2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Slmlar kizlar yasadigim kimyasal gebeligin şokundan yeni yeni cikabildim zorlu gunlerdi ama gecti cok sukur bu surecte yazmasamda hergun takip ettim sizleri..Hamile haberleriyle mutlu oldum ikinciye baslamak icin sabirsizlandim,negatif sonuclarla uzuldum bogazim dugumlendi.inaninki bulup kaybetmek daha da zormuş .o yuzden herseyde bir hayir vardir demek en dogrusu olur sanirim.

Adetimi bekliyorum dondurulmuslarimi almak icin.

Bu topik ugurlu ve buradaki herkes allahin izniyle hamile kalacak.

Guzel haberleri almaya devam edelim insallah.

Allaha emanet olun.

amiiiiiiiin canım Rabbim gönlüne göre versin ailen kocaman olsun mutluluk huzur sağlık eksik olmasın......öptüm canımmmm

benim yaş 28 ilk deneme olmadı. ikinciye denicem inşallah 2 ay sonra. çift embriyo için ya 35in üstü olmak gerekiyor ya da 3.deneme bildiğim kadarıyla. ege üni.de yaptırdım ama özelden Erol Tavmergenin hastasıydım. 2.yi de onun kliniğinde yaptırıcam inşallah...

Kızlar doktordan geldim Perşembe günü opum var bu gece 23:00 te çatlatma iğnemi vurucam 8:30 da merkezde olucam bayıltılma fobim var strese girdim :18::18erşembeyi hayırlısıyla atlatayım içim rahatlıcak dualarınızı bekliyorum canlar

hiç strese girme canım o kadar güzel bir uyku ki anlatamam .anestezist ilacı verince ohhhh bütün dertler bitiyor 1 saniye sonra odanda yanında eşin uyanıyorsun.keyfini çıkar bu zorlu süreçte en güzel 2. şey .eskiden anestezisiz yapıyorlardı.kıpırdadığın an iğne kayıyor işlem uzuyor canın yanıyor yumurta toplanamıyor foliküller tam boşalmıyordu.
transfer için gittiğimde bir kadın (opu yapılmış) ameliyathaneden çıkıyordu.öyle güzel uyuyordu ki öpesim geldi kadını..ben de uyanırken saçmalar mıyım acaba diye endişe etmiştim ama farkettim ki uyumadan önce ne düşünüyorsan uyanınca onu söylüyorsun.bir tüyo benden

CNm gözün Aydın hic takma kafana opu cok kolay hic strese sokma kendini😊hadi bakalım guzel guzel yumoslarin toplanır insallah😊

cnm sakın stres yapma sen sadece mşıl mışıl uyuyorsun inş güzel ve en birici kALİTE yumoşların olurr bol şanslar

hadi hayırlısı canım. strese girme opu çok kolay. uyutulma fobine gelince düşünsene herşey bebişler için.

dualarım seninle allah yardımcın olsun. kaliteli yumişleri teslim etki annelerine hazırlasınlar.

kizlar aldim bebelerimi geldim 2 tane embriyo koydular elim karnimda uzaniyorum ihihih:) 3 tane de buzlukta duruo

hayırlı uğurlu olsun canım. bebişlerin sıkı sıkı tutunur inşallah. test tarihin ne zaman canım.

Cnm zaman cabucak geciyo gercekten. Ben erteleniyo diye dert yanarken 4 tane lucrinimi vuruldum bile. Aylar cabucak gecti. İnsallah rahatca alirsin raporunu. Hadi hayirlisi.

Ayyy canim sev bebislerini. Guzel haberler ver insallah.

tedaviyi beklemene gerek yok şeker aramıza şu dakkadan itibaren katıldın bile .... hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

CNM ÖNCELİKLE HAYILI UGURLU OLSUN BENCE İKİZ DEGİL CNM ÜÇÜZZ BÜYÜK İHTİMALLEE DEGERİN İKİZLERE GÖRE BAYAG YÜKSEK MAŞALLAH BENİM 10. GÜN 492 ÇIKTI BAKALIM NE ÇIKACAK AMA SANIRIM SENİN EMRİYOLARIN BİRİ BÖLÜNMÜŞE BENZİYOR

Son düzenleme:
aramıza hoş geldin canım.topik sanada uğur getirsin inşaALLAH

teşekkür ederim canım :) sizleri gördükçe umutlanıyorum bu yolda yalnız olmadığımı biliyorum artık :26:
sizi takp etmeden önce çok korkuyordum sayenizde biraz bilgi edindim yaşadığınız mutluluklarla bende mutlu oldum üzüntülerinizle bende çok üzüldüm

umarım burdaki herkes bebeklerine kavuşur çünkü burdaki anneler bi harika ve mükemmel birer birey yetiştireceklerine inanıyorum

Kizlaaar bugun kendi merkezimde testim vardii orda da degerim 179 ciktiiii bur daha cuma yine test yaptirip haber vercem degeri sonra keseye cagircaklarmis allahin izniyle rabbim o gunleri gormeyi de nasip etsin insallah hepimizeee

tekrar hayırlı olsun canım her zaman güzel haberlerini alalım inşaALLAH

Herkese merhabalar..ne guzel haberler gelmis!! hepinizii cani gonulden kutluyor saglikla kucaginiza almanizi diliyorum..stresli gecen 6 gunun sonunda 2 embriyomuzla blastosist ve dondurma surecimize geldik..Allah hekese kolaylik versin, her asamasi birbirinden heyecanli ve stresli..ben simdilik biraz rahatladim taki transfer asamasina kadar insallah en azindan biri tutunurda minik yawrumuza kavusuruz:) Allah herkesin evlat ozlemini dindirsin saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hepinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…