Canim sanmiyorum dusuk oldugunu 2ye katladigini dusunursen 11. Gun 140 felan olcak ki normal yani aslinda buraya deger yazmak cok dogru olmuyo ister istemez herkes karsilastirma yapiyo ama herkesin bunyesi ayni olmayabilir bu defa uzulup stres oluyoruz doktorun iyi dediyse mutlaka iyidir canim bosuna canini sikma bencev
Arkadaşlar 9. Gun icin 71.74 düşük değil dir dimi klinikten iyi dediler ama sen
Teşekkür ederim ikinize de, bunları duymak çok iyi geliyor. Sizler olmasanız napardım bilmiyorum.
Ssofya, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok seviniyorum sizlere arkadaşım.
cnm benim degerin çok iyi boşa stres yaıyorsun sen bak göreceksin kat kat katlanacak inşş
Canım Yarın sabah benimde opum var TSK ederim moral oldunBugün yumurtalarım toplandı evde istiratteyim.hiç korktuğum gibi olmadı kolay bir aşamaymış gerçekten mışıl mışıl uyudum uyandığımda odamdaydım :) biraz ağrım oldu sma br iğneyle hemen geçti oda. Muayene sırasında 10 tumurta saymamıza rağmen 15 adet yumurta toplama olmuş umarım bizi yarı yolda bırakmazlar ve ocakta Allahın izniyle tramsferimi olurum. Yarın 2 kişiye yumurta toplama yapılacak sanırım Kızlar hiç korkmayın çok kolay geçiyor. İnanın çatlatma iğnesi bile daha fazla acıtıyor :))
Canım gözün aydın olsun. Tebrik ederim. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. benim de test günü değerim 386,4 çıkmıştı tek embriyo transfer edilmişti. Geçen hafta keseyi gördük tek kese canım :) Bakalım senin ne çıkacak :)
oyyy maşallah nazar degmesin minigee
Vayyy super cnm bidaha yaptirucakmisinn
Kizlarrrrrrrre kan tahlili yaptim bugun 7. Gün ve deger 69.13 nasil kizlar hamileyim hamileyim hamileyim
sağol tatlım amin amin haftaya perşembe görücez kesemizi :) sizede maşallah
canım keseyi görünce bebeğide görecekmiyim :)
amin canım tşk ederiz teyzesiii
yok tatlım haftaya perşembe kese görmeye çağırdı drum :)
canım bence hiç de düşük değil birde önemli olan değer değil katlanması tatlım
kaçıncı gün embriyosu bunları düşünüp stres yapma maşallah annesi ona :)
melindam yarın sağlıklı ve bol yumin olur inşallah canım :)
Rose bendemi yaptırsam acaba günlerimiz aynı ama korkuyorumKizlarrrrrrrre kan tahlili yaptim bugun 7. Gün ve deger 69.13 nasil kizlar hamileyim hamileyim hamileyim
Arkadaşlar 9. Gün test sonucum 71.74 hastaneyi aradım hayirli olsun dediler 2 gün sonra tekrar yaptirmami istediler. Kisacasi rabbim nasip ederse Hamileyim.
Âmin canım hamilelerin duası kabul olurmuş benim içinde dua et kuzumsağol tatlım amin amin haftaya perşembe görücez kesemizi :) sizede maşallah
canım keseyi görünce bebeğide görecekmiyim :)
amin canım tşk ederiz teyzesiii
yok tatlım haftaya perşembe kese görmeye çağırdı drum :)
canım bence hiç de düşük değil birde önemli olan değer değil katlanması önemli ki inşallah katlanacak tatlım
kaçıncı gün embriyosu bunları düşünüp stres yapma maşallah annesi ona :)
melindam yarın sağlıklı ve bol yumin olur inşallah canım :)
Ben 4 defa yaptim herbirinde dahada koyulasti sakliorum simdi onlarisağol bitanem inşallah seninde güzel haberini alıcaz :)
sağol tatlım :)
yarın idrar testi yapıcamgörmek istiyorum o ikinci çizgiyiii
bi kere gördüm oda kimyasal gebelik olmuştuu
Canım gözünaydın Rabbim kucağına almayı nasip etsin 7.güne göre değerin cok güzelKizlarrrrrrrre kan tahlili yaptim bugun 7. Gün ve deger 69.13 nasil kizlar hamileyim hamileyim hamileyim
Kizzzlaaaaaaaaar kızmayın ama idrar tahlili yaptim 2.cizgiyi gördüm inanmadim baska tahlil aldim yine gördüm baska tahlil daha alip yaptım yine 2.cizgiyi gördüm bugun 7 günüm hamilemiyim dimi kizlar ben hayel gormedim ustum acikta yatmadim :)))))))
Canım değerin cok güzelArkadaşlar 9. Gun icin 71.74 düşük değil dir dimi klinikten iyi dediler ama sen
değerim 9. gün 142,38 11. gün değerim 352,02 maşallah bebeğimeee
RABBİM isteyen herkese nasip etsin
değerim 9. gün 142,38 11. gün değerim 352,02 maşallah bebeğimeee
RABBİM isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?