gerçektenmiiiiiiiiiiiiiiiii Allahımm şükürler olsun çok teşekkür ederimm
iyi geceler kızlar benim adetim gecikti normalde 25-26 gün diyince mutlaka olurdum hatta geçen ay tüpbebeğim tutmadı negatif sonucunu aldığım ertesi günü yani yine 25nci gün adet olmuştum şimdi 30 gün oldu bugün hala bişi yok hatta belirti bile yok hiç biyerim ağrımıyoda ...acaba tedavide aldığım hormonlar etkilmiş olabilirmi hala devam edermi etkisi ??
Fulya canım Mustafa bahçeci benim doktorum sen hangisindesin
TSK ederim canım bebişCNm hayırlı haberlerle gel inşallah 😊hic sıkma kendini azıcık uyuyun geliceksin evine😊
Aminnnn canım çok TSK ederimcanım Allah yardımcın olsun.bol kaliteli yumurtan olur inşallah
Gözünaydın canım hamilesinmerhaba arkadaşlar bugun transverimin 9. gunu ve ben test yaptırdım sonucu az önce aldım 32.51 cıkmıs ne oluyo bilen varmı:18::18::18: lütfen yardımcı olun çıldırıcam
Cnm ya hic iyi dglim cepten giriyorum su an yazamiyorumda sadece sayfalari okuyorum yarin anlatirim sana doktor doktor gezdim bugun yarin net anlatirim bitanem tm
canım iy geceler test yaptınmı belki hamilesin inşallah öyle çok tanıdığımvar tüp ten sonra kendiliğinden hamile ollan innnnnnnnnşallah
ölemi dersin benim için imkansız bişi butabiki rabbim bilir de....adet olunca 21 gün sayıp yeni tedaviye başlıyacam da sabırsızladım galiba dedim yoksa düzenim mi bozuldu bu geçen ayki tedavi yüzünden nebilimmm hayırlsıı bakalım
Amin canim brnim tüm isteyenlerin basinabaaaaaaaak ben dedim hadi gözün aydın darısı başımıza
2 tane estrofrn hap progesteron icinde sabah akşam jelsonucu pozitif gelen arkadaşlar estrofen ve progesteron kullanımlarınız nasıldır hangi ilaç ve günde kaç kez kaç doz paylaşabilirmisiniz
canım bende aret kamer doktorum seninde doktorun oydu galiba benimde transferin 10 günüydü bugün test tarihim 21 aralık ben daha önce yapmak istemedim...9 günü idrar yaptım çıkmadı..hamile olmana sevindim canım..senin kaçıncı gün emriyoduydu...Allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inş...hiç belirti yaşadınmı canım...
Canim oncelikle hosgeldin. Allahim bebisini saglikla kucagina almayi nasip etsin bu sefer insallah. Saklama suresini bilmiyorum malesef canim( eczane en iyi bilir onu canim, bi sor bence.
Ayy canim benim olmamisti, bu besincide oldu ya( dik vurmaya da dikkat ediyorum ama... Vururken etini sıkıp mı vuruyosun iki parmaginla??
Bu arada yakinmisiz tarihlerde sevindim :) sizde sorun neydi canim??
sevgili arkadşlarım yine topik bugün bayram yeri ALLAH hamile sayımızı artırsın herkesin tüp bebek yolunda işleri kolay olsun tedavileri hayırlı olsun.bugün benimde doktorda randevum vardı dondurulmuş embriyo tedavisi için start verdikyolumuz açık olur inşaALLAH dualarınızı bekliyorum dualarımdasınız çocukları olan ailelerden oluruz inşaALLAH.ALLAH'IM bizlerinde kaderine hayırlı sağlıklı yavrular yaz KÜN FE YEKÜN
düşüklerimle ilgili teknik olarak bir şey diyemiyor ben ilk tüp bebek denememde üçüz hamile kaldım doktor tutturdu üçüz olmaz birini sonlandıralım ben kabul etmedim 12 haftalık olduğumda üçüzlerden birinde kistik higroma denilen bir hastalık saptandı prof kıyameti kopardı sende ölürsün sağlıklı olan ikizlerde ölür niye inat ediyorsun sonlandıralım dedi eşimi ikna ettiler 14 haftalıkken müdahale edildi kalbine iğne batırılıp ilaç verildi ve benim unutamadığım bir sonbu operasyonandan olduğunu düşünüyorum 20 haftalıkken suyum geldi ölü bebeğin eşi beni zehirledi havale geçirdim ve bebekleri suni sancı ile doğurdum ext şimdiki doktorum başından sonuna hata diyor kistik higromayı 35 haftaya kadar takip edebiliyoruz diyor.2.tedavimde amipli dizanteri oldum opu zamanı idi iyileştim diye transfer oldum 7 haftalıkken düşük yaptım doktorum diyorki hem amipli dizanteri hemde ağır ilaç tedavisi vücutta hala varken transfer olmaz bunun sonu belliymiş 5.transferim pgd ile yapıldı ama transferden sonra ben ohss oldum 7 haftalık düşük yaptım doktorum diyorki vücut ohss olmuşsa ve hamilellik başlarsa ohss artarmış bu da bir düşük sebebiymiş bunlar istatistik olarak kanıtlanmamış ama bende doktoruma katılıyorum.şuan onun diğer hastalarında denediği bir yöntem embriyoları donduruyor sorun olmasada yumurta takibi yapıyor ve şekilde tedavi gören hastaları şuan hamile inşaALLAH banada uğurlu gelecek ne kadar uzun oldu yahuuu kusura bakma kendimce kısa yazdım bol bol vcümle düşüklüğü var
Cnm ya hic iyi dglim cepten giriyorum su an yazamiyorumda sadece sayfalari okuyorum yarin anlatirim sana doktor doktor gezdim bugun yarin net anlatirim bitanem tm
ölemi dersin benim için imkansız bişi butabiki rabbim bilir de....adet olunca 21 gün sayıp yeni tedaviye başlıyacam da sabırsızladım galiba dedim yoksa düzenim mi bozuldu bu geçen ayki tedavi yüzünden nebilimmm hayırlsıı bakalım
ben de bugün başladım canım ikimizinde hayırlı olsun inşaALLAH .banada günde 3 adet estrofem iç dedi doktor adetim bitince koraspirin bir de günde 1 adet folbiol ben pkos olduğum için ilaçsız yumurta gelişimi çok zor.yumurtlamam düzenli olsaydı bir tane yumurta geliştirip onu çatlatacağız ve dondurulmuşları transfer edeceğiz demişti doktorum vücut doğal progestan salgıladığı için tutunma daha iyi oluyormuş ekstra progestan kullanmana gerek kalmaz dedi ama bende bu yöntemi deneyemeyecek çok heyecanlıyım sanki ilk defa tüp bebek tedavisine başladım inşaALLAH hepimiz için bu süreçler mutlulukla son bulur
ilk okuyunca benim de aklımdan hamile olabileceğin geçti yelizcim... inşallaaaaaaaah arkadaşım... ay ne güzel olur.. hadi test yapta bizi de habersiz bırakmak... sevgi ve dua ile kal arkadaşım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?