Kizlarrrr bugun 5. Lucrinimi vuruldum. Benim gibi lucrin asmasinda olan var miii??
Ya kizlarrr ben bugun igneyi vururken gobusumu morarttim biraz. Size de oluyo mu oyle?? İlac dagilmistir dimiii???
8.gün 30,70
10,gün 76
11.gün 108,23
13,gün 216,75 sizce değerler nasıl kızlar
Aaaa benimde doktorum canım sen ne aşamadasın
aramıza hoşgeldin canım ALLAH C.C birbirimize ettiğimiz duaları kabul etsin inşaALLAHmutlu haberlerini alalım
Aramıza hoşgeldinhadi bakalım inşallah alcaz güzel haberini
Kızlarrrrr yarın Sabah opum var dualarınızı bekliyorum
cicibebe;canım sen nasılsın adetin bitince doktora gidecekmiydin
Hamileyim bugun 7.gunum degerim69.13
Canim oncelikle hosgeldin. Allahim bebisini saglikla kucagina almayi nasip etsin bu sefer insallah. Saklama suresini bilmiyorum malesef canimcanm lucrın acıldıktan sonra kaç ay saklayıp kullanabılıyosun bılgın varmı evet morarma oluyo malesef:26:
canım benimde lucrin 7.gün kendim yapıyorum iğnemi ama hiç morarma olmadı bende dik şekilde batırmak gerekiyor iğneyi ben ilk gün bi hemşireye yaptırdım dik vurmadı o morardı.kızarıklık oluyo iğneyi yaptıktn sonra o da yarım saate geçiyo tatlım:26:
düşüklerimle ilgili teknik olarak bir şey diyemiyor ben ilk tüp bebek denememde üçüz hamile kaldım doktor tutturdu üçüz olmaz birini sonlandıralım ben kabul etmedim 12 haftalık olduğumda üçüzlerden birinde kistik higroma denilen bir hastalık saptandı prof kıyameti kopardı sende ölürsün sağlıklı olan ikizlerde ölür niye inat ediyorsun sonlandıralım dedi eşimi ikna ettiler 14 haftalıkken müdahale edildi kalbine iğne batırılıp ilaç verildi ve benim unutamadığım bir sonbu operasyonandan olduğunu düşünüyorum 20 haftalıkken suyum geldi ölü bebeğin eşi beni zehirledi havale geçirdim ve bebekleri suni sancı ile doğurdum ext şimdiki doktorum başından sonuna hata diyor kistik higromayı 35 haftaya kadar takip edebiliyoruz diyor.2.tedavimde amipli dizanteri oldum opu zamanı idi iyileştim diye transfer oldum 7 haftalıkken düşük yaptım doktorum diyorki hem amipli dizanteri hemde ağır ilaç tedavisi vücutta hala varken transfer olmaz bunun sonu belliymiş 5.transferim pgd ile yapıldı ama transferden sonra ben ohss oldum 7 haftalık düşük yaptım doktorum diyorki vücut ohss olmuşsa ve hamilellik başlarsa ohss artarmış bu da bir düşük sebebiymiş bunlar istatistik olarak kanıtlanmamış ama bende doktoruma katılıyorum.şuan onun diğer hastalarında denediği bir yöntem embriyoları donduruyor sorun olmasada yumurta takibi yapıyor ve şekilde tedavi gören hastaları şuan hamile inşaALLAH banada uğurlu gelecek ne kadar uzun oldu yahuuu kusura bakma kendimce kısa yazdım bol bol vcümle düşüklüğü var
dualarım senin ve isteyen herkes için inşalahhhhhhhhhBugün 7.gūn ignem yarin doktor kontrollüm var 5.denemem hepinizden bana dua etmenizi istiyorum allahim her isteyene hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah birgun hepimiz anne oluruz amin
canım bnm bnmde sennkı ıle benzer sayılır ben 2 kez kendılınden kaldım kanama ıle gıttı sonra aşılama oldu tuttu oda yaşamadı kalp atışı olmadı yanı alındı sonra tüp tuttu ikiz 4. haftada kanama 4. aya kadar devam ettı 20 haftalıkken sancı kanama ve1 hafta hastanede yattım ve bebegin biri vajınaya düşmüştü çıkmadı sonra sonda takıldı enfeksiyon kaptım ve doguma aldılar zorla dogrttular 5 dakka yaşadı bebeklerım ve öldüler sonra donmuş denedm oda tuttu 1 hafta sonra yıne kanama ve gıttı şimdi beklıyorum bnde:2:
sonucu pozitif gelen arkadaşlar estrofen ve progesteron kullanımlarınız nasıldır hangi ilaç ve günde kaç kez kaç doz paylaşabilirmisiniz
düşüklerimle ilgili teknik olarak bir şey diyemiyor ben ilk tüp bebek denememde üçüz hamile kaldım doktor tutturdu üçüz olmaz birini sonlandıralım ben kabul etmedim 12 haftalık olduğumda üçüzlerden birinde kistik higroma denilen bir hastalık saptandı prof kıyameti kopardı sende ölürsün sağlıklı olan ikizlerde ölür niye inat ediyorsun sonlandıralım dedi eşimi ikna ettiler 14 haftalıkken müdahale edildi kalbine iğne batırılıp ilaç verildi ve benim unutamadığım bir sonbu operasyonandan olduğunu düşünüyorum 20 haftalıkken suyum geldi ölü bebeğin eşi beni zehirledi havale geçirdim ve bebekleri suni sancı ile doğurdum ext şimdiki doktorum başından sonuna hata diyor kistik higromayı 35 haftaya kadar takip edebiliyoruz diyor.2.tedavimde amipli dizanteri oldum opu zamanı idi iyileştim diye transfer oldum 7 haftalıkken düşük yaptım doktorum diyorki hem amipli dizanteri hemde ağır ilaç tedavisi vücutta hala varken transfer olmaz bunun sonu belliymiş 5.transferim pgd ile yapıldı ama transferden sonra ben ohss oldum 7 haftalık düşük yaptım doktorum diyorki vücut ohss olmuşsa ve hamilellik başlarsa ohss artarmış bu da bir düşük sebebiymiş bunlar istatistik olarak kanıtlanmamış ama bende doktoruma katılıyorum.şuan onun diğer hastalarında denediği bir yöntem embriyoları donduruyor sorun olmasada yumurta takibi yapıyor ve şekilde tedavi gören hastaları şuan hamile inşaALLAH banada uğurlu gelecek ne kadar uzun oldu yahuuu kusura bakma kendimce kısa yazdım bol bol vcümle düşüklüğü var
merhaba arkadaşlar bugun transverimin 9. gunu ve ben test yaptırdım sonucu az önce aldım 32.51 cıkmıs ne oluyo bilen varmı:18::18::18: lütfen yardımcı olun çıldırıcam
Kızlar bahçeci tüp bebek merkezine giden var mı aranızda
hamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilesin
evet ben varım daha baya kişi var hangisine umutmu fulyamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?