2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

insallah bu doktorun ve tedavin sana ugur getiri yawrularini kucaklarsin canim , cok zor gunler gecirmissin Allah kimseye yasatmasin sanada bu gunleri tatli bir yawruyla unuttursun insallah...

sağol canım ALLAH razı olsunRabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

canım bnm bnmde sennkı ıle benzer sayılır ben 2 kez kendılınden kaldım kanama ıle gıttı sonra aşılama oldu tuttu oda yaşamadı kalp atışı olmadı yanı alındı sonra tüp tuttu ikiz 4. haftada kanama 4. aya kadar devam ettı 20 haftalıkken sancı kanama ve1 hafta hastanede yattım ve bebegin biri vajınaya düşmüştü çıkmadı sonra sonda takıldı enfeksiyon kaptım ve doguma aldılar zorla dogrttular 5 dakka yaşadı bebeklerım ve öldüler sonra donmuş denedm oda tuttu 1 hafta sonra yıne kanama ve gıttı şimdi beklıyorum bnde:2:

Kizlarrrr bugun 5. Lucrinimi vuruldum. Benim gibi lucrin asmasinda olan var miii??
Ya kizlarrr ben bugun igneyi vururken gobusumu morarttim biraz. Size de oluyo mu oyle?? İlac dagilmistir dimiii???

Bugün 7.gūn ignem yarin doktor kontrollüm var 5.denemem hepinizden bana dua etmenizi istiyorum allahim her isteyene hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah birgun hepimiz anne oluruz amin

amin canım tedavin hayırlı olsun inşaALLAH son tedavin olur yavrularını önce göbüşüne sonra kucağına alırsın

canım benim ALLAH bir daha böyle sonlar yaşatmasın senin genetik taramalar yapıldı mı?benim resim albümünü görebiliyorsan yaptırdığım bütün genetik tahlilleri oraya yükledim bakabilirsin benimde ölü bebek vajina ağzındaydı sonra su ile düştü ama eşi kaldı beni zehirledi bende hastanede 8 gün yattım canım sen benim tabiri yerindeyse acı ikizimsin

Kizlarrrr bugun 5. Lucrinimi vuruldum. Benim gibi lucrin asmasinda olan var miii??
Ya kizlarrr ben bugun igneyi vururken gobusumu morarttim biraz. Size de oluyo mu oyle?? İlac dagilmistir dimiii???

canm lucrın acıldıktan sonra kaç ay saklayıp kullanabılıyosun bılgın varmı evet morarma oluyo malesef:26:

yapıldı canm genetık dedıgın kromozom analizi dimi eşimle bnm temız canm bnde bıtek pıhtılaşma var rahım agzı genışligi çıktı bide bide bu kanama var neden oluyosa bnm dogal gebelımdde üstüne görme şeklinde oluyodu ney bu yaaaaaaa

Arkadaslar bana yardimci olabilirmisiniz yeni bir yöntem duydum rahime cizik atiliyormus transfer yapilinca yumurtalar rahime daha iyi gömülsün diye bu konuda bilgisi olan veya deneyen varmi?ben suan 5.denememdeyim ignelere basladim bana yardimci olursaniz sevinirim

canım benim. evet transferimi oldum bekliyorum. şimdi annemdeyim yani ankarada klinik 3gün şehirdışı yasak dedi.bende çok şişim.cuma günü yola çıkıyorum. gidip iş başı yapıcam. test tarihim 28 aralık bebeğim.

yarın güzel haberini alacağım eminim.

sağlıklı ikiz bebiş versin rabbim sana dualarımdasın canım.

herkese bol dua ediyorum. rabbim yar ve yardımcımız olsun kızlar...

benim rahim ağzıyla ilgili bir sorun yok bende de heterezigot var kan sulandırıcı kullsnmaya başlayacağım tekrar.benim hamilelik dışındada kanamaların oluyorde birkaç defa acile kaldırıldım kan takıcaklardı iğne ilaç 2 kere bu sebepten küretaj oldum kan tahlillerine bakıldı 2 kere rahim filmi çekildi yine bir şey çıkmadı tüp bebek için tedavi olmadığım zamanlarda doğum kontrol hapı içtim o bazen arayı uzatıyordu en son histeroskopi oldum yine kanama için bir şey çıkmadı şuan kanama ile ilgili bir sorun yaşamıyorum histeroskopiden mi?bilmiyorum eğer transferim gerçekleşirse bakalım nasıl olacak 7. haftaya doğru kanamam başlıyor çünkü

Cnm ya hic iyi dglim cepten giriyorum su an yazamiyorumda sadece sayfalari okuyorum yarin anlatirim sana doktor doktor gezdim bugun yarin net anlatirim bitanem tm

canım üzüldüm ne oldu ki :26:üzme tatlı canını her şey düzelecek senin sloganın neydi seni seviyoruz canım benim ALLAH'a emanetsin aahhh o doktorlar

canım o histeroskopi çekilirken yapılıyor rahim kendine gelsin diye bana Mayıs ortasında yapıldı ama henüz transferim gerçekleşmedi yeni başlıyorum bakalım dedikleri gibi bebek tutunuyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…