Canlarım, kardeşlerim günaydın, hepinize çok mutlu bir gün diliyorum...
Hepinizi ayrı ayrı takipteyim, güzel haberlere çok seviniyorum. Kalbimdesin, sultan, güzbahar, amayaa sizin için özellikle dua ediyorum. Yarın transferimin 10. günü, 5. gün embriyosu koymuşlardı o yüzden daha fazla sabredemeyeceğim ve yarın sabah kan vereceğim. Allah bana da sizinle sevincimi paylaşmayı nasip etsin inşallah. Çok heyecanlıyım, bir haftadır ömrümden ömür gitti. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen... Öpüyorum her birinizi.
canım arkadaşım güzel haberlerini bekliyoruz
Inanıyorum olacak inşallah
canım yarın inşaallah sende buradan müjdeli haberi verirsin.allah'ım umutlarını(mızı)ve heyecanımızı bitirmesin
canım benim. Evet transferimi oldum bekliyorum. şimdi annemdeyim yani ankarada klinik 3gün şehirdışı yasak dedi.bende çok şişim.cuma günü yola çıkıyorum. Gidip iş başı yapıcam. Test tarihim 28 aralık bebeğim.
Yarın güzel haberini alacağım eminim.
Sağlıklı ikiz bebiş versin rabbim sana dualarımdasın canım.
Herkese bol dua ediyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun kızlar...
ay cnm.hadi.hayirli haberlerini beklioruz ins
bol şans canımmm rabbim gönlünün muradını versin inşallah sen de hamişimmm diye yazacaksınnn
merhaba arkadaşlar bugun transverimin 9. gunu ve ben test yaptırdım sonucu az önce aldım 32.51 cıkmıs ne oluyo bilen varmı:18::18::18: lütfen yardımcı olun çıldırıcam
Canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallahmaşallahhh cnm rabbim güzel bir hamilelik geçirmeni nasi etsin bu toik çok ugurlu maşallahh yaaa rabbim nazardan korusun
canım sende hamişmişsinnnnnnnn
kızım sende hamilesin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oleyyyyyyyyyy
Canım Erol bey bana 3 Regli dönemi bitsin Ozaman 2. Deneme için tekrar görüşelim dedi ama ben çıkış o çıkış bi daha ona gitmeyi düşünmedim
evet kuzum rüyadı gerçek olduuu bugün senin de güzel haberlerini alırız inşallahhh kuzummm
ay kızlar sağolun rabbim sizler gibi mutlu etsin benideevett cnm sonucun kacta cikacak simdiden gozunaydin diyimm
Kızlar bahçeci tüp bebek merkezine giden var mı aranızda[/QUOTE
Merhaba cnm ben umut tüp bebekteyim drum ulun bey
ay kızlar sağolun rabbim sizler gibi mutlu etsin benide
Arkadaşlar 9. Gün test sonucum 71.74 hastaneyi aradım hayirli olsun dediler 2 gün sonra tekrar yaptirmami istediler. Kisacasi rabbim nasip ederse Hamileyim.
değerim 9. gün 142,38 11. gün değerim 352,02 maşallah bebeğimeee
RABBİM isteyen herkese nasip etsin
oleyyyyy oleyyyyyy oleyyyyyyKizlarrrrrrrre kan tahlili yaptim bugun 7. Gün ve deger 69.13 nasil kizlar hamileyim hamileyim hamileyim
Kızlarrrrr yarın Sabah opum var dualarınızı bekliyorum
benim gibi fsh değerin yüksekse hiç bekletmiyorlar, zaten tedaviyi bırakınca hemen adet oluyosun ya, sonraki adetin 21. günü tedaviye başlamışlardı, ki bu arada bile zaten 2 ay kadar zaman geçmişti. ancak bazı doktorlar 2-3 adet dönemi bekliyorlar. benim durum menopoz riskinin yüksekliğinden şekercimmmmikinci ve daha sonraki tedavilerde hamile kalan arkadaşlar yeni tedavi için ne kadar beklemek gerekiyor? cevaplarsanız çok sevinirim ...
maşallahhh cnm rabbim güzel bir hamilelik geçirmeni nasi etsin bu toik çok ugurlu maşallahh yaaa rabbim nazardan korusun
Merhaba kızlar.
Ben bu sitede yeniyim. Tam bana göre bir site oldugunu ve yeni arkadaşlar edinecegimi düşünerekden aranıza katılmak istedim. Bizde bu ay embryo transferi yapdırdık ve 2 gün sonra sonucu alacagız. Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
Slm kızlar bende aranıza yeni katıldım bu gün transferimin 5.günü biraz ağrım var sizden dua istiyorum Allah hepimize hayırlı haberler almayı
Nasip eder insallah
Canım Hoşgeldin aramıza inşallahh güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle
aramıza hoşgeldin canım ALLAH C.C birbirimize ettiğimiz duaları kabul etsin inşaALLAHmutlu haberlerini alalım
sağolasın şekerim, hoşgeldin aramıza, burdan gebiş olmadan çıkmak yok ona göreeeeSiteye çok eskiden üye olmama rağmen son zamanlarda aktif olmaya çalışıyorumçünkü hepinizden destek güç alıyorum fiziken birbirimizi tanımasakta ruhen hepinize kendimi çok yakın hissediyorum hepinizi çok seviyorum hepiniz için dua ediyorum
inşallah hayırdır, gelsin kızın sana artık, ağlamasın öyle uzakta, gelsin annesine, annesi avutsun sustursun onuoleyyyyyyyyyyyyyy hadi canım allahım sonunu güzel eylesin çifter çifter bebelerin olsun inşallah bende bugün rüyamda ağlayan bir kız çocuğu gördüm bana benziyordu hayırdır inşallah
aminnnnn canım sende hoşgeldin aramızaaaaBugün 7.gūn ignem yarin doktor kontrollüm var 5.denemem hepinizden bana dua etmenizi istiyorum allahim her isteyene hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah birgun hepimiz anne oluruz amin
düşüklerimle ilgili teknik olarak bir şey diyemiyor ben ilk tüp bebek denememde üçüz hamile kaldım doktor tutturdu üçüz olmaz birini sonlandıralım ben kabul etmedim 12 haftalık olduğumda üçüzlerden birinde kistik higroma denilen bir hastalık saptandı prof kıyameti kopardı sende ölürsün sağlıklı olan ikizlerde ölür niye inat ediyorsun sonlandıralım dedi eşimi ikna ettiler 14 haftalıkken müdahale edildi kalbine iğne batırılıp ilaç verildi ve benim unutamadığım bir sonbu operasyonandan olduğunu düşünüyorum 20 haftalıkken suyum geldi ölü bebeğin eşi beni zehirledi havale geçirdim ve bebekleri suni sancı ile doğurdum ext şimdiki doktorum başından sonuna hata diyor kistik higromayı 35 haftaya kadar takip edebiliyoruz diyor.2.tedavimde amipli dizanteri oldum opu zamanı idi iyileştim diye transfer oldum 7 haftalıkken düşük yaptım doktorum diyorki hem amipli dizanteri hemde ağır ilaç tedavisi vücutta hala varken transfer olmaz bunun sonu belliymiş 5.transferim pgd ile yapıldı ama transferden sonra ben ohss oldum 7 haftalık düşük yaptım doktorum diyorki vücut ohss olmuşsa ve hamilellik başlarsa ohss artarmış bu da bir düşük sebebiymiş bunlar istatistik olarak kanıtlanmamış ama bende doktoruma katılıyorum.şuan onun diğer hastalarında denediği bir yöntem embriyoları donduruyor sorun olmasada yumurta takibi yapıyor ve şekilde tedavi gören hastaları şuan hamile inşaALLAH banada uğurlu gelecek ne kadar uzun oldu yahuuu kusura bakma kendimce kısa yazdım bol bol vcümle düşüklüğü var
arkadaşım seni gördüm mutlu oldum... nasılsın bitanem...
Allahim hamile olan arkadaşlara sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin (içinde banada) diğer arkadaşlara da hayırlı sağlıklı hamilelik nasip etsin allah hepimize gönlünün muradini hayırlısıyla versin hepinize duaciyim bugün test günümdu 426 olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?