2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

yerim senin ağzınıııııııııı sen ne pozitif bi kadınsın ayollllllllll

tşk ederim cnm azacık utandımbiz pozitif olacaz ki bir birimizi ayakta tutacaz onlar anlamıyor ki bizim neler yaşadıgımızı biz biliriz şuanki sevincinide kimsenin gölgelemesine izin vermee inş bu yaz öyle olacaz rabbim çümlemize sorunsuz problemsiz bir hamilelik nasip etsin

hah bende öyle dedim en azından bi test daha yapayım dimi :) aynı kafadanız yani:)

Aynen canım. .tekrar et testini ondan sonraa
Bizim kafamız aynı doktorumuz aynı bebeklerimiz aynı (sayıları)
Seni görmeden seviyorum ve öpüyorumm güzel arkadaşım benim...

aynen canım. .tekrar et testini ondan sonraa
bizim kafamız aynı doktorumuz aynı bebeklerimiz aynı (sayıları)
Seni görmeden seviyorum Ve öpüyorumm güzel arkadaşım benim...

evet inşallah ikizdir rabbimmmmmmmm.bende seni çok seviyo ve kocaman öpüyorum

canım mutluyum ama işyerindeki kadına dedim çok umutlanma düşük olabilir deyince gıcık oldum:26: Seninde az kaldı neden donduruldu transfer edilmedi ???

boyle negatif insanlara hakkaten bi tane patlatasım gelio bizimde bi tanıdık kazara hamile kalmıştı bende istiyorum olmadı filan diyince bana "aaa ama benim yumurtalıklarım çok çok iyi çalışıo sen benimle kendini karşılaştırma" demişti boyle gozum karardı bi an .. rabbim bazen sabrımızı sınamak için karşımıza çıkarıyo heralde hiç duyma sen

rabbim inşallah kimsenin emeklerini boşa çıkarmaz bizimkinide :))))

valla birtanem agzindan bal damliyor esimle dalga geciyorum biz uc kisiyiz diye seni doveriz diye hatta senin oraya gelip gicik kadini baya bi doveriz şiddet e karsiyiz ama haddinide bildiririz cancanim

hahay 3 embriyomu kondu size KIZ

Merhabalar,birkaç gün önce formlara dahil oldum ve pozitif yazılar benide çok mutlu etti.benimde Aralık ayında transferim oldu.21aralık büyük gün.... Heyecan dorukta.Rabbim hepimize hayırlı yazılar yazar umarım...

ben kaçtım kızlar eşim yolda geşmek üzere genemi nettesin der şimdi hiç kalkmıyorum ki başından yarın test günü olan arkadaşlarıma şimdiden bol şanslar diliyorum rabbim utandırmasın ve dualarımdasınız kızlar inş sizinde de halayınızı çekeriz yaradana emanetsiniz siz ve bebişleriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…