insallah bu doktorun ve tedavin sana ugur getiri yawrularini kucaklarsin canim , cok zor gunler gecirmissin Allah kimseye yasatmasin sanada bu gunleri tatli bir yawruyla unuttursun insallah...
düşüklerimle ilgili teknik olarak bir şey diyemiyor ben ilk tüp bebek denememde üçüz hamile kaldım doktor tutturdu üçüz olmaz birini sonlandıralım ben kabul etmedim 12 haftalık olduğumda üçüzlerden birinde kistik higroma denilen bir hastalık saptandı prof kıyameti kopardı sende ölürsün sağlıklı olan ikizlerde ölür niye inat ediyorsun sonlandıralım dedi eşimi ikna ettiler 14 haftalıkken müdahale edildi kalbine iğne batırılıp ilaç verildi ve benim unutamadığım bir sonbu operasyonandan olduğunu düşünüyorum 20 haftalıkken suyum geldi ölü bebeğin eşi beni zehirledi havale geçirdim ve bebekleri suni sancı ile doğurdum ext şimdiki doktorum başından sonuna hata diyor kistik higromayı 35 haftaya kadar takip edebiliyoruz diyor.2.tedavimde amipli dizanteri oldum opu zamanı idi iyileştim diye transfer oldum 7 haftalıkken düşük yaptım doktorum diyorki hem amipli dizanteri hemde ağır ilaç tedavisi vücutta hala varken transfer olmaz bunun sonu belliymiş 5.transferim pgd ile yapıldı ama transferden sonra ben ohss oldum 7 haftalık düşük yaptım doktorum diyorki vücut ohss olmuşsa ve hamilellik başlarsa ohss artarmış bu da bir düşük sebebiymiş bunlar istatistik olarak kanıtlanmamış ama bende doktoruma katılıyorum.şuan onun diğer hastalarında denediği bir yöntem embriyoları donduruyor sorun olmasada yumurta takibi yapıyor ve şekilde tedavi gören hastaları şuan hamile inşaALLAH banada uğurlu gelecek ne kadar uzun oldu yahuuu kusura bakma kendimce kısa yazdım bol bol vcümle düşüklüğü var
Bugün 7.gūn ignem yarin doktor kontrollüm var 5.denemem hepinizden bana dua etmenizi istiyorum allahim her isteyene hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah birgun hepimiz anne oluruz amin
Kızlar bahçeci tüp bebek merkezine giden var mı aranızda
Kızlarrrrr yarın Sabah opum var dualarınızı bekliyorum
canım bnm bnmde sennkı ıle benzer sayılır ben 2 kez kendılınden kaldım kanama ıle gıttı sonra aşılama oldu tuttu oda yaşamadı kalp atışı olmadı yanı alındı sonra tüp tuttu ikiz 4. haftada kanama 4. aya kadar devam ettı 20 haftalıkken sancı kanama ve1 hafta hastanede yattım ve bebegin biri vajınaya düşmüştü çıkmadı sonra sonda takıldı enfeksiyon kaptım ve doguma aldılar zorla dogrttular 5 dakka yaşadı bebeklerım ve öldüler sonra donmuş denedm oda tuttu 1 hafta sonra yıne kanama ve gıttı şimdi beklıyorum bnde:2:
Kizlarrrr bugun 5. Lucrinimi vuruldum. Benim gibi lucrin asmasinda olan var miii??
Ya kizlarrr ben bugun igneyi vururken gobusumu morarttim biraz. Size de oluyo mu oyle?? İlac dagilmistir dimiii???
amin canımtedavin hayırlı olsun inşaALLAH son tedavin olur yavrularını önce göbüşüne sonra kucağına alırsın
yapıldı canm genetık dedıgın kromozom analizi dimi eşimle bnm temız canm bnde bıtek pıhtılaşma var rahım agzı genışligi çıktı bide bide bu kanama var neden oluyosa bnm dogal gebelımdde üstüne görme şeklinde oluyodu ney bu yaaaaaaacanım benim ALLAH bir daha böyle sonlar yaşatmasın senin genetik taramalar yapıldı mı?benim resim albümünü görebiliyorsan yaptırdığım bütün genetik tahlilleri oraya yükledim bakabilirsin benimde ölü bebek vajina ağzındaydı sonra su ile düştü ama eşi kaldı beni zehirledi bende hastanede 8 gün yattım canım sen benim tabiri yerindeyse acı ikizimsin
canım yaaa biraz önce cicibebe buradaydışimdi sen geldin o yok.nasılsın iyimisin
Bitanem sende transfer olmussun oleyyyyyyy. Canim hicbisey yiyip icemiyorum kabizlik geçti fakat boyle bi gaz sancisi olamaz( çok kötüyüm bugün doktoru aradim yarin sabah kan ver belli olur belki gebelikten gaz olabilir dedi:) rabbim sanada banada isteyen herkesede nasip etsin.hep olumlu düşün olurmu.ben hamileyim inaniyorum rabbim bana nasip edecek biliyorum..sanada herkesede dua ediyorum.yarin aksam gibi benimde belli olacak yani erkenden:))
yapıldı canm genetık dedıgın kromozom analizi dimi eşimle bnm temız canm bnde bıtek pıhtılaşma var rahım agzı genışligi çıktı bide bide bu kanama var neden oluyosa bnm dogal gebelımdde üstüne görme şeklinde oluyodu ney bu yaaaaaaa
Cnm ya hic iyi dglim cepten giriyorum su an yazamiyorumda sadece sayfalari okuyorum yarin anlatirim sana doktor doktor gezdim bugun yarin net anlatirim bitanem tm
Arkadaslar bana yardimci olabilirmisiniz yeni bir yöntem duydum rahime cizik atiliyormus transfer yapilinca yumurtalar rahime daha iyi gömülsün diye bu konuda bilgisi olan veya deneyen varmi?ben suan 5.denememdeyim ignelere basladim bana yardimci olursaniz sevinirim
Ben varim canim benim doktorum Prof mustafa Bahçeci
Aaaa benimde doktorum canım sen ne aşamadasın
Ohh maşallah arkadaşım darısı başıma bende yarın iğnelere başlıcam ilk önce Allah'a sonrada doktoruma çok güveniyorum sen memnun kaldın mı canım Mustafa Bey'den biraz yoğun amaHamileyim bugun 7.gunum degerim69.13
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?