2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Hadi hayırlı olsun canım Rabbim bu süreçte kolaylık sonundada mutluluk versin inşallah, bende bir iki gün daha bekleyip tahlil yaptırcam bakalım güzel haberlerini bekliyorum

Canım buradan ahkam kesmek istemiyorum ama bildiğim kadarıyla bu haftalarda göbekten gözükmüyor bebek tabiki duamdasın MEVLAM sanada kalp atışını görmeni vaktinde kucağına almayı nasip etsin aminnnn umarım ocennet kokusunu hepimize koklamayı nasip eder .....

amiin seninde insallah canimm 28 aralik test tarihim senin ne zamandi ?? cok fena oksuruyorum cok insallah tutunmalarina bi zarari olmaz surekli sicak su fln iciyorum bal yiyorum ..:)

Ben de aynı sorunu yasiyorum sansimiza tam zamanında oldu.bunda da bir hayir vardır diyorum buna da şükür...balli limonlu suyu tavsiye ederim bugün dune göre daha az oksuruyorum. ..:)

Ben de aynı sorunu yasiyorum sansimiza tam zamanında oldu.bunda da bir hayir vardır diyorum buna da şükür...balli limonlu suyu tavsiye ederim bugün dune göre daha az oksuruyorum. ..:)

drlar öksürmenin, ıkınmanın ve hapşurmanın bir zararı yok dediler. Canınızı sıkmayın .

Son düzenleme:
drlar öksürmenin, ıkınmanın ve hapşurmanın bir zararı yok dediler. Canınızı sıkmayın .

Ben tedaviye başlamadan önce özel merkezle görüşmeye gitmiştim. Orada bize korkmayın benim hapsirmaktan korkan hastam oldu bir şey olmaz demişlerdi, gulmustuk. İş başa gelince korkuyormus insan nolur nolmaz diye :)

amin canım inşallah... Rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin kuzum

hayırlı olsun canım... herşey güzel olacak, inan.... Rabbim inşallah önce pozitif haberi almayı sonra sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

canım benim yaaaaaaaa nası seviyorum seni ben yaaa.... Rabbim sana inşallah tedaviye gerek kalmadan göndersin meleğini, en kötü ihtimalle cocana merhamet versin, seni üzdüğünü gören adam seninle yeniden tedaviye razı olsun

aminnnn canımmmmm inşallah erkenden çıkar. bakalım elimden geleni yapacağım.

inşallah canım benimmmm.... bugün regl olmam gerekiyordu, dün bi damlacık geldi oldum sandım ama gelmedi, bugün de yok. regl olunca tüm testlerimi özelde bi yerde yaptıracağım, tüm belgelerimi hazırlayıp gideceğim randevuya. uzatmamak için.... bakalımmmm, meylam neyler, biliyoruz ki neylerse en güzelini eylerrrrr
amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn inşallah hadi hayırlısı olsun çok sevindim canım

inan bende çok sevindimmmm..... inşallah bundan sonrası pozitifi gördüğümüz, sonrası da kucağımıza aldığımız günler arka arkaya gelir... hepimiz için inşallahhhhhhhh

Hamileyimmm test günüm perşembe ama bir baktirmak istedim sonuç pozitif dedi 157 şoktayim ailede herkes ağlıyor

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.... çok sevindimmmmm

amaya canım çok sevindim zaman çok çabuk geçiyor zaten. Birde bakmışsın ki bebişler kucağında. Allahım her gününü güzel haberler almanı nasip etsin.
aminnnnn tatlımmmmm.... Rabbim senin için de zamanın su gibi akmasını ve bu süreyi stressiz geçirmeyi nasip etsin... sonrasında da güzel haberlerini almayı ve kucağına almayı elbette

aminnnn canım, her gelen, bu topiğe gelmese de evlat sahibi olmak isteyen herkesin kucağı dolsun inşallah hayırlı evlatlarda elbette

canımmmmmm çok geçmiş olsun, Rabbim bi daha yaşatmasın. inşallah bizde senin çok çok çok güzel haberlerinde sevinelim canımmmmmmmmmmm

Canım bende 23:00 te vurucam opumuz aynı gün inş ikimizde güzel haberler alırız

oh oh yollarda yarılanmışşşş..... hayırlısıyla ağrısız sızısız bi opu geçirin inşallah ikinizde ve bi sürü kaliteli yumoşunuz olsunnnnnn :)))) sonra da annelerine sıkıca tutunsunlar emi

cnm gittim bugün kan verdim haftaya salı sonucu alıcam heyete gircek dosyam bir haftaya alıcam 1 aydada başlıcam

canım benim hadi hayırlısı olsun, tedavin son tedavi olsun Rabbim sağlıkla kucağına alacağın, hayırlı sağlıklı upuzuunnnn ömürlü evlatlar nasip etsin sanaaaa

kuzum demek zaman geldi, inşallah son tedavin olsun Rabbim annelerine sıkıca tutunmalarını nasip etsin, sonrada sağlıkla kucağına almayıııı.....

yazmayı atladığım kimse kaldı mı bilemiyorum, hepinizi çok seviyorum kocaman öpüyorummmmmm

nsılsın canım ne yapıyosunnnnnnnnnnnnnn

sultanım gelmişşşşş :))) iyiyim canım çok şükür.... en son miyomdan ameliyat oldum, tedavim yarım kaldı, şimdi de uludağ üniversitesinden randevu aldım sonunda, rapor çıkarmaya çalışcam artık... ona seviniyorum. sen neler yapıyosun asıl?

canım 2010 yılında dondurulmuş transferim oldu ama nasıl oldu hatırlamıyorum

ben 2 hafta progeston fitil ve estrafom 2mg hap kullanmıştım... bide decavit vardı folikasit+vitamin olaraktan... sonra kontrole gidiyosun rahim kalınlığı iyiyse alıyosun bebişleri göbişeeeee :)))) sonra da gelsin pozitifler sonra da bebişlerrrrr

hiçç koca bir hiç canımbnm allah yardımcın olsun ben öyle evde oturuyom baska bışede yapmıyom çocukta hatta korunuyom valla 2 ay daha dıyom sonra bakcaz işte ama şu kanama kafama taklıyo gbelıklerımde hep kanama oluyo ya onu bılemıyolar nedenını öyle işte korkular endişeler içinde beklıyom adet olmayı

evet canım ya şu kanamaların sebebini bulmaları lazım, çünkü sende pozitif sonuç alınıyo ama sonra kanamaların oluyo.... iyice bi araştırılması lazım onun yaaaa.... Rabbim sonuna kadar sağlıkla, kanama olmaksızın geçirebileceğin rahat bi hamileliğin ardından nasip etsin sana meleğini, canım benimmmm

Son düzenleme:

cevabın için teşekür ederim...demek sadece ben de olmuyormuş.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…