kızım işyerindeyim bak ağlatma beni :))) hesapladın ikizmi oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyydert ortaklarım benim harikasınız ya seviyorum sizleri
Cnm bunlari merkezinden ogrenebilirsin.bana Bi tane bile olsa olgun ise yeterli olur demislerdi
merkezimde doktorum biraz sert ondan burda bilgi almak istemiştim
kızlar kan sonucum çıkmış elim ayağım titriyo 22,21 şaka bu galiba hamileyim yaaaaaaaaaa oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok şükür yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kızlar doktordan geldim.oda yeni farketmiş erken olduğunu ama olsun pozitif dedi.hayırlı olsun dedi.annemlere sadece söyledim başka kimseye demicem ya çok şükür rabbim sana
bitanem ya sende çok tatlı bi anne olacaksın inşallah bende hepimizdeişteee yaaaaaaaaaaaHatim canım yaaa hayranım sana maşallah
bırakıp gidilirmi bu anne dimiii
ayyyyyyyyy çok sevindim yaaaaaaaaa tebrikler canım tebriklerrrrrrrrrrr
Herkes pozitif sonuç alacak inşallah uğurlu topiiikkkk
ayyy canim icim bi hos oldu yaaa. Geliyom arkandan tutmayin benii :)) allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Yuppyy!!
canım çok teşekkür ederimmmmmhatibulut cnm gözün aydın çok sevindim maşallahhh
amin bitanem artık sıra sana geldi yaniGelsin ikizlerrrrrrr :)))))))) Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah
tebriklerrr tazeee anne ayy cokk sevindimm yaaa herkesler hamiss olsunnnn herkes koca gobek gezsinn oleyyy :))
yerim seni yacook sukurr canım nası sevindim anlatamamm rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin ayyy mukemmel bisey bu cok duygulandım
nazarboncuğum çok sağol bitanem sizden sonra sırayla yanihaticim gozun aydin kuzumm rabbim saglikli 1 gebelik gecirmeni nasip etsin canimmm
Kızlar doktordan geldim.oda yeni farketmiş erken olduğunu ama olsun pozitif dedi.hayırlı olsun dedi.annemlere sadece söyledim başka kimseye demicem ya çok şükür rabbim sana
yaa yemin ediyorum bu site bana inanılmaz moral veriyor.bu gün 6.günü transferimin dün test yaptık çıkmayacağını
bilerek dr da dedi zaten çıkmaz diye olmadı tabi ama burdaki güzel haberleri okuyunca çok mutlu oldum rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin güzel haber alan arkadaşlarımı da yürekten kutluyorum sağlıklı sıhhatli kucaginiza almayı nasip ersin rabbim darısı başımıza inşallah
benim bu hafta yumurtalarım toplanıcak ve azlar kaç gundur yazıyorum ama cvp alamıyorum kımseden destek de yok bu konuda merak edıyorum tedavı sonrası neler yapmam gerek siz kaç yumurtayla başladınız kaçıncı denemniz bilgi almak istiyorum :2::2::2::2::2::2::2::2::2: Allahrazı olsun canım cvp için
haticim canim çok sevindim tatlim.yuzumde kocaman bir gulumsemeyle yazıyorum sana.
Rabbim emeklerini boşa cikarmadi arkadaşım. Hayırlı uğurlu olsun, mis kokulu evlatlatini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Herşey gönlünce olsun kuzucum :))
hayirli olsun allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin cnm :)
AmayaaaaaaaaaaaaaaListede hamile yazmışsın ağlicam valla bak şimdi.ilk defa 1,5 sene sonra allahım sen nelere kadirsin yarabbim
yani ben öyle düşünüyorm ama öğleden sonra belli olur kan verdimde inşallah öyledir
Haticim sen söyleyince aklıma geldi merak ediyorum:
Mutlu haberi alan tüm arkadaşlar; sorum size...
Sevincinizi kimlerle paylaştınız? Herkese söylediniz mi, yoksa keseyi/kalp atışını görene kadar temkinli mi davranıyorsunuz?
Valla ben pozitif alırsam görgüsüzce önüme gelen herkese söylemek geliyor içimden...Ama herhalde biraz soğuk kanlı olup beklemek lazım ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?