2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

aminnnnnnnnnnn canım senin için çok sevindim inşalahh sonu güzel olcak tedavin şimdiden hayırlı olsun benimde dualarım herzaman seninle :) :)

Bir tanecik yumurtamin dollendigi haberini aldim mutluluktan agladim icim icime sigmiyor Rabbim isteyen herkese bebegini kucagina almayi nasip etsin inşaallah embriyomuz gelisimi tamam lar duaniza ihtiyacim var
allah yardımcın olsun bitanecik yumurtan bitanecik bebiş olup kucağını doldursun inşlaaaaaaaaahhhhhh

rabbim sonuna kadar yanında olsun sağlıkla kavuş bebişlerine değerlerin kat kat katlansın ...bişi sorcam merak ettim eşinde sperm azlığı varmış ya tedaviden önce ona bi ilaç vermişlermiydi ?? bizde de aynı sorun varda bide IMSI yöntemi kullanıldımı döllemede ?
inşalahh yazdığımı görüp cvp verirsin canımm :):)

Kızlarrr yarın saat 12:00 de yumurtalar toplanacak çok stresliyim korkuyorum
allah yardımcın olsun korkulcak bişi yok yumurta toplama işi bu aşamaların en kolay olanı sağlıklı bool boll yumuşların olsun inşalahhh

Allah razi olsun canim, sende inşallah saglikla kucagina alirsin bebegini... :)

aaaaaa nazar ve sen hamilesin yemin ederim diyorfum dün. Sevgide nazarda hamiledir dedim kendime oleyyy yaaaaaa

canımmm seni çok merak ettim maşallah sizlere az kaldı güzel haberi almaya
çok yatmaolurmu canım gez :) bebişleride senide

bizde seni yeriz.... çok şişim evin içinde arada geziyorum. bugünü 1. gün sayarsak 11 günüm kaldı sonuca kasıklarımda sızlama var.

canım keseyi ne zaman göreceksin.

kuzum o şişlik hep devam edicek beni görsen 6 aylık hamiş gibiym aradada adet ağrısı giriyo krap gibiölüyorum dün gece 5 dk şiddetli oldu kalakaldım wc de
dün akşam sinemaya düğün derneğegittik gülmeğe korktum agrılar giriyordu :) ama çok güzeldi :)
26 aralıkta randevum kese için kuzum bugün tekrar test vericem :) inşallah katlar

inanıyorum sende güzel haberler vereceksin kuzum

inşallah herkes pozitif sonuç olsun AMİİİİİNNNN

tebrikler canım maşallah değerlerine

Üçüncü Gün embriyosu teyzesi bugün onuncu gün perşembe test günüm

hayırlı olsun tatlım sağlıkla kucağına alırsın inş

canım benm bende 2. tedavimde pozitif sonuç gördüm inşallah sende göreceksin RABBİM çok büyük bol dua et ALLAH ım herkese nasip etsin 8 yıl olmadı benimde ne kadar zor bilirim

canım bencede uğurlu topikkk :) inşalah güzel sonuçlar alırsın RABBİM yar ve yardımcın olsun
RABBİM kimsenin kucağını boş bırakmasın

canımmm hiiç korkma ben uyanırken neden uyandırdınız beni dedim .. çok güzel oluyp hiç bişey anlamıyosun herşey minnaklar için

kizlar aldim bebelerimi geldim 2 tane embriyo koydular elim karnimda uzaniyorum ihihih:) 3 tane de buzlukta duruo

hadi sımsıkı tutunsun bebecikler annelerine inşallah :)

bu gece 2 de çatlatma iğnemi olucam perşembe toplama işlemi olacak git gide heyecanım artıyor.

hayırlı olsun tatlım sağlık bol kaliteli yumiş ve embriyoların olur inş
evet canım yarın sabah randevum reglimin 3.günü oluyor bakalım süreç nasıl olacak

canım hayırlı olsun hadi bakalım inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunacak

canım tranzferden sonra birkaç gün duş almak yasak dediler. onun için...

canım ben 5. banyo yaptım yaptığım araştırmalar sonucu transfer muayene falan gusül abdest bozmazmış ama ben ertesi gün namazlarıma devam ettim dualarımada ve 5. gün banyo yaptım hızlıca

kızlarrrr

dün transfer olmuştum saat 3 de bugun saat 8 de sol kasık ağrım başladı lekelenme falan yok ama korktum. kan sulandırıcı iğneyi göbekten yaptım sonra başladı niyeki?:18:

yavrımmm korkma annesi bebişler tutunuyo sana
benimde ara ara şiddetli adet sancılarım devam ediyo korkmayalım inşallah sımsıkı tutunuyolar bebeğim

kızlar dün iş yoğunluğundan giremedim akşamda eşimle sinemaya düğün derneğe gittik

bugün de test tekrarım var inşallah katlamıştır değerim

ALLAH ım kimsenin kucağını boş bırakmasın

Hersey Bitti..kanamam basladi. Kahve bordo arasi..doktoru aradim ulasamadimm..

canım inşallah tutunma kanamasıdır bende de oldu az kahve leke 8. gün bende çok telaş yaptım ama tutunma kanamasıymış ama senin gibi herşey bitti diye düşünmedim olabilecek ama güzel şeyler olabiliyor bunlar bazen bebişin anne tutunuyorum seninleyim demiştir belki senin kaçıncı günün tatlım ....

Son düzenleme:

Serenaycım allah yolunu açık etsin canım.. Yeni tedavin hayırlı olsun.. Bu sefer bebeğini sağlıkla kucağına almayı allah nasip etsin inşallah... dua ve sevgiyle...

İnşallah bu denemende bebişini kucağına alırsın arkadaşım... Allah yolunu açık etsin.. dua ve sevgi ile...

Allah razı olsun arkadaşım... inşallah allah bu güzel duanı kabul eder...

Merak etme ben de susmuyorum.. "Allah sana yalvartmadan bebeişimi verecek "diyorum, oda bana bakıp duruyor.. Romantik ortam hazırlıyorum... "ben senin ne yaptığını biliyorum" deyip gülüyor garibim... kalbi normalde çok yumuşakta inşallah birgün bu konuda da yumuşar..

Sende regl olmuşsun gözün aydın... Allah bu kez yolunu açık etsin ve bebişlerini sımsıkı tutundursun annelerine.. dualara devam arkadaşım...çok öpüyorum ...

seni unuturmuyum hemşerimmmmmmmmm ağzına yüreğine kalbine göbişine bebişine sağlık

allah razı olsun arkadaşım... hastane işlerin nasıl gitti.. rapor evraklarını tamamladın mı canım... allah işlerini rast getirsin... dua ve sevgiyle kalın...

Ben transfer sonrası uçağa binip evime geldim direk kibrisa gitmiştim çok iyi merkezler var diye ist 4 kez yaptırıp sonuç olmayınca kıbrıs denemiş tim rahat ol kalma kendi rutin hayatına don
Merhaba bende 4 tup bebek denemesi yasamis biriyim. Ilkinde hamile kaldim 6 .hafta dusuklu sonuclandi. 2.denememde tarihi gecmis ilac kullandim iyi kalite olmayan bir embriyo transferi tabiki sonuc negatif. 3. De transfer edilecek embriyo bile gelismedi. 4. Sonucunu yeni aldim. Negatif . Sonuncuda 2 embriyo transfer edilmisti. Cok uzgunum. .......

Allah öncelikle bebeğini sağlıkla kucağına almayı, koklamayı, onu büyütüp ailesine, dinine hayırlı evlat olmayı nasip etsin canım... Hamileleğin kolay geçsin ki her anını zevkle yaşa...

Ettiğin dua içinde allah razı olsun canım.. Bizler için ne güzel dua etmişsin... (Kişinin yanında bulunmayan mü'min kardeşine dua etmesi, Allah'ın makbulü olur, başucunda bu işe memur edilmiş melek o kardeşine dua ettikçe; “Âmin!” der. “Sana da dua ettiğin gibi olsun!” Burada birbirini görmeyen, yüzünü bilmeyen, seslerini duymayan bir grubuz. Sadece kalplerimizle konuşuyoruz.. kalplerimizle dua ediyoruz... tekrar allah razı olsun... dua ve sevgiyle...

kızlarrrr

dün transfer olmuştum saat 3 de bugun saat 8 de sol kasık ağrım başladı lekelenme falan yok ama korktum. kan sulandırıcı iğneyi göbekten yaptım sonra başladı niyeki?:18:

canim korkma sakin stres daha zararli bebisine bende de oluyo arada batma gibi tutunuyodur minislerimiz :) rahat ol ki onlarda rahat rahat yerlessinler lutfen poZitif dusun stres yokk

canım benimde 28 aralık. öksürmemeye çalış diycem olmayacak. canım ballı ılık süt içsen iyi gelirmiki. benimde az önce kasıklarımda ağrı başladı:18:

nasil tutmaya calisiyorum kendimi anlatamam ama oyle bi gelio kriz gibi durduramiyorum cok moralimi bozuyo o kadar emek bi oksuruk yuzunden gitmesin nolur allahimmm :...(

cnm gittim bugün kan verdim haftaya salı sonucu alıcam heyete gircek dosyam bir haftaya alıcam 1 aydada başlıcam

Allah işlerini rast getirsin hemşerim... Kolaylıkla raporunu al ve hemencecik tedavine başla... Sonrada dolsun göbiş gelsin bebş inşallah... sonra da bizim için hamile olarak dua edersin... dua ve sevgiyle arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…