Ben de aynı sorunu yasiyorum sansimiza tam zamanında oldu.bunda da bir hayir vardır diyorum buna da şükür...balli limonlu suyu tavsiye ederim bugün dune göre daha az oksuruyorum. ..:)
canım benim yaaaaaaaa nası seviyorum seni ben yaaa.... Rabbim sana inşallah tedaviye gerek kalmadan göndersin meleğini, en kötü ihtimalle cocana merhamet versin, seni üzdüğünü gören adam seninle yeniden tedaviye razı olsun
inşallah canım benimmmm.... bugün regl olmam gerekiyordu, dün bi damlacık geldi oldum sandım ama gelmedi, bugün de yok. regl olunca tüm testlerimi özelde bi yerde yaptıracağım, tüm belgelerimi hazırlayıp gideceğim randevuya. uzatmamak için.... bakalımmmm, meylam neyler, biliyoruz ki neylerse en güzelini eylerrrrr
canım benim o sevgi karşılıklı... kalplerimiz birbirini buldu gönül kardeşim ruh kardeşim oldun benim... allah bu dünyada da öbür dünyada da bizi ayırmasın inşallah... yazacak çok şey var da sesini duymak istiyorum arıyacağım inşallah bugün... seni çook seviyorum çok dua ediyorum... bu sefer olacak biliyorum inşallah... çoook öptüm....
canim benim hemde ne sans ama !! kaynar suya bal limon yapiyorum bende malum cay ihlamur vs yasakdrlar hemsireler bsi olmaz dedi ama yinede morali bozuluyo insanin cok gecmis olsun sanada tatlim bebiklerimiz Allah'a emanet olsun oksurugumuzu hissetmesinler :)
İnşllAhhhhhh canım degerin kat kat katlansın dualarım seninle Rabbim yüzünü güldürsün 8 senenin sonucunda bu mutluluğu hakediyosunkızlar dün iş yoğunluğundan giremedim akşamda eşimle sinemaya düğün derneğe gittik
bugün de test tekrarım var inşallah katlamıştır değerim
ALLAH ım kimsenin kucağını boş bırakmasın
canim benim hemde ne sans ama !! kaynar suya bal limon yapiyorum bende malum cay ihlamur vs yasakdrlar hemsireler bsi olmaz dedi ama yinede morali bozuluyo insanin cok gecmis olsun sanada tatlim bebiklerimiz Allah'a emanet olsun oksurugumuzu hissetmesinler :)
Amin canim Allah'a emanet onlar... bu arada çay da zararlı mı bitki cayi, kahve falan içmiyorum da siyah çayın zararlı olduğunu bilmiyordum, içiyorum arada :/
Ben de transferden sonra çok hasta oldum. Doktorum ıhlamur, tarçın içebilirsin dedi.
İlaç olarak da parolle idare ettim.
Geçmiş olsun.
Amin canim Allah'a emanet onlar... bu arada çay da zararlı mı bitki cayi, kahve falan içmiyorum da siyah çayın zararlı olduğunu bilmiyordum, içiyorum arada :/
Sayısını ve demini abartmadan çay içebilirsin canım. Benim de kahve burnumda tütüyor
canım bana transferden once de sonra da soylediler cok cok cok acık olmak kaydıyla (su gibi nerdeyse) gunde 1-2 bardak caya olur dedi bende oyle iciyorum. kafein var onda da bildigim kadarıyla o yuzden ne kadar az o kadar iyi. sıcak suya 1 kasık bal biraz da limon suyu valla super oluyo tavsiye ederim..
Arkadaşlar 9. Gün test sonucum 71.74 hastaneyi aradım hayirli olsun dediler 2 gün sonra tekrar yaptirmami istediler. Kisacasi rabbim nasip ederse Hamileyim.
maşallahhcnm gözün aydın allahım bütün sonuç bekleyen arkadaşlarada nasip etsin inş
Transferimin 8. günü... Test tarihim 22 Aralık Pazar. Hala hiçbir belirti yok. Bu hafta bir türlü geçmiyor, çok heyecanlanıyorum, çok korkuyorum... Kendimi kötüye de hazırlamak istiyorum ama olmuyor, içim kıpır kıpır. Sürekli hayal kuruyorum, sevdiklerime müjde vermeyi hayal ediyorum, bebeğim için yapacağım hazırlıkları hayal ediyorum. Kızlar yeminle kafayı yemek üzereyim.
Arkadaşlar 9. Gün test sonucum 71.74 hastaneyi aradım hayirli olsun dediler 2 gün sonra tekrar yaptirmami istediler. Kisacasi rabbim nasip ederse Hamileyim.
Burdayım tatlım ah teyzezi bizimki dünden beri beni mafetti bir miğde bulantısı dostlar başına :)) ya bulantı bir şey değilde çok halsiz bırakıyor her şey yolunda MAŞALLAHbu gün doktorumuza gittik kesemizi gördük veeee kalp atışımız başlamış çok şükür inanki bütün her kese dua ettim ALLAH'IM cümle isteyene nasip et diye ağlaya ağlaya dua ettim canım benim seninle aynı gidiyoruz diye söylüyorum daha bu gün 1.5 aylıkmış 6 haftalıkmış tatlım canım inanki sırf senin için yazacaktım bu gün okuyorum yazılanları kah üzülüyorum kah seviniyorum arkadaşlar için ama cevap yazamıyorum öğürmekten 2 gündür başıma ağrı yapıştı karın kaslarım ağrıyor artık. Canım benim seninde yarın kontrolün var MEVLAMDAN diliyorumki yarın çok güzel haberlerle geliceksin İNŞALLAH . Bu forumda tuhaf bir enerji var MEVLAMIN izniyle buradan her kez bir gün hamile kalacak ve sağlıkla kucağına alacaklar İNŞALLAH arkadaşlar ne olur eksik dilek dilemeyin sadece hamile kalayım değil sağlıkla hayırlıkla kucağıma alayım diye dua edin ben şimdiden AMİNNN diyeyim .. Tatlım seni ve arkadaşları kocaman öpüyorum ha bu arada bir tane yavrum tutunmuş RABBİMDEN hep hayırlısını dilemiştim .....
Kuzum rahat ol herkesde belirti olcak diye bişey yok benim 1. Denememde bütün belirtiler vardı sürekli belirti okuyordum ve cok seviyordum adet ağrısı göğüs vs dedim tamam hamileyim test Günü'de oyle pozitifi alıcam dedim ama malesef negatifti Dr sordum bu belirtiler vardı adam güldü okadar ilaç alıyorsunuz normal dedi ertesi ay kendiliğinden gelen bebişte hiç belirti yoktu sadece adet tarihim geçmişti meğerse hamileymişim oyüzden canım moral bozma inş pazar günü güzel haberlerini alıp halayımızı çekicezTransferimin 8. günü... Test tarihim 22 Aralık Pazar. Hala hiçbir belirti yok. Bu hafta bir türlü geçmiyor, çok heyecanlanıyorum, çok korkuyorum... Kendimi kötüye de hazırlamak istiyorum ama olmuyor, içim kıpır kıpır. Sürekli hayal kuruyorum, sevdiklerime müjde vermeyi hayal ediyorum, bebeğim için yapacağım hazırlıkları hayal ediyorum. Kızlar yeminle kafayı yemek üzereyim.
Kuzum rahat ol herkesde belirti olcak diye bişey yok benim 1. Denememde bütün belirtiler vardı sürekli belirti okuyordum ve cok seviyordum adet ağrısı göğüs vs dedim tamam hamileyim test Günü'de oyle pozitifi alıcam dedim ama malesef negatifti Dr sordum bu belirtiler vardı adam güldü okadar ilaç alıyorsunuz normal dedi ertesi ay kendiliğinden gelen bebişte hiç belirti yoktu sadece adet tarihim geçmişti meğerse hamileymişim oyüzden canım moral bozma inş pazar günü güzel haberlerini alıp halayımızı çekicez
cnm benim güzel düşün bende senin gibi düşünüyordum bak maşallah hamileyim sende inş hamilesin allahın izniyle benim 9. güne kadar hiç bir belirtim yoktu sanki patlamaya hazır bir bom ba gibiydim gaz doluydum sürekli belim agrıyordu adet belirtilerimin hepsi vardı ve hep agladımmeger hamileymişim bebeişlerimi boşa üzmüşümm sende öylesin merak etme 9. gün kasıklarımda batma oldu birde sol gögüs ucum sızladı tabi her kesete olmuyor hamielelik belirtisi bazı insansa h iç olmuyor ve hamile oluyor bunu unutmaa bol bol selavat cek derim sanaa ben he öyle yatptım cnm güzel sonuçlarını bekliyoruz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?