- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
uğurböceğim,, önce kendine sonra bizlere uğur getirmiş ol inşallah... ne güzel dua etmişsin böyle.. allah dualarını ve hepimizn duasını kabul etsin inşallah.. dün gece bende öyle kötü oldum ki, negatif sonuç aldığım için değil, eşim ve kızımın bana yaşattıklarını bazen kaldıramıyorum... şeytan sürekli kafamda. vır vır edip duruyor... senin duana benzer dua etmiştim.. bu duanı görünce yine ağlayasım geldi... bu arada bol bol ağlıyorum bütün psikolojim bozuldu valla.. tekrar denemek isteyipte deneyememek çoook kötü.... hep aynı şeyleri tekrarlıyorum ne olur kusura bakmayın ama bunları bile konuşacağım kimse yok biliyosunuz.. bu konuda yapayalnız olmak çok zormuş...
çok öpüyorum ... sevgi ve dua ile:)))
Ayyy kizlar selamun aleykum :))) yazamadim çünkü eşim bi hafta rapor almis persembe ise doncem:)) evde net yok ama beles wifi buldum hemen size yazdim:))) persembe gunu transfer oldu iki bebis yerlestirdiler biri 10 hücreli digeri 8 hücreli. Bugün besinci gunum.progestan fitil gunde alti tane.estroferm gunde üç tane.aksamlarida kan sulandirici ignem var.bir uc ve besinci gunler kalcadan pregnly diye bi igne verdiler vurdurdum..simdide evdeyim.dinleniyorum ama berbat geçti kizlar.felaket kabiz oldum ilk iki gün gazdan ve kabizliktan yatamadim.duphalac kayisi kabak Çekirdeği hicbirisi işe yaramadi..bir haftadir ilk defa bugun tuvalete ciktim..cok kötü gecti ya( neyse transferin hemen ertedi günü ilik dus aldım hizlica ve rabbm kabul ederse namazima basladim..bundan sonrasi rabbimde artik.dua ve sabir ile bekliyorum.umutluyum inancliyim pozitifim hayirli ve saglikli evlatlar nasip olur inşallah. 24 aralik test tarihim.cok heyecanli degilim şükür sakinim:))) kim hamile banada soyleyin hemen :)))
kızlar benim geçen ay yumurtalarım ttoplanmıştı ama rahimi uygun bulmadığı için dondurmuştu doktor. bu ay transferim olcak inşallah cuma sabah çağırdı kontrol edicek eğer uygunsa çözülcek embriyolar ve cuma transferim olcak yani adetimin 20. gününde ....
estorfem crione jel tetra prednol standart olarak elevit folibol coraspirin veeeee en babası progesteron iğne :18: :18: :18:
Hamileyimmm test günüm perşembe ama bir baktirmak istedim sonuç pozitif dedi 157 şoktayim ailede herkes ağlıyor
Bir tanecik yumurtamin dollendigi haberini aldim mutluluktan agladim icim icime sigmiyor Rabbim isteyen herkese bebegini kucagina almayi nasip etsin inşaallah embriyomuz gelisimi tamam lar duaniza ihtiyacim var
ben de istereeeemmmmm... beni de unutmayın kızlar... bu arada merhaba... güzel haberlerinizi takip ediyorum.. ama işten hergün girip yazamıyorumne yazık ki... evden de malum zaten giremiyorum... kızım takipte:)))
bebeğim inşallah bugün son işlemlerini tamamlar raporunu alırsın... sonra ver elini tedavi ve dolu dolu göbişler...
cicibebem senin de buz bebeklerini alıp ıstmana az kaldı... bir an önce sana kavuşmak için gün sayıyor bebelerin...
amayacım canım arkadaşım yarın o kadın sana randevu versin, yooksa sakaryadan uçar saçını başını yolarım onun..öyle söyle ona arkadaşım:)))
kalbimdesin canım arkadaşım seni sakın unuttuğumu sanma, özellikle takip ediyorum durumunu ve tedaviye başlamanı sabırsızlıkla bekliyorum...
son bir kaç gündür burayı coşturan arkadaşları çok tebrik ediyorum...(nazar boncuğum, sevgicim, ve diğerleri valla isim sayamayacağım çünkü maşşalah 8,9 u geçti iki günkü rakam) Kızlar artık hamilesiniz... allah bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin... yazamadım ama hepinizle ben de oynadım valla...
transferi olan arkadaşlarında sonuçları güzel olacak ve buradan çığlıkları atacaklar inşallah...
kese gören, kalp atışı duyan arkadaşlarım (çileğim, kodal, binnua ve dünya54) yolu yarıladınız inşallah... kucağınıza alıp bebeişlerinizi sevip koklayacağınız günlere az kaldı.. sayılı günler çabucak geçsin inşallah...
negatif sonuç alıp bekleyen, yeni tedavilere başlayacak arkadaşlar... allah bizlere de tadaviye gerek kalmadan bu mutluluğu yaşatsın inşallah.. hepinizi çok seviyorum... dularınızda beni de unutmayın ne olur...
Kızlar çok şükür keseyi gördük herşey yolunda inşallahda böyle gider yine heycanlı 10 günüm başlıyor bu seferde kalbini duyucaz inşallah allahım isteyen herkesin kucağını tez zamanda doldursun inşallah
hadi gözün aydın bu gün bende gittim gördüm keseyi :) 6 mm kese vardı.[/QUOT
gözünüz aydınarkadaşlar inşaALLAH sorunsuz geçer hamileliğiniz vakti geldiğinde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
canımmmmm seni meraktan öldüm. sebze yemekleri yemeye gayret et ananas suyunu da ananas yemeyide unutma az kaldı bebişim bekle güzel sonucu alacaksın dün transferim oldu saat 3 te aynı senin gibi biri 8 diğeri 10 hücreli yerleştirildi kabızlığım yok allaha şükür ama acayip gaz ve kasık sancım var. test tarihim benim de 28 aralık 2013 inşallah ikimizinde ikizleriiiiii olacak ben beş gün banyo yapamayacağım için namaz kılarken banada dua et.
merhabaaa kızlarrr; benimde 4 aralıkta transferim gerçekleşti 2 embriyo koyuldu. eşimin sprem azlığı problemi ile tüp bebek yaptırdım ilk denememizde 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. ilk değerim 650, ikinci yaptırdığım test 2100 çıktı. ikiz olup olmadğını bilmiyorum ama değerler sanırım ikize işaret :) şimdi 4.haftalığım 3 hafta sonra ultrasona çağırıldım. 7. hafta oluyo çok geç değilmi? yada ben sabırsızlıktan öyle düşünüyorum :) Rabbim isteyen bekleyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.
kizlar aldim bebelerimi geldim 2 tane embriyo koydular elim karnimda uzaniyorum ihihih:) 3 tane de buzlukta duruo
Ayyy kizlar selamun aleykum :))) yazamadim çünkü eşim bi hafta rapor almis persembe ise doncem:)) evde net yok ama beles wifi buldum hemen size yazdim:))) persembe gunu transfer oldu iki bebis yerlestirdiler biri 10 hücreli digeri 8 hücreli. Bugün besinci gunum.progestan fitil gunde alti tane.estroferm gunde üç tane.aksamlarida kan sulandirici ignem var.bir uc ve besinci gunler kalcadan pregnly diye bi igne verdiler vurdurdum..simdide evdeyim.dinleniyorum ama berbat geçti kizlar.felaket kabiz oldum ilk iki gün gazdan ve kabizliktan yatamadim.duphalac kayisi kabak Çekirdeği hicbirisi işe yaramadi..bir haftadir ilk defa bugun tuvalete ciktim..cok kötü gecti ya( neyse transferin hemen ertedi günü ilik dus aldım hizlica ve rabbm kabul ederse namazima basladim..bundan sonrasi rabbimde artik.dua ve sabir ile bekliyorum.umutluyum inancliyim pozitifim hayirli ve saglikli evlatlar nasip olur inşallah. 24 aralik test tarihim.cok heyecanli degilim şükür sakinim:))) kim hamile banada soyleyin hemen :)))
teşekkür ederim canım
Slmlar kizlar yasadigim kimyasal gebeligin şokundan yeni yeni cikabildim zorlu gunlerdi ama gecti cok sukur bu surecte yazmasamda hergun takip ettim sizleri..Hamile haberleriyle mutlu oldum ikinciye baslamak icin sabirsizlandim,negatif sonuclarla uzuldum bogazim dugumlendi.inaninki bulup kaybetmek daha da zormuş .o yuzden herseyde bir hayir vardir demek en dogrusu olur sanirim.
Adetimi bekliyorum dondurulmuslarimi almak icin.
Bu topik ugurlu ve buradaki herkes allahin izniyle hamile kalacak.
Guzel haberleri almaya devam edelim insallah.
Allaha emanet olun.
hadi gözün aydın bu gün bende gittim gördüm keseyi :) 6 mm kese vardı.[/QUOT
gözünüz aydınarkadaşlar inşaALLAH sorunsuz geçer hamileliğiniz vakti geldiğinde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız [/QUOTEcanım benim amin inşallah allah hepimize yardım eder sağlıcakla kucaklarımıza almamızı nasip eder
Kızlar doktordan geldim Perşembe günü opum var bu gece 23:00 te çatlatma iğnemi vurucam 8:30 da merkezde olucam bayıltılma fobim var strese girdim :18::18erşembeyi hayırlısıyla atlatayım içim rahatlıcak dualarınızı bekliyorum canlar
hadi hayırlı olsun annesiiyi bak yavrularına ALLAH C.C gönlündeki muradı sanada yaşatsın inşaALLAH
Herkese merhabalar..ne guzel haberler gelmis!! hepinizii cani gonulden kutluyor saglikla kucaginiza almanizi diliyorum..stresli gecen 6 gunun sonunda 2 embriyomuzla blastosist ve dondurma surecimize geldik..Allah hekese kolaylik versin, her asamasi birbirinden heyecanli ve stresli..ben simdilik biraz rahatladim taki transfer asamasina kadar insallah en azindan biri tutunurda minik yawrumuza kavusuruz:) Allah herkesin evlat ozlemini dindirsin saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hepinize..
canım sen bugün rapor için gidecektin ne oldu işerini hallettin miii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?