2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Yaa yemin ediyorum bu site bana inanılmaz moral veriyor.Bu gün 6.günü transferimin dün test yaptık çıkmayacağını
Bilerek dr da dedi zaten çıkmaz diye olmadı tabi ama burdaki güzel haberleri okuyunca çok mutlu oldum Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin Güzel haber alan arkadaşlarımı da yürekten kutluyorum sağlıklı sıhhatli kucaginiza almayı nasip ersin rabbim darısı başımıza inşallah

Kızlar doktordan geldim.oda yeni farketmiş erken olduğunu ama olsun pozitif dedi.hayırlı olsun dedi.annemlere sadece söyledim başka kimseye demicem ya çok şükür rabbim sana

bitanem ya sende çok tatlı bi anne olacaksın inşallah bende hepimizde

ayyy canim icim bi hos oldu yaaa. Geliyom arkandan tutmayin benii :)) allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Yuppyy!!

aminnnn allah razı olsun umutla sabırla ve duayla başla en önemlisi bunlar
hatibulut cnm gözün aydın çok sevindim maşallahhh
canım çok teşekkür ederimmmmm
Gelsin ikizlerrrrrrr :)))))))) Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah
amin bitanem artık sıra sana geldi yani
tebriklerrr tazeee anne ayy cokk sevindimm yaaa herkesler hamiss olsunnnn herkes koca gobek gezsinn oleyyy :))

bende seni tebrik ederim bitanem
cook sukurr canım nası sevindim anlatamamm rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin ayyy mukemmel bisey bu cok duygulandım
yerim seni ya
haticim gozun aydin kuzumm rabbim saglikli 1 gebelik gecirmeni nasip etsin canimmm
nazarboncuğum çok sağol bitanem sizden sonra sırayla yani

Kızlar doktordan geldim.oda yeni farketmiş erken olduğunu ama olsun pozitif dedi.hayırlı olsun dedi.annemlere sadece söyledim başka kimseye demicem ya çok şükür rabbim sana

Haticim canim çok sevindim tatlim.yuzumde kocaman bir gulumsemeyle yazıyorum sana.
rabbim emeklerini boşa cikarmadi arkadaşım. Hayırlı uğurlu olsun, mis kokulu evlatlatini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Herşey gönlünce olsun kuzucum :))

canım bugün 7.günüm sabah idrarda baya belli iki çizgi gördüm kanıda verdim çıktı.üzülme sakın

canım 6 yumurtam toplandı 5 i döllendi ama sağlıklı kalan 2 tane oldu benimki..

kodalcımmm bende yazdığını okuyunca gözüm doldu.gerçekten rabbim emeklerimizi boşa çıkarmadı.hamdolsun.teşekkür ederim canım benim

Amayaaaaaaaaaaaaaa Listede hamile yazmışsın ağlicam valla bak şimdi.ilk defa 1,5 sene sonra allahım sen nelere kadirsin yarabbim

Haticim sen söyleyince aklıma geldi merak ediyorum:
Mutlu haberi alan tüm arkadaşlar; sorum size...
Sevincinizi kimlerle paylaştınız? Herkese söylediniz mi, yoksa keseyi/kalp atışını görene kadar temkinli mi davranıyorsunuz?
Valla ben pozitif alırsam görgüsüzce önüme gelen herkese söylemek geliyor içimden... Ama herhalde biraz soğuk kanlı olup beklemek lazım ne dersiniz?

Benim herkes bildiği için ben önüme gelene söyledim hatta yetmezmiş gibi ank.a giderlen yanımdaki yolculuk arkadaşıma,bindiğim taksiciye yani uçan kuşun haberi oldu yetmedi işi dalgaya aldım her iğnende raporda videoyaya çektim bakarsınız bir gün ünlü olurum😜😜

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…