Kızlar cok şükür yumurtalar toplandı korkulacak bişey yokmuş hemen ayıldım anestezi Dr beni görünce dalga geçti bayıltılmaktan korkan hastam geldi diyeYazık adam beni baya bi ikna etmeye çalışmıştı uyanırken kızmışım niye uyandırıyorsunuz ne güzel rüyamgörüyorum demişim Dr gülerek anlattı Opu olacak ardaslarım sakın korkmayın cok rahat geçiyor suanda cok iyiyim biraz mide bulantım var okadar yumi sayısına gelince malesef sadece 4 tane Onlarda iyimiş yarın Merkez'den arayacaklarmış inş güzel haberler gelir dualarınızı bekliyorum canlarım.
TSK ederim canım yarın Merkez'den arıcaklarmış inş güzel haberler alırımCNm geçmiş olsun😊cok sevindim iyi olmana.yumurta sayısını sakın kafana takma kaliteli olsun yeter😊hadi bakalım Cumartesi alırsın bebislerini😊
Canım amayam bizde seni cok seviyoruzmaşallahhhhhh :))) hayırlı uğurlu olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnn
amin canımmmmm
oleyyyyy oleyyyyyy oleyyyyyy
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
canımmmmm hayırlı uğurlu olsun, bol bol yumoşun alsun, güzelce döllensinler inşallahhhhhhh
benim gibi fsh değerin yüksekse hiç bekletmiyorlar, zaten tedaviyi bırakınca hemen adet oluyosun ya, sonraki adetin 21. günü tedaviye başlamışlardı, ki bu arada bile zaten 2 ay kadar zaman geçmişti. ancak bazı doktorlar 2-3 adet dönemi bekliyorlar. benim durum menopoz riskinin yüksekliğinden şekercimmmm
sonunda bende inancam bu uğur meselesinessofyacımmmm
hoşgeldiniz kızlar, inşallah pozitif haberlerinizi alalım, ve sonuna kadar da güzel sağlıklı rahat bi hamilelik geçirinnnnnnnnn
helal size kızlar, bak ben yoksam, yeni gelenleri böyle işte kapıda karşılayın, çikolatayı kolonyayı unutmayın, hemen içeri buyur edinnnnnnseviyom kızım sizi ben yaaaaa
sağolasın şekerim, hoşgeldin aramıza, burdan gebiş olmadan çıkmak yok ona göreeee
inşallah hayırdır, gelsin kızın sana artık, ağlamasın öyle uzakta, gelsin annesine, annesi avutsun sustursun onu
aminnnnn canım sende hoşgeldin aramızaaaa
sana ne yazacağımı bilemedim vallahi tatlım ya.... çok güçlü eli öpülesi kadınlarsınızRabbim size mucizesni en yakın zamanda göndersin inşallahhhhhhh
iyiyim şekerim, bende hala adet olmadım yeliz gibi , beklemedeyim.... ama benim hep aklımda inşallah gbe olduğum için olmuyorumdur diyorummmm
hayırlı uğurlu olsunnnn, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmmm
TSK ederim canım benim valla bende duydum onu hem kıştan hemde senin topiğin uğurlu geldi inşallahh bizede Uğur getirsintatlım ben bi defa tedavi gördüm, 6-7 yumurta ölçüsü alınıyordu ama hepsi aynı oranda büyümedi malesef, ve 3 yumurtam toplandı bide kaliteleri iyi değildi, 2 si döllendi, 1i transfer edildi, sonuç negatifdi.... sağlıklı beslenmeye gayret etmelisin, kesinlikle stresden uzak durmalısın. transferden sonrası için protein ağırlıklı beslenme önerenler oluyor, birde kabak çekirdeği yemek iyi deniyor ama ne desek yalan, hiç bi şey yapmadan da tutan var... yat dinlen kesinlikle diyenler var ama hiç dinlenmeyenlerden de tutan var.... yani demem o ki, Rabbim ne derse o oluyo bence.... sayıya çok takılma, 2. gün transfer olan, 2. kalite olanlardan bile tutan var. o yüzden sıkma hiç bi şekilde canını.....
ama hamilesinnnnnnntablo ne güzel dimi ya :) inşallah o üzgün yüzler de nazar boncuklarıyla gebiş resimleriyle dolansınnnnnnn
gelmiş geçmiş olsun şekercannnnnolacak olacak herşey çok çok çok güzel olacak canım, hiç sıkma canını sen.... bu aralar aldığımız onca güzel haber acayip moral oluyo vallahi..... biri demişti kim hatırlamıyorum kışın tutma ihtimali daha yüksek diye, doğru mudur nedir
canım mutluyum ama işyerindeki kadına dedim çok umutlanma düşük olabilir deyince gıcık oldum:26: Seninde az kaldı neden donduruldu transfer edilmedi ???
CANIM ARKADAŞIM SENİN AÇTIĞIN TOPİKTE BAŞKA NASIL DAVRANILIR.Adab-ı Muaşeret'İ SENDEN ÖĞRENDİK SEN BİZİ O KADAR GÜZEL BUYUR ETTİN KİRABBİM SENİNDE GÖNLÜNDEKİNİ NASİP ETSİN HANENİ CIVIL CIVIL YAVRULAR DOLDURSUN ETTİĞİN BÜTÜN DUALARA AMİİİİNNNNNN
Canım amayam bizde seni cok seviyoruzCok uğurlu bir topik oldu herkes güzel haberler veriyor inşallahh gebiş sayımız dahada artar iyiki böyle bi topik açmışsın
Yarin test yapdıracagım gün geldi cattı.
Dua edin arkadaşlar inşallah tutmuşdur..
Mrh 3 .denemem ayin 12 sinde transverim oldu yani 7 gun oldu ama gun yaklastikca bende stres artti.offff ne yapacam 5 gun nasil gececek.durmadan wc ye gidiyorum acaba hastalandim mi diye.hayirlisi
Aminn kuzum inşallahh Rabbim yüzümüzü güldürsün bu gece geçmez artık hayırlısıyla yarın güzel haber alayım bir ohhhh çekicembenimde dört taneydi canım omlar kaliteli olacak ve transfer günü annelerine kavuşacaklarrr
opu oldu geldil 9 yumurta tolandı ağrım sızım yok çok şükür korkmuştum ama çok rahatmıs
tövbe şimdi ben bir şey yazacam ayıp olacak orda olsam azının ortasına çakardım o kadının ben ugursuz kadın sende hadi bee sen sakın kötü düşünmeeee bak sakınn allahın izniylee güzel olacak selavat çek kardeşimm rabbim utandırmasın işn bebegin dogarda erkek olur pipisiyle o kadının yüzüne çiş ederr de utanır dediginden
kızlar, dün opu işlemimi yaptırdım.16 tane yumurta toplanmış,3 tanesinin sağlıklı olmadığını söylediler.bugünde 12 tanesinin başarılı bir şekilde döllendiğini haber verdiler.gerçi benim için sayı değil kalite önemli. daha öncekilerde çoktuda neoldu...kısmetse cumartesiye kuzucuklarımı almaya gidecem hayırlısıylaaa........:
cnm nasilsin ne durumdasin cnm bu aralar pek girmedim. en son ilaclarin bitti kanamanin olmasini bekliyordun.
Merhabalar,birkaç gün önce formlara dahil oldum ve pozitif yazılar benide çok mutlu etti.benimde Aralık ayında transferim oldu.21aralık büyük gün.... Heyecan dorukta.Rabbim hepimize hayırlı yazılar yazar umarım...
amin canım Rabbim hepimizin gönlündekini versin yapılan kan testlerinde pıhtılaşma sorunu varsa kan sulandırıcı veriyorlar,bazı doktorlar her ihtimale karşı veriyor.sana ihtiyacın yok diye vermemişlerdir ama yinede sor bakalım ne diyecek doktorun
merhaba canım doğru hatırlıyorsun adet oldum (3.günü) dün doktora gittim Estrofem e başladım günde 3 tane haftaya cuma ilk kontrolüm var.sen neler yapıyorsun
Neredesin arkadaşım çok merak etmeye başladım(
Canlarım nasılsınız? Ben yavaş yavaş toparlanıyorum, negatifi hazmediyorum. Bu arada bir Topik açtım. Eğer size uygunsa yorumlarınızı bekliyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-merkezi-prof-dr-nuray-bozkurta-gidenler.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?