2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kizzz hamis misinnnnn sennnn. Dayanamdim isten yaziyom. Ayyy guzel haberlwr ver insallah hep cnm. İnsallah ilactan deguldir

yani ben öyle düşünüyorm ama öğleden sonra belli olur kan verdimde inşallah öyledir

Kizlarrrr bugun 5. Lucrinimi vuruldum. Benim gibi lucrin asmasinda olan var miii??
Ya kizlarrr ben bugun igneyi vururken gobusumu morarttim biraz. Size de oluyo mu oyle?? İlac dagilmistir dimiii???

merhaba bende lucrin kullanıyorum arada oluyor morarmalar .korkma dağılmışdır iğnen cilt altı olduğu için sıkıntı olmaz.yakın tarihlerde transferlerimiz olacak inşallh . ben 2 aralıkta başlamışdım lucrine adetimin 2. gününden itibaren doz yarıya indi şimdi estrofem ve bantlarla devam ediyorum 30 aralıkta da transferim olacak hayırlısıyla .

haticim merakla bekliyorum tatlım çıkacak sonucu, hep aklımdasın vallahi, çok dua ediyorum sana kız....

yelizzzzz daha dün gece duamda, yelize, nihan_16ya, krizanteme, güzbahara, bebek_34'e, cicibebeye vede bana vede henüz tedavisine başlamamış kim varsa, gerek kalmadan hamile haberlerimizi alalım diye dua ettim kız nası mutlu olurum bi bilsennnnnn

amayacım gercektenmaşallahh ugurlu bir topik açtın dilerim diger tedaviye başlamış sonuç bekleyen ve daha dedavi sürecini bekleyen arkadaşlarımızında güzel haberlerini duymayı rabbim nasip eder

cnm benimde 5. gün emriyorsuydu bende 10. gün yaptım çıkıyorr inş güzel haberler alırız cnm rabbim utandırmasın mevlam boş cevirmesin

hatimm çok ilginç bir gelişme buu..başka şekilde olsa kızardık sana test yaptırdığın için amaa durum başka..
yanlış anlamalar sonucu kısmet bugüneymiş belki de,kııııııızzz resmen 5 gün daha beklemek zorunda kalmayacaksın,kardasın

sen bu pozitiflikle kanda da göreceksin şöyle güzel okkalı bir değer,ikiz olacak ya,değer yüksek olmalı

ay valla heyecanlandım..inşallah güzel bir değer çıkar canım yaa,inşallah idrar doğrudur..
bak eğer düşük çıkarsa da üzülme sakın,daha erken ya o bakımdan

bitaneeeeemmmm çoookkk teşekkür ederimmm bende merak ediyorum valla.hayırlısıyla sende başla inşallah

canımm inşallah sizler başlamadan güzel haberler getirirsiniz, burda herkesin iyi niyetine , dualarına o kadar inanıyorum ki huzur buluyorum buraya girdikçe, sürekli hastaneye gitmek için izin aldığmdan işe gelince bir sürü iş beni bekliyor oluyor ama yine de arada derede fırsat bulup okuyorum takip etmeye çalışıyorum sizi.. Dualarımdasınız allah hepimize nasip etsin :)

bitanem ya sende çok pozitifsin valla Yok hazırım herşeye ama olumluya daha çok hazırım Nasip böyleymiş belkide ne bilim öyle yanlış anladık valla.sen naptın kese göründümü 2 tane yaaaaaaaaaaaaaaaa

hatibulut cnm test sonuçu ne zaman çıkacak inş allahın izniyle hamilesin o çizgi boş yere çıkmaz yoksa rabbim yüzünü güldürsün aglarsanda sevinçten agla

nasip işte,daha fazla bekletemeyecek Allah seni

kese göründü canımcım,hem de iki tane,komikk!!
ikisinin de içinde minik minik bebek vardı,onu da gördük artık,çok güzeldi

darısı sana inşallah haticim,bunu gerçekten çok istiyorum,allahım yüzümüze baksın...sonuç öğlen çıkar de mii???

Allah razı olsun duaları paylastigin için. Allah dualarimizi kabul etsin inşallah. ..

canımmm çok sevindim inan ki ben sana demiştim güzel haberler vereceksn diye ama baya erken oldu sonucu alır almaz bekliyoruz seni canım böyle

Hamile olan bütün arkadaslari tebrik ediyorum cok sevindim gerçekten. .. amaaa bu haberleri gorunce sabirsizlaniyorum test için, bir an önce ben de güzel haberi almak istiyorum artık. ...

kızlar kan sonucum çıkmış elim ayağım titriyo 22,21 şaka bu galiba hamileyim yaaaaaaaaaa oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok şükür yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…