2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

haydi bismillahh cnm dilerim sorunsuz bir süreç olur ve yavrum sım sıkı tutunur yaradanım seninle olsun dualarımız seninle cnm

sağol canım güzel duan için ALLAH razı olsun hepimizin yavruları kucağımıza dolsun inşaALLAH

Merhaba kızlar.
Ben bu sitede yeniyim. Tam bana göre bir site oldugunu ve yeni arkadaşlar edinecegimi düşünerekden aranıza katılmak istedim. Bizde bu ay embryo transferi yapdırdık ve 2 gün sonra sonucu alacagız. Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

Slm bende bugün regl oldum yarın randevum var yarın iğnelere başlıcaz inş aksilik olmazsa tedavimiz aynı zamana denk geliyo inşallah ikimiz içinde hayırlı olur hadi bismillah arkadaşım

Son düzenleme:

merhaba canım hoşgeldin aramıza pozitif sonuç alırsın inşaallah

Benimde ilk defa olacak inşallahh hersey güzel Aminnnn canım Rabbim herkesin yüzünü güldürsün

slm bende bugün regl oldum yarın randevum var yarın iğnelere başlıcaz inş aksilik olmazsa tedavimiz aynı zamana denk geliyo inşallah ikimiz içinde hayırlı olur hadi bismillah arkadaşım

bismillah canım ikimizde mutlu haberi buradan veririz inşaallahtedavin hayırlı olsun

ikinci ve daha sonraki tedavilerde hamile kalan arkadaşlar yeni tedavi için ne kadar beklemek gerekiyor? cevaplarsanız çok sevinirim ...
Canım Erol bey bana 3 Regli dönemi bitsin Ozaman 2. Deneme için tekrar görüşelim dedi ama ben çıkış o çıkış bi daha ona gitmeyi düşünmedim

Slm kızlar bende aranıza yeni katıldım bu gün transferimin 5.günü biraz ağrım var sizden dua istiyorum Allah hepimize hayırlı haberler almayı
Nasip eder insallah

Aramıza hoşgeldin hadi bakalım inşallah alcaz güzel haberini

Çok TSK ederim kuzum

Slm kızlar bende aranıza yeni katıldım bu gün transferimin 5.günü biraz ağrım var sizden dua istiyorum Allah hepimize hayırlı haberler almayı
Nasip eder insallah

aramıza hoşgeldin canım ALLAH C.C birbirimize ettiğimiz duaları kabul etsin inşaALLAHmutlu haberlerini alalım

Canım Hoşgeldin aramıza inşallahh güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle

Nasip eder insallah
Sende Hoşgeldin canım inş güzel haberler alırsın dualarımız seninle

Bitanem sende transfer olmussun oleyyyyyyy. Canim hicbisey yiyip icemiyorum kabizlik geçti fakat boyle bi gaz sancisi olamaz( çok kötüyüm bugün doktoru aradim yarin sabah kan ver belli olur belki gebelikten gaz olabilir dedi:) rabbim sanada banada isteyen herkesede nasip etsin.hep olumlu düşün olurmu.ben hamileyim inaniyorum rabbim bana nasip edecek biliyorum..sanada herkesede dua ediyorum.yarin aksam gibi benimde belli olacak yani erkenden:))

Siteye çok eskiden üye olmama rağmen son zamanlarda aktif olmaya çalışıyorum çünkü hepinizden destek güç alıyorum fiziken birbirimizi tanımasakta ruhen hepinize kendimi çok yakın hissediyorum hepinizi çok seviyorum hepiniz için dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…