2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Bende transfer oldum 21 aralık benim icinde buyuk gün. Hayırlı si inşallah.
Keşke daha önceden bo forumlara girseydim diyorum.kimseye tedavimiz ile alakalı birşey söylemediğimiz için kendimi yalnız hissetmiştim,ilaç gibi geldi mesajlar.belirtiler ile alakalı birşeyler yazsanız çok sevinirim.

Kızlar doktordan geldim.oda yeni farketmiş erken olduğunu ama olsun pozitif dedi.hayırlı olsun dedi.annemlere sadece söyledim başka kimseye demicem ya çok şükür rabbim sana

Canim hakkini ara mutlaka ve pesini birakma.. Yasadiklarimizi biz biliriz.. Benimde ikinci raporumu cikartirken sorun olmustu. Bende heryere gittim sikayetci oldum sonrasinda kendileri hazirlayip aradilar rporunuz hazir alabilirsiniz diye..Mutlaka sikayetci ol ve gereken yerlere sikayet et.. Sakin kendinide üzme hersey yoluna girer.. Sen hakkin olan raporu alicaksin..allah yardimcin olsun arkadasimmmm

Ohhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhh çok sevindim canım yaaaaaaaa MAŞALLAH SUPHANALLAH çok güzel dimi canım MEVLAM buradaki bütün arkadaşlara yaşatsın vaktinde saatinde sağlıkla hayırlıkla kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAH burada nasıl bir bağ kurduysak bütün gün aklım sendeydi aman neyse beklediğime deydi karından ultrason ilemi bakıldı ....

neden almıcaksın delimisin sen devlet sana bu hakkı vermiş ister orda yap ister dışarda sessiz kalırsan başına çıkıyolar gülüm ama bizi görmen lazımdı ya eşim bütün tvi kanallarını arıyodu başhekimin yalvarışını görmen lazımdı yaaa adam altına yapıcaktı resmen korkudan skandal olmuş zaten iyice adı çıkıcaktı oranın

geriiiiiiiiiiiiii zekalılarrrrrrrrrrrrr ay çok sinirlendim başımdan aşağı kaynar sular döküldü aptallar insana insan gibi davransanıza sizin ayleniz anneniz yokmu sinir oluyorum böyle salaklara ay kusura bakmayın çok sinirlendim

bazen doktorlar adamı raydan çıkarıyo ama.... iyi olmuş ohhhh çok sevindim, soruşturma açılmasına, inşallah ceza da alır.... bi gıcık doktor da bi arkadaşıma 6 aylık hamileyken kansersin sen demiş, yanında kimse yokmuş kızın, rutin kontrole gidiyo hiç bi sıkıntısı da yok, doğal yolla hamile kalan bi arkadaş... ya kız yolda falan fenalaşsa, baygınlık geçirse trafik de başına bi şii gelse... hiç düşünmüyolar... ve o arkadaşım da başka bi doktora gitti herşeyi temiz çıktı kızı da kendi de sapasağlam maşallahhh, doğumunu da yaptı kocaman da oldu kızı :) sen de hiç telaşlanma o gıcık doktorun sözlerine de aldırma. merkezin doğrusunu yapmış, sizi doğru yönlendirmiş, işini adam gibi yapmayanlar cezasını alsın inşallah

öle yaptım zaten hemşerim bırakırmıyım şimdi onlar beni arıyo ben değil valla korku sardı çünki

Kesinlikle katiliyorum burasii bambaska bi yer acayip bir bag var bu topiktte.. Amayyyaaa iyiki burayi acmis cok guzel bir ailemiz oldu kocaman.. Evet canim karindan bakti doktor allahima sukur hersey yolunda haftaya tekrar kontrole gidicem. Sen ne zamzn gidiceksin bidaha..

nasıl korktum amayacım anlatamam ömrümden ömür gitti ya bitti dedim ya resmen bebeğime kavuşamıcam dedim nasıl ağlıyorum ama bizimki dra eşimin gözünden akan her damla yaşın hesabını verceksin dedi dr nasıl korktu ama oh olsun

çok kötü oldum bebem anlatamam yeminle iyice emin olmadan yazmakta istemedim size akşam kalbimdesin soruyo cnm benim diyemedim böle böle diye yarın anlatırım dedim artık napim

hoşgeldin şekerimmmmm.... belirti mi, hımmm bu soruyu gebe arkadaşlara devrediyoruzzzzzz

ben dimi? süperim a acayibim, harikayım, bi taneyim, iyi ki açmışım bence deeee :))))

Son düzenleme:
Aminnnnnnnnnn inş kuzum azından bal damlıyor Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahh

Ne bileyim tatlım gittim özelde yaptırdım zaten arıyorlar beni raporunuz konseyden çıktı diye iyi yapmış valla ağzına sağlık keşte bende orada olaydım birazda ben karıştırırdım

Yorumunun birinde doğum kontrol kullanıyorum yazmışsınız yanlış hatırlamıyorsan ne için kullanıyorsun canım bugün doktor kist için banada verdi ama kullanma taraftarı değilim pek :26:

canım bende kistfalan yoktuda çok yumurta topladılar küçük olanlar kalmış sonra adet oldum gitim o küçük olanlar kist yapmasın diye verdi bidahaki adetimde temizlenirmiş böyle bişiyler söyledi bende anlamadım ogün çok üzülmüştüm ağlıyodum tıransferim ertelendidiye aklımda bunlar kaldı bende kulanıyorum işte

Ben ALLAH izin verirse 31 Aralık'ta gidicem senin doktor pek hızlı MAŞALLAH benimki yavaştan alıyor :)) bayağı bir tahlil istedi benden bu gün kan verdim bakalım hayırlısı .....

Ne bileyim tatlım gittim özelde yaptırdım zaten arıyorlar beni raporunuz konseyden çıktı diye iyi yapmış valla ağzına sağlık keşte bende orada olaydım birazda ben karıştırırdım

çokmışsa günü dolmadan al kullan saçmalama bırakma orda......bide kavga ediyoz ama aklımda burda ....adam kavga etsin ben 2 ddk bi girim bakim kızlar napıyo diye snrada kendine gel kızım dedim ......ama valla orda olmanızı isterdim ne yalan sölim

bravo enişteme ALLAH başından eksik etmesin canım ben ilk defa rapor için Süleymaniye ye gittim arkadaş sıraya diziyorlar alt çamaşırınızı çıkartın sıraya girin ne yaaa dedim mahremiyet yok mu dedim yoook dediler sıraya girince aklıma kötü şeyler geldi gülermisin ağlarmısın sonra yok pkos a rapor yok yok bilmem ne bende devam edemedim bıraktım özel de devam ettim şimdide Bağcılar Medipol Üniversite hastanesine gisdiyorum daha önce 2 kere rapor aldım Cerrahpaşadan ama hiç transfer olamadım.üniversite hastanesi SGK raporu çıkaralım dedi biz daha almıştık dedik sistem egellemiyor sorun yok dediler şimdi eczane diyor ki sizin rapor hakkınız yokmuş ilaçlar için 2000 tl daha ödeyeceksiniz delirdim yaaadalgamı geçiyorlar adam mı seçiyorlar tedaviler değilde bürakrasi beni yoruyor

çok kötü oldum bebem anlatamam yeminle iyice emin olmadan yazmakta istemedim size akşam kalbimdesin soruyo cnm benim diyemedim böle böle diye yarın anlatırım dedim artık napim

canım çok üzüldümya zaten sıtresli bir dönem bari siz biraz ilgilenin buneya bende kan tahlilerimi dedim yaptırayım deli ettiler benide gitim özelde yaptırdım allahım yadımcın olsun canımya neoldu peki şimdi rapor işi

cnm benim raporla ilaclar 300 tl tuttuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…