2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Ben de aynı sorunu yasiyorum sansimiza tam zamanında oldu.bunda da bir hayir vardır diyorum buna da şükür...balli limonlu suyu tavsiye ederim bugün dune göre daha az oksuruyorum. ..:)

canim benim hemde ne sans ama !! kaynar suya bal limon yapiyorum bende malum cay ihlamur vs yasak drlar hemsireler bsi olmaz dedi ama yinede morali bozuluyo insanin cok gecmis olsun sanada tatlim bebiklerimiz Allah'a emanet olsun oksurugumuzu hissetmesinler :)

Amin canim Allah'a emanet onlar... bu arada çay da zararlı mı bitki cayi, kahve falan içmiyorum da siyah çayın zararlı olduğunu bilmiyordum, içiyorum arada :/

İnşllAhhhhhh canım degerin kat kat katlansın dualarım seninle Rabbim yüzünü güldürsün 8 senenin sonucunda bu mutluluğu hakediyosun

Transferimin 8. günü... Test tarihim 22 Aralık Pazar. Hala hiçbir belirti yok. Bu hafta bir türlü geçmiyor, çok heyecanlanıyorum, çok korkuyorum... Kendimi kötüye de hazırlamak istiyorum ama olmuyor, içim kıpır kıpır. Sürekli hayal kuruyorum, sevdiklerime müjde vermeyi hayal ediyorum, bebeğim için yapacağım hazırlıkları hayal ediyorum. Kızlar yeminle kafayı yemek üzereyim.

Ben de transferden sonra çok hasta oldum. Doktorum ıhlamur, tarçın içebilirsin dedi.
İlaç olarak da parolle idare ettim.
Geçmiş olsun.

Amin canim Allah'a emanet onlar... bu arada çay da zararlı mı bitki cayi, kahve falan içmiyorum da siyah çayın zararlı olduğunu bilmiyordum, içiyorum arada :/

canım bana transferden once de sonra da soylediler cok cok cok acık olmak kaydıyla (su gibi nerdeyse) gunde 1-2 bardak caya olur dedi bende oyle iciyorum. kafein var onda da bildigim kadarıyla o yuzden ne kadar az o kadar iyi. sıcak suya 1 kasık bal biraz da limon suyu valla super oluyo tavsiye ederim..

Ben de çok cay içmiyorum da sıcak iyi olur diye iciyodum dikkat edeeim bundan sonra. Daha cok balli limonlu su içiyorum zaten hem tat hem fayda olarak daha iyi zaten :)

Arkadaşlar 9. Gün test sonucum 71.74 hastaneyi aradım hayirli olsun dediler 2 gün sonra tekrar yaptirmami istediler. Kisacasi rabbim nasip ederse Hamileyim.

cnm benim güzel düşün bende senin gibi düşünüyordum bak maşallah hamileyim sende inş hamilesin allahın izniyle benim 9. güne kadar hiç bir belirtim yoktu sanki patlamaya hazır bir bom ba gibiydim gaz doluydum sürekli belim agrıyordu adet belirtilerimin hepsi vardı ve hep agladımmeger hamileymişim bebeişlerimi boşa üzmüşümm sende öylesin merak etme 9. gün kasıklarımda batma oldu birde sol gögüs ucum sızladı tabi her kesete olmuyor hamielelik belirtisi bazı insansa hiç olmuyor ve hamile oluyor bunu unutmaa bol bol selavat cek derim sanaa ben he öyle yatptım cnm güzel sonuçlarını bekliyoruz inş

canım maşallahh gözün aydın inş biz bekleyenlerede rabbim nasip eder cumartesi bende kese için gidicem inşş ondan sonrada kal atışıı allahım bebeklerimizi saglı sıhatla kucagımıza almayı nasi etsin

Arkadaşlar 9. Gün test sonucum 71.74 hastaneyi aradım hayirli olsun dediler 2 gün sonra tekrar yaptirmami istediler. Kisacasi rabbim nasip ederse Hamileyim.
Canım gözünaydın Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh

Kuzum rahat ol herkesde belirti olcak diye bişey yok benim 1. Denememde bütün belirtiler vardı sürekli belirti okuyordum ve cok seviyordum adet ağrısı göğüs vs dedim tamam hamileyim test Günü'de oyle pozitifi alıcam dedim ama malesef negatifti Dr sordum bu belirtiler vardı adam güldü okadar ilaç alıyorsunuz normal dedi ertesi ay kendiliğinden gelen bebişte hiç belirti yoktu sadece adet tarihim geçmişti meğerse hamileymişim oyüzden canım moral bozma inş pazar günü güzel haberlerini alıp halayımızı çekicez

Teşekkür ederim ikinize de, bunları duymak çok iyi geliyor. Sizler olmasanız napardım bilmiyorum.
Ssofya, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok seviniyorum sizlere arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…