- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Canim cok sevindim Allah tum isteyenlere nasip etsin
öyledir öyle bence hamilesin seni hep takip ettim hiç yazmadım ama hep içim den hamile olacağın geçti inşallah hamilesin
hımmm bende fulya güvenç karlıkaya yenimi başladın
Haticim sen söyleyince aklıma geldi merak ediyorum:
Mutlu haberi alan tüm arkadaşlar; sorum size...
Sevincinizi kimlerle paylaştınız? Herkese söylediniz mi, yoksa keseyi/kalp atışını görene kadar temkinli mi davranıyorsunuz?
Valla ben pozitif alırsam görgüsüzce önüme gelen herkese söylemek geliyor içimden...Ama herhalde biraz soğuk kanlı olup beklemek lazım ne dersiniz?
AmayaaaaaaaaaaaaaaListede hamile yazmışsın ağlicam valla bak şimdi.ilk defa 1,5 sene sonra allahım sen nelere kadirsin yarabbim
Haticim sen söyleyince aklıma geldi merak ediyorum:
Mutlu haberi alan tüm arkadaşlar; sorum size...
Sevincinizi kimlerle paylaştınız? Herkese söylediniz mi, yoksa keseyi/kalp atışını görene kadar temkinli mi davranıyorsunuz?
Valla ben pozitif alırsam görgüsüzce önüme gelen herkese söylemek geliyor içimden...Ama herhalde biraz soğuk kanlı olup beklemek lazım ne dersiniz?
anaaaaam kızzz hamilemisin seeeennn ayyyy çok sevindim arkadaşım yaa harikasın Allahım tamamına erdirir inşallah, hayırlısıyla kucağına alırsın canım benim
Kızlar cok şükür yumurtalar toplandı korkulacak bişey yokmuş hemen ayıldım anestezi Dr beni görünce dalga geçti bayıltılmaktan korkan hastam geldi diyeYazık adam beni baya bi ikna etmeye çalışmıştı uyanırken kızmışım niye uyandırıyorsunuz ne güzel rüyamgörüyorum demişim Dr gülerek anlattı Opu olacak ardaslarım sakın korkmayın cok rahat geçiyor suanda cok iyiyim biraz mide bulantım var okadar yumi sayısına gelince malesef sadece 4 tane Onlarda iyimiş yarın Merkez'den arayacaklarmış inş güzel haberler gelir dualarınızı bekliyorum canlarım.
pers ben geçen hatfa kanamam olunca acil gittim,o zaman kese içinde bebekleri gördüm,kalpleri de oluşmuş..
ikinci kontrolüme yani kalp atışı duymaya 2 gün sonra gidicem.8 haftalık oluyorum artık,boyut filan bilmiyorum henüz,bu gidişimde öğrenirim herşeyi iyice..
sen hulusi hoca da devam ediyosun herhalde,o da konyaya haftada bir mi geliyo,başka doktora da gidecek misin??
kızlar kan sonucum çıkmış elim ayağım titriyo 22,21 şaka bu galiba hamileyim yaaaaaaaaaa oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok şükür yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Benim herkes bildiği için ben önüme gelene söyledim hatta yetmezmiş gibi ank.a giderlen yanımdaki yolculuk arkadaşıma,bindiğim taksiciye yani uçan kuşun haberi oldu yetmedi işi dalgaya aldım her iğnende raporda videoyaya çektim bakarsınız bir gün ünlü olurum😜😜
Kızlar cok şükür yumurtalar toplandı korkulacak bişey yokmuş hemen ayıldım anestezi Dr beni görünce dalga geçti bayıltılmaktan korkan hastam geldi diyeYazık adam beni baya bi ikna etmeye çalışmıştı uyanırken kızmışım niye uyandırıyorsunuz ne güzel rüyamgörüyorum demişim Dr gülerek anlattı Opu olacak ardaslarım sakın korkmayın cok rahat geçiyor suanda cok iyiyim biraz mide bulantım var okadar yumi sayısına gelince malesef sadece 4 tane Onlarda iyimiş yarın Merkez'den arayacaklarmış inş güzel haberler gelir dualarınızı bekliyorum canlarım.
evet evet hamileyim oleyyyyyyyyyyy
canım bugün 7.günüm sabah idrarda baya belli iki çizgi gördüm kanıda verdim çıktı.üzülme sakın
Zehracım ben Aytun Hanım'ın hastasıyım ve çok da memnunum, sen neden onunla devam etmeyi düşünmüyorsun?Canım benim durum karıştı baya benim doktorum halit Fırat erden di ayrıldı oradan Mustafa Bahçeci ye geçtim de Mustafa beyi görene aşkolsun hep Aytun hanım bugün gittim yine yok tepem attı zaten bir çok hastasının operasyonuna bile girmemiş klinikte konuşulurken duydum moralim bozuldu değiştircem doktoru Mustafa Bey'den güvenç beye geçenler var çok iyi diyorlar sen memnun musun
Sana çok hak veriyorum arkadaşım ama o iradeye sahip miyim bilmiyorum :) Çok takdir ettim sabrını.Kuzuum ben henuz kimseye soylemedim. Sadece esim ve annem- babam biliyo onlar da tup bebek surecini bilenler. Onlar disinda kimse bilmiyo ve ben allah nasip kismet eder o gunleri gormek nasip olursa 12-13 haftalik olana kadar soylemeyi dusunmuyorum. Normal hamile kalanlar bile 3aydan yani 12 haftadan once aciklamiyolar kaldi ki biz riskli gebelik grubunda sayiliriz. Tabi bu benim fikrim sen nasil istersen canim.
Haticim kayınvalideye söyleyin bence de, sonra darılır valla gizlediğinizi anlarsa. :)canım biliyorsun 3 ay çok önemliymiş.o yüzden ben herkese yaymayı düşünmüyorum.anneme ablama kardeşlerime ve eşime sadece söyledim.işyerim ve kaynanam tarafı bilmiyor.ama eşim kaynanamın bilmesi gerektiğini düşünüyor.yai oda herkese duyurur zatensanırım yakın kişiler duyacak.ama tabi herkesin duyması iyimi kötümü bilmiyorum hala
kızlar kan sonucum çıkmış elim ayağım titriyo 22,21 şaka bu galiba hamileyim yaaaaaaaaaa oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok şükür yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar kesinlikle nasip kısmet bu işler eğer hamile olursam bunları yazcam diyordum şaka gibibakın transfer oldum çok sıkışık değildim 1 saat bekledim ve çıktık eşimle markete gidip taksiye atladık eve gittik.ilk gün tuvalet dışında kalkmadım.sonra ertesi sabah iğne olmaya sağlık ocağına gittim.gelir gelmez duşa aldım namaza başladım.kabız oldum gazlı oldum.her haltı geçirdim ama hamile oldum ya nasip işte nasipse yatsanda kalksanda duş alsanda almasanda oluyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?