2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

ayyy çok sevindim canım yaaa
rabbim kucağına almanıda nasip etsin inşallah

Hatibbulut canım öncelikle tedavin hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyorum İNŞALLAH kabızlığın için geçmiş olsun ben yaşamadım ama yaşayan kişiler sabahları aç karnına 1 kaşık hakiki zeytinyağının iyi geldiğini söylüyor denemeni tavsiye ederim ...

canım ne zaman gittin kaçhaftalıkken ultrason boyutlarını aldın mı,ben ikinci kontrole cuma gidicem inş. hulusi hocamı yakalayabilirsem :)

kızlar kan sonucum çıkmış elim ayağım titriyo 22,21 şaka bu galiba hamileyim yaaaaaaaaaa oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok şükür yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ağlıyorum şuan

ayy ben ne desem ne etsem...
ezanlar okunuyor!!! çok şükür Allahım çok şükür..

haticim canım....hayırlı olsun arkadaşım,kelimelere sığmaz nasıl sevindiğim,değerin de kat kat artacak bak inşallah,hesaplama yaptım,ikiz olacak

gözün aydın,Allahım sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin,kucağına almak büyütmek nasip olsun..
ve inşallah kolay rahat bir gebelik geçir..
ay bunları sana söylüyorum yaa,haticim çok hoş bişeyyy!!!

kızlar hepinizin sevinçleriyle ümidim ve mutluluğum katlanıyor. umarım bende sizin gibi güzel haberler alıp verebilirim.daha tedaviye başlamadan sizler sayesinde heyecanım arttı valla. Allah ım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

Pazartesi adetim gelir de salı tedaviye başlarım inşallah bende

işte bu yaaaaaaaaaaa tebrikler canım inan kendim almış gibi mutlu oldum maşallah

ayyy çok sevindim canım yaaa
rabbim kucağına almanıda nasip etsin inşallah
ben hep inandımsana inş sağlıcakla kucağına alırsın canım yuppiii

Haticim çoook sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin var ya nasıl güzel bi haber bu

kızlar allah razı olsun rabbim bu değerimi kat kat arttırsın inşallah ikizlerim benimledir çok harika bi duygu.denizcim darısı başına amaya monica merve hepinize inşallah....rabbim sen ne mükemmelsin yaaa

çıktı bile çilek çok sağol canım arkadaşım hamileyim hemen doktora gitcem konuşcam.çok mutluyum ama sen gibi iki kese istiyorum

canım ne zaman gittin kaçhaftalıkken ultrason boyutlarını aldın mı,ben ikinci kontrole cuma gidicem inş. hulusi hocamı yakalayabilirsem :)

pers ben geçen hatfa kanamam olunca acil gittim,o zaman kese içinde bebekleri gördüm,kalpleri de oluşmuş..
ikinci kontrolüme yani kalp atışı duymaya 2 gün sonra gidicem.8 haftalık oluyorum artık,boyut filan bilmiyorum henüz,bu gidişimde öğrenirim herşeyi iyice..
sen hulusi hoca da devam ediyosun herhalde,o da konyaya haftada bir mi geliyo,başka doktora da gidecek misin??

kızım işyerindeyim bak ağlatma beni :))) hesapladın ikizmi oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy dert ortaklarım benim harikasınız ya seviyorum sizleri

kızlar kan sonucum çıkmış elim ayağım titriyo 22,21 şaka bu galiba hamileyim yaaaaaaaaaa oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok şükür yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ayyyyyyyyy canım çok sevindim MAŞALLAH SUPANALLAH daha dün gibi seni transfere yolcu edişimiz umarım hamileliğinde böyle su gibi akar 9 ay sonra vaktinde sağlıkla kucağına alırsın İNŞALLAH ......

Ayyyyyyyyy canım çok sevindim MAŞALLAH SUPANALLAH daha dün gibi seni transfere yolcu edişimiz umarım hamileliğinde böyle su gibi akar 9 ay sonra vaktinde sağlıkla kucağına alırsın İNŞALLAH ......

ya çok tatlısın teşekkür ederim inşallah başlayacak arkadaşlara umut olurum

sen ne tatlısın öyle yaaa
çok güzel tatlı bir anne olacaksın inşallah bebeğim şimdiden tebriklerrr

yani ben öyle düşünüyorm ama öğleden sonra belli olur kan verdimde inşallah öyledir

Hemen yaz olur mu. Hade bekliyommm :)))

Ayyy iyi bari canim ya tedirgin oldum aksam. Asilamadada gonalf vurulurken oluyodu ama niyeyse asilama diye onemsemiyodum.
Sen adet olup yumurta gelistirme asmasina gecmissin anladigim kadariyla, az kalmiss superr. Senin ki de uzun protokol mu? Ben de 13 aralikta basladim uzun protokol olarak. 27 araliktada yumurta gelistiriciye baslicaz insallah.

kızlar kesinlikle nasip kısmet bu işler eğer hamile olursam bunları yazcam diyordum şaka gibi bakın transfer oldum çok sıkışık değildim 1 saat bekledim ve çıktık eşimle markete gidip taksiye atladık eve gittik.ilk gün tuvalet dışında kalkmadım.sonra ertesi sabah iğne olmaya sağlık ocağına gittim.gelir gelmez duşa aldım namaza başladım.kabız oldum gazlı oldum.her haltı geçirdim ama hamile oldum ya nasip işte nasipse yatsanda kalksanda duş alsanda almasanda oluyo ya

kızım işyerindeyim bak ağlatma beni :))) hesapladın ikizmi oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy dert ortaklarım benim harikasınız ya seviyorum sizleri

hemen doktorumuza müjdeyi verr,benden de selam söyle
ayy valla Allah ondan da razı olsun nelere vesile oluyo,Allahım sen çok büyüksün,inanmayan taş olsun valla bu ne mucize
hesapladım şekerim matematiğime güven
inşallah Allahım ikisine de can vermiştir,"ol" demiştir..
ohh bugün de güzel haberler aldık...............

inşallah merve,seni de bekleriz güzel haberlerinle..
burda herkes öyle iyi niyetli,temiz kalpli ki,dualarımız da ortak..Allah da nasip etti mi,kimse duramaz önümüzdee..
hadi hayırlısı hakkında,iyi olacak herşey,olumlu ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…