canım benim durumumda senin gibi oldu günüm bayağı geçti beta-hcg yaptırdım negatif tabii.doktorumu aradım regl olmadım diye oda adet sökücü verdi dün adet oldum yarın randevum var bir aksilik olmazsa dondurulmuşlar için başlayacağım inşaALLAH
Carsamba transfer oldum.cumartesi sonuc belli olacak. Cok heyecanliyim.
Hadi hayırlı olsun canım Rabbim bu süreçte kolaylık sonundada mutluluk versin inşallah, bende bir iki gün daha bekleyip tahlil yaptırcam bakalım güzel haberlerini bekliyorum
Evet canim ben usten muaye.ne oldum vajinal ultrason olmam lazim ama olmadim istemedim.. Eger persembe gozukmezse o zaman vajinal muayene olucam canim.. Dua et bana ne olur.. Rabbim sana kalp atisini gormeyi nasip etmis ne mutlu sana canim insallah kucaginada alip koklamayi nasip eder..
hoşgeldincanım hayırlı olsun inşaALLAH pozitif sonuç alırsın
amiin seninde insallah canimm 28 aralik test tarihim senin ne zamandi ?? cok fena oksuruyorum cok insallah tutunmalarina bi zarari olmaz surekli sicak su fln iciyorum bal yiyorum ..:)
Ben de aynı sorunu yasiyorum sansimiza tam zamanında oldu.bunda da bir hayir vardır diyorum buna da şükür...balli limonlu suyu tavsiye ederim bugün dune göre daha az oksuruyorum. ..:)
hoşgeldincanım hayırlı olsun inşaALLAH pozitif sonuç alırsın
Kızlarrr yarın saat 12:00 de yumurtalar toplanacak çok stresliyim korkuyorum
drlar öksürmenin, ıkınmanın ve hapşurmanın bir zararı yok dediler. Canınızı sıkmayın .
amin canım inşallah... Rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin kuzumgünaydııın..
amayaa çok sevindim canım..en azından belli bir tarih bekliyosun artık..bize geçmiyo gibi gelse de zaman çok çabuk geçiyo aslında,senin için de jet hızıyla geçsin,bir an önce tedavi başlasın ve birlikte kucağımıza almayı bekleyelim inşallah arkadaşım..
önce rapor sonra bebişş,sonra da mutlu huzurlu günler inşallah
kızlar merhaba ben de dün akşam iğnelere başladım hayırlısıyla, aylardır bekliyorum rapordu heyetti derken şimdi bi yerden başlamak beni inanılmaz mutlu etti inşallah sonu da güzel olur. iğneye bu kadar sevineceğimi söyleseler inanmazdımama amayaa'nın dediği gibi bu iğneler bana bebişimi getirecek o yüzden onları seviyorum :) dün muayenede dr baya bi yumurta saydı 3.3 6.7 falan gibi saydı hatta bitanesi 10.7 di aklıma takıldı ölcülerinin bu kadar farklı olması sonrasında sorun yaşatır mı beklenmedik bir şekilde büyür mü yumurtalar diye. yarn sabah için tekrar çağırdılar ama sizin de tecrübelerinizden faydalanmak istedim :) bu arada kuru incir ve kayısıyı dr ben sormadan tavsiye etti kabız olmamak için.
ben de istereeeemmmmm... beni de unutmayın kızlar... bu arada merhaba... güzel haberlerinizi takip ediyorum.. ama işten hergün girip yazamıyorumne yazık ki... evden de malum zaten giremiyorum... kızım takipte:)))
bebeğim inşallah bugün son işlemlerini tamamlar raporunu alırsın... sonra ver elini tedavi ve dolu dolu göbişler...
cicibebem senin de buz bebeklerini alıp ıstmana az kaldı... bir an önce sana kavuşmak için gün sayıyor bebelerin...
amayacım canım arkadaşım yarın o kadın sana randevu versin, yooksa sakaryadan uçar saçını başını yolarım onun..öyle söyle ona arkadaşım:)))
kalbimdesin canım arkadaşım seni sakın unuttuğumu sanma, özellikle takip ediyorum durumunu ve tedaviye başlamanı sabırsızlıkla bekliyorum...
son bir kaç gündür burayı coşturan arkadaşları çok tebrik ediyorum...(nazar boncuğum, sevgicim, ve diğerleri valla isim sayamayacağım çünkü maşşalah 8,9 u geçti iki günkü rakam) Kızlar artık hamilesiniz... allah bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin... yazamadım ama hepinizle ben de oynadım valla...
transferi olan arkadaşlarında sonuçları güzel olacak ve buradan çığlıkları atacaklar inşallah...
kese gören, kalp atışı duyan arkadaşlarım (çileğim, kodal, binnua ve dünya54) yolu yarıladınız inşallah... kucağınıza alıp bebeişlerinizi sevip koklayacağınız günlere az kaldı.. sayılı günler çabucak geçsin inşallah...
negatif sonuç alıp bekleyen, yeni tedavilere başlayacak arkadaşlar... allah bizlere de tadaviye gerek kalmadan bu mutluluğu yaşatsın inşallah.. hepinizi çok seviyorum... dularınızda beni de unutmayın ne olur...
Kuzumm çok sevindim bende ege ünv aldım raporumu 2 haftada çıkmıştı tedavi baslayıncada ilaç raporuna başvurduk şimdi onu bekliyorum 2haftada çıkar dediler günler su gibi akıp geçiyor bi bakmışsın rapor almışsın tedavi başlamış bebişini önce göbüşe sonra kucağa almışsın bak yazarken bile zaman geçtiDualarım seninle Rabbim gönlüne göre versin
canım arkadaşım çok sevindim... çok şükür randevuyu ocağa vermişler... bu son denemen olacak zaten inşallah.. diğer haklarını da 2., 3. çocuğa kullanacaksın inşallah... çok öptüm... hep kalbimdesin... duamdasın... can yoldaşım...
amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn inşallah hadi hayırlısı olsun çok sevindim canım
Hamileyimmm test günüm perşembe ama bir baktirmak istedim sonuç pozitif dedi 157 şoktayim ailede herkes ağlıyor
aminnnnn tatlımmmmm.... Rabbim senin için de zamanın su gibi akmasını ve bu süreyi stressiz geçirmeyi nasip etsin... sonrasında da güzel haberlerini almayı ve kucağına almayı elbetteamaya canım çok sevindim zaman çok çabuk geçiyor zaten. Birde bakmışsın ki bebişler kucağında. Allahım her gününü güzel haberler almanı nasip etsin.
Oy oy oy maşallah bugunde hamisler varmis amayaa ugurlu topiginde el atan hamile kaliyor darisi hepimizin basina dun tamamen duygusal çöküntü yaşadım kızlar Allah hepinizden razi olsun sizi dinledim yapmadim test suan cok rahatım en azından test gününe kadar hamile sayilirim.
Amayacim hadi canim hayirli olsun insallah seninde ve kizlarin tabi benimde hayirli haberlerini aliriz
Slmlar kizlar yasadigim kimyasal gebeligin şokundan yeni yeni cikabildim zorlu gunlerdi ama gecti cok sukur bu surecte yazmasamda hergun takip ettim sizleri..Hamile haberleriyle mutlu oldum ikinciye baslamak icin sabirsizlandim,negatif sonuclarla uzuldum bogazim dugumlendi.inaninki bulup kaybetmek daha da zormuş .o yuzden herseyde bir hayir vardir demek en dogrusu olur sanirim.
Adetimi bekliyorum dondurulmuslarimi almak icin.
Bu topik ugurlu ve buradaki herkes allahin izniyle hamile kalacak.
Guzel haberleri almaya devam edelim insallah.
Allaha emanet olun.
Canım bende 23:00 te vurucam opumuz aynı gün inş ikimizde güzel haberler alırız
cnm gittim bugün kan verdim haftaya salı sonucu alıcam heyete gircek dosyam bir haftaya alıcam 1 aydada başlıcam
canım benim durumumda senin gibi oldu günüm bayağı geçti beta-hcg yaptırdım negatif tabii.doktorumu aradım regl olmadım diye oda adet sökücü verdi dün adet oldum yarın randevum var bir aksilik olmazsa dondurulmuşlar için başlayacağım inşaALLAH
evet canım yarın sabah randevum reglimin 3.günü oluyor bakalım süreç nasıl olacak
Ben tedaviye başlamadan önce özel merkezle görüşmeye gitmiştim. Orada bize korkmayın benim hapsirmaktan korkan hastam oldu bir şey olmaz demişlerdi, gulmustuk. İş başa gelince korkuyormus insan nolur nolmaz diye :)
nsılsın canım ne yapıyosunnnnnnnnnnnnnn
hadi canım hayırlısı bismillah gözüm sende bende hiç bilmiyorum dondurulmuşlarla nasıl oluyor :44:
canım 2010 yılında dondurulmuş transferim oldu ama nasıl oldu hatırlamıyorum
sultanım gelmişşşşş :))) iyiyim canım çok şükür.... en son miyomdan ameliyat oldum, tedavim yarım kaldı, şimdi de uludağ üniversitesinden randevu aldım sonunda, rapor çıkarmaya çalışcam artık... ona seviniyorum. sen neler yapıyosun asıl?
hiçç koca bir hiç canımbnm allah yardımcın olsun ben öyle evde oturuyom baska bışede yapmıyom çocukta hatta korunuyom valla 2 ay daha dıyom sonra bakcaz işte ama şu kanama kafama taklıyo gbelıklerımde hep kanama oluyo ya onu bılemıyolar nedenını öyle işte korkular endişeler içinde beklıyom adet olmayı
Hayırlı olsun meryem..
Birkac gün önce bende de lekelenme oldu 3 gün. .
Gittim doktora kahverengi lekelenmenin normal oldunu söyledi. Hatta kahve telvesi gibi minik parcalar da olur korkcak bişey yok dedi..her ihtimale karsı düşük önleyici iğne verdi bir tane..
Icin rahat edecekse git ama korkma bence de..sağlıklı gebelik olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?