valla ben en az 3 aylık olana kadar söylemiycem bir iki kişi burda biliyor birde eşim biz daha dogru dürüst kimseye söylemedik bir kere şu riskli 3 ay geçsin allahın izniyle bebek tam bir yerleşsin ondan sonra inşş zaten ikzi olursa onu hiç söylemiycem doguma yakına kadar zaten zor elde ediyoruz göze çok inanıyorum ben ikiz oldugunu duyduklarında milletin bakış açısı hemen degişiyor sankı kolay hamile kalıyormuşuzdaa tabi bu benim görüşüm kızlarr
Canlarım, kardeşlerim günaydın, hepinize çok mutlu bir gün diliyorum...
Hepinizi ayrı ayrı takipteyim, güzel haberlere çok seviniyorum. Kalbimdesin, sultan, güzbahar, amayaa sizin için özellikle dua ediyorum. Yarın transferimin 10. günü, 5. gün embriyosu koymuşlardı o yüzden daha fazla sabredemeyeceğim ve yarın sabah kan vereceğim. Allah bana da sizinle sevincimi paylaşmayı nasip etsin inşallah. Çok heyecanlıyım, bir haftadır ömrümden ömür gitti. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen... Öpüyorum her birinizi.
gözü olanın gözü çıksın :) rabbim sizi korusun sağlıkla kucağına alırsın inşalahh
Günaydın millet :))) kızlar sanırım doktorla yanlış anladık birbirimizi :))) test günüm yarın sanmış bugün test ver çıkar dedi :)) bende bişey demedim yinede kan verdim oysaki bugün 7.günümAzda olsa bişeyler varsa çıkar neyseki Sabah test yaptım doğal olarak çift çizgi çıktı :)) çıkacak tabi hamileyim çünkü Biliyorum Olumsuzsa doya doya ağlarım nasılsa.o yüzden olumlu düşünmek istiyorum
haticim merakla bekliyorum tatlım çıkacak sonucu, hep aklımdasın vallahi, çok dua ediyorum sana kız....
yelizzzzz daha dün gece duamda, yelize, nihan_16ya, krizanteme, güzbahara, bebek_34'e, cicibebeye vede bana vede henüz tedavisine başlamamış kim varsa, gerek kalmadan hamile haberlerimizi alalım diye dua ettim kıznası mutlu olurum bi bilsennnnnn
benim bu hafta yumurtalarım toplanıcak ve azlar kaç gundur yazıyorum ama cvp alamıyorum kımseden destek de yok bu konuda merak edıyorum tedavı sonrası neler yapmam gerek siz kaç yumurtayla başladınız kaçıncı denemniz bilgi almak istiyorum :2::2::2::2::2::2::2::2::2: allahrazı olsun canım cvp için
AmayaaaaaaaaaaaaaaListede hamile yazmışsın ağlicam valla bak şimdi.ilk defa 1,5 sene sonra allahım sen nelere kadirsin yarabbim
Kızlar cok şükür yumurtalar toplandı korkulacak bişey yokmuş hemen ayıldım anestezi Dr beni görünce dalga geçti bayıltılmaktan korkan hastam geldi diyeYazık adam beni baya bi ikna etmeye çalışmıştı uyanırken kızmışım niye uyandırıyorsunuz ne güzel rüyamgörüyorum demişim Dr gülerek anlattı Opu olacak ardaslarım sakın korkmayın cok rahat geçiyor suanda cok iyiyim biraz mide bulantım var okadar yumi sayısına gelince malesef sadece 4 tane Onlarda iyimiş yarın Merkez'den arayacaklarmış inş güzel haberler gelir dualarınızı bekliyorum canlarım.
çok tesekkür ederim ama ya inş hayırlıysa gelişir yumurtalar toplanır ve hayırlı haber alırımtatlım ben bi defa tedavi gördüm, 6-7 yumurta ölçüsü alınıyordu ama hepsi aynı oranda büyümedi malesef, ve 3 yumurtam toplandı bide kaliteleri iyi değildi, 2 si döllendi, 1i transfer edildi, sonuç negatifdi.... sağlıklı beslenmeye gayret etmelisin, kesinlikle stresden uzak durmalısın. transferden sonrası için protein ağırlıklı beslenme önerenler oluyor, birde kabak çekirdeği yemek iyi deniyor ama ne desek yalan, hiç bi şey yapmadan da tutan var... yat dinlen kesinlikle diyenler var ama hiç dinlenmeyenlerden de tutan var.... yani demem o ki, Rabbim ne derse o oluyo bence.... sayıya çok takılma, 2. gün transfer olan, 2. kalite olanlardan bile tutan var. o yüzden sıkma hiç bi şekilde canını.....
ama hamilesinnnnnnntablo ne güzel dimi ya :) inşallah o üzgün yüzler de nazar boncuklarıyla gebiş resimleriyle dolansınnnnnnn
gelmiş geçmiş olsun şekercannnnnolacak olacak herşey çok çok çok güzel olacak canım, hiç sıkma canını sen.... bu aralar aldığımız onca güzel haber acayip moral oluyo vallahi..... biri demişti kim hatırlamıyorum kışın tutma ihtimali daha yüksek diye, doğru mudur nedir
Canim benim ya.çok tesekkür ederim iyi dileklerin icin.benide unutmamissin.cok fazla yazamiyorum ama hep takip ediyorum ve cokk dua ediyorum hepimiz icin.iki gun önce adet oldum ama cok az geliyor.ilaclardan sanirim.
kızlar liste nerde ben neden göremiyorum
haticim merakla bekliyorum tatlım çıkacak sonucu, hep aklımdasın vallahi, çok dua ediyorum sana kız....
yelizzzzz daha dün gece duamda, yelize, nihan_16ya, krizanteme, güzbahara, bebek_34'e, cicibebeye vede bana vede henüz tedavisine başlamamış kim varsa, gerek kalmadan hamile haberlerimizi alalım diye dua ettim kıznası mutlu olurum bi bilsennnnnn
kızlar kan sonucum çıkmış elim ayağım titriyo 22,21 şaka bu galiba hamileyim yaaaaaaaaaa oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok şükür yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Allahııımm burdaki bütün arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı evlatlar ver yarabbim!! tez vakitte,tedavili,tedavisiz fark etmez,ver Allahımm..
burda olmayana da ver elbette,her isteyene...
herkese öpücükler güzeller,ben azcık dinleniyim yoksa ekrana kusucamfena oldum
bebelerim ve ben size dua ediyoruz
kızlar kan sonucum çıkmış elim ayağım titriyo 22,21 şaka bu galiba hamileyim yaaaaaaaaaa oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok şükür yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Haticim sen söyleyince aklıma geldi merak ediyorum:
Mutlu haberi alan tüm arkadaşlar; sorum size...
Sevincinizi kimlerle paylaştınız? Herkese söylediniz mi, yoksa keseyi/kalp atışını görene kadar temkinli mi davranıyorsunuz?
Valla ben pozitif alırsam görgüsüzce önüme gelen herkese söylemek geliyor içimden...Ama herhalde biraz soğuk kanlı olup beklemek lazım ne dersiniz?
Canlar hergün giremesem de takip ediyorum hep dualarimda aklimdasinizRabbim hepimizin yüzünü güldürsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?