- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
hiç strese girme canım o kadar güzel bir uyku ki anlatamam.anestezist ilacı verince ohhhh bütün dertler bitiyor 1 saniye sonra odanda yanında eşin uyanıyorsun.keyfini çıkar bu zorlu süreçte en güzel 2. şey .eskiden anestezisiz yapıyorlardı.kıpırdadığın an iğne kayıyor işlem uzuyor canın yanıyor yumurta toplanamıyor foliküller tam boşalmıyordu.
transfer için gittiğimde bir kadın (opu yapılmış) ameliyathaneden çıkıyordu.öyle güzel uyuyordu ki öpesim geldi kadını..ben de uyanırken saçmalar mıyım acaba diye endişe etmiştim ama farkettim ki uyumadan önce ne düşünüyorsan uyanınca onu söylüyorsun.bir tüyo benden
Bakalım tatlım Perşembe günü görücem :18:1. Denememde lokal olmuştu kürtajımda sipinaldi burda illa bayıltıcaz dediler elimiz mahkum hersey bebişler için
senin o ağzını yerim ben yer yer yer
oyyyy bende seni yerim baciiim :))) bak gor bu sefer allahim muradini vericek insallah :):)
Aminnnn kuzum inş bebişe iyi bak teyzesinden slm söyleCNm gözün Aydın hic takma kafana opu cok kolay hic strese sokma kendini😊hadi bakalım guzel guzel yumoslarin toplanır insallah😊
cnm rabbim emeklerini boşa cevirmesin sım sıkı tutunsun yavruların inşş
Aminnnn kuzum inş bebişe iyi bak teyzesinden slm söyleCanım sen emriyoları emriyoskopla mı baktırdın ben oyle yaptırıcam embriyolar için en iyisiymiş hiç dış ortamda bulunmadan anne karnına gircek olmaları hoşuma gitti
Âmin canım inş 2014 hepimizin yılı olsun göbüşler şişsincnm sakın stres yapma sen sadece mşıl mışıl uyuyorsun inş güzel ve en birici kALİTE yumoşların olurr bol şanslar
Canım bende 23:00 te vurucam opumuz aynı gün inş ikimizde güzel haberler alırızbu gece 2 de çatlatma iğnemi olucam perşembe toplama işlemi olacak git gide heyecanım artıyor.
AslındA görmemek en güzeli iyikivarsınız kızlar burası tam moral yeri seviyorum hepinizitabiki herşey bebişler için canım o yüzden kendini üzme herşey olacağına varır.bana göre narkoz alınması operasyonu görmediğim için süper muhakkak narkozunda yan etkileri vardır ama ne yapalım mecburuz
Canım demek perşembe günü kontrolün yalnış hatırlamaşım güzel haberler İNŞALLAH canım ablam bulantılarımın başladığını duyunca çok sevindi bebeğin büyüdüğüne işaretmiş ablam öyle diyor
şimdi bende sende ki bulantıyı duyunca sevindim canım kalp atışı genellikle 6. haftaya başlarmış o yüzden sana dedim transferimiz aynı gün olduğu için ben daha bu gün6 haftalık olmuşum o yüzden içini rahat tut ne olur beni habersiz bırakma .....
canım sen bugün rapor için gidecektin ne oldu işerini hallettin miii?
Ben pazartesi muayene oldum ama bebis yok hala.. sen usten mi muayene oldun canim
Hayır tatlım vajinal ultrasonda bakıldı senin üsttenmi bakıldı .....
Hayırlı olsun meryem..merhaba arkadaşlar, ben de tüp bebek yaptım bugün transferin 22 .günü ve de dün keseyi gördük.....yalnız ben de 4 gündür kahverengi lekelenme oluyor..doktra sordum olabilir dedi.ama benim içim hiç ama hiç rahat değil.aranızda böyle lekelenmesi olan var mı? lütfen yardımcı olun kafayı yemek üzereyim....
cnm gittim bugün kan verdim haftaya salı sonucu alıcam heyete gircek dosyam bir haftaya alıcam 1 aydada başlıcam
Bi kez daha belki bu sefer olur diye bütün gücümüzü toplayıp bi daha denemek için adet olmayı bekliyorum ama bi türlü kırmızıları göremedimbaşka zaman adet olmayayım diye beklerken bu kez dört gözle adet olmayı bekliyorum...bu ne yaman çelişkiii kadın olmak zor
merhaba arkadaşlar, ben de tüp bebek yaptım bugün transferin 22 .günü ve de dün keseyi gördük.....yalnız ben de 4 gündür kahverengi lekelenme oluyor..doktra sordum olabilir dedi.ama benim içim hiç ama hiç rahat değil.aranızda böyle lekelenmesi olan var mı? lütfen yardımcı olun kafayı yemek üzereyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?