Allah öncelikle bebeğini sağlıkla kucağına almayı, koklamayı, onu büyütüp ailesine, dinine hayırlı evlat olmayı nasip etsin canım... Hamileleğin kolay geçsin ki her anını zevkle yaşa...
Ettiğin dua içinde allah razı olsun canım.. Bizler için ne güzel dua etmişsin... (Kişinin yanında bulunmayan mü'min kardeşine dua etmesi, Allah'ın makbulü olur, başucunda bu işe memur edilmiş melek o kardeşine dua ettikçe; Âmin! der. Sana da dua ettiğin gibi olsun! Burada birbirini görmeyen, yüzünü bilmeyen, seslerini duymayan bir grubuz. Sadece kalplerimizle konuşuyoruz.. kalplerimizle dua ediyoruz... tekrar allah razı olsun... dua ve sevgiyle...
olur olur canim beki icerde bolunmustur :) ama tek de olabiliir tabi buyuk ihtimal :)kız tek emrbiyo kondu balım5. gün embriyosu tektir bebeğim
drum ikiz olur ikisi tutar diye iki vermedii iyikide vermemişim diyo zaten
cnm yumilerin buyuyo ya ondsn cok sgrir sorun yok merak etme.evet evet 5 gün emriyosu tek emriyo şuanda tek yumurta ikizi cinsiyetleride erkek cnm bende olmaz die biliyoum ama dışarda bölünmüyomuş içerde bölüne biliyomuş oda tek yumurta ikizi oluyomuş işde ya bişi sorcam benim iğnelerimin bugün 5 günü daha vurulmadım ama dün geceden beri sağ kasım sanki adet olcak gibi çok fena ağrıyoya neden acaba olan varmı böle ben ilk ikisinde sadece gonalf ve son ikigün mengon vuruldum buseferki klomen arı gonalf nie ağrırki benim gecenk seferlede sadece sol tarafımda yumurta oluyo sağda hiç olmadı
canımmm seni çok merak ettim maşallah sizlere az kaldı güzel haberi almaya
çok yatmaolurmu canım gez :) bebişleride senide
kuzum o şişlik hep devam edicek beni görsen 6 aylık hamiş gibiym aradada adet ağrısı giriyo krap gibiölüyorum dün gece 5 dk şiddetli oldu kalakaldım wc de
dün akşam sinemaya düğün derneğegittik gülmeğe korktum agrılar giriyordu :) ama çok güzeldi :)
26 aralıkta randevum kese için kuzum bugün tekrar test vericem :) inşallah katlar
inanıyorum sende güzel haberler vereceksin kuzum
inşallah herkes pozitif sonuç olsun AMİİİİİNNNN
ALLAH razı olsun canım cumartesi güzel haberlerini bekliyorumcanım maşallahhgözün aydın inş biz bekleyenlerede rabbim nasip eder cumartesi bende kese için gidicem inşş ondan sonrada kal atışıı allahım bebeklerimizi saglı sıhatla kucagımıza almayı nasi etsin
Arkadaşlar 9. Gün test sonucum 71.74 hastaneyi aradım hayirli olsun dediler 2 gün sonra tekrar yaptirmami istediler. Kisacasi rabbim nasip ederse Hamileyim.
Amin canim Allah'a emanet onlar... bu arada çay da zararlı mı bitki cayi, kahve falan içmiyorum da siyah çayın zararlı olduğunu bilmiyordum, içiyorum arada :/
değerim 9. gün 142,38 11. gün değerim 352,02 maşallah bebeğimeee
RABBİM isteyen herkese nasip etsin
Arkadaşlar 9. Gün test sonucum 71.74 hastaneyi aradım hayirli olsun dediler 2 gün sonra tekrar yaptirmami istediler. Kisacasi rabbim nasip ederse Hamileyim.
Kizzzlaaaaaaaaar kızmayın ama idrar tahlili yaptim 2.cizgiyi gördüm inanmadim baska tahlil aldim yine gördüm baska tahlil daha alip yaptım yine 2.cizgiyi gördüm bugun 7 günüm hamilemiyim dimi kizlar ben hayel gormedim ustum acikta yatmadim :)))))))
inşallah canım. aminnnnnnnn.. seninki katlar tabiiki hamilesin bitanem artık kötü birşey aklına getirme.nazar duası oku hep.
MAŞALLAH canım hayırlı olsun
kız tek emrbiyo kondu balım5. gün embriyosu tektir bebeğim
drum ikiz olur ikisi tutar diye iki vermedii iyikide vermemişim diyo zaten
canım ben henüz yolun başındayım inşaALLAH herşey normaldir stres yapma bebek büyüyüp yerini sağlamlaştırıyordur
Kizzzlaaaaaaaaar kızmayın ama idrar tahlili yaptim 2.cizgiyi gördüm inanmadim baska tahlil aldim yine gördüm baska tahlil daha alip yaptım yine 2.cizgiyi gördüm bugun 7 günüm hamilemiyim dimi kizlar ben hayel gormedim ustum acikta yatmadim :)))))))
merhaba arkadaşlar bende 2 ,5 yıllık evliyim 21 yaşındayım bizde allahın izni ile istanbul kurtköy EMSEY hastanesinde tüp bebe e başlıcaz rabbim bizleri boş cevirmesin boll dualı ve bereketli ğünler diliyorum
Arkadaşlar 9. Gun icin 71.74 düşük değil dir dimi klinikten iyi dediler ama sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?