldu. eşimin sprem azlığı problemi ile tüp bebek yaptırdım ilk denememizde 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. ilk değerim 650, ikinci yaptırdığım test 2100 çıktı. ikiz olup olmadğını bilmiyorum ama değerler sanırım ikize işaret :) şimdi 4.haftalığım 3 hafta sonra ultrasona çağırıldım. 7. hafta oluyo çok geç değilmi? yada ben sabırsızlıktan öyle düşünüyorum :) Rabbim isteyen bekleyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.
aramıza hoş geldin canım.topik sanada uğur getirsin inşaALLAH
Kizlaaar bugun kendi merkezimde testim vardii orda da degerim 179 ciktiiii bur daha cuma yine test yaptirip haber vercem degeri sonra keseye cagircaklarmis allahin izniyle rabbim o gunleri gormeyi de nasip etsin insallah hepimizeee
tedaviyi beklemene gerek yok şeker aramıza şu dakkadan itibaren katıldın bile.... hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Hamileyimmm test günüm perşembe ama bir baktirmak istedim sonuç pozitif dedi 157 şoktayim ailede herkes ağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?