2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canım çok TSK ederim hem güldüm hem moral oldun

Bakalım tatlım Perşembe günü görücem :18:1. Denememde lokal olmuştu kürtajımda sipinaldi burda illa bayıltıcaz dediler elimiz mahkum hersey bebişler için

tabiki herşey bebişler için canım o yüzden kendini üzme herşey olacağına varır.bana göre narkoz alınması operasyonu görmediğim için süper muhakkak narkozunda yan etkileri vardır ama ne yapalım mecburuz

CNm gözün Aydın hic takma kafana opu cok kolay hic strese sokma kendini😊hadi bakalım guzel guzel yumoslarin toplanır insallah😊
Aminnnn kuzum inş bebişe iyi bak teyzesinden slm söyle Canım sen emriyoları emriyoskopla mı baktırdın ben oyle yaptırıcam embriyolar için en iyisiymiş hiç dış ortamda bulunmadan anne karnına gircek olmaları hoşuma gitti

Evet CNm embriyoskop la bakıldı gelişmelerine Bencede en iyi yöntem 😊

AslındA görmemek en güzeli iyikivarsınız kızlar burası tam moral yeri seviyorum hepinizi

Ben pazartesi muayene oldum ama bebis yok hala.. sen usten mi muayene oldun canim

merhaba arkadaşlar, ben de tüp bebek yaptım bugün transferin 22 .günü ve de dün keseyi gördük.....yalnız ben de 4 gündür kahverengi lekelenme oluyor..doktra sordum olabilir dedi.ama benim içim hiç ama hiç rahat değil.aranızda böyle lekelenmesi olan var mı? lütfen yardımcı olun kafayı yemek üzereyim....

Bi kez daha belki bu sefer olur diye bütün gücümüzü toplayıp bi daha denemek için adet olmayı bekliyorum ama bi türlü kırmızıları göremedim başka zaman adet olmayayım diye beklerken bu kez dört gözle adet olmayı bekliyorum...bu ne yaman çelişkiii kadın olmak zor

Son düzenleme:
Hayır tatlım vajinal ultrasonda bakıldı senin üsttenmi bakıldı .....

Evet canim ben usten muaye.ne oldum vajinal ultrason olmam lazim ama olmadim istemedim.. Eger persembe gozukmezse o zaman vajinal muayene olucam canim.. Dua et bana ne olur.. Rabbim sana kalp atisini gormeyi nasip etmis ne mutlu sana canim insallah kucaginada alip koklamayi nasip eder..

Hayırlı olsun meryem..
Birkac gün önce bende de lekelenme oldu 3 gün. .
Gittim doktora kahverengi lekelenmenin normal oldunu söyledi. Hatta kahve telvesi gibi minik parcalar da olur korkcak bişey yok dedi..her ihtimale karsı düşük önleyici iğne verdi bir tane..
Icin rahat edecekse git ama korkma bence de..sağlıklı gebelik olsun inşallah

canım benim durumumda senin gibi oldu günüm bayağı geçti beta-hcg yaptırdım negatif tabii.doktorumu aradım regl olmadım diye oda adet sökücü verdi dün adet oldum yarın randevum var bir aksilik olmazsa dondurulmuşlar için başlayacağım inşaALLAH

canım ben henüz yolun başındayım inşaALLAH herşey normaldir stres yapma bebek büyüyüp yerini sağlamlaştırıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…