ayy neden moral bozarki bazı insanlar!
Hayırlı olsun de geç ne var yani..
Düşük hepimizin olabilir allah korusun napalım düşer belki diye sevinmeyelim miiii...
En iyisi bu insanları duymamak görmemekk
tövbe şimdi ben bir şey yazacam ayıp olacak orda olsam azının ortasına çakardım o kadının ben ugursuz kadın sende hadi bee sen sakın kötü düşünmeeee bak sakınn allahın izniylee güzel olacak selavat çek kardeşimm rabbim utandırmasın işn bebegin dogarda erkek olur pipisiyle o kadının yüzüne çiş ederr de utanır dediginden
Olmaz tatlım bir günden ne olcak..aksam git anneciğine birlikte seviniin oohhhaklısın daha ilk günden bismillah dimi :) çilek bugün işçıkışı anneme gitcem kan sulandırıcımda evde.şimdi 2 saat falan geç vursam bişey olurmu ne dersin ya?
ben böyle insanlardan nefret ediyorum işteee daha çok motive edecek yerde moral bozuyorr ayy vallahi yazıyı okuyunca delirdim bana birisi öyle dese zaten zor stresli bir dönem geçirdim azının ordasına vurdum mu bütün stresimi atardım bir güzel döverdimmkızlar bir anlık refrenkle sinirle konuşuyorum normalde kavgacı biri degilim ama böyle insanlarda da dayanamamm naiyım
olmaz tatlım bir günden ne olcak..aksam git anneciğine birlikte seviniin oohh
canım mutluyum ama işyerindeki kadına dedim çok umutlanma düşük olabilir deyince gıcık oldum:26: Seninde az kaldı neden donduruldu transfer edilmedi ???
kız benimde içimden geçiyoda mecbur susuyom haklısın dedim ne dim :)))
canım mutluyum ama işyerindeki kadına dedim çok umutlanma düşük olabilir deyince gıcık oldum:26: Seninde az kaldı neden donduruldu transfer edilmedi ???
kızlar, dün opu işlemimi yaptırdım.16 tane yumurta toplanmış,3 tanesinin sağlıklı olmadığını söylediler.bugünde 12 tanesinin başarılı bir şekilde döllendiğini haber verdiler.gerçi benim için sayı değil kalite önemli. daha öncekilerde çoktuda neoldu...kısmetse cumartesiye kuzucuklarımı almaya gidecem hayırlısıylaaa........:
mevlam onun dediklerinden utandırsın kocaman karnınla karşısında salına salına dolaşırken inş rahman bize yazarsın o surat ifadesini gözüne soka soka dolanmayı nasip etsin mevlam ayy inş hepimiz kocaman göbişli olacazz
hakkaten çok komiksin heheDoğrusun sende boşverdim iyi niyetli olsa bunu demez zaten
ayyyyyyyyyy harikasın çileeeek kimlere dedin sen hamiş olduğunu:)))
yok canim hic takma kafana, hep olumlu pozitif dusun bebislerin seninle insallah sonuna kadar, kiz ikiz mi olucak nedir icime dogdu bebislerin dedim:) eger hamile olursam dayanabildigim kadar dayanip soylememeyi dusunuyorum cok yakin cevrem haricinde, milletin agzi torba degilki buzesin:) ayrica hepimiz insaniz bazen istemedende kiriyoruz birbirimizi..neysee..benim doktor taa ne bastan donmus yapiyoruz biz dedi..son akikaya kadar donmus mu fresh mi diye dusun dusun son anda hadi dedik doktorun dedigi olsun halbuki bir sorun yoktu ohss olmadim rahim klainligida iyiydi ama olsun az daha sabredicim, sizin guzel haberlerinizle avunur sirami beklerim:)
Biz öğrenince hemen benim anne babama söyledik canımcım çünkü onlar durumları bildiği icin bekliyolardı..
Birkaç gün sonra eşimin aileye ve benim en yakın arkadaşlarıma. .
Birkaç gün sonra da kendi sülaleme :))
herkese baska gün söyledim,bir günde bitmesin her gün birine mujde veriim diye:)
söyliceklerine bikaç gun sonra soyleyebilirsin bence canım. .en azindan gerçek test gününü bekle :)
ben de yarın test yaptırıcam . Hem korku hem de heyecan var . Hayırlısı ..
sizde benim hep dualarımdasınız canım benimm yaa inşlahhh gerek kalmadan olur senin benim hepimizin ...hala hasta olmadım beni de bi ümit basmaya başladı bi ümit basmaya başladıki anlatamam.. acaba olurmu kendiliğinden gelirmi bebeğim bana hem çok imkansız geliyo hemde rabbime inanıyorum çok şükür o ol dediyse olur diyorum vala ben bilemedim bi melankoli oldum gidiyorummm şaştım kaldım beynim durdu neyseee işte öle
haticim kıyamamm yaaa çok sevindim allah tamamına erdirsin inşalahh o listede adını hamile olarak görmek bencede harika bişey :)
yerim yerimm bize dua eden bebelerini ..ayrıca benim ekrana kusabilirsin bence bu böle bi sebepten olan kusmuk çok güzel bişi olsa gerek :) :) :) hihih
canım tedavin hayırlı olsun inşalahh bol boll sağlıklı yumuşların toplanır sağlıkla sana tutunurlar ...allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?