Keşke daha önceden bo forumlara girseydim diyorum.kimseye tedavimiz ile alakalı birşey söylemediğimiz için kendimi yalnız hissetmiştim,ilaç gibi geldi mesajlar.belirtiler ile alakalı birşeyler yazsanız çok sevinirim.Bende transfer oldum 21 aralık benim icinde buyuk gün. Hayırlı si inşallah.
Kızlar doktordan geldim.oda yeni farketmiş erken olduğunu ama olsun pozitif dedi.hayırlı olsun dedi.annemlere sadece söyledim başka kimseye demicem ya çok şükür rabbim sana
cnm ben geldim nasılsın dün akşam yazamadım kusura bakma.....kısacaanlatayım başıma gelenleri ben hani adetimin 3 günü zeynepkamile gittimya rapor için kan verdim neyse ultrason muaynesine geldi sıra normalde kenan sofuoğlu yapar muayneleri o günde o yok başka dr var bana geldi sıra çıktım tabi çatala adam gerizekelı ultrason aletini bana alttan bi soktu ama feleğim şaştı resmen neyse adam bana demesinmi sağdada soldadayumurtan yok kalkabilirsin tedavini kesiyorum diye dünya başıma yıkıldı o an sanki hastanenin altında kaldım çıktım ordan ağlıyorum amanasıl o sırada eşim aradımı ben ağlamaktan anlatamıyomda durumu neyse bizimki sen dükkanı kapat gel hastaneye ben anlattım durumu biz başladık başka drlara gitmeye 4 hastane gezdik hemen benim merkeze gittik umut tüp bebeğe drum beni muayne etti güldü o dr nasıl bi drki sana böle bişi diyebiliyo dedi yumurtan olmasa menepozagirer adet olamazsın dedi sağdada soldada yumurtan var şu an dedi bu belgeyle git savcılığa şikayet et dedi bizimki belgeyle gittimi zeynepkamile o dru buldu bi kavga orda adam ızapdedemiyom daha başhekim geldi anlattık durumu başhekim dru çağırdı bi azarladı hakkında soruşturma açıldı davalık olduk anlıcan gülüm durum bu ömrümden ömür gittii 2 gündür..........ayrıca amayacım cnm yüreğine sağlık duan için sende dualarımdasın asla unutma....güzbaharım hemşerim saol senide seviyorum çok.....cicibebem bende seni çok öşledim çok çok beni mrk ettiğiniz için hepnizden allah razı olsun......... hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..........çoookkkkkkkkk........seviiiiyooooruuuummmmm...
Canim benim burdayim anca isten geldim yeni girdim nete.. Cok sükür bebesin kalp atişini gördüm. Hersey yolundaymis 6 hafta 1 günlükmüs cok mutlu oldum rahatladim cok şükür. Bulantilarim baya artti.sen nasilsin iyimisin..
nefret ediyoru o zeynep kamilden her gittiğimde ordaki suratsızlarla kavga ediyorum. Onlar yüzüncden raporumun çıkmasını beklemeden başka bi merkezde başladım raporum çıkmış ama gözlerine soksunlar bu saatten sonra.
cnm ben geldim nasılsın dün akşam yazamadım kusura bakma.....kısacaanlatayım başıma gelenleri ben hani adetimin 3 günü zeynepkamile gittimya rapor için kan verdim neyse ultrason muaynesine geldi sıra normalde kenan sofuoğlu yapar muayneleri o günde o yok başka dr var bana geldi sıra çıktım tabi çatala adam gerizekelı ultrason aletini bana alttan bi soktu ama feleğim şaştı resmen neyse adam bana demesinmi sağdada soldadayumurtan yok kalkabilirsin tedavini kesiyorum diye dünya başıma yıkıldı o an sanki hastanenin altında kaldım çıktım ordan ağlıyorum amanasıl o sırada eşim aradımı ben ağlamaktan anlatamıyomda durumu neyse bizimki sen dükkanı kapat gel hastaneye ben anlattım durumu biz başladık başka drlara gitmeye 4 hastane gezdik hemen benim merkeze gittik umut tüp bebeğe drum beni muayne etti güldü o dr nasıl bi drki sana böle bişi diyebiliyo dedi yumurtan olmasa menepozagirer adet olamazsın dedi sağdada soldada yumurtan var şu an dedi bu belgeyle git savcılığa şikayet et dedi bizimki belgeyle gittimi zeynepkamile o dru buldu bi kavga orda adam ızapdedemiyom daha başhekim geldi anlattık durumu başhekim dru çağırdı bi azarladı hakkında soruşturma açıldı davalık olduk anlıcan gülüm durum bu ömrümden ömür gittii 2 gündür..........ayrıca amayacım cnm yüreğine sağlık duan için sende dualarımdasın asla unutma....güzbaharım hemşerim saol senide seviyorum çok.....cicibebem bende seni çok öşledim çok çok beni mrk ettiğiniz için hepnizden allah razı olsun......... hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..........çoookkkkkkkkk........seviiiiyooooruuuummmmm...
Çok çookkkhoşgeldin canımhayırlı olsun tedavin inşaALLAH 21 Aralıkta müjdeni alırız
Canim hakkini ara mutlaka ve pesini birakma.. Yasadiklarimizi biz biliriz.. Benimde ikinci raporumu cikartirken sorun olmustu. Bende heryere gittim sikayetci oldum sonrasinda kendileri hazirlayip aradilar rporunuz hazir alabilirsiniz diye..Mutlaka sikayetci ol ve gereken yerlere sikayet et.. Sakin kendinide üzme hersey yoluna girer.. Sen hakkin olan raporu alicaksin..allah yardimcin olsun arkadasimmmm
Ohhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhh çok sevindim canım yaaaaaaaa MAŞALLAH SUPHANALLAHçok güzel dimi canım MEVLAM buradaki bütün arkadaşlara yaşatsın vaktinde saatinde sağlıkla hayırlıkla kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAH burada nasıl bir bağ kurduysak bütün gün aklım sendeydi aman neyse beklediğime deydi karından ultrason ilemi bakıldı ....
bazen doktorlar adamı raydan çıkarıyo ama.... iyi olmuş ohhhh çok sevindim, soruşturma açılmasına, inşallah ceza da alır.... bi gıcık doktor da bi arkadaşıma 6 aylık hamileyken kansersin sen demiş, yanında kimse yokmuş kızın, rutin kontrole gidiyo hiç bi sıkıntısı da yok, doğal yolla hamile kalan bi arkadaş... ya kız yolda falan fenalaşsa, baygınlık geçirse trafik de başına bi şii gelse... hiç düşünmüyolar... ve o arkadaşım da başka bi doktora gitti herşeyi temiz çıktı kızı da kendi de sapasağlam maşallahhh, doğumunu da yaptı kocaman da oldu kızı :) sen de hiç telaşlanma o gıcık doktorun sözlerine de aldırma. merkezin doğrusunu yapmış, sizi doğru yönlendirmiş, işini adam gibi yapmayanlar cezasını alsın inşallah
geriiiiiiiiiiiiii zekalılarrrrrrrrrrrrr ay çok sinirlendim başımdan aşağı kaynar sular döküldü aptallar insana insan gibi davransanıza sizin ayleniz anneniz yokmu sinir oluyorum böyle salaklara ay kusura bakmayın çok sinirlendim
Keşke daha önceden bo forumlara girseydim diyorum.kimseye tedavimiz ile alakalı birşey söylemediğimiz için kendimi yalnız hissetmiştim,ilaç gibi geldi mesajlar.belirtiler ile alakalı birşeyler yazsanız çok sevinirim.
Kesinlikle katiliyorum burasii bambaska bi yer acayip bir bag var bu topiktte.. Amayyyaaa iyiki burayi acmis cok guzel bir ailemiz oldu kocaman.. Evet canim karindan bakti doktor allahima sukur hersey yolunda haftaya tekrar kontrole gidicem. Sen ne zamzn gidiceksin bidaha..
Aminnnnnnnnnn inş kuzum azından bal damlıyor Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahhhadi ordan, çekil yoldan deseydinnnnnhatta ağzını hayra.... diye başlayan cümlelerde kursaydın. yada duymasaydın bile.... sinek vızıltısı......
canım benimmmm yaaaa..... amiiiiinnnnnn diyebiliyorum sadece
inşallah artsın, tabloda hepresimleri olsun, tabloda olan olmayan herkes gebiş olsunnnnn inşalllahhhhhhh
ayrıca bence de iyiki açmışım, çok güzel yürekler toplandı bi arayaaaaa..... hiç ayrılmayalım emi? sohbetlerimiz hamilelikte geçen mide bulantılarından dert yanmamızla, doğum maceralarımızla, uykusuz gecelerimizleeeee deeeevaaaammmmm etsiiinnnn inşallahhhh.... hatta ve hatta çocuklarımızın okula başlama heyecanlarından ilk sevgililerini bize anlatmalarına kadar devam etsin
neden almıcaksın delimisin sen devlet sana bu hakkı vermiş ister orda yap ister dışarda sessiz kalırsan başına çıkıyolar gülüm ama bizi görmen lazımdı ya eşim bütün tvi kanallarını arıyodu başhekimin yalvarışını görmen lazımdı yaaaadam altına yapıcaktı resmen korkudan skandal olmuş zaten iyice adı çıkıcaktı oranın
Yorumunun birinde doğum kontrol kullanıyorum yazmışsınız yanlış hatırlamıyorsan ne için kullanıyorsun canım bugün doktor kist için banada verdi ama kullanma taraftarı değilim pek :26:
Kesinlikle katiliyorum burasii bambaska bi yer acayip bir bag var bu topiktte.. Amayyyaaa iyiki burayi acmis cok guzel bir ailemiz oldu kocaman.. Evet canim karindan bakti doktor allahima sukur hersey yolunda haftaya tekrar kontrole gidicem. Sen ne zamzn gidiceksin bidaha..
Ne bileyim tatlım gittim özelde yaptırdım zaten arıyorlar beni raporunuz konseyden çıktı diye iyi yapmış valla ağzına sağlık keşte bende orada olaydım birazda ben karıştırırdım
nasıl korktum amayacım anlatamam ömrümden ömür gitti ya bitti dedim ya resmen bebeğime kavuşamıcam dedim nasıl ağlıyorum ama bizimki dra eşimin gözünden akan her damla yaşın hesabını verceksin dedi dr nasıl korktu ama oh olsun
çok kötü oldum bebem anlatamam yeminle iyice emin olmadan yazmakta istemedim size akşam kalbimdesin soruyo cnm benim diyemedim böle böle diye yarın anlatırım dedim artık napim
bravo enişteme ALLAH başından eksik etmesin canım ben ilk defa rapor için Süleymaniye ye gittim arkadaş sıraya diziyorlar alt çamaşırınızı çıkartın sıraya girin ne yaaa dedim mahremiyet yok mu dedim yoook dediler sıraya girince aklıma kötü şeyler geldi gülermisin ağlarmısın sonra yok pkos a rapor yok yok bilmem ne bende devam edemedim bıraktım özel de devam ettim şimdide Bağcılar Medipol Üniversite hastanesine gisdiyorum daha önce 2 kere rapor aldım Cerrahpaşadan ama hiç transfer olamadım.üniversite hastanesi SGK raporu çıkaralım dedi biz daha almıştık dedik sistem egellemiyor sorun yok dediler şimdi eczane diyor ki sizin rapor hakkınız yokmuş ilaçlar için 2000 tl daha ödeyeceksiniz delirdim yaaadalgamı geçiyorlar adam mı seçiyorlar tedaviler değilde bürakrasi beni yoruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?