- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
merhaba arkadaşlar bende 2 ,5 yıllık evliyim 21 yaşındayım bizde allahın izni ile istanbul kurtköy EMSEY hastanesinde tüp bebe e başlıcaz rabbim bizleri boş cevirmesin boll dualı ve bereketli ğünler diliyorum
Kizlarrrrrrrre kan tahlili yaptim bugun 7. Gün ve deger 69.13 nasil kizlar hamileyim hamileyim hamileyim
Bugün yumurtalarım toplandı evde istiratteyim.hiç korktuğum gibi olmadı kolay bir aşamaymış gerçekten mışıl mışıl uyudum uyandığımda odamdaydım :) biraz ağrım oldu sma br iğneyle hemen geçti oda. Muayene sırasında 10 tumurta saymamıza rağmen 15 adet yumurta toplama olmuş umarım bizi yarı yolda bırakmazlar ve ocakta Allahın izniyle tramsferimi olurum. Yarın 2 kişiye yumurta toplama yapılacak sanırım Kızlar hiç korkmayın çok kolay geçiyor. İnanın çatlatma iğnesi bile daha fazla acıtıyor :))
Kızlarrrrr yarın Sabah opum var dualarınızı bekliyorum
TSK ederim canım âmin inşallahhhhcanım ALLAH yar ve yardımcın olsun işin rast gitsin bol kaliteli yumurtan olsun inşaALLAH
Yardımcı oldumsa ne mutlu bana. İşlemden önce bende çok korkuyordum cnm ve korkulacak bişey olmadığını sizlerle paylaşmak istedim. İşlemden ömce ağrı kesici surumla başlıyorsun sonra ekibin seni rahatlatıyor enson drumun hadi bakalım sen artık uyu cümlesiyle beraber ilk anestezi tecrübemi yaşamış oldum. Benim transferim değerlerimin yüksek çıkmasından dolayı ocak ayına ertelendi. Önce sizin mutlu haberlerinizi alıcaz hayırlısıyla :)
Canım benim gözünaydın inşLlahh hersey cok güzel olacak 2014 hepimize uğurlu gelsin dualarım seninlesevgili arkadşlarım yine topik bugün bayram yeri ALLAH hamile sayımızı artırsın herkesin tüp bebek yolunda işleri kolay olsun tedavileri hayırlı olsun.bugün benimde doktorda randevum vardı dondurulmuş embriyo tedavisi için start verdikyolumuz açık olur inşaALLAH dualarınızı bekliyorum dualarımdasınız çocukları olan ailelerden oluruz inşaALLAH.ALLAH'IM bizlerinde kaderine hayırlı sağlıklı yavrular yaz KÜN FE YEKÜN
sevgili arkadşlarım yine topik bugün bayram yeri ALLAH hamile sayımızı artırsın herkesin tüp bebek yolunda işleri kolay olsun tedavileri hayırlı olsun.bugün benimde doktorda randevum vardı dondurulmuş embriyo tedavisi için start verdikyolumuz açık olur inşaALLAH dualarınızı bekliyorum dualarımdasınız çocukları olan ailelerden oluruz inşaALLAH.ALLAH'IM bizlerinde kaderine hayırlı sağlıklı yavrular yaz KÜN FE YEKÜN
Amin canım çok sağol. İnternetten araştırdım zor görünüyor. Transfer oldumu sen peki?
Ohh super bizde persembe gidioruz kese gormeye zaman gecmio.valla bi gorseydik keseyi kalp atisini falab
Âmin canım hamilelerin duası kabul olurmuş benim içinde dua et kuzum
bende yarın unutmassam yapıp saklamak istiyorum :)Ben 4 defa yaptim herbirinde dahada koyulasti sakliorum simdi onlari
cannnımm sonucuna ELHAMDÜLİLLAHRabbim sonuna kadar yüzünü güldürsün vaktinde sağlıkla kucağına alırsın inşaALLAH
Cok şükür canım gözünaydın
Kızlarrrrr yarın Sabah opum var dualarınızı bekliyorum
sevgili arkadşlarım yine topik bugün bayram yeri ALLAH hamile sayımızı artırsın herkesin tüp bebek yolunda işleri kolay olsun tedavileri hayırlı olsun.bugün benimde doktorda randevum vardı dondurulmuş embriyo tedavisi için start verdikyolumuz açık olur inşaALLAH dualarınızı bekliyorum dualarımdasınız çocukları olan ailelerden oluruz inşaALLAH.ALLAH'IM bizlerinde kaderine hayırlı sağlıklı yavrular yaz KÜN FE YEKÜN
ikinci ve daha sonraki tedavilerde hamile kalan arkadaşlar yeni tedavi için ne kadar beklemek gerekiyor? cevaplarsanız çok sevinirim ...
ikinci ve daha sonraki tedavilerde hamile kalan arkadaşlar yeni tedavi için ne kadar beklemek gerekiyor? cevaplarsanız çok sevinirim ...
Bende cok merak ediyorum acikcasi 1adet donemi gecirmek yeterlimidir acaba?
hadi hayırlı olsun arkadaşım, benimde geçen ay iptal olmuştu bizde başladık pazartesi kontrolüm var bakalım ne olacak, bu arada bana sadece estrofem vediler günde 3 kez içiyrm bide folik asit,eee bu arada bizde yine yumurta oluşuyodur onların baskılanması gerekmiyor mu? sen hangi ilaçları kullanmaya başladın veya başlayacaksın?
nasil tutmaya calisiyorum kendimi anlatamam ama oyle bi gelio kriz gibi durduramiyorum cok moralimi bozuyo o kadar emek bi oksuruk yuzunden gitmesin nolur allahimmm :...(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?