2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kizlarrrr bugun 5. Lucrinimi vuruldum. Benim gibi lucrin asmasinda olan var miii??
Ya kizlarrr ben bugun igneyi vururken gobusumu morarttim biraz. Size de oluyo mu oyle?? İlac dagilmistir dimiii???

canım benimde lucrin 7.gün kendim yapıyorum iğnemi ama hiç morarma olmadı bende dik şekilde batırmak gerekiyor iğneyi ben ilk gün bi hemşireye yaptırdım dik vurmadı o morardı.kızarıklık oluyo iğneyi yaptıktn sonra o da yarım saate geçiyo tatlım:26:

aramıza hoşgeldin canım ALLAH C.C birbirimize ettiğimiz duaları kabul etsin inşaALLAHmutlu haberlerini alalım

Teşekkür ederim canım bu gün kan verdim sonucu yarın alican bu kadar erken çıkmaz dedi doktorum ama bi bakalım dedi çok heyecanlıyım
Hairlisi bakalım

sonucu pozitif gelen arkadaşlar estrofen ve progesteron kullanımlarınız nasıldır hangi ilaç ve günde kaç kez kaç doz paylaşabilirmisiniz

canm lucrın acıldıktan sonra kaç ay saklayıp kullanabılıyosun bılgın varmı evet morarma oluyo malesef:26:
Canim oncelikle hosgeldin. Allahim bebisini saglikla kucagina almayi nasip etsin bu sefer insallah. Saklama suresini bilmiyorum malesef canim ( eczane en iyi bilir onu canim, bi sor bence.

Ayy canim benim olmamisti, bu besincide oldu ya ( dik vurmaya da dikkat ediyorum ama... Vururken etini sıkıp mı vuruyosun iki parmaginla??
Bu arada yakinmisiz tarihlerde sevindim :) sizde sorun neydi canim??

kalbimdesin gerçektenn benimde kalbimdesin allah tez zamanda bebeğine kavuştursun seni ve hepimizi her seferinden senin yazdıklarından çok etkileniyorum allah yardımcımız olsun gönüllerimiz ve dualarımız bir olsun :)

Bugün 7.gūn ignem yarin doktor kontrollüm var 5.denemem hepinizden bana dua etmenizi istiyorum allahim her isteyene hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah birgun hepimiz anne oluruz amin
dualarım senin ve isteyen herkes için inşalahhhhhhhhh

meraba sultan..yaşadıkların çok zor şeyler rabbim sana sabır versin ve tez zamanda bebeğine kavuştursun inşalahhhh.......
sen bilmessin de ben bu topikleri okumaya başladığımda ilk dikkatimi çekenlerden biriydin sürekli seni takip ediyordum tedavin boyunca yazdıklarını okuyordum sonra hamile kaldığında ki o sevincini görünce bana çok büyük bi umut olmuştun hemen tüp bebeğe kesin kararımı verip başladım maalesef benim de kasım ayındaki ilk denemem tutmadı ama yine siizn yazdıklarınızı okuyup umudumu yitirmemeye çalışıyorum inşalahhh rabbimm önce size burdaki herkesee sonrada bana nasip eder..

sonucu pozitif gelen arkadaşlar estrofen ve progesteron kullanımlarınız nasıldır hangi ilaç ve günde kaç kez kaç doz paylaşabilirmisiniz

Merhaba canım. Ben henüz hamile olup olmadığımı bilmiyorum.
Sonucumu 2 gün sonra ögrenecegım inşallah.
Ben estrofem günde 5 tane > 2 sabah 1 öglen 2 akşam alıyorum
Progesterondanda günlük 6tane kullanıyorum.

Allah yardımcımız olsun

canımya üzüldüm yine inşallah bu son olsun ikiz bebelerin olsun ben hiç gebe olmadım iki negatifimvar benim dr bu yöntemi kulanıyor inşallah dedikleri gibi busefer anne oluruz inşallah hamile olmakta önemli deyil sonuna kadar gide bilmek allahım herkesin yavrusunu bağışlasın için dede bizim

merhaba arkadaşlar bugun transverimin 9. gunu ve ben test yaptırdım sonucu az önce aldım 32.51 cıkmıs ne oluyo bilen varmı:18::18::18: lütfen yardımcı olun çıldırıcam

iyi geceler kızlar benim adetim gecikti normalde 25-26 gün diyince mutlaka olurdum hatta geçen ay tüpbebeğim tutmadı negatif sonucunu aldığım ertesi günü yani yine 25nci gün adet olmuştum şimdi 30 gün oldu bugün hala bişi yok hatta belirti bile yok hiç biyerim ağrımıyoda ...acaba tedavide aldığım hormonlar etkilmiş olabilirmi hala devam edermi etkisi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…