ben 2 hafta progeston fitil ve estrafom 2mg hap kullanmıştım... bide decavit vardı folikasit+vitamin olaraktan... sonra kontrole gidiyosun rahim kalınlığı iyiyse alıyosun bebişleri göbişeeeee :)))) sonra da gelsin pozitifler sonra da bebişlerrrrr
aminnnnnnnnnnn canım senin için çok sevindim inşalahh sonu güzel olcak tedavin şimdiden hayırlı olsun benimde dualarım herzaman seninle :) :)günaydınnnn millllleeeetttt....
bugün güne güzel başladım, fakülteden randevu aldım. rapor çıkarmak için çalışmaya başlayacağım böylece... acayip heyecanlandım. haaa bu kadar heyecan yaptığıma bakmayın, randevum ocağın 15inde :)))) olsun yine de çok çok uzak değil. ekimde de denemiştim, aralık da arayın demişlerdi. ay o zamana kadar bekleyemem demiştim ama bekleniyomuş.... Rabbim hayırlısıyla önce rapor çıkarmayı sonra da bebişimi almayı nasip etsin, hem göbeğime hem kucağıma
allah yardımcın olsun bitanecik yumurtan bitanecik bebiş olup kucağını doldursun inşlaaaaaaaaahhhhhhBir tanecik yumurtamin dollendigi haberini aldim mutluluktan agladim icim icime sigmiyor Rabbim isteyen herkese bebegini kucagina almayi nasip etsin inşaallah embriyomuz gelisimi tamam lar duaniza ihtiyacim var
rabbim sonuna kadar yanında olsun sağlıkla kavuş bebişlerine değerlerin kat kat katlansın ...bişi sorcam merak ettim eşinde sperm azlığı varmış ya tedaviden önce ona bi ilaç vermişlermiydi ?? bizde de aynı sorun varda bide IMSI yöntemi kullanıldımı döllemede ?merhabaaa kızlarrr; benimde 4 aralıkta transferim gerçekleşti 2 embriyo koyuldu. eşimin sprem azlığı problemi ile tüp bebek yaptırdım ilk denememizde 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. ilk değerim 650, ikinci yaptırdığım test 2100 çıktı. ikiz olup olmadğını bilmiyorum ama değerler sanırım ikize işaret :) şimdi 4.haftalığım 3 hafta sonra ultrasona çağırıldım. 7. hafta oluyo çok geç değilmi? yada ben sabırsızlıktan öyle düşünüyorum :) Rabbim isteyen bekleyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.
allah yardımcın olsun korkulcak bişi yok yumurta toplama işi bu aşamaların en kolay olanı sağlıklı bool boll yumuşların olsun inşalahhhKızlarrr yarın saat 12:00 de yumurtalar toplanacak çok stresliyim korkuyorum
aminnnnnnnnnnn canım senin için çok sevindim inşalahh sonu güzel olcak tedavin şimdiden hayırlı olsun benimde dualarım herzaman seninle :) :)
allah yardımcın olsun bitanecik yumurtan bitanecik bebiş olup kucağını doldursun inşlaaaaaaaaahhhhhh
rabbim sonuna kadar yanında olsun sağlıkla kavuş bebişlerine değerlerin kat kat katlansın ...bişi sorcam merak ettim eşinde sperm azlığı varmış ya tedaviden önce ona bi ilaç vermişlermiydi ?? bizde de aynı sorun varda bide IMSI yöntemi kullanıldımı döllemede ?
inşalahh yazdığımı görüp cvp verirsin canımm :):)
allah yardımcın olsun korkulcak bişi yok yumurta toplama işi bu aşamaların en kolay olanı sağlıklı bool boll yumuşların olsun inşalahhh
canım sen bugün rapor için gidecektin ne oldu işerini hallettin miii?
roosee nasılsın bebişler nasıl kız bebişler diyorum hep kaçtane tırasfer edilmişti
aaaaaa nazar ve sen hamilesin yemin ederim diyorfum dün. Sevgide nazarda hamiledir dedim kendime oleyyy yaaaaaa
bizde seni yeriz....çok şişim evin içinde arada geziyorum. bugünü 1. gün sayarsak 11 günüm kaldı sonuca kasıklarımda sızlama var.
canım keseyi ne zaman göreceksin.
merhabaaa kızlarrr; benimde 4 aralıkta transferim gerçekleşti 2 embriyo koyuldu. eşimin sprem azlığı problemi ile tüp bebek yaptırdım ilk denememizde 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. ilk değerim 650, ikinci yaptırdığım test 2100 çıktı. ikiz olup olmadğını bilmiyorum ama değerler sanırım ikize işaret :) şimdi 4.haftalığım 3 hafta sonra ultrasona çağırıldım. 7. hafta oluyo çok geç değilmi? yada ben sabırsızlıktan öyle düşünüyorum :) Rabbim isteyen bekleyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.
Üçüncü Gün embriyosu teyzesi bugün onuncu gün perşembe test günüm
hamile olan bütün annelere tebriklerinşallah bizde tadarız bu duyguyu sizleri öğrendikçe çok duygulanıyorum tedaviye başlamadan hormonlarım tavan yaptı sevinçten bende ağlıyorum :26:
Allah herkesin gönlüne göre versin herşeyin hayırlısı olsun
Slmlar kizlar yasadigim kimyasal gebeligin şokundan yeni yeni cikabildim zorlu gunlerdi ama gecti cok sukur bu surecte yazmasamda hergun takip ettim sizleri..Hamile haberleriyle mutlu oldum ikinciye baslamak icin sabirsizlandim,negatif sonuclarla uzuldum bogazim dugumlendi.inaninki bulup kaybetmek daha da zormuş .o yuzden herseyde bir hayir vardir demek en dogrusu olur sanirim.
Adetimi bekliyorum dondurulmuslarimi almak icin.
Bu topik ugurlu ve buradaki herkes allahin izniyle hamile kalacak.
Guzel haberleri almaya devam edelim insallah.
Allaha emanet olun.
Kızlar doktordan geldim Perşembe günü opum var bu gece 23:00 te çatlatma iğnemi vurucam 8:30 da merkezde olucam bayıltılma fobim var strese girdim :18::18erşembeyi hayırlısıyla atlatayım içim rahatlıcak dualarınızı bekliyorum canlar
kizlar aldim bebelerimi geldim 2 tane embriyo koydular elim karnimda uzaniyorum ihihih:) 3 tane de buzlukta duruo
bu gece 2 de çatlatma iğnemi olucam perşembe toplama işlemi olacak git gide heyecanım artıyor.
evet canım yarın sabah randevum reglimin 3.günü oluyor bakalım süreç nasıl olacak
canım tranzferden sonra birkaç gün duş almak yasak dediler. onun için...
kızlarrrr
dün transfer olmuştum saat 3 de bugun saat 8 de sol kasık ağrım başladı lekelenme falan yok ama korktum. kan sulandırıcı iğneyi göbekten yaptım sonra başladı niyeki?:18:
Hersey Bitti..kanamam basladi. Kahve bordo arasi..doktoru aradim ulasamadimm..
Slmlar kizlar yasadigim kimyasal gebeligin şokundan yeni yeni cikabildim zorlu gunlerdi ama gecti cok sukur bu surecte yazmasamda hergun takip ettim sizleri..Hamile haberleriyle mutlu oldum ikinciye baslamak icin sabirsizlandim,negatif sonuclarla uzuldum bogazim dugumlendi.inaninki bulup kaybetmek daha da zormuş .o yuzden herseyde bir hayir vardir demek en dogrusu olur sanirim.
Adetimi bekliyorum dondurulmuslarimi almak icin.
Bu topik ugurlu ve buradaki herkes allahin izniyle hamile kalacak.
Guzel haberleri almaya devam edelim insallah.
Allaha emanet olun.
benim yaş 28 ilk deneme olmadı. ikinciye denicem inşallah 2 ay sonra. çift embriyo için ya 35in üstü olmak gerekiyor ya da 3.deneme bildiğim kadarıyla. ege üni.de yaptırdım ama özelden Erol Tavmergenin hastasıydım. 2.yi de onun kliniğinde yaptırıcam inşallah...
Canım benim kalbi güzel kendisi güzel arkadaşım Rabbim kaderini de güzel yazsın duaların ömrüne hayırlı sağlıklı evlatlar getirsin.eşin sana kıyamaz bence o da biraz zaman geçsin diyecek" hadi canım tekrar deneyelim" diye.inanıyorum ALLAH sana o günleri gösterecek
seni unuturmuyum hemşerimmmmmmmmm ağzına yüreğine kalbine göbişine bebişine sağlık
Merhaba bende 4 tup bebek denemesi yasamis biriyim. Ilkinde hamile kaldim 6 .hafta dusuklu sonuclandi. 2.denememde tarihi gecmis ilac kullandim iyi kalite olmayan bir embriyo transferi tabiki sonuc negatif. 3. De transfer edilecek embriyo bile gelismedi. 4. Sonucunu yeni aldim. Negatif . Sonuncuda 2 embriyo transfer edilmisti. Cok uzgunum. .......Ben transfer sonrası uçağa binip evime geldim direk kibrisa gitmiştim çok iyi merkezler var diye ist 4 kez yaptırıp sonuç olmayınca kıbrıs denemiş tim rahat ol kalma kendi rutin hayatına don
Burdayım tatlım ah teyzezi bizimki dünden beri beni mafetti bir miğde bulantısı dostlar başına :)) ya bulantı bir şey değilde çok halsiz bırakıyor her şey yolunda MAŞALLAHbu gün doktorumuza gittik kesemizi gördük veeee kalp atışımız başlamış çok şükür inanki bütün her kese dua ettim ALLAH'IM cümle isteyene nasip et diye ağlaya ağlaya dua ettim canım benim seninle aynı gidiyoruz diye söylüyorum daha bu gün 1.5 aylıkmış 6 haftalıkmış tatlım canım inanki sırf senin için yazacaktım bu gün okuyorum yazılanları kah üzülüyorum kah seviniyorum arkadaşlar için ama cevap yazamıyorum öğürmekten 2 gündür başıma ağrı yapıştı karın kaslarım ağrıyor artık. Canım benim seninde yarın kontrolün var MEVLAMDAN diliyorumki yarın çok güzel haberlerle geliceksin İNŞALLAH . Bu forumda tuhaf bir enerji var MEVLAMIN izniyle buradan her kez bir gün hamile kalacak ve sağlıkla kucağına alacaklar İNŞALLAH arkadaşlar ne olur eksik dilek dilemeyin sadece hamile kalayım değil sağlıkla hayırlıkla kucağıma alayım diye dua edin ben şimdiden AMİNNN diyeyim .. Tatlım seni ve arkadaşları kocaman öpüyorum ha bu arada bir tane yavrum tutunmuş RABBİMDEN hep hayırlısını dilemiştim .....
evet canım yarın sabah randevum reglimin 3.günü oluyor bakalım süreç nasıl olacak
kızlarrrr
dün transfer olmuştum saat 3 de bugun saat 8 de sol kasık ağrım başladı lekelenme falan yok ama korktum. kan sulandırıcı iğneyi göbekten yaptım sonra başladı niyeki?:18:
canım benimde 28 aralık. öksürmemeye çalış diycem olmayacak. canım ballı ılık süt içsen iyi gelirmiki. benimde az önce kasıklarımda ağrı başladı:18:
cnm gittim bugün kan verdim haftaya salı sonucu alıcam heyete gircek dosyam bir haftaya alıcam 1 aydada başlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?