2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canımmmmm çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin, tüm arkadaşlarım tek tek bebeklerine kavuşuyor rabbim bizim gibi isteyenlerede nasip etsin duanda bizleri unutma

canım allah razı olsun sen başladnmı ne yaptın ?

Evde ki hesap çarşıya uymadı tabiki tedaviye başlıcam diye adet olmayı iple çektim bugün gittim Mustafa bey yine yok Aytun hanım girdi muayeneye Nur topu gibi 15 cmlik kistlerim olmuş prolaktin tavan progestan taban yapmış şartlar uygun değil dedi aytun hanım Mustafa bey çok yoğun arkadaşın transfer op hiçbirine girmemiş benim önceki denememde de bi vardı bi yok halit beye gitsem tekrar diyorum Acıbadem'de yapıyormuş tüp bebeği..of bi yandan da bahçecinin başarı ve laboratuvar kalitesi iyi kararsızım kafam karışık:26:

Kuzuum bu kusmalar bulantilar ne zaman basliyo bizde daha bisey yok sadece uyuklama oluyo bende su an

Nazarım boncuğum benim bulantılarım 6. Hafta başladı.
Senin için biraz daha erken sanırım. Aynı şekilde bende de önceleri uyuklama vardı sadece,yorgunluk filan
.ama şimdi inşallah bu sıkıntıları benim gibi ağır yasamazsın canım. .

canımmm teşekkür ederimmm sen ne yaptın :))))

Nasil mutlusundur simdi yaa:))masallah degerlerin katlansin insallah:) darisica hepicigimizin basina:) benim eninde sonunda 2 tanecik yavrum kaldi 6.gun blastosist seviyesinde donduruldular..ocak 22 yi bekliyoruz kismetse:)) galiba bir tane transfer ettirecegiz, 2 den hala tirsmaktayim:)

Bizim daha 4 hafta oluyo galiba kuzum ama bu uyuklama hali bile zor goz kapaklarimi tutamiyorum bazen isyerinde cok zor oluyor allah nasip kismet ederse kese icin kontrole gittigimde doktorumdan uzun sureli rapor isteyecegim

Son düzenleme:
Bizim daha 4 hafta oluyo galiba kuzum ama bu uyuklama hali bile zor goz kapaklarimi tutamiyorum bazen isyerinde cok zor oluyor allah nasip kismet ederse kese icin kontrole gittigimde doktorumdan uzun sureli rapor isteyecegim
ÇalışınCa zor olur tabii canım yaa..ben evde olduğum için yatıyorum sürekli. .
Eğer bulantıların çok olursa çalışman iyice zorlaşır tabii..alabilirsen al rapor..
Ben mesela şuan çalışıyor olsam sürünürdüm herhalde

canım allah razı olsun sen başladnmı ne yaptın ?

bugün doktor lucrine başladı ama henüz kist kaybolmamış adet olunca kaybolması ümidine bel bağlayarak başladık lucrine kist patlamazsa tedavi yarım kalacak malesef, bişey sorcam canım lucrin adet gecikmesi falan yapıomu

güzelim bende Eskişehirliyim.Tüp denemeni yaptırdın mı? Eskişehir tüp bebek merkezi hakkında bildiklerini yazarsan sevinirim.bende yazın denemek istiyorumda.

Evet kuzucum bakalim insallah bebegim saglikli sihhatli olsun da gerekirse ben kotu olayim herseye dayanirim rabbim evlatlarimizi korusun

Canım ne güzel hayırlı olsun çok sevindim ya Mustafa bey çok iyi evet benim önceki denememde de besmelesiz hiç bir şeye başlamamıştı ama bana mı denk geliyo hep bilmiyorum ki bi varsa iki yok bugün merkezde sıra beklerken bi arkadaşta aynı sebebler yüzünden. Güvenç beye geçtiğni bu konuda çok şikayetçi hasta var falan dedi iyiye kafamı bulandırdı ben prof diye tercih edip gitmiştim neden Aytun hanım baksın ki Aytun Hanım'a kötü demiyorum dünya tatlısı..uff iyice moralim bozuldu hem bu konu hem diğer sorunlar

canım mutluyum ama işyerindeki kadına dedim çok umutlanma düşük olabilir deyince gıcık oldum:26: Seninde az kaldı neden donduruldu transfer edilmedi ???

sen uzun protokol başladın yani.ben lucrin hiç kullanmadım canım bilemicem valla:26:

canım mutluyum ama işyerindeki kadına dedim çok umutlanma düşük olabilir deyince gıcık oldum:26: Seninde az kaldı neden donduruldu transfer edilmedi ???

Ayy neden moral bozarki bazı insanlar!
Hayırlı olsun de geç ne var yani..
Düşük hepimizin olabilir Allah korusun napalım düşer belki diye sevinmeyelim miiii...
En iyisi bu insanları duymamak görmemekk

tövbe şimdi ben bir şey yazacam ayıp olacak orda olsam azının ortasına çakardım o kadının ben ugursuz kadın sende hadi bee sen sakın kötü düşünmeeee bak sakınn allahın izniylee güzel olacak selavat çek kardeşimm rabbim utandırmasın işn bebegin dogarda erkek olur pipisiyle o kadının yüzüne çiş ederr de utanır dediginden

Aahahahahahahahaaaaaaaaa süper yorum!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…