2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canım inşallahhh yarın güzel haberlerini bekliyoruz

oleyyyyyyyyyyyyyy hadi canım allahım sonunu güzel eylesin çifter çifter bebelerin olsun inşallah bende bugün rüyamda ağlayan bir kız çocuğu gördüm bana benziyordu hayırdır inşallah

oleyyyyyyyyyyyyyy hadi canım allahım sonunu güzel eylesin çifter çifter bebelerin olsun inşallah bende bugün rüyamda ağlayan bir kız çocuğu gördüm bana benziyordu hayırdır inşallah

hayır olsun inşaALLAH.bebek görmek iyidir güzel habere işarettir Rabbim sana da bana da cümlemize hayırlı sağlıklı yavrular versin inşaALLAH

canım arkadaşım güzel haberlerini bekliyoruz
inanıyorum olacak inşallah

canım yarın inşaALLAH sende buradan müjdeli haberi verirsin.ALLAH'ım umutlarını(mızı)ve heyecanımızı bitirmesin

Son düzenleme:
Arkadaslar bende bu ay 2.denememi yaptim... yumurtalar toplandi insallah cmt gunude transfer yapilacak. Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun

hayırlı olsun tedavın bu doktor ne diyo nasıl bir tedavi uyguluyo banada haber ver allah yardımcın olsun canm

Ay cnm.hadi.hayirli haberlerini beklioruz ins

hayırlı olsun tedavın bu doktor ne diyo nasıl bir tedavi uyguluyo banada haber ver allah yardımcın olsun canm

sağol sultancım;aslında bu doktor şuana kadar tedavilerimde (benimde hata olarak gördüğüm) 2 konuyu hatalı buldu.şuana kadar yapılabilecek bütün testlerin yapıldığını söyledi.eğer bugünkü muayenede tek yumurta görseydi o yumurtayı takip edip gerekirse biraz ilaçla destekleyip çatlatmayı düşünüyordu,çatladıktan sonra embriyo transfer edecekti vücut spontan gebe kalacağını düşünüp daha iyi kabul edecekti ama yumurta sayısı çok olunca vazgeçti rahim kalınlaştırıcı ilça verdi 10 gün sonra kontrolüm var

nasıl yani canm anlayamadım ben doktor sana ne dedi düşüklerinle kanamayla ilgili hemde yumurtayı çatlatıp nasıl embrio verecek o yanlışlar neydi canm senıde yoruyorum kusura bakma ne olur

nasıl yani canm anlayamadım ben doktor sana ne dedi düşüklerinle kanamayla ilgili hemde yumurtayı çatlatıp nasıl embrio verecek o yanlışlar neydi canm senıde yoruyorum kusura bakma ne olur

düşüklerimle ilgili teknik olarak bir şey diyemiyor ben ilk tüp bebek denememde üçüz hamile kaldım doktor tutturdu üçüz olmaz birini sonlandıralım ben kabul etmedim 12 haftalık olduğumda üçüzlerden birinde kistik higroma denilen bir hastalık saptandı prof kıyameti kopardı sende ölürsün sağlıklı olan ikizlerde ölür niye inat ediyorsun sonlandıralım dedi eşimi ikna ettiler 14 haftalıkken müdahale edildi kalbine iğne batırılıp ilaç verildi ve benim unutamadığım bir son bu operasyonandan olduğunu düşünüyorum 20 haftalıkken suyum geldi ölü bebeğin eşi beni zehirledi havale geçirdim ve bebekleri suni sancı ile doğurdum ext şimdiki doktorum başından sonuna hata diyor kistik higromayı 35 haftaya kadar takip edebiliyoruz diyor.2.tedavimde amipli dizanteri oldum opu zamanı idi iyileştim diye transfer oldum 7 haftalıkken düşük yaptım doktorum diyorki hem amipli dizanteri hemde ağır ilaç tedavisi vücutta hala varken transfer olmaz bunun sonu belliymiş 5.transferim pgd ile yapıldı ama transferden sonra ben ohss oldum 7 haftalık düşük yaptım doktorum diyorki vücut ohss olmuşsa ve hamilellik başlarsa ohss artarmış bu da bir düşük sebebiymiş bunlar istatistik olarak kanıtlanmamış ama bende doktoruma katılıyorum.şuan onun diğer hastalarında denediği bir yöntem embriyoları donduruyor sorun olmasada yumurta takibi yapıyor ve şekilde tedavi gören hastaları şuan hamile inşaALLAH banada uğurlu gelecek ne kadar uzun oldu yahuuukusura bakma kendimce kısa yazdım bol bol vcümle düşüklüğü var

canım yaaa biraz önce cicibebe buradaydı şimdi sen geldin o yok.nasılsın iyimisin

Bugün 7.gūn ignem yarin doktor kontrollüm var 5.denemem hepinizden bana dua etmenizi istiyorum allahim her isteyene hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah birgun hepimiz anne oluruz amin

insallah bu doktorun ve tedavin sana ugur getiri yawrularini kucaklarsin canim , cok zor gunler gecirmissin Allah kimseye yasatmasin sanada bu gunleri tatli bir yawruyla unuttursun insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…