2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

aminn ama araştırma felan yok doktor pgd diyo baska bışe demıyo bnde ne alaka dedım bebektenmı rahımden mı oldunu bılecekmış ee histereskopi temizse bebektenmı ama bnm diger ölen bebekler saglılıydı dedım o da onlar saglıklı bunlar saaglıksız olabılır dedı

canım yaaa ağzından bal damlıyor,ALLAH hepimize cennet kokulu yavrular versin

canım dualarınıza kocaman ammiiiinnnyanlış anlamazsan neden banyo yapamadığın için namaz kılamadığını yazdın:26: merakımı af buyur:26::26:

canım tranzferden sonra birkaç gün duş almak yasak dediler. onun için...

canım bende her tedavide hamile kalıyorum 7 haftalık oluyor bir anda kanama başlıyor 2 günde bir beta-hcg yapılıyor değer katlanarak devam ediyor biranda düşük yapıyorum neden olduğu belli değil pgd yapıldı bakılabilecek bütün genetikler yapıldı.polikistik olduğum halde nedensiz ınfrt.denildi

canım tranzferden sonra birkaç gün duş almak yasak dediler. onun için...

anladım ama güsul almanı gerektiren bir durum olmuyor ki sen namaza devam edebilirsin 5 kere transfer olan biri olarak söylüyorum ben hiç aksatmadım oturarak kıldım eğer sebep benim düşündüğüm ise

pgd yapıldıkatn sonra transfer edılıp o damı düştü bnde pko ve pıhtılaşmam var ama doktor bi açıklyapmadımı neden diye histereskopi yapıldımı sana

amiin seninde insallah canimm 28 aralik test tarihim senin ne zamandi ?? cok fena oksuruyorum cok insallah tutunmalarina bi zarari olmaz surekli sicak su fln iciyorum bal yiyorum ..:)

canım benimde 28 aralık. öksürmemeye çalış diycem olmayacak. canım ballı ılık süt içsen iyi gelirmiki. benimde az önce kasıklarımda ağrı başladı:18:

pgd yapıldıkatn sonra transfer edılıp o damı düştü bnde pko ve pıhtılaşmam var ama doktor bi açıklyapmadımı neden diye histereskopi yapıldımı sana

evet canım 2010 3 kere tüp bebek tedavisi oldum sonuncusunda pgd yapıldı anomali olan bir embriyoya rastlanmadı yani kalitesinden dolayı bölünmedi yada transfer edilmedi 2 tane doktorun deyimi ile bacaklarını dışarı attı bunlar 100% tutarlar dedi bendede hafif pıhtılaşma var iğne oluyorum opudan sonra kullanmaya başlıyorum yine düşük yaptım kan değerlerimden dr inanmıyor biri düştü ozaman kızım sen hamilesin diyor ama ben düşü kyapacvağımı anladım nitekimde düştü 2013 mayısa HİST.oldum bir şey çıkmadı tekrar tedavi oldum ohss olduğu için donduruldu şimdi donmuşlara başlayacağım

hmmm peki pgd den sonra düşünce doktor açıklama yapmadımı sana hiç benmle aynı durumdasın test felan istedımı neolur banada haber ver olurmu bu arada nerde deniyosun

hmmm peki pgd den sonra düşünce doktor açıklama yapmadımı sana hiç benmle aynı durumdasın test felan istedımı neolur banada haber ver olurmu bu arada nerde deniyosun

canım doktor asla inanmadı düşük yaptığıma muayeneye çağırdı bu arada 7 haftayı geçmişti gebelik vajinal muayenede kesenin bozulduğunu gördü çok şaşırdı cvp veremedi zaten bütün testleri daha önce yaptırmıştık kilolusun o yüzden olabilir dedi şuan bağcılar medipol de Mustafa Acet e gidiyorum

kızlarrrr

dün transfer olmuştum saat 3 de bugun saat 8 de sol kasık ağrım başladı lekelenme falan yok ama korktum. kan sulandırıcı iğneyi göbekten yaptım sonra başladı niyeki?:18:

kızlarrrr

dün transfer olmuştum saat 3 de bugun saat 8 de sol kasık ağrım başladı lekelenme falan yok ama korktum. kan sulandırıcı iğneyi göbekten yaptım sonra başladı niyeki?:18:

canım genelde bu tür ağrılar tutunmaya yoruluyor hadi hayırlısı inşaALLAHRabbim yavrularını sana bağışlasın

inşallah yaaaa kalkmayımmı hiç yerimden şimdi napayımmm:18:

genelde ani hareketler yapmayın,yukarıya uzanma hareketi yapmayın demişti doktorum ben 3-4 gün yatmıştım birde ayaklarımın altına minder koymuştum ilk 2 gün genelde öyle yatmıştım

inşallah yaaaa kalkmayımmı hiç yerimden şimdi napayımmm:18:
bişi yapmana gerek yok ki.normal hayatına dön.dr um tutmayacak bebeği amuda kalksan da tutturamazsın demişti.transferi yaptı anında kaldırdılar beni ayağa sinemaya git dedi doktorum hemen koyuverdiler beni merkezin kapısını önüne.ben de önce hamburgerciye sonra sinemaya gittim.ayıptır söylemesi çok söz dinlerim.ertesi gün işe gittim.canını sıkma inşallah tutmuştur yatıp kendine işkence etme

kızlarrrr

Kuzum rahat ol bebişlerin sana sımsıkı tutunacak inş bu ağrılar normal

Ben transfer sonrası uçağa binip evime geldim direk kibrisa gitmiştim çok iyi merkezler var diye ist 4 kez yaptırıp sonuç olmayınca kıbrıs denemiş tim rahat ol kalma kendi rutin hayatına don

aaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ALLAH'a emanet olun arkadaşlar.Rabbim hakıımızda hayırlı olanı nasip etsin inşaALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…