2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kızlar bisey danışmak istiyorum size ,ben normalde cok sıvı tuketirim su, soda cola falan ama simdi transferden sonra zararlı diye içmiyorum onun yerine salgam suyu iciyorum yemeklerin yanında falan,sizce ir zararı olur mu?

nasıl kullanayım tatlım yaptırdım zaten bide kurumla anlaşmalı değil gittiğim yer.

raporun belirli suresi oldugu icindir bence arastir ve okadar para vermeee

heeee sen 2 rapor aldın peki 2 rapordada ilaç hakkını kullandınmı peki

Kızlar bisey danışmak istiyorum size ,ben normalde cok sıvı tuketirim su, soda cola falan ama simdi transferden sonra zararlı diye içmiyorum onun yerine salgam suyu iciyorum yemeklerin yanında falan,sizce ir zararı olur mu?
su ve meyve suyu içebilirsin sorun yok ama soda yada şalgama bişey diyemiycem, içmem ki ben

cnm şimdi salı günü kan sonuçlarım çıkıcak başhekim hemen alıcak sonucumu konseye sokucak yani beklemicem raporumu alıcam hemen sonrada 1 ay edetle ver elini umut tüp bebek .....ayın 15 şinde seni yakalıcam bebem

cnm benim raporla ilaclar 300 tl tuttuuuu

canım benim vücudum iğnelere hemen cevap vermiyor en son gonal f 450 lik vuruyordum kendime zaten 1000 tl yi biraz geçen parayı sgk lı olarak ödedik eczane raporsuz 2,350 tl istedi ben yuh dedim zaten 1000 tl üzeri ödedim ne yapıyorsunuz kadın bana diyor ki canım sende çok iğne almışsın ama bir işede yaramamış 2000 tl öde o zaman benim eşim aradı ne demek bir işe yaramamış bana döküman çıkart demiş göreceğim ilaç listesini sizide şikayet edeceğim demiş raporla geldiğimde bakın biz daha önce almıştık sonradan problem yaşamayalım dedik siz bizi mi kandırıyorsunuz eczacınız benimle muattap olsun demiş bakalım bekliyoruz bu işin sonu nereye gider

kızz seni allah iyi etsin emi şalgama kadar başka bişi bulamadınmıııııııııııı dayaklıksın heee içme onu şalgamın düşük özelliği var ananas suyu içsene diyet süt iç bol bol suda tabi

heeee sen 2 rapor aldın peki 2 rapordada ilaç hakkını kullandınmı peki

iki rapordada ilaçları aldım ama 1.cisinde iğne vuruluyorken aşırı stresten adet oldum tedavi yarım kaldı diğerinde opu oldu ama yumurta kalitesizdi transfer olmadı bir de rapor hakkı 3 diye biliyordum meğer 2 imiş ben hep özel de yaptırdım rapor geçmiyordu sadece cerrahpaşadan aldığım için orada rapor geçiyordu rapor hakkında çok bilgim yoktu dr dedi burada raporda alınıyor biz aldık dedik görüşelim dedi sorun yok deyip raporu verdiler bakalım şimdi ayıkla pirincin taşını

anladim biraz karismis ortalik hayirlisiyla cikarsiniz isin icinden cnm merak etme

😌😌😌gercektenmiii??? Ya transferimin daha 3.gunu okadarda tedbirli davranayım dedim .bebegime bisey olmamıştır inşallah ☺️

Bence sen anam babam usulü su ve ayran iç ya bazen çok hoş oluyorsunuz suyun ne zararı olur tatlım hem şalgamın vücuda ne faydası varki bu kadar emin bir şekilde şalgam içiyorum diyorsun bazen olmadık şeylerin aksi tesiri olur sen kes bence onu bir de şey var ayıptır demesi şalgam idrarı boyar regli olurdum sanırsın boştan yere korkarsın.Babam 2 sene evvel bay pas ameylatı oldu bende 2 gün pancar salatası yemişim idrarım kıpkırmızı ya her tuvalette aklım gidiyor reglim yeni bitmiş o değil dedim herhalde mide kanaması geçiriyorum ALLAHIM diyorum babam iyileşsin az daha dayanayım sonra rengi açılıp lilaya döndükçe rengi jetonum düştü

ilaci almak icin bildigim kadariyla rapor tarihinden bir ay gecmeden ilaci alman gerek tedavi icin uc ay zamanin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…