2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kizzzlaaaaaaaaar kızmayın ama idrar tahlili yaptim 2.cizgiyi gördüm inanmadim baska tahlil aldim yine gördüm baska tahlil daha alip yaptım yine 2.cizgiyi gördüm bugun 7 günüm hamilemiyim dimi kizlar ben hayel gormedim ustum acikta yatmadim :)))))))

Merhaba tebrikler . Allah tamamına erdirsin . transferden sonra 8 gün geçti benim de cuma günü tahlil yaptırıcam . Normalde Pazartesi gel dediler ama ben de sabredemeyeceğim galiba . Senin sürekli akıntın oluyo mu , benim hiç yok da. Olmadı galiba . Hayırlı olsun tekrar.

Gozunaydinnn Allah hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin :)

Canım gözünaydın Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh

Maaşallah çok sevindim Allah tamamına erdirsin canım.

Maşallah cok guzel sira bende galiba Allah tamamini erdirsin

Canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallah
Kizlar cok sagolun rabbim insallah keseyi görmeyi kalp atışlarini daduymayi nasip eder butun sonuc belkleyen herkese nasip eder..
Rose82 insallah canim rabbim hayirli haberler duymayi nasip etsin

Canim benim acikca soylemek gerekirse kan tahlili ni pozitif görmeden kendimi hamile moduna sokmak istemiyorum akintim yok fazla sadece göğüslerim cok büyüdü ve aciyo damarlar cikti baskada hic birsey yok

Canim benim acikca soylemek gerekirse kan tahlili ni pozitif görmeden kendimi hamile moduna sokmak istemiyorum akintim yok fazla sadece göğüslerim cok büyüdü ve aciyo damarlar cikti baskada hic birsey yok
sok canim sok hamilrlik moduna gir baya bildigin hamilsinn :) hayirli olsun ...bi kan ver bakim kac cikicak ?

değerim 9. gün 142,38 11. gün değerim 352,02 maşallah bebeğimeee

RABBİM isteyen herkese nasip etsin

kizzzzz ikiz gelio maasalaahhhh :) hadi gozun aydin cnmmm . Biz en iyisi topigin adini agustos snneleri diye degiselim :)) maasallahhh topigimizeee

kız tek emrbiyo kondu balım 5. gün embriyosu tektir bebeğim
drum ikiz olur ikisi tutar diye iki vermedii iyikide vermemişim diyo zaten

kızlar 5 ci gün emriyosu tekde koysalar ikiz olma ihtimal var benim arkadaşıma 5 ci gün emriyosu bi tane konuldu ama tek yumurta ikizine sahip şuanda 5 aylık hamile

Hayirli olsun cnm :)

Sağol tatlım isteyen herkese olsun ALLAH ım herkese nasip etsin
8 yıldır bu anı bekliyordum şükür RABBİM e nasip etti

kızlar 5 ci gün emriyosu tekde koysalar ikiz olma ihtimal var benim arkadaşıma 5 ci gün emriyosu bi tane konuldu ama tek yumurta ikizine sahip şuanda 5 aylık hamile

aaa ciddenmi :) bende 5. gün genelde bölünmez diye biliyorum
haftaya kese görmeye gidicez belli olur o zaman sağlıklı olsun da tek çift farketmez RABBİM e şükürler olsun

Kizlarrrrrrrrr ise baslayinca hic giremez oldum yaaaaaa(((( yine guzel hamis haberleri varr yoncaaaa canim tebriklerrr sevgicim deger super masallah kuzummm sik girrmedigin icin kacirdigim bisiler varsa da hepinizi ayri ayri kutluyorum kizlarrr.
Beni soracak olursaniz devamli uyuklama halindeyim cok cabuk yoruluyorum ise gitmek ve calismak cook zorrr oluyo valla sizicam 1 gun masa basinda. Ayrica durmadan yiyorum heralde 20 kg alicam gibi bu gidisle yanii :)))))

Benim 5. Gun embriyosu 2 embriyo verildi ay bide onlar bolunurse olsun bissürü bebis olur rabbim hayırlısı yla saglkla kucağımiza almai nasip eder ins. ama benim degerim o kadar yüksek degil zaten

evet evet 5 gün emriyosu tek emriyo şuanda tek yumurta ikizi cinsiyetleride erkek cnm bende olmaz die biliyoum ama dışarda bölünmüyomuş içerde bölüne biliyomuş oda tek yumurta ikizi oluyomuş işde ya bişi sorcam benim iğnelerimin bugün 5 günü daha vurulmadım ama dün geceden beri sağ kasım sanki adet olcak gibi çok fena ağrıyoya neden acaba olan varmı böle ben ilk ikisinde sadece gonalf ve son ikigün mengon vuruldum buseferki klomen arı gonalf nie ağrırki benim gecenk seferlede sadece sol tarafımda yumurta oluyo sağda hiç olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…