2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Neyse rabbim nasip ederse cuma gunu gorucez ins... rabbim hakkkmizda hayirlisini nasip eder ins.

Teşekkür ederim ikinize de, bunları duymak çok iyi geliyor. Sizler olmasanız napardım bilmiyorum.
Ssofya, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok seviniyorum sizlere arkadaşım.

tşk ederim cnm amin inş rabbim sendende güzel haberleri duymayı nasip eder bizlere bizi bizden başka kimse anlamaz senin suanki stresini cok iyi anlıyorum korkularınıda yaradanım boş cevirmesin gercekten burdaki herkese her zaman dua ediyorum sadece burdakilere degil rabbim bu yolda kim olursa olsun mevlam boş cevirmesin herkesin yüzünü güldürsün

Bugün yumurtalarım toplandı evde istiratteyim.hiç korktuğum gibi olmadı kolay bir aşamaymış gerçekten mışıl mışıl uyudum uyandığımda odamdaydım :) biraz ağrım oldu sma br iğneyle hemen geçti oda. Muayene sırasında 10 tumurta saymamıza rağmen 15 adet yumurta toplama olmuş umarım bizi yarı yolda bırakmazlar ve ocakta Allahın izniyle tramsferimi olurum. Yarın 2 kişiye yumurta toplama yapılacak sanırım Kızlar hiç korkmayın çok kolay geçiyor. İnanın çatlatma iğnesi bile daha fazla acıtıyor :))

Canım Yarın sabah benimde opum var TSK ederim moral oldun Yumilerin İnş güzel ve kaliteli döllenip annelerinin karnına konsun oradada sımsıkı tutunsun sonuçumuzu hemen hemen yakın zamanlarda alıcaz inş güzel haberler alırız

sağol tatlım amin amin haftaya perşembe görücez kesemizi :) sizede maşallah
canım keseyi görünce bebeğide görecekmiyim :)

oyyy maşallah nazar degmesin minigee

amin canım tşk ederiz teyzesiii

Vayyy super cnm bidaha yaptirucakmisinn

yok tatlım haftaya perşembe kese görmeye çağırdı drum :)

Arkadaşlar 9. Gun icin 71.74 düşük değil dir dimi klinikten iyi dediler ama sen

canım bence hiç de düşük değil birde önemli olan değer değil katlanması önemli ki inşallah katlanacak tatlım
kaçıncı gün embriyosu bunları düşünüp stres yapma maşallah annesi ona :)

melindam yarın sağlıklı ve bol yumin olur inşallah canım :)

Son düzenleme:

Ohh super bizde persembe gidioruz kese gormeye zaman gecmio.valla bi gorseydik keseyi kalp atisini falab

Arkadaşlar 9. Gün test sonucum 71.74 hastaneyi aradım hayirli olsun dediler 2 gün sonra tekrar yaptirmami istediler. Kisacasi rabbim nasip ederse Hamileyim.

gözün aydın canımALLAH sağlıkla vaktinde kucağına almanı nasip etsin inşaALLAH

Âmin canım hamilelerin duası kabul olurmuş benim içinde dua et kuzum

gözün aydın canım inşaALLAH güzel haber vermeye devam edersinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…