sen ne tatlısın öyle yaaa
çok güzel tatlı bir anne olacaksın inşallah bebeğim şimdiden tebriklerrr
anaaaaa hati kacirmisim ben hamismissin. Gozuna aydin bitanem. Oh ohhh ayagini suruuu :))
allahım ne büyüksün valla ...bende hep öyle dua ettim valla gece rüya görmüştüm 30 küsür çıkmıştı rüyama bile girmişti.ben doktora gidiyorum öğleden sonra yazarımhemen doktorumuza müjdeyi verr,benden de selam söyle
Ayy valla allah ondan da razı olsun nelere vesile oluyo,allahım sen çok büyüksün,inanmayan taş olsun valla bu ne mucize
Hesapladım şekerim matematiğime güven
Inşallah allahım ikisine de can vermiştir,"ol" demiştir..
Ohh bugün de güzel haberler aldık...............
hemen doktorumuza müjdeyi verr,benden de selam söyle
ayy valla Allah ondan da razı olsun nelere vesile oluyo,Allahım sen çok büyüksün,inanmayan taş olsun valla bu ne mucize
hesapladım şekerim matematiğime güven
inşallah Allahım ikisine de can vermiştir,"ol" demiştir..
ohh bugün de güzel haberler aldık...............
inşallah merve,seni de bekleriz güzel haberlerinle..
burda herkes öyle iyi niyetli,temiz kalpli ki,dualarımız da ortak..Allah da nasip etti mi,kimse duramaz önümüzdee..
hadi hayırlısı hakkında,iyi olacak herşey,olumlu ol..
Canlarım, kardeşlerim günaydın, hepinize çok mutlu bir gün diliyorum...
Hepinizi ayrı ayrı takipteyim, güzel haberlere çok seviniyorum. Kalbimdesin, sultan, güzbahar, amayaa sizin için özellikle dua ediyorum. Yarın transferimin 10. günü, 5. gün embriyosu koymuşlardı o yüzden daha fazla sabredemeyeceğim ve yarın sabah kan vereceğim. Allah bana da sizinle sevincimi paylaşmayı nasip etsin inşallah. Çok heyecanlıyım, bir haftadır ömrümden ömür gitti. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen... Öpüyorum her birinizi.
kız hamileymişsin sen yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar kan sonucum çıkmış elim ayağım titriyo 22,21 şaka bu galiba hamileyim yaaaaaaaaaa oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok şükür yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
amin canım benimmmm inşallah Rabbim bana da nasip eder de benden sonra başlayacaklara bende sizin gibi umut olurumbende ikiz istiyorum sizler gibi ama bana tek transfer edecekler ama ALLAH ım nasip ederse neden olmasın
evet ne demiştik sıra sende demiştik hatırlarsan
merhaba arkadaşlar, ben de tüp bebek yaptım bugün transferin 22 .günü ve de dün keseyi gördük.....yalnız ben de 4 gündür kahverengi lekelenme oluyor..doktra sordum olabilir dedi.ama benim içim hiç ama hiç rahat değil.aranızda böyle lekelenmesi olan var mı? lütfen yardımcı olun kafayı yemek üzereyim....
hayırlısı olsun canım,tek transfer ederler o bölünür yine ikiz olur,olcak olduktan sonra..
hem bu kader,nasibimizde ikiz varmışki böyle oldu,tüp müp herşey vesile..ben böyle inanıyorum..
senin için de hayırlısı olsun,Allah gönlüne göre versin hayırlısıyla,olmaz diye birşey yok,herşey olur,yeterki sağlıklı ol,sağlıklı olsun-olsunlar
evet evet hamileyim oleyyyyyyyyyyy
arkadaşlar bana neden kimse cvp vermiyooooooooooooo :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
soru neydi şekerimmmm.... bilmediğim bi konu olduğunda cevap yazmıyorum ki, insanların aklı karışmasın diye
kızlar kan sonucum çıkmış elim ayağım titriyo 22,21 şaka bu galiba hamileyim yaaaaaaaaaa oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok şükür yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
benim bu hafta yumurtalarım toplanıcak ve azlar kaç gundur yazıyorum ama cvp alamıyorum kımseden destek de yok bu konuda merak edıyorum tedavı sonrası neler yapmam gerek siz kaç yumurtayla başladınız kaçıncı denemniz bilgi almak istiyorum :2::2::2::2::2::2::2::2::2: allahrazı olsun canım cvp için
benim bu hafta yumurtalarım toplanıcak ve azlar kaç gundur yazıyorum ama cvp alamıyorum kımseden destek de yok bu konuda merak edıyorum tedavı sonrası neler yapmam gerek siz kaç yumurtayla başladınız kaçıncı denemniz bilgi almak istiyorum :2::2::2::2::2::2::2::2::2: allahrazı olsun canım cvp için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?