2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun dualarına da amiiinnnnn diyorum

canım çok geçmiş olsun inşaALLAH güzel haberler alırsın sağlıklı kaliteli bol embriyoların olur.sana tutunurlar 9 ay sonra seni bırakırlar

sevgili arkadşlarım yine topik bugün bayram yeri ALLAH hamile sayımızı artırsın herkesin tüp bebek yolunda işleri kolay olsun tedavileri hayırlı olsun.bugün benimde doktorda randevum vardı dondurulmuş embriyo tedavisi için start verdikyolumuz açık olur inşaALLAH dualarınızı bekliyorumdualarımdasınız çocukları olan ailelerden oluruz inşaALLAH.ALLAH'IM bizlerinde kaderine hayırlı sağlıklı yavrular yazKÜN FE YEKÜN

Yardımcı oldumsa ne mutlu bana. İşlemden önce bende çok korkuyordum cnm ve korkulacak bişey olmadığını sizlerle paylaşmak istedim. İşlemden ömce ağrı kesici surumla başlıyorsun sonra ekibin seni rahatlatıyor enson drumun hadi bakalım sen artık uyu cümlesiyle beraber ilk anestezi tecrübemi yaşamış oldum. Benim transferim değerlerimin yüksek çıkmasından dolayı ocak ayına ertelendi. Önce sizin mutlu haberlerinizi alıcaz hayırlısıyla :)

Canım benim gözünaydın inşLlahh hersey cok güzel olacak 2014 hepimize uğurlu gelsin dualarım seninle

hadi hayırlı olsun arkadaşım, benimde geçen ay iptal olmuştu bizde başladık pazartesi kontrolüm var bakalım ne olacak, bu arada bana sadece estrofem vediler günde 3 kez içiyrm bide folik asit,eee bu arada bizde yine yumurta oluşuyodur onların baskılanması gerekmiyor mu? sen hangi ilaçları kullanmaya başladın veya başlayacaksın?

ikinci ve daha sonraki tedavilerde hamile kalan arkadaşlar yeni tedavi için ne kadar beklemek gerekiyor? cevaplarsanız çok sevinirim ...

Ohh super bizde persembe gidioruz kese gormeye zaman gecmio.valla bi gorseydik keseyi kalp atisini falab

aynı gün gidiyoruz ne güzel güzel haberlerle gelelim inş :)

Âmin canım hamilelerin duası kabul olurmuş benim içinde dua et kuzum

canım beniiiiimm dualarım sizlerleee RABBİM sizlerdende güzel haberler almak nasip etsin

Ben 4 defa yaptim herbirinde dahada koyulasti sakliorum simdi onlari
bende yarın unutmassam yapıp saklamak istiyorum :)

cannnımm sonucuna ELHAMDÜLİLLAHRabbim sonuna kadar yüzünü güldürsün vaktinde sağlıkla kucağına alırsın inşaALLAH

tşkler bebeğim inş sende güzel haberler vereceksin dualarımdasın

Cok şükür canım gözünaydın

sağol kuzum sendende güzel haberler alıcaz dualarım seninle ve isteyen herkesle :)

Kızlarrrrr yarın Sabah opum var dualarınızı bekliyorum

kuzucum bak nasıl geçecek güzelce hiç bişey anlamayacaksın
beni uyandırdılar neden uyandırdınız az daha uyusaydım dedim

tatlımmm inşallah bu tedavinde herşey güzel olur inşallah meleğimiz 9 ay annesinin göbüşnde kalır
dualarım sizlerleee RABBİM kimsenin kucağını boş bırakmasın

Son düzenleme:
ikinci ve daha sonraki tedavilerde hamile kalan arkadaşlar yeni tedavi için ne kadar beklemek gerekiyor? cevaplarsanız çok sevinirim ...

Bende cok merak ediyorum acikcasi 1adet donemi gecirmek yeterlimidir acaba?

bence bu süreler vücudumuzla alakalı benim son tedavimde ohss oldu.doktorum ilk adette başlayalım dedi bazı arkadşlara 1 yada 2 adetten sonra demiş doktorları bizim ruhen ve bedenen hazır olmamız önemli.ben 2.adette bugün başlıyorum inşaALLAH

ben de bugün başladım canım ikimizinde hayırlı olsun inşaALLAH .banada günde 3 adet estrofem iç dedi doktor adetim bitince koraspirin bir de günde 1 adet folbiol ben pkos olduğum için ilaçsız yumurta gelişimi çok zor.yumurtlamam düzenli olsaydı bir tane yumurta geliştirip onu çatlatacağız ve dondurulmuşları transfer edeceğiz demişti doktorum vücut doğal progestan salgıladığı için tutunma daha iyi oluyormuş ekstra progestan kullanmana gerek kalmaz dedi ama bende bu yöntemi deneyemeyecek çok heyecanlıyım sanki ilk defa tüp bebek tedavisine başladım inşaALLAH hepimiz için bu süreçler mutlulukla son bulur

6 Aralık negatif sonucumu aldım, reglim geldi, Ocak ayında reglimle beraber dondurulmuşla devam edicem, kısmetse.. Ayy pardon sonradan düzeltiyorum, sen hamile kalanları sormuşsun :)

Son düzenleme:

haydi bismillahh cnm dilerim sorunsuz bir süreç olur ve yavrum sım sıkı tutunur yaradanım seninle olsun dualarımız seninle cnm

nasil tutmaya calisiyorum kendimi anlatamam ama oyle bi gelio kriz gibi durduramiyorum cok moralimi bozuyo o kadar emek bi oksuruk yuzunden gitmesin nolur allahimmm :...(

öksürüğe bir de kara turp bal çok iyi geliyor benim görümce yapmıştı çok iyi geldi iki günde yok oldu ciğerden rahtsız biraz:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…