2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

allahım ne büyüksün valla ...bende hep öyle dua ettim valla gece rüya görmüştüm 30 küsür çıkmıştı rüyama bile girmişti.ben doktora gidiyorum öğleden sonra yazarım

amin canım benimmmm inşallah Rabbim bana da nasip eder de benden sonra başlayacaklara bende sizin gibi umut olurum bende ikiz istiyorum sizler gibi ama bana tek transfer edecekler ama ALLAH ım nasip ederse neden olmasın

güzel haberler alıcaz inşallah canım

kız hamileymişsin sen yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

evet kuzum RABBİM e şükürler olsun

kızlar kan sonucum çıkmış elim ayağım titriyo 22,21 şaka bu galiba hamileyim yaaaaaaaaaa oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok şükür yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

işteee yaaaaaaaaaaa hatim canım yaaa hayranım sana maşallah
bırakıp gidilirmi bu anne dimiii
ayyyyyyyyy çok sevindim yaaaaaaaaa tebrikler canım tebriklerrrrrrrrrrr
herkes pozitif sonuç alacak inşallah uğurlu topiiikkkk

amayacımmmm inşallah sende bu uğurlu topiğin sahibisi olarak güzel haberler vereceksinnn

ve isteyen herkese RABBİM nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
amin canım benimmmm inşallah Rabbim bana da nasip eder de benden sonra başlayacaklara bende sizin gibi umut olurum bende ikiz istiyorum sizler gibi ama bana tek transfer edecekler ama ALLAH ım nasip ederse neden olmasın

hayırlısı olsun canım,tek transfer ederler o bölünür yine ikiz olur,olcak olduktan sonra..
hem bu kader,nasibimizde ikiz varmışki böyle oldu,tüp müp herşey vesile..ben böyle inanıyorum..
senin için de hayırlısı olsun,Allah gönlüne göre versin hayırlısıyla,olmaz diye birşey yok,herşey olur,yeterki sağlıklı ol,sağlıklı olsun-olsunlar

canım tedavin hayırlı olsun inş bi sorun yoktur bende buhafta yumurta verme işlemi yapılcak sende sorun neydı kaçıncı denemen

Allah razı olsun canım dediğin gibi herşey bir vesile güzel Allah ım gönlüme göre ikiz nasip eder inşallah

Allahııımm burdaki bütün arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı evlatlar ver yarabbim!! tez vakitte,tedavili,tedavisiz fark etmez,ver Allahımm..
burda olmayana da ver elbette,her isteyene...

herkese öpücükler güzeller,ben azcık dinleniyim yoksa ekrana kusucam fena oldum

bebelerim ve ben size dua ediyoruz

Son düzenleme:
arkadaşlar bana neden kimse cvp vermiyooooooooooooo :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

benim bu hafta yumurtalarım toplanıcak ve azlar kaç gundur yazıyorum ama cvp alamıyorum kımseden destek de yok bu konuda merak edıyorum tedavı sonrası neler yapmam gerek siz kaç yumurtayla başladınız kaçıncı denemniz bilgi almak istiyorum :2::2::2::2::2::2::2::2::2: allahrazı olsun canım cvp için

kızlar kan sonucum çıkmış elim ayağım titriyo 22,21 şaka bu galiba hamileyim yaaaaaaaaaa oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok şükür yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

cook sukurr canım nası sevindim anlatamamm rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin ayyy mukemmel bisey bu cok duygulandım

Cnm bunlari merkezinden ogrenebilirsin.bana Bi tane bile olsa olgun ise yeterli olur demislerdi

cnm benim ilk denemem cok tecrubem yok ama bildigim kadarıyla kaliteli olmaları cok onemli o yuzden sayısına hiic takılma. ben transferin 3. gunundeyim yumurta toplama cok rahat gecio stres yok dinlen bol bol hayırlısı olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…