2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

CNm geçmiş olsun😊cok sevindim iyi olmana.yumurta sayısını sakın kafana takma kaliteli olsun yeter😊hadi bakalım Cumartesi alırsın bebislerini😊

CNm geçmiş olsun😊cok sevindim iyi olmana.yumurta sayısını sakın kafana takma kaliteli olsun yeter😊hadi bakalım Cumartesi alırsın bebislerini😊
TSK ederim canım yarın Merkez'den arıcaklarmış inş güzel haberler alırım

Canım amayam bizde seni cok seviyoruzCok uğurlu bir topik oldu herkes güzel haberler veriyor inşallahh gebiş sayımız dahada artar iyiki böyle bi topik açmışsın

TSK ederim canım benim valla bende duydum onu hem kıştan hemde senin topiğin uğurlu geldi inşallahh bizede Uğur getirsin

Son düzenleme:
canım mutluyum ama işyerindeki kadına dedim çok umutlanma düşük olabilir deyince gıcık oldum:26: Seninde az kaldı neden donduruldu transfer edilmedi ???

hadi ordan, çekil yoldan deseydinnnnn hatta ağzını hayra.... diye başlayan cümlelerde kursaydın. yada duymasaydın bile.... sinek vızıltısı......

canım benimmmm yaaaa..... amiiiiinnnnnn diyebiliyorum sadece

Canım amayam bizde seni cok seviyoruzCok uğurlu bir topik oldu herkes güzel haberler veriyor inşallahh gebiş sayımız dahada artar iyiki böyle bi topik açmışsın

inşallah artsın, tabloda hep resimleri olsun, tabloda olan olmayan herkes gebiş olsunnnnn inşalllahhhhhhh

ayrıca bence de iyiki açmışım, çok güzel yürekler toplandı bi arayaaaaa..... hiç ayrılmayalım emi? sohbetlerimiz hamilelikte geçen mide bulantılarından dert yanmamızla, doğum maceralarımızla, uykusuz gecelerimizleeeee deeeevaaaammmmm etsiiinnnn inşallahhhh.... hatta ve hatta çocuklarımızın okula başlama heyecanlarından ilk sevgililerini bize anlatmalarına kadar devam etsin

Yarin test yapdıracagım gün geldi cattı.
Dua edin arkadaşlar inşallah tutmuşdur..

Mrh 3 .denemem ayin 12 sinde transverim oldu yani 7 gun oldu ama gun yaklastikca bende stres artti.offff ne yapacam 5 gun nasil gececek.durmadan wc ye gidiyorum acaba hastalandim mi diye.hayirlisi

Rabbim ol desin inşaALLAH pozitif sonuçlarınızı alalım bayram yapalım

opu oldu geldil 9 yumurta tolandı ağrım sızım yok çok şükür korkmuştum ama çok rahatmıs

hayırlı olsun... ve çok geçmiş olsun inşaALLAH bir daha bu aşamalara gerek kalmaz kaliteli sağlıklı embriyoların olur sana sımsıkı tutunurlar 9 ay sonra bırakırlar

sen harikasın yaaaa gülmekten gözümden yaş geldiii

cnm nasilsin ne durumdasin cnm bu aralar pek girmedim. en son ilaclarin bitti kanamanin olmasini bekliyordun.

hayırlı olsun canımgelsin bebişler dolsun göbüşler

cnm nasilsin ne durumdasin cnm bu aralar pek girmedim. en son ilaclarin bitti kanamanin olmasini bekliyordun.

merhaba canım doğru hatırlıyorsun adet oldum (3.günü) dün doktora gittim Estrofem e başladım günde 3 tane haftaya cuma ilk kontrolüm var.sen neler yapıyorsun

hoşgeldin canımhayırlı olsun tedavin inşaALLAH 21 Aralıkta müjdeni alırız

tamamdır canım teşekkürler aklıma takılan sorular kayboldu :) hihihi

merhaba canım doğru hatırlıyorsun adet oldum (3.günü) dün doktora gittim Estrofem e başladım günde 3 tane haftaya cuma ilk kontrolüm var.sen neler yapıyorsun

en son dis gebelik suphesi vardi hatirladiysan cok sukur degilmis. ama tam olarak dusukmu kimyasalmi nedir pazartesi doktorla konusacagim.bu pazartesi en son 98 e dustu degerim onumuzdeki pazartesi sifirlanir herhalde sonra iki uc ay mola istiyorum cunku asilamalarla surekli iki sene hep doktorlardaydim biraz dinlenmek istiyorum psikolojik olarakta allah nasip kismet ederse sonra dondurulmuslarla devam :))))

zehracım üzüldüm arkadaşım yaa insanın kafası karıştığında sinirleride bozuluyor ben de 2008 yılında Bahçeci kliniğine gitmiştim bir türlü Mustafa bey ile görüşememiştim randevu aldığım halde sonra bende kilonun dışında önemli bir sebep bulamayınca aile hekimi Murat beye yönlendirdiler onunla 3 ay kadar devam ettim o da olmadı ben de bir daha gitmedim.Mustafa bey her zaman yoğun hastane en iyi olabilir ama nedense benimle nüanslar uyuşmadıinşaALLAH ALLAH şafi ismi ile sana şifanı verir normal çıkmayan hormon testlerin düzelir biran önce tedavine başlarsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…