Arkadaşlar 9. Gün test sonucum 71.74 hastaneyi aradım hayirli olsun dediler 2 gün sonra tekrar yaptirmami istediler. Kisacasi rabbim nasip ederse Hamileyim.
Arkadaşlar 9. Gün test sonucum 71.74 hastaneyi aradım hayirli olsun dediler 2 gün sonra tekrar yaptirmami istediler. Kisacasi rabbim nasip ederse Hamileyim.
Kizzzlaaaaaaaaar kızmayın ama idrar tahlili yaptim 2.cizgiyi gördüm inanmadim baska tahlil aldim yine gördüm baska tahlil daha alip yaptım yine 2.cizgiyi gördüm bugun 7 günüm hamilemiyim dimi kizlar ben hayel gormedim ustum acikta yatmadi :)))))))
Gozunaydinnn Allah hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin :)
Canım gözünaydın Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh
Maaşallah çok sevindim Allah tamamına erdirsin canım.
Maşallah cok guzel sira bende galiba Allah tamamini erdirsin
Kizlar cok sagolun rabbim insallah keseyi görmeyi kalp atışlarini daduymayi nasip eder butun sonuc belkleyen herkese nasip eder..Canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallah
Merhaba tebrikler . Allah tamamına erdirsin . transferden sonra 8 gün geçti benim de cuma günü tahlil yaptırıcam . Normalde Pazartesi gel dediler ama ben de sabredemeyeceğim galiba . Senin sürekli akıntın oluyo mu , benim hiç yok da. Olmadı galiba . Hayırlı olsun tekrar.
sok canim sok hamilrlik moduna gir baya bildigin hamilsinn :) hayirli olsun ...bi kan ver bakim kac cikicak ?Canim benim acikca soylemek gerekirse kan tahlili ni pozitif görmeden kendimi hamile moduna sokmak istemiyorum akintim yok fazla sadece göğüslerim cok büyüdü ve aciyo damarlar cikti baskada hic birsey yok
kizzzzz ikiz gelio maasalaahhhh :) hadi gozun aydin cnmmm . Biz en iyisi topigin adini agustos snneleri diye degiselim :)) maasallahhh topigimizeeedeğerim 9. gün 142,38 11. gün değerim 352,02 maşallah bebeğimeee
RABBİM isteyen herkese nasip etsin
8
kizzzzz ikiz gelio maasalaahhhh :) hadi gozun aydin cnmmm . Biz en iyisi topigin adini agustos snneleri diye degiselim :)) maasallahhh topigimizeee
değerim 9. gün 142,38 11. gün değerim 352,02 maşallah bebeğimeee
RABBİM isteyen herkese nasip etsin
Hayirli olsun cnm :)
kızlar 5 ci gün emriyosu tekde koysalar ikiz olma ihtimal var benim arkadaşıma 5 ci gün emriyosu bi tane konuldu ama tek yumurta ikizine sahip şuanda 5 aylık hamile
kızlar 5 ci gün emriyosu tekde koysalar ikiz olma ihtimal var benim arkadaşıma 5 ci gün emriyosu bi tane konuldu ama tek yumurta ikizine sahip şuanda 5 aylık hamile
Sağol tatlım isteyen herkese olsun ALLAH ım herkese nasip etsin
8 yıldır bu anı bekliyordum şükür RABBİM e nasip etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?