2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canım benim kalbi güzel kendisi güzel arkadaşım Rabbim kaderini de güzel yazsın duaların ömrüne hayırlı sağlıklı evlatlar getirsin.eşin sana kıyamaz bence o da biraz zaman geçsin diyecek" hadi canım tekrar deneyelim" diye.inanıyorum ALLAH sana o günleri gösterecek

canım transferin hayırlı olsun müjdeli haberlerini alalım inşaALLAH

İnşaALLAH herşey sorunsuz gider yavrularını alırsın göbüşüne

Bir tanecik yumurtamin dollendigi haberini aldim mutluluktan agladim icim icime sigmiyor Rabbim isteyen herkese bebegini kucagina almayi nasip etsin inşaallah embriyomuz gelisimi tamam lar duaniza ihtiyacim var

Rabbim ol desin olsun inşaALLAHKÜN FE YEKÜN

seni unuturmuyum hemşerimmmmmmmmm ağzına yüreğine kalbine göbişine bebişine sağlık

canım dualarınıza kocaman ammiiiinnnyanlış anlamazsan neden banyo yapamadığın için namaz kılamadığını yazdın:26: merakımı af buyur:26::26:

duana amin canım.gözün aydın ALLAH tamamına erdirsin her zaman güzel haberler alırsın inşaALLAH.6.ve 7.haftalarda kalp atışı alındığı için seni 3 hafta sonra çağırmışlar

kizlar aldim bebelerimi geldim 2 tane embriyo koydular elim karnimda uzaniyorum ihihih:) 3 tane de buzlukta duruo

hadi hayırlı olsun annesi iyi bak yavrularına ALLAH C.C gönlündeki muradı sanada yaşatsın inşaALLAH

Son düzenleme:

canım bende merak ettim seni iyisin çok şükür Allah ım güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah

amin canım yüce Yaradan hepimizin kaderinde hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin

canım opu nun anestezi altında olması çok güzel bir nimet stres yapma herşey güzel olacak

amin canım ALLAH C.C seninde bundan sonraki tedavinde işlerini rast getirsin yavruların kalitesini kaybetmeden çözülüp hemen anne göbüşüne gelsinler 9 ay hiç çıkmasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…