ben kaçtım kızlar eşim yolda geşmek üzere genemi nettesin der şimdi hiç kalkmıyorum ki başındanYarın test günü olan arkadaşlarıma şimdiden bol şanslar diliyorum rabbim utandırmasın ve dualarımdasınız kızlar inş sizinde de halayınızı çekeriz yaradana emanetsiniz siz ve bebişleriniz
inş canım benimkilerde döllenir
Masallah canim darisi benim basima yarin bende vericem insallah katlanmistir ve biliyormusun yarin bizim evlilik yıldönümümuz
kızım 500 ün üzeri ikiz biliyosun dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii oleyyyyyyyyyyyyyyyyyy
canım ben ocakta inşallah gidicem doğum kontrol hapı kullanıyorum bitince adetin ikinci günü gel dedi hayırlısı artık sen bi hamiş ol sonra bende gelicem peşinden
merhaba arkadaşlar bugun transverimin 9. gunu ve ben test yaptırdım sonucu az önce aldım 32.51 cıkmıs ne oluyo bilen varmı:18::18::18: lütfen yardımcı olun çıldırıcam
merhaba arkadaşlar topiği okumaya başlıyorum ilerleyen dakikalarda görüşmek üzere...
sen yazana kadar ben çıkcam yaaaaaaaaaaaaaaaneyse yazarsın bana çok seviyorum seni kalbimdesin
hıım anladım canım o zaman yumurta gelişmesi olumsuz bi durum değil kafama takılıyodu rahatladım, ya bana korasprin falan yazmadılar burda herkeste görüyorum çeşitli kan sulandırıcı vermiş drları bana vermediler acaba gittiğimde sorsam mı adetim bitti zaten ama verseler verirlerdi heralde, neyse karıştırdım gene lafları peşpeşe :) hadi akalım hakkımızda hayırlısı olsun bende çok heyecanlıyım inşallah sonuçlarımız güzel olur.
Canım "Bismillahirrahmanirrahim".... Allah tedavini hayırlı etsin... Tedavini bol bebişli nasip etsin inşallah.. Zaten hep dualarımdasın ama şimdi 2 kat 3 kat daha çok dua edeceğim bebişlerin için canım... bu sefer olacağına canı gönülden inanuıyorum... çok öpüyorum arkadaşım... sevgi ve dua ile kal...
Vellezine yekulune rabbena heb lena min ezvacina ve zurriyyatina kurrete ayunin vecalna lil muttekine imama(Furkan/74)
(Ve o kullar: Rabbimiz!Bize gözümüzü aydınlatacak eşler ve zürriyetler bağışla ve bizi takva sahiplerine önder kıl derler)
Rabbi hebli milledunke zurriyeten tayyibeten inneke semiud dua(Al'i İmran/38)
(Orada Zekeriyya,Rabbine dua etti:"Rabbim!Bana katından hayırlı bir nesil ver.Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" dedi)
Hüvellezı halekaküm min nefsiv vahıdetiv ve ceale minha zevceha li yesküne ileyha felemma teğaşşaha hamelet hamlen hafıfen fe merrat bih felemma eskalet deavellahe rabbehüma lein ateytina salihal lenekunenne mineş şakirın
Rabbimiz bize hayırlı evlat ver. Eğer hayırlı evlat bahşedersen elbette sana şükredenlerden olacağız. (Araf 189.)
Rabbi heb lı mines salihıyn (Rabbimiz bize salih evlat ver. (Saffat 100))
saffad 100.AYET.:
"Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten." = "Allah'ım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle."
"İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." = "Muhak.kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir." (Hicr, 15/81) âyetini gecele.ri 1267 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür.
"Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" = "Muhak.kak ki Allah dosttur ve yaratandır." (Şura, 42/9) âyetini, beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.
"HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" = "O yaratandır ve yok.tan var edendir." (Haşr, 59/24) âyetini 1054 kere tekrar eder.)
Canlarım, kardeşlerim günaydın, hepinize çok mutlu bir gün diliyorum...
Hepinizi ayrı ayrı takipteyim, güzel haberlere çok seviniyorum. Kalbimdesin, sultan, güzbahar, amayaa sizin için özellikle dua ediyorum. Yarın transferimin 10. günü, 5. gün embriyosu koymuşlardı o yüzden daha fazla sabredemeyeceğim ve yarın sabah kan vereceğim. Allah bana da sizinle sevincimi paylaşmayı nasip etsin inşallah. Çok heyecanlıyım, bir haftadır ömrümden ömür gitti. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen... Öpüyorum her birinizi.
nasılsın arkadaşım, yazdıklarım başımdan geçen olayların sözcüklerde karşılığı olanlardı.ses olarak çıkmayan öyle tecrübeler var ki tarif edemiyorsun kelimelerle ifadesi yok,hepimizin yaşadıklarını sessiz olarak duyuyoruz ve birbirimize çoookkk dua ediyoruz.RABBİM kabul etsin inşaALLAH.paylaşımda bulunmamın en büyük nedeni ne kadar acı olsa ne kadar başarısız denemelerimizde olsa bıkmayacağız ALLAH bizim kaderimizi böyle yazmış tevekkül edip şifamızı bulmak için mücadele edeceğiz bizler rabbleri tarafından sevilen ahirette mükafatı çok olacak olan cennet anneleriyiz dünya hayatında yüce yaradan bizlere de cennet kokan yavruları sevmeyi, büyütmeyi nasip etsin.bizler elden ayaktan düştüğümüzde onlarda bizim onlardan vazgeçmediğimiz gibi yavrularımızda bizden vazgeçmesinler hayırlı evlatlar olsunlar inşaALLAH.canım adetlerde sapmalar olabiliyor normaldir diye düşünüyorum adetlerin her zaman düzenliyse beta-hcg ye baktır istersen RABBİM OL DEDİKTEN sonra olmayacak hiçbir mucize yoktur.....
günaydın millet :))) kızlar sanırım doktorla yanlış anladık birbirimizi :))) test günüm yarın sanmış bugün test ver çıkar dedi :)) bende bişey demedim yinede kan verdim oysaki bugün 7.günümAzda olsa bişeyler varsa çıkar neyseki Sabah test yaptım doğal olarak çift çizgi çıktı :)) çıkacak tabi hamileyim çünkü Biliyorum Olumsuzsa doya doya ağlarım nasılsa.o yüzden olumlu düşünmek istiyorum
haticim merakla bekliyorum tatlım çıkacak sonucu, hep aklımdasın vallahi, çok dua ediyorum sana kız....
yelizzzzz daha dün gece duamda, yelize, nihan_16ya, krizanteme, güzbahara, bebek_34'e, cicibebeye vede bana vede henüz tedavisine başlamamış kim varsa, gerek kalmadan hamile haberlerimizi alalım diye dua ettim kıznası mutlu olurum bi bilsennnnnn
kızlar kan sonucum çıkmış elim ayağım titriyo 22,21 şaka bu galiba hamileyim yaaaaaaaaaa oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok şükür yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
benim bu hafta yumurtalarım toplanıcak ve azlar kaç gundur yazıyorum ama cvp alamıyorum kımseden destek de yok bu konuda merak edıyorum tedavı sonrası neler yapmam gerek siz kaç yumurtayla başladınız kaçıncı denemniz bilgi almak istiyorum :2::2::2::2::2::2::2::2::2: Allahrazı olsun canım cvp için
Bende transfer oldum 21 aralık benim icinde buyuk gün. Hayırlı si inşallah.Merhabalar,birkaç gün önce formlara dahil oldum ve pozitif yazılar benide çok mutlu etti.benimde Aralık ayında transferim oldu.21aralık büyük gün.... Heyecan dorukta.Rabbim hepimize hayırlı yazılar yazar umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?