Güülllüüüüüm nereeeeelerdessssiinnnnn
Hersey Bitti..kanamam basladi. Kahve bordo arasi..doktoru aradim ulasamadimm..
Burdayım tatlım ah teyzezi bizimki dünden beri beni mafetti bir miğde bulantısı dostlar başına :)) ya bulantı bir şey değilde çok halsiz bırakıyor her şey yolunda MAŞALLAHbu gün doktorumuza gittik kesemizi gördük veeee kalp atışımız başlamış çok şükür inanki bütün her kese dua ettim ALLAH'IM cümle isteyene nasip et diye ağlaya ağlaya dua ettim canım benim seninle aynı gidiyoruz diye söylüyorum daha bu gün 1.5 aylıkmış 6 haftalıkmış tatlım canım inanki sırf senin için yazacaktım bu gün okuyorum yazılanları kah üzülüyorum kah seviniyorum arkadaşlar için ama cevap yazamıyorum öğürmekten 2 gündür başıma ağrı yapıştı karın kaslarım ağrıyor artık. Canım benim seninde yarın kontrolün var MEVLAMDAN diliyorumki yarın çok güzel haberlerle geliceksin İNŞALLAH . Bu forumda tuhaf bir enerji var MEVLAMIN izniyle buradan her kez bir gün hamile kalacak ve sağlıkla kucağına alacaklar İNŞALLAH arkadaşlar ne olur eksik dilek dilemeyin sadece hamile kalayım değil sağlıkla hayırlıkla kucağıma alayım diye dua edin ben şimdiden AMİNNN diyeyim .. Tatlım seni ve arkadaşları kocaman öpüyorum ha bu arada bir tane yavrum tutunmuş RABBİMDEN hep hayırlısını dilemiştim .....
merhaba kızlar uzun zamandır takip ediyorum sizi yani 700 sayfayı toptan okudum diyebilirimaranıza katılmak için sabırsızlanıyorum tedavi aşamasına geçemedim henüz klinik araştırıyorum bende ki sorun tüplerim kapalı ayrıca tekrarlayan çikolata kistim var malesef... hamile sayısı arttıkça bende umutlanmaya başladım umarım bende bi gün buraya hamileyim diye yazabilirim şimdiden desteğiniz için teşekkür ederim :26:
amin canım ALLAH C.C seninde bundan sonraki tedavinde işlerini rast getirsin yavruların kalitesini kaybetmeden çözülüp hemen anne göbüşüne gelsinler 9 ay hiç çıkmasınlar
bu gece 2 de çatlatma iğnemi olucam perşembe toplama işlemi olacak git gide heyecanım artıyor.
canım sonuna kadar herşey güzel gitsin vaktinde gelsin yavrun gözün aydın olsun.ALLAH analı babalı büyütsün
insallah canim hepimizin temennisi bu, kimsenin kucagi bos kalmasin:) sana da tedavi surecinde kolayliklar dilerim Allah nasip etsin bir/iki/uc? tatli melek:)
Burdayım tatlım ah teyzezi bizimki dünden beri beni mafetti bir miğde bulantısı dostlar başına :)) ya bulantı bir şey değilde çok halsiz bırakıyor her şey yolunda MAŞALLAHbu gün doktorumuza gittik kesemizi gördük veeee kalp atışımız başlamış çok şükür inanki bütün her kese dua ettim ALLAH'IM cümle isteyene nasip et diye ağlaya ağlaya dua ettim canım benim seninle aynı gidiyoruz diye söylüyorum daha bu gün 1.5 aylıkmış 6 haftalıkmış tatlım canım inanki sırf senin için yazacaktım bu gün okuyorum yazılanları kah üzülüyorum kah seviniyorum arkadaşlar için ama cevap yazamıyorum öğürmekten 2 gündür başıma ağrı yapıştı karın kaslarım ağrıyor artık. Canım benim seninde yarın kontrolün var MEVLAMDAN diliyorumki yarın çok güzel haberlerle geliceksin İNŞALLAH . Bu forumda tuhaf bir enerji var MEVLAMIN izniyle buradan her kez bir gün hamile kalacak ve sağlıkla kucağına alacaklar İNŞALLAH arkadaşlar ne olur eksik dilek dilemeyin sadece hamile kalayım değil sağlıkla hayırlıkla kucağıma alayım diye dua edin ben şimdiden AMİNNN diyeyim .. Tatlım seni ve arkadaşları kocaman öpüyorum ha bu arada bir tane yavrum tutunmuş RABBİMDEN hep hayırlısını dilemiştim .....
Canım demek perşembe günü kontrolün yalnış hatırlamaşım güzel haberler İNŞALLAH canım ablam bulantılarımın başladığını duyunca çok sevindi bebeğin büyüdüğüne işaretmiş ablam öyle diyorcanım benim cok sevindim allah saglıklı sıhatli kucagına almayı nasip etsin..bende merak ettim seni ama masallah güzel haberle geldin.. bende de bulantı başladı dünden beri var am biliyosun ben dahha kalp atımı falan yok persembe tekra kont olucam bakalım sonuç ne olucak.. rabbim gönlümüze göre versin inşallah hepimizinn..
Canım aramıza hoşgeldin burda umutsuzluğa yer yok ona göreinşallah güzel haberlerini okuruz
Çok TSK ederim canım benim inş bebişlerin annelerine tutunur hep dualarımdasınhadi hayırlısı canım. strese girme opu çok kolay. uyutulma fobine gelince düşünsene herşey bebişler için.
dualarım seninle allah yardımcın olsun. kaliteli yumişleri teslim etki annelerine hazırlasınlar.
Bakalım tatlım Perşembe günü görücem :18:1. Denememde lokal olmuştu kürtajımda sipinaldi burda illa bayıltıcaz dediler elimiz mahkum hersey bebişler içincanım opu nun anestezi altında olması çok güzel bir nimet stres yapma herşey güzel olacak
kalbimdesin yarındı dimi dr randevun inşallah hadi bakalım hayırlısı
hayırlı uğurlu olsun canım. bebişlerin sıkı sıkı tutunur inşallah. test tarihin ne zaman canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?