2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

ayy neden moral bozarki bazı insanlar!
Hayırlı olsun de geç ne var yani..
Düşük hepimizin olabilir allah korusun napalım düşer belki diye sevinmeyelim miiii...
En iyisi bu insanları duymamak görmemekk

haklısın daha ilk günden bismillah dimi :) çilek bugün işçıkışı anneme gitcem kan sulandırıcımda evde.şimdi 2 saat falan geç vursam bişey olurmu ne dersin ya?

ben böyle insanlardan nefret ediyorum işteee daha çok motive edecek yerde moral bozuyorr ayy vallahi yazıyı okuyunca delirdim bana birisi öyle dese zaten zor stresli bir dönem geçirdim azının ordasına vurdum mu bütün stresimi atardım bir güzel döverdimm kızlar bir anlık refrenkle sinirle konuşuyorum normalde kavgacı biri degilim ama böyle insanlarda da dayanamamm naiyım

hakkaten çok komiksin hehe Doğrusun sende boşverdim iyi niyetli olsa bunu demez zaten

haklısın daha ilk günden bismillah dimi :) çilek bugün işçıkışı anneme gitcem kan sulandırıcımda evde.şimdi 2 saat falan geç vursam bişey olurmu ne dersin ya?
Olmaz tatlım bir günden ne olcak..aksam git anneciğine birlikte seviniin oohh

kız benimde içimden geçiyoda mecbur susuyom haklısın dedim ne dim :)))

kızlar, dün opu işlemimi yaptırdım.16 tane yumurta toplanmış,3 tanesinin sağlıklı olmadığını söylediler.bugünde 12 tanesinin başarılı bir şekilde döllendiğini haber verdiler.gerçi benim için sayı değil kalite önemli. daha öncekilerde çoktuda neoldu...kısmetse cumartesiye kuzucuklarımı almaya gidecem hayırlısıylaaa........:

kız benimde içimden geçiyoda mecbur susuyom haklısın dedim ne dim :)))

mevlam onun dediklerinden utandırsın kocaman karnınla karşısında salına salına dolaşırken inş rahman bize yazarsın o surat ifadesini gözüne soka soka dolanmayı nasip etsin mevlam ayy inş hepimiz kocaman göbişli olacazz

canım mutluyum ama işyerindeki kadına dedim çok umutlanma düşük olabilir deyince gıcık oldum:26: Seninde az kaldı neden donduruldu transfer edilmedi ???

yok canim hic takma kafana, hep olumlu pozitif dusun bebislerin seninle insallah sonuna kadar, kiz ikiz mi olucak nedir icime dogdu bebislerin dedim:) eger hamile olursam dayanabildigim kadar dayanip soylememeyi dusunuyorum cok yakin cevrem haricinde, milletin agzi torba degilki buzesin:) ayrica hepimiz insaniz bazen istemedende kiriyoruz birbirimizi..neysee..benim doktor taa ne bastan donmus yapiyoruz biz dedi..son akikaya kadar donmus mu fresh mi diye dusun dusun son anda hadi dedik doktorun dedigi olsun halbuki bir sorun yoktu ohss olmadim rahim klainligida iyiydi ama olsun az daha sabredicim, sizin guzel haberlerinizle avunur sirami beklerim:)

hopppp maşallahhh sanaa inş gidene kadar dahada kaliteli olurlar cnm en azından dondurrulmayada kalsın allahım inş bu son olurr rabbim yüzünü güldürür fazlalarda beklesin bizi belki ilerde gene yaptırırız benim 3 tane varr 12 taneden 3 tane kaldı 2sini koydular bakalım kaçı tututu çumartesi bellil olacak inşş

yerim senin ağzınıııııııııı sen ne pozitif bi kadınsın ayollllllllll

ayyyyyyyyyy harikasın çileeeek kimlere dedin sen hamiş olduğunu:)))

Biz öğrenince hemen benim anne babama söyledik canımcım çünkü onlar durumları bildiği icin bekliyolardı..
Birkaç gün sonra eşimin aileye ve benim en yakın arkadaşlarıma. .
Birkaç gün sonra da kendi sülaleme :))
Herkese baska gün söyledim,bir günde bitmesin her gün birine mujde veriim diye:)
Söyliceklerine bikaç gun sonra soyleyebilirsin bence canım. .en azindan gerçek test gününü bekle :)

canım sağolasın evet pozitifim bilirsin ama sinir oldum işte Bnde anneme kardeşlerime söyledim sadece ama kaynana konusunda kararsızım o duyarsa cümle aleme söyler acaba cumartesi bi daha kan yapsamda öylemi desem bilemedim.söylemesen ayrı dert amannn Sende demekki hayırlısı böyle diye düşünmüşsünki böyle yapmışsın sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır sen sabret sonuda gzel olur inşallahta ikizdir bebeklerim

hah bende öyle dedim en azından bi test daha yapayım dimi :) aynı kafadanız yani:)

teşekkür ederim canım inş inş pazar gunu toplanıyo yumoşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…