2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım çok geçmiş olsun benim 2.denemede 2 embriyo transfer edilmişti düşük yaptığımda biri düşmüştü bir tanesi kalmıştı meğerse dış gebe olmuşum bir buçuk ayda düştü.değer 10 un altına düşene kadar 3-4 gün arayla kan testi yaptırmıştım bu süreç biraz uzun oluyor ALLAH yardımcın olsun inşaALLAH bekleme süresinde kendiliğinden hamile kalırsın

tekrar geçmiş olsun arkadaşım topiğin hayırlı olsun inşaALLAH bebeklerin seni çok bekletmezler kolaylıkla sorunsuz gelirler

İnşallah canım benim, özlemiştim sizleri. Toparlanayım diye pek girmedim buralara. Şimdi iyiyim biraz daha Allah'a şükür.

Saolasın arkadaşım teker teker gelmedi ki kist hormonlar rahim duvarı şoklardayım kısmet hayırlısı buymuş bunlar yetmezmiş gibi doktor sıkıntısı bi daha ki adete kadar iyice düşünüp taşıncam artık senden güzel haberler alalım inşallah canım dualarımdasın

insallah cnm bu dinlenmede yinede bitkisel biseyler kullanmak istiyorum ari sutu bal polen bide aktar sikintina gore karisim yapiyor.aslinda devam yaniii

ALLAH razı olsun zehracım inşaALLAH Rabbim hepimizin kaderine hayırlı sağlıklı evlatlar yazsınsana da kolaylıklar versin sıkıntıların kendiliğinden düzene girsin

insallah cnm bu dinlenmede yinede bitkisel biseyler kullanmak istiyorum ari sutu bal polen bide aktar sikintina gore karisim yapiyor.aslinda devam yaniii

öyle canım durmak yok yola devam ALLAH başka keder vermesin bu yol umut yolu mutluluk yolu bu yol emirin yolu (hani smile seçerken takla atan bebeği seçince emir bebek diyor ya)

cnm ben geldim nasılsın dün akşam yazamadım kusura bakma.....kısacaanlatayım başıma gelenleri ben hani adetimin 3 günü zeynepkamile gittimya rapor için kan verdim neyse ultrason muaynesine geldi sıra normalde kenan sofuoğlu yapar muayneleri o günde o yok başka dr var bana geldi sıra çıktım tabi çatala adam gerizekelı ultrason aletini bana alttan bi soktu ama feleğim şaştı resmen neyse adam bana demesinmi sağdada soldadayumurtan yok kalkabilirsin tedavini kesiyorum diye dünya başıma yıkıldı o an sanki hastanenin altında kaldım çıktım ordan ağlıyorum amanasıl o sırada eşim aradımı ben ağlamaktan anlatamıyomda durumu neyse bizimki sen dükkanı kapat gel hastaneye ben anlattım durumu biz başladık başka drlara gitmeye 4 hastane gezdik hemen benim merkeze gittik umut tüp bebeğe drum beni muayne etti güldü o dr nasıl bi drki sana böle bişi diyebiliyo dedi yumurtan olmasa menepozagirer adet olamazsın dedi sağdada soldada yumurtan var şu an dedi bu belgeyle git savcılığa şikayet et dedi bizimki belgeyle gittimi zeynepkamile o dru buldu bi kavga orda adam ızapdedemiyom daha başhekim geldi anlattık durumu başhekim dru çağırdı bi azarladı hakkında soruşturma açıldı davalık olduk anlıcan gülüm durum bu ömrümden ömür gittii 2 gündür..........ayrıca amayacım cnm yüreğine sağlık duan için sende dualarımdasın asla unutma....güzbaharım hemşerim saol senide seviyorum çok.....cicibebem bende seni çok öşledim çok çok beni mrk ettiğiniz için hepnizden allah razı olsun......... hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..........çoookkkkkkkkk........seviiiiyooooruuuummmmm...

canım benim ALLAH işini rast getirsin insan evlatlarıyla karşılaştırsın ilk raporumu almak için Süleymaniye kadın doğuma gitmiştim tedavi olmaktan vaz geçmiştim

nefret ediyoru o zeynep kamilden her gittiğimde ordaki suratsızlarla kavga ediyorum. Onlar yüzüncden raporumun çıkmasını beklemeden başka bi merkezde başladım raporum çıkmış ama gözlerine soksunlar bu saatten sonra.

cnm beni zor surec ben capada yaptirdim allah yardimcin olsun.ilk oraya gittim zeytinburnundaki oyle degilmi yanlis hatirlamiyorsam!!!!

Yorumunun birinde doğum kontrol kullanıyorum yazmışsınız yanlış hatırlamıyorsan ne için kullanıyorsun canım bugün doktor kist için banada verdi ama kullanma taraftarı değilim pek :26:

canım benim ALLAH işini rast getirsin insan evlatlarıyla karşılaştırsın ilk raporumu almak için Süleymaniye kadın doğuma gitmiştim tedavi olmaktan vaz geçmiştim

neden vazgeçtin......bide salak dr yumurta göremiyo böle bişi varmı ya dedimki kendi kendime tm herşey bitti dedim artık yolun sonuna geldim menepoza girdim dedim yani okadar öle korktumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…