2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

gerçektenmiiiiiiiiiiiiiiiii Allahımm şükürler olsun çok teşekkür ederimm

canım bende aret kamer doktorum seninde doktorun oydu galiba benimde transferin 10 günüydü bugün test tarihim 21 aralık ben daha önce yapmak istemedim...9 günü idrar yaptım çıkmadı..hamile olmana sevindim canım..senin kaçıncı gün emriyoduydu...Allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inş...hiç belirti yaşadınmı canım...

canım iy geceler test yaptınmı belki hamilesin inşallah öyle çok tanıdığımvar tüp ten sonra kendiliğinden hamile ollan innnnnnnnnşallah

canım iy geceler test yaptınmı belki hamilesin inşallah öyle çok tanıdığımvar tüp ten sonra kendiliğinden hamile ollan innnnnnnnnşallah

ölemi dersin benim için imkansız bişi bu tabiki rabbim bilir de....adet olunca 21 gün sayıp yeni tedaviye başlıyacam da sabırsızladım galiba dedim yoksa düzenim mi bozuldu bu geçen ayki tedavi yüzünden nebilimmm hayırlsıı bakalım

yapmadınmı test biyap bakalım inşallah hamilesindir ay negüzel olur deyilsende dr ara adet söktürücü verir hayırlısıyla başlarsın tedavine

çok teşekkür ederim iyi dileklerin için .. 3. gün embriosuydu göğüslerimde cok sancı vardı bide kasıklarım ve belimde adet olucakmışım gibi ağrılarım vardı benım bu 5. denemem hiç umudum yoktu ama Allahım a şükürler olsun inş. bi sorun çıkmaz

Aynen canım etimi sıkıp vuruyorum. Bizim sorunumuz azosperm maalesef

Canım "Bismillahirrahmanirrahim".... Allah tedavini hayırlı etsin... Tedavini bol bebişli nasip etsin inşallah.. Zaten hep dualarımdasın ama şimdi 2 kat 3 kat daha çok dua edeceğim bebişlerin için canım... bu sefer olacağına canı gönülden inanuıyorum... çok öpüyorum arkadaşım... sevgi ve dua ile kal...

Vellezine yekulune rabbena heb lena min ezvacina ve zurriyyatina kurrete a’yunin vec’alna lil muttekine imama(Furkan/74)
(Ve o kullar: Rabbimiz!Bize gözümüzü aydınlatacak eşler ve zürriyetler bağışla ve bizi takva sahiplerine önder kıl derler)

Rabbi hebli milledunke zurriyeten tayyibeten inneke semiud dua(Al'i İmran/38)
(Orada Zekeriyya,Rabbine dua etti:"Rabbim!Bana katından hayırlı bir nesil ver.Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" dedi)

Hüvellezı halekaküm min nefsiv vahıdetiv ve ceale minha zevceha li yesküne ileyha felemma teğaşşaha hamelet hamlen hafıfen fe merrat bih felemma eskalet deavellahe rabbehüma lein ateytina salihal lenekunenne mineş şakirın
Rabbimiz bize hayırlı evlat ver. Eğer hayırlı evlat bahşedersen elbette sana şükredenlerden olacağız. (Araf 189.)

Rabbi heb lı mines salihıyn (Rabbimiz bize salih evlat ver. (Saffat 100))
saffad 100.AYET.:

"Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten." = "Allah'ım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle."

"İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." = "Muhak.kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir." (Hicr, 15/81) âyetini gecele.ri 1267 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür.

"Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" = "Muhak.kak ki Allah dosttur ve yaratandır." (Şura, 42/9) âyetini, beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.

"HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" = "O yaratandır ve yok.tan var edendir." (Haşr, 59/24) âyetini 1054 kere tekrar eder.)

canım benim inşallah bu doktor sana uğurlu gelir... Allahın izniyle bebişlerini kucağına verir...:)))

Cnm ya hic iyi dglim cepten giriyorum su an yazamiyorumda sadece sayfalari okuyorum yarin anlatirim sana doktor doktor gezdim bugun yarin net anlatirim bitanem tm

Canım geçmiş olsun... çok mu dolaştırdılar arkadaşımı? bu yorgunluğun sonu güzel olsun, bereketli olsun heçşerim.. dua ve sevgi ile kal...

ilk okuyunca benim de aklımdan hamile olabileceğin geçti yelizcim... inşallaaaaaaaah arkadaşım... ay ne güzel olur.. hadi test yapta bizi de habersiz bırakmak... sevgi ve dua ile kal arkadaşım...

hıım anladım canım o zaman yumurta gelişmesi olumsuz bi durum değil kafama takılıyodu rahatladım, ya bana korasprin falan yazmadılar burda herkeste görüyorum çeşitli kan sulandırıcı vermiş drları bana vermediler acaba gittiğimde sorsam mı adetim bitti zaten ama verseler verirlerdi heralde, neyse karıştırdım gene lafları peşpeşe :) hadi akalım hakkımızda hayırlısı olsun bende çok heyecanlıyım inşallah sonuçlarımız güzel olur.

ilk okuyunca benim de aklımdan hamile olabileceğin geçti yelizcim... inşallaaaaaaaah arkadaşım... ay ne güzel olur.. hadi test yapta bizi de habersiz bırakmak... sevgi ve dua ile kal arkadaşım...

günaydın canım vala ağzınızdan bal damlıyo fakat ben hiç ihtimal veremiyorum nedense allah büyük tabii..
acaba dedim tecrübeli arkadaşlar bilir dedim tedaviden sonra adet düzeni bozuluyomu ki diye öle soruyum demiştim benim aklıma zerre kadar gelmiyo hamile kalabileceğim siz şimdi öle diyince acabalar oluşuyo işte kafamda umut dünyası
allah yardımcımız olsun .....o güzel dileklerin ve duaların için çok teşekkürler aynı şekilde bende sana dua edenlerden biriyim canım unutma :* :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…