Canım benim ben sadece annem kayınvalidem birde hergün görüştüğüm 3 arkadaşıma söyledim yılbaşında MEVLAMIN izniyle 2 aylık olacako zaman duyurucam tam olarak Ya ben aslında ilkinde hemen duyurmuştum nazardan korktuğumdan değilde daha çok ALLAH cümlemizi korusun böyle haberlerden iş olumsuza dönünce insan dönüşlerde çok zorluk yaşıyor ben acımı kaç kere yaşamak zorunda kalmıştım ..... İNŞALLAH pozitifini alırsın ve tek derdin bu olsun :)) .
ne güzel pozitifsin biraz bana bulaştırsana
oleyyyyyyyyyyyyyyyyy ... Kız içimi titrettin işte olmasam ben de ağlayacam vallahi... çooook mutlu oldummmm....
eveeeeeeeeetttttttttt çok mutluyum işyerinde kimse bilmiyo salak gibi gülüyorumhaticim kıyamamm yaaa çok sevindim allah tamamına erdirsin inşalahh o listede adını hamile olarak görmek bencede harika bişey :)
Allah razı olsun canım arkadaşım....inşallah bitanem.. akşam eşim siteye girişimi yasakladı.. baktı bu kadın deli... dur durak dinlemiyor... savaşa hazırlanıyor"buraya artık girme, bu konuyu kapat... sinirlerin bozuluyor, fala dedi... Bende dururmuyum" hiç kusura bakma ne bu konuyu kapatıyorum ne de kk dan vazgerim, hem senden bir talebim mi var, dedim. "bakalım sonu nereye varacak...
sürekli okumaya da devam ediyorum hiç ara vermeden adam benden şüphelenmeye başladı...:))) dularımı biliyosun zaten hepimize okuyorum ben... bir parti 41 meryen, fetih, yasin bitti... yarın ikinci postaya başlayacağım inşallah... çooook öptümmmm.. sevgi vwe duayla kal bitanem...
alınmayın diye ondan dedim kuzum yaaaa.... hep aklımdasınızzzz
Yarin test yapdıracagım gün geldi cattı.
Dua edin arkadaşlar inşallah tutmuşdur..
kızlar kan sonucum çıkmış elim ayağım titriyo 22,21 şaka bu galiba hamileyim yaaaaaaaaaa oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok şükür yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Yarın ben de test yaptıracağım umarım ikimiz de müjdeli haberler veririz....
sizde benim hep dualarımdasınız canım benimm yaa inşlahhh gerek kalmadan olur senin benim hepimizin ...hala hasta olmadım beni de bi ümit basmaya başladı bi ümit basmaya başladıki anlatamam.. acaba olurmu kendiliğinden gelirmi bebeğim bana hem çok imkansız geliyo hemde rabbime inanıyorum çok şükür o ol dediyse olur diyorum vala ben bilemedim bi melankoli oldum gidiyorummm şaştım kaldım beynim durdu neyseee işte öle
haticim kıyamamm yaaa çok sevindim allah tamamına erdirsin inşalahh o listede adını hamile olarak görmek bencede harika bişey :)
yerim yerimm bize dua eden bebelerini ..ayrıca benim ekrana kusabilirsin bence bu böle bi sebepten olan kusmuk çok güzel bişi olsa gerek :) :) :) hihih
canım tedavin hayırlı olsun inşalahh bol boll sağlıklı yumuşların toplanır sağlıkla sana tutunurlar ...allah yardımcın olsun
Yelizcim iğrenç derecede tatlıyız
Allah hayırlısıyla hemencik göndersin kuzucuğunu da sen de kus bol bol
eveeeeeeeeetttttttttt çok mutluyum işyerinde kimse bilmiyo salak gibi gülüyorum
Ay inşallah yaa. Hayal kırıklıgına ugramayız inşallah.
Senin icinde dua edecegim canım. Insallah yarin ikimizde müjdeli haber alırız
Allah senden de razı olsun güzel yürekli guzbaharım..Allah senden de bebelerinden de razı olsun çileğim... onlara teşekkür et teyzelerinden, ve teyzelerinin de onlar için dua ettiğini söyle.. öpüyorum hem seni hemde bebelerini:)))) ama onları daha çok
Haticim gozun aydin cok sevindim:)) su gibi aksin bundan sonraki asamlarin bebisini saglikla kucagina al insallah tebrik ederim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?