- 26 Nisan 2013
- 3.540
- 577
- 163
kızlar kan sonucum çıkmış elim ayağım titriyo 22,21 şaka bu galiba hamileyim yaaaaaaaaaa oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok şükür yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım benim dikkat et kendine.arada gez dolaş yatağa bağlı kalma.doktor bana ne dediyese yapamadım.burdaki kimseyide dinleyemedim çünkü umduğum gibi olmadı kabızlık gaz hala devam ediyor kayısı mayısıda fayda etmedi.gerçekten hala zor durumdayım ama yapacak bişey yok.olumlu düşün ben sana dua ediyorum sende hamilesin inan bana rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmaz
evet evet hamileyim oleyyyyyyyyyyy
kızlar kan sonucum çıkmış elim ayağım titriyo 22,21 şaka bu galiba hamileyim yaaaaaaaaaa oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok şükür yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nasip işte,daha fazla bekletemeyecek Allah seni
kese göründü canımcım,hem de iki tane,komikk!!
ikisinin de içinde minik minik bebek vardı,onu da gördük artık,çok güzeldi
darısı sana inşallah haticim,bunu gerçekten çok istiyorum,allahım yüzümüze baksın...sonuç öğlen çıkar de mii???
ağlıyorum şuan
ayy ben ne desem ne etsem...
ezanlar okunuyor!!! çok şükür Allahım çok şükür..
haticim canım....hayırlı olsun arkadaşım,kelimelere sığmaz nasıl sevindiğim,değerin de kat kat artacak bak inşallah,hesaplama yaptım,ikiz olacak
gözün aydın,Allahım sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin,kucağına almak büyütmek nasip olsun..
ve inşallah kolay rahat bir gebelik geçir..
ay bunları sana söylüyorum yaa,haticim çok hoş bişeyyy!!!
işte bu yaaaaaaaaaaa tebrikler canım inan kendim almış gibi mutlu oldum maşallah
ayyy çok sevindim canım yaaa
rabbim kucağına almanıda nasip etsin inşallah
ben hep inandımsana inş sağlıcakla kucağına alırsın canım yuppiii
Haticim çoook sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin var ya nasıl güzel bi haber bu
nasip işte,daha fazla bekletemeyecek Allah seni
kese göründü canımcım,hem de iki tane,komikk!!
ikisinin de içinde minik minik bebek vardı,onu da gördük artık,çok güzeldi
darısı sana inşallah haticim,bunu gerçekten çok istiyorum,allahım yüzümüze baksın...sonuç öğlen çıkar de mii???
canım ne zaman gittin kaçhaftalıkken ultrason boyutlarını aldın mı,ben ikinci kontrole cuma gidicem inş. hulusi hocamı yakalayabilirsem :)
ağlıyorum şuan
ayy ben ne desem ne etsem...
ezanlar okunuyor!!! çok şükür Allahım çok şükür..
haticim canım....hayırlı olsun arkadaşım,kelimelere sığmaz nasıl sevindiğim,değerin de kat kat artacak bak inşallah,hesaplama yaptım,ikiz olacak
gözün aydın,Allahım sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin,kucağına almak büyütmek nasip olsun..
ve inşallah kolay rahat bir gebelik geçir..
ay bunları sana söylüyorum yaa,haticim çok hoş bişeyyy!!!
Ayyyyyyyyy canım çok sevindim MAŞALLAH SUPANALLAHdaha dün gibi seni transfere yolcu edişimiz umarım hamileliğinde böyle su gibi akar 9 ay sonra vaktinde sağlıkla kucağına alırsın İNŞALLAH ......
Günaydın millet :))) kızlar sanırım doktorla yanlış anladık birbirimizi :))) test günüm yarın sanmış bugün test ver çıkar dedi :)) bende bişey demedim yinede kan verdim oysaki bugün 7.günümAzda olsa bişeyler varsa çıkar neyseki Sabah test yaptım doğal olarak çift çizgi çıktı :)) çıkacak tabi hamileyim çünkü Biliyorum Olumsuzsa doya doya ağlarım nasılsa.o yüzden olumlu düşünmek istiyorum
ya çok tatlısın teşekkür ederim inşallah başlayacak arkadaşlara umut olurum
yani ben öyle düşünüyorm ama öğleden sonra belli olur kan verdimde inşallah öyledir
merhaba bende lucrin kullanıyorum arada oluyor morarmalar .korkma dağılmışdır iğnen cilt altı olduğu için sıkıntı olmaz.yakın tarihlerde transferlerimiz olacak inşallh . ben 2 aralıkta başlamışdım lucrine adetimin 2. gününden itibaren doz yarıya indi şimdi estrofem ve bantlarla devam ediyorum 30 aralıkta da transferim olacak hayırlısıyla .
kızım işyerindeyim bak ağlatma beni :))) hesapladın ikizmi oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyydert ortaklarım benim harikasınız ya seviyorum sizleri
kızlar hepinizin sevinçleriyle ümidim ve mutluluğum katlanıyor. umarım bende sizin gibi güzel haberler alıp verebilirim.daha tedaviye başlamadan sizler sayesinde heyecanım arttı valla. Allah ım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Pazartesi adetim gelir de salı tedaviye başlarım inşallah bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?