Kizlarrrrrrrre kan tahlili yaptim bugun 7. Gün ve deger 69.13 nasil kizlar hamileyim hamileyim hamileyim
Kızlarrrrr yarın Sabah opum var dualarınızı bekliyorum
haydi bismillahh cnm dilerim sorunsuz bir süreç olur ve yavrum sım sıkı tutunur yaradanım seninle olsun dualarımız seninle cnm
sevgili arkadşlarım yine topik bugün bayram yeri ALLAH hamile sayımızı artırsın herkesin tüp bebek yolunda işleri kolay olsun tedavileri hayırlı olsun.bugün benimde doktorda randevum vardı dondurulmuş embriyo tedavisi için start verdikyolumuz açık olur inşaALLAH dualarınızı bekliyorum dualarımdasınız çocukları olan ailelerden oluruz inşaALLAH.ALLAH'IM bizlerinde kaderine hayırlı sağlıklı yavrular yaz KÜN FE YEKÜN
merhaba kızlar.
Ben bu sitede yeniyim. Tam bana göre bir site oldugunu ve yeni arkadaşlar edinecegimi düşünerekden aranıza katılmak istedim. Bizde bu ay embryo transferi yapdırdık ve 2 gün sonra sonucu alacagız. Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
Benimde ilk defa olacak inşallahh hersey güzel Aminnnn canım Rabbim herkesin yüzünü güldürsünYardımcı oldumsa ne mutlu bana. İşlemden önce bende çok korkuyordum cnm ve korkulacak bişey olmadığını sizlerle paylaşmak istedim. İşlemden ömce ağrı kesici surumla başlıyorsun sonra ekibin seni rahatlatıyor enson drumun hadi bakalım sen artık uyu cümlesiyle beraber ilk anestezi tecrübemi yaşamış oldum. Benim transferim değerlerimin yüksek çıkmasından dolayı ocak ayına ertelendi. Önce sizin mutlu haberlerinizi alıcaz hayırlısıyla :)
slm bende bugün regl oldum yarın randevum var yarın iğnelere başlıcaz inş aksilik olmazsa tedavimiz aynı zamana denk geliyo inşallah ikimiz içinde hayırlı olur hadi bismillah arkadaşım
Canım Erol bey bana 3 Regli dönemi bitsin Ozaman 2. Deneme için tekrar görüşelim dedi ama ben çıkış o çıkış bi daha ona gitmeyi düşünmedimikinci ve daha sonraki tedavilerde hamile kalan arkadaşlar yeni tedavi için ne kadar beklemek gerekiyor? cevaplarsanız çok sevinirim ...
öksürüğe bir de kara turp bal çok iyi geliyor benim görümce yapmıştı çok iyi geldi iki günde yok oldu ciğerden rahtsız biraz:26:
Merhaba kızlar.
Ben bu sitede yeniyim. Tam bana göre bir site oldugunu ve yeni arkadaşlar edinecegimi düşünerekden aranıza katılmak istedim. Bizde bu ay embryo transferi yapdırdık ve 2 gün sonra sonucu alacagız. Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
Çok TSK ederim kuzumaynı gün gidiyoruz ne güzel güzel haberlerle gelelim inş :)
canım beniiiiimm dualarım sizlerleee RABBİM sizlerdende güzel haberler almak nasip etsin
bende yarın unutmassam yapıp saklamak istiyorum :)
tşkler bebeğim inş sende güzel haberler vereceksin dualarımdasın
sağol kuzum sendende güzel haberler alıcaz dualarım seninle ve isteyen herkesle :)
kuzucum bak nasıl geçecek güzelce hiç bişey anlamayacaksın
beni uyandırdılar neden uyandırdınız az daha uyusaydım dedim
tatlımmm inşallah bu tedavinde herşey güzel olur inşallah meleğimiz 9 ay annesinin göbüşnde kalır
dualarım sizlerleee RABBİM kimsenin kucağını boş bırakmasın
Arkadaşlar 9. Gün test sonucum 71.74 hastaneyi aradım hayirli olsun dediler 2 gün sonra tekrar yaptirmami istediler. Kisacasi rabbim nasip ederse Hamileyim.
Slm kızlar bende aranıza yeni katıldım bu gün transferimin 5.günü biraz ağrım var sizden dua istiyorum Allah hepimize hayırlı haberler almayı
Nasip eder insallah
Canım Hoşgeldin aramıza inşallahh güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninleMerhaba kızlar.
Sende hoşgeldin...herşey gönlünce olsun Rabbim bebişini kucağına almayı nasip etsinSlm kızlar bende aranıza yeni katıldım bu gün transferimin 5.günü biraz ağrım var sizden dua istiyorum Allah hepimize hayırlı haberler almayı
Nasip eder insallah
Sende Hoşgeldin canım inş güzel haberler alırsın dualarımız seninleSlm kızlar bende aranıza yeni katıldım bu gün transferimin 5.günü biraz ağrım var sizden dua istiyorum Allah hepimize hayırlı haberler almayı
Nasip eder insallah
canımmmmm seni meraktan öldüm. sebze yemekleri yemeye gayret et ananas suyunu da ananas yemeyide unutma az kaldı bebişim bekle güzel sonucu alacaksın dün transferim oldu saat 3 te aynı senin gibi biri 8 diğeri 10 hücreli yerleştirildi kabızlığım yok allaha şükür ama acayip gaz ve kasık sancım var. test tarihim benim de 28 aralık 2013 inşallah ikimizinde ikizleriiiiii olacak ben beş gün banyo yapamayacağım için namaz kılarken banada dua et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?