2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canlarım, kardeşlerim günaydın, hepinize çok mutlu bir gün diliyorum...

Hepinizi ayrı ayrı takipteyim, güzel haberlere çok seviniyorum. Kalbimdesin, sultan, güzbahar, amayaa sizin için özellikle dua ediyorum. Yarın transferimin 10. günü, 5. gün embriyosu koymuşlardı o yüzden daha fazla sabredemeyeceğim ve yarın sabah kan vereceğim. Allah bana da sizinle sevincimi paylaşmayı nasip etsin inşallah. Çok heyecanlıyım, bir haftadır ömrümden ömür gitti. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen... Öpüyorum her birinizi.

bol şans canımmm rabbim gönlünün muradını versin inşallah sen de hamişimmm diye yazacaksınnn

Günaydın millet :))) kızlar sanırım doktorla yanlış anladık birbirimizi :))) test günüm yarın sanmış bugün test ver çıkar dedi :)) bende bişey demedim yinede kan verdim oysaki bugün 7.günüm Azda olsa bişeyler varsa çıkar neyseki Sabah test yaptım doğal olarak çift çizgi çıktı :)) çıkacak tabi hamileyim çünkü Biliyorum Olumsuzsa doya doya ağlarım nasılsa.o yüzden olumlu düşünmek istiyorum

canım benim dikkat et kendine.arada gez dolaş yatağa bağlı kalma.doktor bana ne dediyese yapamadım.burdaki kimseyide dinleyemedim çünkü umduğum gibi olmadı kabızlık gaz hala devam ediyor kayısı mayısıda fayda etmedi.gerçekten hala zor durumdayım ama yapacak bişey yok.olumlu düşün ben sana dua ediyorum sende hamilesin inan bana rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmaz

merhaba arkadaşlar bugun transverimin 9. gunu ve ben test yaptırdım sonucu az önce aldım 32.51 cıkmıs ne oluyo bilen varmı:18::18::18: lütfen yardımcı olun çıldırıcam

Canım tebrik ederim allahım tamamına erdirsin kucağına da almayı nasib etsin inşallah

Allahim hamile olan arkadaşlara sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin (içinde banada) diğer arkadaşlara da hayırlı sağlıklı hamilelik nasip etsin allah hepimize gönlünün muradini hayırlısıyla versin hepinize duaciyim bugün test günümdu 426 olmuş

hamile olan arkadaşları tebrik ederim Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin....dün iğnelere başladım bugün 2.günüm..c.tesi kontrolüm var...hamile haberlerini okudukça daha bir umutlanıyorum Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın...

Arkadaşlar 9. Gün test sonucum 71.74 hastaneyi aradım hayirli olsun dediler 2 gün sonra tekrar yaptirmami istediler. Kisacasi rabbim nasip ederse Hamileyim.

maşallahhhhhh :))) hayırlı uğurlu olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnn

değerim 9. gün 142,38 11. gün değerim 352,02 maşallah bebeğimeee

RABBİM isteyen herkese nasip etsin

amin canımmmmm

Kizlarrrrrrrre kan tahlili yaptim bugun 7. Gün ve deger 69.13 nasil kizlar hamileyim hamileyim hamileyim
oleyyyyy oleyyyyyy oleyyyyyy
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kızlarrrrr yarın Sabah opum var dualarınızı bekliyorum

canımmmmm hayırlı uğurlu olsun, bol bol yumoşun alsun, güzelce döllensinler inşallahhhhhhh

ikinci ve daha sonraki tedavilerde hamile kalan arkadaşlar yeni tedavi için ne kadar beklemek gerekiyor? cevaplarsanız çok sevinirim ...
benim gibi fsh değerin yüksekse hiç bekletmiyorlar, zaten tedaviyi bırakınca hemen adet oluyosun ya, sonraki adetin 21. günü tedaviye başlamışlardı, ki bu arada bile zaten 2 ay kadar zaman geçmişti. ancak bazı doktorlar 2-3 adet dönemi bekliyorlar. benim durum menopoz riskinin yüksekliğinden şekercimmmm

maşallahhh cnm rabbim güzel bir hamilelik geçirmeni nasi etsin bu toik çok ugurlu maşallahh yaaa rabbim nazardan korusun

sonunda bende inancam bu uğur meselesine ssofyacımmmm

Slm kızlar bende aranıza yeni katıldım bu gün transferimin 5.günü biraz ağrım var sizden dua istiyorum Allah hepimize hayırlı haberler almayı
Nasip eder insallah

hoşgeldiniz kızlar, inşallah pozitif haberlerinizi alalım, ve sonuna kadar da güzel sağlıklı rahat bi hamilelik geçirinnnnnnnnn
Canım Hoşgeldin aramıza inşallahh güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle

aramıza hoşgeldin canım ALLAH C.C birbirimize ettiğimiz duaları kabul etsin inşaALLAHmutlu haberlerini alalım

helal size kızlar, bak ben yoksam, yeni gelenleri böyle işte kapıda karşılayın, çikolatayı kolonyayı unutmayın, hemen içeri buyur edinnnnnn seviyom kızım sizi ben yaaaaa

sağolasın şekerim, hoşgeldin aramıza, burdan gebiş olmadan çıkmak yok ona göreeee

oleyyyyyyyyyyyyyy hadi canım allahım sonunu güzel eylesin çifter çifter bebelerin olsun inşallah bende bugün rüyamda ağlayan bir kız çocuğu gördüm bana benziyordu hayırdır inşallah
inşallah hayırdır, gelsin kızın sana artık, ağlamasın öyle uzakta, gelsin annesine, annesi avutsun sustursun onu

Bugün 7.gūn ignem yarin doktor kontrollüm var 5.denemem hepinizden bana dua etmenizi istiyorum allahim her isteyene hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah birgun hepimiz anne oluruz amin
aminnnnn canım sende hoşgeldin aramızaaaa

sana ne yazacağımı bilemedim vallahi tatlım ya.... çok güçlü eli öpülesi kadınlarsınız Rabbim size mucizesni en yakın zamanda göndersin inşallahhhhhhh

arkadaşım seni gördüm mutlu oldum... nasılsın bitanem...

iyiyim şekerim, bende hala adet olmadım yeliz gibi , beklemedeyim.... ama benim hep aklımda inşallah gbe olduğum için olmuyorumdur diyorummmm

hayırlı uğurlu olsunnnn, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…