2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Sendende ALLAH razı olsun canım güzel dileklerin için teşekkürler canım seninlede daha önce yazışmadık ama inanki dün aklımdan geçtin kendiliğinden hamile kalman için dua ettim normaldede çok isim ve sima aklımda tutamam ama bu topikte durumunun aklımda kalıp beni etkileyen arkadaşlarımdan birisin . Evet canım kalplerimizle konuşuyoruz çünki canım kalplerimizdeki yaramız aynı hepimiz aynı hasretle yanıyoruz bizi birbirimizden iyi kim anlayabilirki .....DUALARIM hepinizle canım .....

kız tek emrbiyo kondu balım 5. gün embriyosu tektir bebeğim
drum ikiz olur ikisi tutar diye iki vermedii iyikide vermemişim diyo zaten
olur olur canim beki icerde bolunmustur :) ama tek de olabiliir tabi buyuk ihtimal :)

cnm yumilerin buyuyo ya ondsn cok sgrir sorun yok merak etme.

inşallah canım. aminnnnnnnn.. seninki katlar tabiiki hamilesin bitanem artık kötü birşey aklına getirme.nazar duası oku hep.

ALLAH razı olsun canım cumartesi güzel haberlerini bekliyorum sonrada sırasıyla bütün dileklerine kavuşursun İNŞALLAH RABBİM sağlıkla hayırlıkla kucağımıza vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin hepimize ....

Amin canim Allah'a emanet onlar... bu arada çay da zararlı mı bitki cayi, kahve falan içmiyorum da siyah çayın zararlı olduğunu bilmiyordum, içiyorum arada :/

ben caydan vazgeçemedım çünkü çok seviyorum. ama günde bir kere de böğürtlen çayı içiyorum.

tatlım çay içeceksende koyu içme açık iç.

Arkadaşlar 9. Gün test sonucum 71.74 hastaneyi aradım hayirli olsun dediler 2 gün sonra tekrar yaptirmami istediler. Kisacasi rabbim nasip ederse Hamileyim.

hayırlı uğurlu olsun tatlım. allhımkucağınada almayı nasip eder inşallah.

Gozunaydinnn canım.Allah hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin

inşallah canım. aminnnnnnnn.. seninki katlar tabiiki hamilesin bitanem artık kötü birşey aklına getirme.nazar duası oku hep.

sağol bitanem inşallah seninde güzel haberini alıcaz :)

MAŞALLAH canım hayırlı olsun

sağol tatlım :)

yarın idrar testi yapıcam görmek istiyorum o ikinci çizgiyiii

bi kere gördüm oda kimyasal gebelik olmuştuu

kız tek emrbiyo kondu balım 5. gün embriyosu tektir bebeğim
drum ikiz olur ikisi tutar diye iki vermedii iyikide vermemişim diyo zaten

Canım gözün aydın olsun. Tebrik ederim. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. benim de test günü değerim 386,4 çıkmıştı tek embriyo transfer edilmişti. Geçen hafta keseyi gördük tek kese canım :) Bakalım senin ne çıkacak :)

cok sukurrrr kan testindede goruceksin inşallah

merhaba arkadaşlar bende 2 ,5 yıllık evliyim 21 yaşındayım bizde allahın izni ile istanbul kurtköy EMSEY hastanesinde tüp bebe e başlıcaz rabbim bizleri boş cevirmesin boll dualı ve bereketli ğünler diliyorum

Arkadaşlar 9. Gun icin 71.74 düşük değil dir dimi klinikten iyi dediler ama sen

Canim sanmiyorum dusuk oldugunu 2ye katladigini dusunursen 11. Gun 140 felan olcak ki normal yani aslinda buraya deger yazmak cok dogru olmuyo ister istemez herkes karsilastirma yapiyo ama herkesin bunyesi ayni olmayabilir bu defa uzulup stres oluyoruz doktorun iyi dediyse mutlaka iyidir canim bosuna canini sikma bencev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…