Ben de yarın test yaptırıcam . Hem korku hem de heyecan var . Hayırlısı ..
ay canim sen su gicik hatunun yerini soylede biz teyzeler onun icabina bakariz bosver kusum sen keyfine bak yaaaaa annesin sen
yerim senin ağzınıııııııııı sen ne pozitif bi kadınsın ayollllllllll
hiç korkma sakin ol.rabbim ol der ve olur kun feyekun hep bunu dedim kan verince.bol dua unutma:)
hah bende öyle dedim en azından bi test daha yapayım dimi :) aynı kafadanız yani:)
Roose seninde değerin 7.güne göre baya yüksekti üçüzmüki :))))
hiç korkma sakin ol.rabbim ol der ve olur kun feyekun hep bunu dedim kan verince.bol dua unutma:)
hatibulut hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim bu gün yazamadım kusura bakma
aynen canım. .tekrar et testini ondan sonraa
bizim kafamız aynı doktorumuz aynı bebeklerimiz aynı (sayıları)
Seni görmeden seviyorumVe öpüyorumm güzel arkadaşım benim...
canım mutluyum ama işyerindeki kadına dedim çok umutlanma düşük olabilir deyince gıcık oldum:26: Seninde az kaldı neden donduruldu transfer edilmedi ???
tşk ederim cnm azacık utandım biz pozitif olacaz ki bir birimizi ayakta tutacaz onlar anlamıyor ki bizim neler yaşadıgımızı biz biliriz şuanki sevincinide kimsenin gölgelemesine izin vermee inş bu yaz öyle olacaz rabbim çümlemize sorunsuz problemsiz bir hamilelik nasip etsin
çok sağol canım . Dua at bize , benim gibi bekleyenlere ... Size de rabbim kucağınıza almayı nasip etsin .
valla birtanem agzindan bal damliyor esimle dalga geciyorum biz uc kisiyiz diye seni doveriz diye hatta senin oraya gelip gicik kadini baya bi doveriz şiddet e karsiyiz ama haddinide bildiririz cancanim
Çok sağol canım . Dua at bize , benim gibi bekleyenlere ... Size de Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin .
hahay3 embriyomu kondu size KIZ
TSK ederim hemşom âmin canım inşallahh. Güzel haber alırımHadi hemsommm gelmis gecmis olsun kuzummm sayi degil kalite onemli unutma canim benimm insallah hepsi dollenir tatlimmm
İnş canım benimkilerde döllenirkız geçmiş olsun ne üzülüyosun bende 6 toplandı 5 i döllendi onunda 2 si sağlıklı oldu.ama hamileyim
cnm kaçınçı gün emriyorsuydu senin ikiz olabilir
yok canim 2 tane koydular 5.gun blast valla allah tan hayirl ve sagliklisini istedim tum istetenlere nasip etsin ama ikiz olursa cifte bayram olur bizim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?