2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

iyi akşamlar tatlımmmmmm

merhaba arkadaşlar topiği okumaya başlıyorum ilerleyen dakikalarda görüşmek üzere...

canım ben ocakta inşallah gidicem doğum kontrol hapı kullanıyorum bitince adetin ikinci günü gel dedi hayırlısı artık sen bi hamiş ol sonra bende gelicem peşinden

canım hepimiz için herşeyin en güzeli olur inşaALLAH.hep beraber inşaALLAH

merhaba arkadaşlar bugun transverimin 9. gunu ve ben test yaptırdım sonucu az önce aldım 32.51 cıkmıs ne oluyo bilen varmı:18::18::18: lütfen yardımcı olun çıldırıcam

hayırlı olsun canım hamilesininşaALLAH değerlerin katlanarak artar

nasılsın arkadaşım, yazdıklarım başımdan geçen olayların sözcüklerde karşılığı olanlardı.ses olarak çıkmayan öyle tecrübeler var ki tarif edemiyorsun kelimelerle ifadesi yok,hepimizin yaşadıklarını sessiz olarak duyuyoruz ve birbirimize çoookkk dua ediyoruz.RABBİM kabul etsin inşaALLAH.paylaşımda bulunmamın en büyük nedeni ne kadar acı olsa ne kadar başarısız denemelerimizde olsa bıkmayacağız ALLAH bizim kaderimizi böyle yazmış tevekkül edip şifamızı bulmak için mücadele edeceğiz bizler rabbleri tarafından sevilen ahirette mükafatı çok olacak olan cennet anneleriyiz dünya hayatında yüce yaradan bizlere de cennet kokan yavruları sevmeyi, büyütmeyi nasip etsin.bizler elden ayaktan düştüğümüzde onlarda bizim onlardan vazgeçmediğimiz gibi yavrularımızda bizden vazgeçmesinler hayırlı evlatlar olsunlar inşaALLAH.canım adetlerde sapmalar olabiliyor normaldir diye düşünüyorum adetlerin her zaman düzenliyse beta-hcg ye baktır istersen RABBİM OL DEDİKTEN sonra olmayacak hiçbir mucize yoktur.....

amin canım Rabbim hepimizin gönlündekini versin yapılan kan testlerinde pıhtılaşma sorunu varsa kan sulandırıcı veriyorlar,bazı doktorlar her ihtimale karşı veriyor.sana ihtiyacın yok diye vermemişlerdir ama yinede sor bakalım ne diyecek doktorun

ALLAH razı olsun canım arkadaşım rabbim bana ettiğin duaların gani gani karşılığını sana nasip etsin.ALLAH seni uğraştırmadan doktorların yardımına ihtiyacın olmadan evlatlara gark etsin inşaALLAH

canım ALLAH sana mucizesini versin inşaALLAH yarın hamileyiiiiiim diye yazmanı dokuz ay sonra kucağına almanı nasip etsin inşaALLAH

çok haklısın canımcım burda yazdıklarımız kelimelere dökebildiklerimiz tarif edilemeyenleri kelimelere dökemediklerimizi de ancak biz anlarız zaten.....evet yaaaa benim adet gecikti pazara kadar bekliyecem olmassa test yaptırırım muhtemelen doktora da sorarım çünkü ikinci tedaviye başlıaycaz adet olmam lazım :) :) hayırlısı hakkımızda öpüyorummm

Son düzenleme:

canım yaaa bu harika bir haberallah yüzünü güldürsün her zaman müjdeli haberlerini alalım.taze anne

Kızlar bugün transferimin 10 günü yarin test günüm
Demin lavoboya gittigimde azda olsa kan geldi
Birdahada gelmedi. Korkuyorum aceba adetmi olcam.
Aynı durumu yaşayan varmı. ?

CANIM ARKADAŞIM SENİN AÇTIĞIN TOPİKTE BAŞKA NASIL DAVRANILIR.Adab-ı Muaşeret'İ SENDEN ÖĞRENDİK SEN BİZİ O KADAR GÜZEL BUYUR ETTİN Kİ RABBİM SENİNDE GÖNLÜNDEKİNİ NASİP ETSİN HANENİ CIVIL CIVIL YAVRULAR DOLDURSUNETTİĞİN BÜTÜN DUALARA AMİİİİNNNNNN

kızlar kan sonucum çıkmış elim ayağım titriyo 22,21 şaka bu galiba hamileyim yaaaaaaaaaa oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok şükür yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tekrar hayırlı olsun rabbim canııımmmm benimmmm:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

tedavin hayırlı olsun canım. Benim 6. Denemem her defasında farklı yumurta sayısı oluyor kişiye göre değişiyor doktorlar bu konuda daha bilimsel cevap veriyor takip ederken söylüyor yumurta sayını arkadaşalrın da dediği gibi sayıdan çok kalitesi önemli opudan sonra özel bir şey yapmıyorum transferden sonra 3-4 gün sürekli yatıyorum sonra yorucu olmayan gündelik hayata başlıyorum

Bende transfer oldum 21 aralık benim icinde buyuk gün. Hayırlı si inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…