çokmışsa günü dolmadan al kullan saçmalama bırakma orda......bide kavga ediyoz ama aklımda burda....adam kavga etsin ben 2 ddk bi girim bakim kızlar napıyo diye snrada kendine gel kızım dedim ......ama valla orda olmanızı isterdim ne yalan sölim
bravo enişteme ALLAH başından eksik etmesin canım ben ilk defa rapor için Süleymaniye ye gittim arkadaş sıraya diziyorlar alt çamaşırınızı çıkartın sıraya girin ne yaaa dedim mahremiyet yok mu dedim yoook dediler sıraya girince aklıma kötü şeyler geldi gülermisin ağlarmısın sonra yok pkos a rapor yok yok bilmem ne bende devam edemedim bıraktım özel de devam ettim şimdide Bağcılar Medipol Üniversite hastanesine gisdiyorum daha önce 2 kere rapor aldım Cerrahpaşadan ama hiç transfer olamadım.üniversite hastanesi SGK raporu çıkaralım dedi biz daha almıştık dedik sistem egellemiyor sorun yok dediler şimdi eczane diyor ki sizin rapor hakkınız yokmuş ilaçlar için 2000 tl daha ödeyeceksiniz delirdim yaaadalgamı geçiyorlar adam mı seçiyorlar tedaviler değilde bürakrasi beni yoruyor
bravo enişteme ALLAH başından eksik etmesin canım ben ilk defa rapor için Süleymaniye ye gittim arkadaş sıraya diziyorlar alt çamaşırınızı çıkartın sıraya girin ne yaaa dedim mahremiyet yok mu dedim yoook dediler sıraya girince aklıma kötü şeyler geldi gülermisin ağlarmısın sonra yok pkos a rapor yok yok bilmem ne bende devam edemedim bıraktım özel de devam ettim şimdide Bağcılar Medipol Üniversite hastanesine gisdiyorum daha önce 2 kere rapor aldım Cerrahpaşadan ama hiç transfer olamadım.üniversite hastanesi SGK raporu çıkaralım dedi biz daha almıştık dedik sistem egellemiyor sorun yok dediler şimdi eczane diyor ki sizin rapor hakkınız yokmuş ilaçlar için 2000 tl daha ödeyeceksiniz delirdim yaaadalgamı geçiyorlar adam mı seçiyorlar tedaviler değilde bürakrasi beni yoruyor
su ve meyve suyu içebilirsin sorun yok ama soda yada şalgama bişey diyemiycem, içmem ki benKızlar bisey danışmak istiyorum size ,ben normalde cok sıvı tuketirim su, soda cola falan ama simdi transferden sonra zararlı diye içmiyorum onun yerine salgam suyu iciyorum yemeklerin yanında falan,sizce ir zararı olur mu?
canım çok üzüldümya zaten sıtresli bir dönem bari siz biraz ilgilenin buneya bende kan tahlilerimi dedim yaptırayım deli ettiler benide gitim özelde yaptırdım allahım yadımcın olsun canımya neoldu peki şimdi rapor işi
cnm benim raporla ilaclar 300 tl tuttuuuu
nasıl kullanayım tatlım yaptırdım zaten bide kurumla anlaşmalı değil gittiğim yer.
hmmm sen nereye gidiyodun cnm ya
Kızlar bisey danışmak istiyorum size ,ben normalde cok sıvı tuketirim su, soda cola falan ama simdi transferden sonra zararlı diye içmiyorum onun yerine salgam suyu iciyorum yemeklerin yanında falan,sizce ir zararı olur mu?
Acıbadem maslak
heeee sen 2 rapor aldın peki 2 rapordada ilaç hakkını kullandınmı peki
anladim biraz karismis ortalik hayirlisiyla cikarsiniz isin icinden cnm merak etmecanım benim vücudum iğnelere hemen cevap vermiyor en son gonal f 450 lik vuruyordum kendime zaten 1000 tl yi biraz geçen parayı sgk lı olarak ödedik eczane raporsuz 2,350 tl istedi ben yuh dedim zaten 1000 tl üzeri ödedim ne yapıyorsunuz kadın bana diyor ki canım sende çok iğne almışsın ama bir işede yaramamış 2000 tl öde o zamanbenim eşim aradı ne demek bir işe yaramamış bana döküman çıkart demiş göreceğim ilaç listesini sizide şikayet edeceğim demiş raporla geldiğimde bakın biz daha önce almıştık sonradan problem yaşamayalım dedik siz bizi mi kandırıyorsunuz eczacınız benimle muattap olsun demiş bakalım bekliyoruz bu işin sonu nereye gider
kızz seni allah iyi etsin emi şalgama kadar başka bişi bulamadınmıııııııııııı dayaklıksın heee içme onu şalgamın düşük özelliği var ananas suyu içsene diyet süt iç bol bol suda tabi
Kızlar bisey danışmak istiyorum size ,ben normalde cok sıvı tuketirim su, soda cola falan ama simdi transferden sonra zararlı diye içmiyorum onun yerine salgam suyu iciyorum yemeklerin yanında falan,sizce ir zararı olur mu?
anladim biraz karismis ortalik hayirlisiyla cikarsiniz isin icinden cnm merak etme
orayı pahalı diye duydum doğrumu
iki rapordada ilaçları aldım ama 1.cisinde iğne vuruluyorken aşırı stresten adet oldum tedavi yarım kaldı diğerinde opu oldu ama yumurta kalitesizdi transfer olmadı bir de rapor hakkı 3 diye biliyordum meğer 2 imiş ben hep özel de yaptırdım rapor geçmiyordu sadece cerrahpaşadan aldığım için orada rapor geçiyordu rapor hakkında çok bilgim yoktu dr dedi burada raporda alınıyor biz aldık dedik görüşelim dedi sorun yok deyip raporu verdiler bakalım şimdi ayıkla pirincin taşını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?