evet canım ya şu kanamaların sebebini bulmaları lazım, çünkü sende pozitif sonuç alınıyo ama sonra kanamaların oluyo.... iyice bi araştırılması lazım onun yaaaa.... Rabbim sonuna kadar sağlıkla, kanama olmaksızın geçirebileceğin rahat bi hamileliğin ardından nasip etsin sana meleğini, canım benimmmm
ben 2 hafta progeston fitil ve estrafom 2mg hap kullanmıştım... bide decavit vardı folikasit+vitamin olaraktan... sonra kontrole gidiyosun rahim kalınlığı iyiyse alıyosun bebişleri göbişeeeee :)))) sonra da gelsin pozitifler sonra da bebişlerrrrr
canım dualarınıza kocaman ammiiiinnnyanlış anlamazsan neden banyo yapamadığın için namaz kılamadığını yazdın:26: merakımı af buyur:26::26:
aminn ama araştırma felan yok doktor pgd diyo baska bışe demıyo bnde ne alaka dedım bebektenmı rahımden mı oldunu bılecekmış ee histereskopi temizse bebektenmı ama bnm diger ölen bebekler saglılıydı dedım o da onlar saglıklı bunlar saaglıksız olabılır dedı
canım tranzferden sonra birkaç gün duş almak yasak dediler. onun için...
canım bende her tedavide hamile kalıyorum 7 haftalık oluyor bir anda kanama başlıyor 2 günde bir beta-hcg yapılıyor değer katlanarak devam ediyor biranda düşük yapıyorum neden olduğu belli değil pgd yapıldı bakılabilecek bütün genetikler yapıldı.polikistik olduğum halde nedensiz ınfrt.denildi
amiin seninde insallah canimm 28 aralik test tarihim senin ne zamandi ?? cok fena oksuruyorum cok insallah tutunmalarina bi zarari olmaz surekli sicak su fln iciyorum bal yiyorum ..:)
pgd yapıldıkatn sonra transfer edılıp o damı düştü bnde pko ve pıhtılaşmam var ama doktor bi açıklyapmadımı neden diye histereskopi yapıldımı sana
Hic korkma bende gecen ayin 6 sinda cuma toplandi.hic bişey hissetmiyorsun.allah yardimcin olsun.
evet canım 2010 3 kere tüp bebek tedavisi oldum sonuncusunda pgd yapıldı anomali olan bir embriyoya rastlanmadı yani kalitesinden dolayı bölünmedi yada transfer edilmedi 2 tane doktorun deyimi ile bacaklarını dışarı attı bunlar 100% tutarlar dedi bendede hafif pıhtılaşma var iğne oluyorum opudan sonra kullanmaya başlıyorum yine düşük yaptım kan değerlerimden dr inanmıyor biri düştü ozaman kızım sen hamilesin diyor ama ben düşü kyapacvağımı anladım nitekimde düştü 2013 mayısa HİST.oldum bir şey çıkmadı tekrar tedavi oldum ohss olduğu için donduruldu şimdi donmuşlara başlayacağım
hmmm peki pgd den sonra düşünce doktor açıklama yapmadımı sana hiç benmle aynı durumdasın test felan istedımı neolur banada haber ver olurmu bu arada nerde deniyosun
kızlarrrr
dün transfer olmuştum saat 3 de bugun saat 8 de sol kasık ağrım başladı lekelenme falan yok ama korktum. kan sulandırıcı iğneyi göbekten yaptım sonra başladı niyeki?:18:
canım genelde bu tür ağrılar tutunmaya yoruluyor hadi hayırlısı inşaALLAHRabbim yavrularını sana bağışlasın
inşallah yaaaa kalkmayımmı hiç yerimden şimdi napayımmm:18:
bişi yapmana gerek yok ki.normal hayatına dön.dr um tutmayacak bebeği amuda kalksan da tutturamazsın demişti.transferi yaptı anında kaldırdılar beni ayağa sinemaya git dedi doktorum hemen koyuverdiler beni merkezin kapısını önüne.ben de önce hamburgerciye sonra sinemaya gittim.ayıptır söylemesi çok söz dinlerim.ertesi gün işe gittim.canını sıkma inşallah tutmuştur yatıp kendine işkence etmeinşallah yaaaa kalkmayımmı hiç yerimden şimdi napayımmm:18:
Kuzum rahat ol bebişlerin sana sımsıkı tutunacak inş bu ağrılar normalkızlarrrr
dün transfer olmuştum saat 3 de bugun saat 8 de sol kasık ağrım başladı lekelenme falan yok ama korktum. kan sulandırıcı iğneyi göbekten yaptım sonra başladı niyeki?:18:
amin canım inşallah... Rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin kuzum
hayırlı olsun canım... herşey güzel olacak, inan.... Rabbim inşallah önce pozitif haberi almayı sonra sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
canım benim yaaaaaaaa nası seviyorum seni ben yaaa.... Rabbim sana inşallah tedaviye gerek kalmadan göndersin meleğini, en kötü ihtimalle cocana merhamet versin, seni üzdüğünü gören adam seninle yeniden tedaviye razı olsun
aminnnn canımmmmm inşallah erkenden çıkar. bakalım elimden geleni yapacağım.
inşallah canım benimmmm.... bugün regl olmam gerekiyordu, dün bi damlacık geldi oldum sandım ama gelmedi, bugün de yok. regl olunca tüm testlerimi özelde bi yerde yaptıracağım, tüm belgelerimi hazırlayıp gideceğim randevuya. uzatmamak için.... bakalımmmm, meylam neyler, biliyoruz ki neylerse en güzelini eylerrrrr
inan bende çok sevindimmmm..... inşallah bundan sonrası pozitifi gördüğümüz, sonrası da kucağımıza aldığımız günler arka arkaya gelir... hepimiz için inşallahhhhhhhh
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.... çok sevindimmmmm
aminnnnn tatlımmmmm.... Rabbim senin için de zamanın su gibi akmasını ve bu süreyi stressiz geçirmeyi nasip etsin... sonrasında da güzel haberlerini almayı ve kucağına almayı elbette
aminnnn canım, her gelen, bu topiğe gelmese de evlat sahibi olmak isteyen herkesin kucağı dolsun inşallah hayırlı evlatlarda elbette
canımmmmmm çok geçmiş olsun, Rabbim bi daha yaşatmasın. inşallah bizde senin çok çok çok güzel haberlerinde sevinelim canımmmmmmmmmmm
oh oh yollarda yarılanmışşşş..... hayırlısıyla ağrısız sızısız bi opu geçirin inşallah ikinizde ve bi sürü kaliteli yumoşunuz olsunnnnnn :)))) sonra da annelerine sıkıca tutunsunlar emi
canım benim hadi hayırlısı olsun, tedavin son tedavi olsun Rabbim sağlıkla kucağına alacağın, hayırlı sağlıklı upuzuunnnn ömürlü evlatlar nasip etsin sanaaaa
kuzum demek zaman geldi, inşallah son tedavin olsun Rabbim annelerine sıkıca tutunmalarını nasip etsin, sonrada sağlıkla kucağına almayıııı.....
yazmayı atladığım kimse kaldı mı bilemiyorum, hepinizi çok seviyorumkocaman öpüyorummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?