canımmmmm çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin, tüm arkadaşlarım tek tek bebeklerine kavuşuyor rabbim bizim gibi isteyenlerede nasip etsin duanda bizleri unutma
canım bende oyüzden güveç beyi seçtim çok iyi çok ilgili konuşkan sen bilirsinde bece sede öyleyap dr önemli çünki bizimde eşimin tese işlemine emre beyle görüştük işlem günü başka dr karşılaştık neyseki oda çok iy bir dr muş ama dediyin gibi insan kendi dr istiyor hayırlısı canım ne aşamadasın
Kuzuum bu kusmalar bulantilar ne zaman basliyo bizde daha bisey yok sadece uyuklama oluyo bende su an
canımmm teşekkür ederimmm sen ne yaptın :))))
Nazarım boncuğum benim bulantılarım 6. Hafta başladı.
Senin için biraz daha erken sanırım. Aynı şekilde bende de önceleri uyuklama vardı sadece,yorgunluk filan
.ama şimdiinşallah bu sıkıntıları benim gibi ağır yasamazsın canım. .
Kizlar 9.gun 87.62 olan degerim 13. Gun 587 olmusss
ÇalışınCa zor olur tabii canım yaa..ben evde olduğum için yatıyorum sürekli. .Bizim daha 4 hafta oluyo galiba kuzum ama bu uyuklama hali bile zor goz kapaklarimi tutamiyorum bazen isyerinde cok zor oluyor allah nasip kismet ederse kese icin kontrole gittigimde doktorumdan uzun sureli rapor isteyecegim
canım allah razı olsun sen başladnmı ne yaptın ?
bende eskişehirdeyim kasım yada aralıkta eskişehir acıbademde baslamayı düşünüyorum. bu bizim ilk deneme olacak.
ben 32 eşim 35 yaşında 7 yıllık evliyiz. ilk önce eşimde problem vardı o biraz devam ediyor bende kist ve prolaktin sorunu var. bir kere aşılama denedik mayıs ayında olmadı. ilk deneme olduğu için korkuyorum ve tam karar veremiyorum. regli bekliyorum ona göre karar verecem.
ÇalışınCa zor olur tabii canım yaa..ben evde olduğum için yatıyorum sürekli. .
Eğer bulantıların çok olursa çalışman iyice zorlaşır tabii..alabilirsen al rapor..
Ben mesela şuan çalışıyor olsam sürünürdüm herhalde
Canım ne güzel hayırlı olsun çok sevindim ya Mustafa bey çok iyi evet benim önceki denememde de besmelesiz hiç bir şeye başlamamıştı ama bana mı denk geliyo hep bilmiyorum ki bi varsa iki yok bugün merkezde sıra beklerken bi arkadaşta aynı sebebler yüzünden. Güvenç beye geçtiğni bu konuda çok şikayetçi hasta var falan dedi iyiye kafamı bulandırdı ben prof diye tercih edip gitmiştim neden Aytun hanım baksın ki Aytun Hanım'a kötü demiyorum dünya tatlısı..uff iyice moralim bozuldu hem bu konu hem diğer sorunlarBen mustafa bahcecinin hastasıyım bugune kadar butun herseyime mustafa bey girdi hatta transfrde cok duygulandim besmele cekip dua etti hadi hayirlisi olsun dedi ve elimden tuttu bu saatten sonra hep dua et dedi ve Yumurta toplama da ben yuz kisiden birinde meydana gelen meshane kitlenmesi oldu yarim saatte bir yanima geldi bir hemsirede basimdan ayrilmadi ama cok kötüydü sabah girdigim klinikten aksam ancak ciktim cok sukur mustafa bey cok ilgilendi simdi hamileyim hatta degerim biraz yüksek ikiz olabilir
nasil mutlusundur simdi yaa:))masallah degerlerin katlansin insallah:) darisica hepicigimizin basina:) benim eninde sonunda 2 tanecik yavrum kaldi 6.gun blastosist seviyesinde donduruldular..ocak 22 yi bekliyoruz kismetse:)) galiba bir tane transfer ettirecegiz, 2 den hala tirsmaktayim:)
bugün doktor lucrine başladı ama henüz kist kaybolmamış adet olunca kaybolması ümidine bel bağlayarak başladık lucrine kist patlamazsa tedavi yarım kalacak malesef, bişey sorcam canım lucrin adet gecikmesi falan yapıomu
canım mutluyum ama işyerindeki kadına dedim çok umutlanma düşük olabilir deyince gıcık oldum:26: Seninde az kaldı neden donduruldu transfer edilmedi ???
canım mutluyum ama işyerindeki kadına dedim çok umutlanma düşük olabilir deyince gıcık oldum:26: Seninde az kaldı neden donduruldu transfer edilmedi ???
tövbe şimdi ben bir şey yazacam ayıp olacak orda olsam azının ortasına çakardım o kadının ben ugursuz kadın sende hadi bee sen sakın kötü düşünmeeee bak sakınn allahın izniylee güzel olacak selavat çek kardeşimm rabbim utandırmasın işn bebegin dogarda erkek olur pipisiyle o kadının yüzüne çiş ederr de utanır dediginden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?