- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Canım inşallahhh yarın güzel haberlerini bekliyoruzBitanem sende transfer olmussun oleyyyyyyy. Canim hicbisey yiyip icemiyorum kabizlik geçti fakat boyle bi gaz sancisi olamaz( çok kötüyüm bugün doktoru aradim yarin sabah kan ver belli olur belki gebelikten gaz olabilir dedi:) rabbim sanada banada isteyen herkesede nasip etsin.hep olumlu düşün olurmu.ben hamileyim inaniyorum rabbim bana nasip edecek biliyorum..sanada herkesede dua ediyorum.yarin aksam gibi benimde belli olacak yani erkenden:))
sevgili arkadşlarım yine topik bugün bayram yeri ALLAH hamile sayımızı artırsın herkesin tüp bebek yolunda işleri kolay olsun tedavileri hayırlı olsun.bugün benimde doktorda randevum vardı dondurulmuş embriyo tedavisi için start verdikyolumuz açık olur inşaALLAH dualarınızı bekliyorum dualarımdasınız çocukları olan ailelerden oluruz inşaALLAH.ALLAH'IM bizlerinde kaderine hayırlı sağlıklı yavrular yaz KÜN FE YEKÜN
oleyyyyyyyyyyyyyy hadi canım allahım sonunu güzel eylesin çifter çifter bebelerin olsun inşallah bende bugün rüyamda ağlayan bir kız çocuğu gördüm bana benziyordu hayırdır inşallah
Bitanem sende transfer olmussun oleyyyyyyy. Canim hicbisey yiyip icemiyorum kabizlik geçti fakat boyle bi gaz sancisi olamaz( çok kötüyüm bugün doktoru aradim yarin sabah kan ver belli olur belki gebelikten gaz olabilir dedi:) rabbim sanada banada isteyen herkesede nasip etsin.hep olumlu düşün olurmu.ben hamileyim inaniyorum rabbim bana nasip edecek biliyorum..sanada herkesede dua ediyorum.yarin aksam gibi benimde belli olacak yani erkenden:))
hayır olsun inşaALLAH.bebek görmek iyidir güzel habere işarettir Rabbim sana da bana da cümlemize hayırlı sağlıklı yavrular versin inşaALLAH
canım doktor asla inanmadı düşük yaptığıma muayeneye çağırdı bu arada 7 haftayı geçmişti gebelik vajinal muayenede kesenin bozulduğunu gördü çok şaşırdı cvp veremedi zaten bütün testleri daha önce yaptırmıştık kilolusun o yüzden olabilir dedi şuan bağcılar medipol de Mustafa Acet e gidiyorum
Arkadaslar bende bu ay 2.denememi yaptim... yumurtalar toplandi insallah cmt gunude transfer yapilacak. Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun
Ay cnm.hadi.hayirli haberlerini beklioruz insBitanem sende transfer olmussun oleyyyyyyy. Canim hicbisey yiyip icemiyorum kabizlik geçti fakat boyle bi gaz sancisi olamaz( çok kötüyüm bugün doktoru aradim yarin sabah kan ver belli olur belki gebelikten gaz olabilir dedi:) rabbim sanada banada isteyen herkesede nasip etsin.hep olumlu düşün olurmu.ben hamileyim inaniyorum rabbim bana nasip edecek biliyorum..sanada herkesede dua ediyorum.yarin aksam gibi benimde belli olacak yani erkenden:))
hayırlı olsun tedavın bu doktor ne diyo nasıl bir tedavi uyguluyo banada haber ver allah yardımcın olsun canm
sağol sultancım;aslında bu doktor şuana kadar tedavilerimde (benimde hata olarak gördüğüm) 2 konuyu hatalı buldu.şuana kadar yapılabilecek bütün testlerin yapıldığını söyledi.eğer bugünkü muayenede tek yumurta görseydi o yumurtayı takip edip gerekirse biraz ilaçla destekleyip çatlatmayı düşünüyordu,çatladıktan sonra embriyo transfer edecekti vücut spontan gebe kalacağını düşünüp daha iyi kabul edecekti ama yumurta sayısı çok olunca vazgeçti rahim kalınlaştırıcı ilça verdi 10 gün sonra kontrolüm var
nasıl yani canm anlayamadım ben doktor sana ne dedi düşüklerinle kanamayla ilgili hemde yumurtayı çatlatıp nasıl embrio verecek o yanlışlar neydi canm senıde yoruyorum kusura bakma ne olur
Kizlar 69.13 değer 7 güne göre iyi dimi kizlar darisi tum istetenlere
Kizlar 69.13 değer 7 güne göre iyi dimi kizlar darisi tum istetenlere
düşüklerimle ilgili teknik olarak bir şey diyemiyor ben ilk tüp bebek denememde üçüz hamile kaldım doktor tutturdu üçüz olmaz birini sonlandıralım ben kabul etmedim 12 haftalık olduğumda üçüzlerden birinde kistik higroma denilen bir hastalık saptandı prof kıyameti kopardı sende ölürsün sağlıklı olan ikizlerde ölür niye inat ediyorsun sonlandıralım dedi eşimi ikna ettiler 14 haftalıkken müdahale edildi kalbine iğne batırılıp ilaç verildi ve benim unutamadığım bir sonbu operasyonandan olduğunu düşünüyorum 20 haftalıkken suyum geldi ölü bebeğin eşi beni zehirledi havale geçirdim ve bebekleri suni sancı ile doğurdum ext şimdiki doktorum başından sonuna hata diyor kistik higromayı 35 haftaya kadar takip edebiliyoruz diyor.2.tedavimde amipli dizanteri oldum opu zamanı idi iyileştim diye transfer oldum 7 haftalıkken düşük yaptım doktorum diyorki hem amipli dizanteri hemde ağır ilaç tedavisi vücutta hala varken transfer olmaz bunun sonu belliymiş 5.transferim pgd ile yapıldı ama transferden sonra ben ohss oldum 7 haftalık düşük yaptım doktorum diyorki vücut ohss olmuşsa ve hamilellik başlarsa ohss artarmış bu da bir düşük sebebiymiş bunlar istatistik olarak kanıtlanmamış ama bende doktoruma katılıyorum.şuan onun diğer hastalarında denediği bir yöntem embriyoları donduruyor sorun olmasada yumurta takibi yapıyor ve şekilde tedavi gören hastaları şuan hamile inşaALLAH banada uğurlu gelecek ne kadar uzun oldu yahuuu kusura bakma kendimce kısa yazdım bol bol vcümle düşüklüğü var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?