2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Amin canım inşallah..Çok teşekkür ederim.

Aferin kız he şöyle aynen devam vazgeçme tabi daha evvel yazmak istemedim gaz cermemek için yazdıklarını okuyunca dayanamadım hem erkeklere ne kadar sessiz kalırsa o kadar tepene çıkar ben bõyle bir kaç erkek duydum çocuğu olunca tepelerinden indirmediler sende o zaman bu günleri gülümseyerek hatırlarsın İNŞALLAHHHHHHHH .......

Son düzenleme:
Mrh 3 .denemem ayin 12 sinde transverim oldu yani 7 gun oldu ama gun yaklastikca bende stres artti.offff ne yapacam 5 gun nasil gececek.durmadan wc ye gidiyorum acaba hastalandim mi diye.hayirlisi

kızlar kan sonucum çıkmış elim ayağım titriyo 22,21 şaka bu galiba hamileyim yaaaaaaaaaa oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok şükür yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Haticim gozun aydin cok sevindim:)) su gibi aksin bundan sonraki asamlarin bebisini saglikla kucagina al insallah tebrik ederim:))

Canımmmmm çokkkk merak ediyorum ne olur ne olur ne olur ALLAHIM güzel haberlef ver buradan bütün gün aklımdaydın tatlım ....

Yelizcim iğrenç derecede tatlıyız

Allah hayırlısıyla hemencik göndersin kuzucuğunu da sen de kus bol bol

eveeeeeeeeetttttttttt çok mutluyum işyerinde kimse bilmiyo salak gibi gülüyorum

canımmmmm çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin, tüm arkadaşlarım tek tek bebeklerine kavuşuyor rabbim bizim gibi isteyenlerede nasip etsin duanda bizleri unutma

Allah senden de bebelerinden de razı olsun çileğim... onlara teşekkür et teyzelerinden, ve teyzelerinin de onlar için dua ettiğini söyle.. öpüyorum hem seni hemde bebelerini:)))) ama onları daha çok
Allah senden de razı olsun güzel yürekli guzbaharım..
Duaların,güzel sözlerin için çok çok sağol..
Benim bebeklerimin hiç tanımadığımız bi sürü teyzesi var hepsi çok kıymetli. .
Sen öyle de mükemmel bir anne olacaksın ki..Allahım senin yuvanı gönlünü hayırlı evlatlarla şenlendirsin inşallah. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…