2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Bencede soyle bende iki aile ve cok yakin arkadaslarim biliyo baska kimseye soylemeyi şimdilik düşünmüyorum 12 haftalik olsun ondan sonra

evet canım uzun protokol fakat dondurulmuşlarla .25 aralık son kontrol 30 dada bebişlerimi alıcam rabbimin izniyle

benimde dört taneydi canım omlar kaliteli olacak ve transfer günü annelerine kavuşacaklarrr

canım bende oyüzden güveç beyi seçtim çok iyi çok ilgili konuşkan sen bilirsinde bece sede öyleyap dr önemli çünki bizimde eşimin tese işlemine emre beyle görüştük işlem günü başka dr karşılaştık neyseki oda çok iy bir dr muş ama dediyin gibi insan kendi dr istiyor hayırlısı canım ne aşamadasın

hayırlı olsun canım darısı bizlere

bugün negatifi gördüysen sakın test gününe kadar yapma bak dua et bolca rabbimin rahmeti geniş..

Haticim kayınvalideye söyleyin bence de, sonra darılır valla gizlediğinizi anlarsa. :)
Kese ve kalp atışı müjdelerini de bekliyoruz...
evet en güzeli söylemek bencede.canım inşallah hepsini sırayla duyarım teşekkr ederm

hayırlı olur inş bebeiş haberını verırsın canım benım haftasonu toplama olucak kaç gun sonra transfr olur acaba yatıyomusun devamlı yeme içmeye dıkkat edılıyomu

inş benimde yumurtalar gelişir en son 3 tane vardı rabbım alnıma ne yazdıysa onu yaşıycam hayırlı olur ınş tekrar hayırlı olsun canım

olur olur ben burdan giderken olacak kızlar olacka dedim.sabah kan vermeye giderkende olacak olacak dedim bak oldu

hayırlı olur inş bebeiş haberını verırsın canım benım haftasonu toplama olucak kaç gun sonra transfr olur acaba yatıyomusun devamlı yeme içmeye dıkkat edılıyomu

amin insallah canim toplamadan 3 yada 5 gun sonra transfer oluyo benim 5. gunde oldu transferim tabiki yemene icmene dikkat et merak etme dr yada hemsire sana soylicek hepsini valla ben yatmaya gayret ettim wc ve yemeye kalktim ama bugun 3. gun biraz turladim evde uyustu sirtim cunku

inş hayırlı haber alırsın canım anladım bilgilendırdıgın için çok teşşekkür ederim

Peki ikiz olduklarını da söyledin mi canım?
Ne zaman söylemek lazımki acepp?
Benim hamile olduğumu yakın çevrem hep biliyo.
Söyledim valla napiim duramazdım.Allah korusun cümlemizinkini

sizde benim hep dualarımdasınız canım benimm yaa inşlahhh gerek kalmadan olur senin benim hepimizin ...hala hasta olmadım beni de bi ümit basmaya başladı bi ümit basmaya başladıki anlatamam.. acaba olurmu kendiliğinden gelirmi bebeğim bana hem çok imkansız geliyo hemde rabbime inanıyorum çok şükür o ol dediyse olur diyorum vala ben bilemedim bi melankoli oldum gidiyorummm şaştım kaldım beynim durdu neyseee işte öle

kızlar kan sonucum çıkmış elim ayağım titriyo 22,21 şaka bu galiba hamileyim yaaaaaaaaaa oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok şükür yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Amayaaaaaaaaaaaaaa Listede hamile yazmışsın ağlicam valla bak şimdi.ilk defa 1,5 sene sonra allahım sen nelere kadirsin yarabbim
haticim kıyamamm yaaa çok sevindim allah tamamına erdirsin inşalahh o listede adını hamile olarak görmek bencede harika bişey :)

yerim yerimm bize dua eden bebelerini ..ayrıca benim ekrana kusabilirsin bence bu böle bi sebepten olan kusmuk çok güzel bişi olsa gerek :) :) :) hihih

canım tedavin hayırlı olsun inşalahh bol boll sağlıklı yumuşların toplanır sağlıkla sana tutunurlar ...allah yardımcın olsun

valla ben en az 3 aylık olana kadar söylemiycem bir iki kişi burda biliyor birde eşim biz daha dogru dürüst kimseye söylemedik bir kere şu riskli 3 ay geçsin allahın izniyle bebek tam bir yerleşsin ondan sonra inşş zaten ikzi olursa onu hiç söylemiycem doguma yakına kadar zaten zor elde ediyoruz göze çok inanıyorum ben ikiz oldugunu duyduklarında milletin bakış açısı hemen degişiyor sankı kolay hamile kalıyormuşuzdaa tabi bu benim görüşüm kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…