2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

gözü olanın gözü çıksın :) rabbim sizi korusun sağlıkla kucağına alırsın inşalahh

Arkadaşım allah bin kere razı olsun... duaların kabul olsun inşallah... Yarın sevinçten bizi ağlatıp oynatacağına inanıyorum... ben şimdiden hazırlanıyorum oynamaya...:)))

benimde tüm dualarım burada bulduğum kardeşlerimde... inanın dua etmediğim hiçbir kimse yok... yazamasamda tek tek herkese mutlaka dua ediyorum hem gün içinde hem okumalarımı yapınca... sevgi ve dua ile kalın...

gözü olanın gözü çıksın :) rabbim sizi korusun sağlıkla kucağına alırsın inşalahh

amin dogru söze ne denirrçok tşk ederim cnm allah razı olsun inş darsı bekleyen arkadaşların başınaa çumartesi gidicem 2 gün kaldı çok heycan var umarın sorun çıkmaz kese yada keselerimizi görürüz

Son düzenleme:

hamilesin kızım sen.. hiç endişe etme...:)))

Canim benim ya.çok tesekkür ederim iyi dileklerin icin.benide unutmamissin.cok fazla yazamiyorum ama hep takip ediyorum ve cokk dua ediyorum hepimiz icin.iki gun önce adet oldum ama cok az geliyor.ilaclardan sanirim.

Canım benim... o rüyandaki kız inşallah senin kızın olacak.. şimdiden anasının rüyalarına çıkıyor:)))

tatlım ben bi defa tedavi gördüm, 6-7 yumurta ölçüsü alınıyordu ama hepsi aynı oranda büyümedi malesef, ve 3 yumurtam toplandı bide kaliteleri iyi değildi, 2 si döllendi, 1i transfer edildi, sonuç negatifdi.... sağlıklı beslenmeye gayret etmelisin, kesinlikle stresden uzak durmalısın. transferden sonrası için protein ağırlıklı beslenme önerenler oluyor, birde kabak çekirdeği yemek iyi deniyor ama ne desek yalan, hiç bi şey yapmadan da tutan var... yat dinlen kesinlikle diyenler var ama hiç dinlenmeyenlerden de tutan var.... yani demem o ki, Rabbim ne derse o oluyo bence.... sayıya çok takılma, 2. gün transfer olan, 2. kalite olanlardan bile tutan var. o yüzden sıkma hiç bi şekilde canını.....
Amayaaaaaaaaaaaaaa Listede hamile yazmışsın ağlicam valla bak şimdi.ilk defa 1,5 sene sonra allahım sen nelere kadirsin yarabbim

ama hamilesinnnnnnn tablo ne güzel dimi ya :) inşallah o üzgün yüzler de nazar boncuklarıyla gebiş resimleriyle dolansınnnnnnn

gelmiş geçmiş olsun şekercannnnn olacak olacak herşey çok çok çok güzel olacak canım, hiç sıkma canını sen.... bu aralar aldığımız onca güzel haber acayip moral oluyo vallahi..... biri demişti kim hatırlamıyorum kışın tutma ihtimali daha yüksek diye, doğru mudur nedir

çok tesekkür ederim ama ya inş hayırlıysa gelişir yumurtalar toplanır ve hayırlı haber alırım

Canim benim ya.çok tesekkür ederim iyi dileklerin icin.benide unutmamissin.cok fazla yazamiyorum ama hep takip ediyorum ve cokk dua ediyorum hepimiz icin.iki gun önce adet oldum ama cok az geliyor.ilaclardan sanirim.

a a ne unutcam beeeeee unuturmuyum ben hemşeri mi, aşkolsun.... benimde öyle olmuştu, hatta 2 hafta arayla regl olmuştum şekerim. ilaçlardan muhtemelen..... şimdi de 30 gündür olmuyorum. hep 28 de gelirdi.... muhtemlen o da ameliyattan ama olsun, benim acayip tedavisiz gebiş olasım var :))))) o yüzden negatif alan herkese inşallah tedavisiz gelsin bebişlerrr....

Allah razı olsun canım arkadaşım....inşallah bitanem.. akşam eşim siteye girişimi yasakladı.. baktı bu kadın deli... dur durak dinlemiyor... savaşa hazırlanıyor "buraya artık girme, bu konuyu kapat... sinirlerin bozuluyor, fala dedi... Bende dururmuyum" hiç kusura bakma ne bu konuyu kapatıyorum ne de kk dan vazgerim, hem senden bir talebim mi var, dedim. "bakalım sonu nereye varacak...

sürekli okumaya da devam ediyorum hiç ara vermeden adam benden şüphelenmeye başladı...:))) dularımı biliyosun zaten hepimize okuyorum ben... bir parti 41 meryen, fetih, yasin bitti... yarın ikinci postaya başlayacağım inşallah... çooook öptümmmm.. sevgi vwe duayla kal bitanem...

orda isimlerini yazmadıklarım da alınmasın, kalinkamın adı ağzımdan düşmüyo mesela, bt0601 de galiba salı günü tekrarlamadı testini, hala merak ediyorum... hira07 var cayaz var, hele ki neşe..... serenay.... her daim aklımdasınız kızlar.... bol bol dua ediyorum

kızlar kan sonucum çıkmış elim ayağım titriyo 22,21 şaka bu galiba hamileyim yaaaaaaaaaa oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok şükür yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

oleyyyyyyyyyyyyyyyyy ... kız içimi titrettin işte olmasam ben de ağlayacam vallahi... çooook mutlu oldummmm....

Canlar hergün giremesem de takip ediyorum hep dualarimda aklimdasiniz Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun inşallah

Allah senden de bebelerinden de razı olsun çileğim... onlara teşekkür et teyzelerinden, ve teyzelerinin de onlar için dua ettiğini söyle.. öpüyorum hem seni hemde bebelerini:)))) ama onları daha çok

Canım benim ben sadece annem kayınvalidem birde hergün görüştüğüm 3 arkadaşıma söyledim yılbaşında MEVLAMIN izniyle 2 aylık olacak o zaman duyurucam tam olarak Ya ben aslında ilkinde hemen duyurmuştum nazardan korktuğumdan değilde daha çok ALLAH cümlemizi korusun böyle haberlerden iş olumsuza dönünce insan dönüşlerde çok zorluk yaşıyor ben acımı kaç kere yaşamak zorunda kalmıştım ..... İNŞALLAH pozitifini alırsın ve tek derdin bu olsun :)) .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…