iki rapordada ilaçları aldım ama 1.cisinde iğne vuruluyorken aşırı stresten adet oldum tedavi yarım kaldı diğerinde opu oldu ama yumurta kalitesizdi transfer olmadı bir de rapor hakkı 3 diye biliyordum meğer 2 imiş ben hep özel de yaptırdım rapor geçmiyordu sadece cerrahpaşadan aldığım için orada rapor geçiyordu rapor hakkında çok bilgim yoktu dr dedi burada raporda alınıyor biz aldık dedik görüşelim dedi sorun yok deyip raporu verdiler bakalım şimdi ayıkla pirincin taşını
iki rapordada ilaçları aldım ama 1.cisinde iğne vuruluyorken aşırı stresten adet oldum tedavi yarım kaldı diğerinde opu oldu ama yumurta kalitesizdi transfer olmadı bir de rapor hakkı 3 diye biliyordum meğer 2 imiş ben hep özel de yaptırdım rapor geçmiyordu sadece cerrahpaşadan aldığım için orada rapor geçiyordu rapor hakkında çok bilgim yoktu dr dedi burada raporda alınıyor biz aldık dedik görüşelim dedi sorun yok deyip raporu verdiler bakalım şimdi ayıkla pirincin taşını
ilaci almak icin bildigim kadariyla rapor tarihinden bir ay gecmeden ilaci alman gerek tedavi icin uc ay zamanin var
Maslak Acıbadem'e gidiyormuşsun bende orayı düşünüyorum nasıl
tedavin hayırlı olsun canım. Benim 6. Denemem her defasında farklı yumurta sayısı oluyor kişiye göre değişiyor doktorlar bu konuda daha bilimsel cevap veriyor takip ederken söylüyor yumurta sayını arkadaşalrın da dediği gibi sayıdan çok kalitesi önemli opudan sonra özel bir şey yapmıyorum transferden sonra 3-4 gün sürekli yatıyorum sonra yorucu olmayan gündelik hayata başlıyorum
dur bende bakayim sonra haberlesirizozaman 2008 yılıydı tedavi haklarım gitmiştir de bakalım bakan Fatma Şahin tüp bebek hakkını 2 kere kullanananlar 3.hakkınızda var demiş netten araştırıyorum net ve sağlam bir şey bulamadım
Güzel tatlım çok iyi ilgileniyorlar. Ama tabi biraz göreceli birşey benim hoşuma giden senin hoşuna gitmez bi merkezle görüş dr görüş öyle karar ver ama ben çok memnun kaldım şuan 3 arkadaşım daha oraya başladı. tek sıkıntı ben bülen tıraşa özellikle gitmiştim ama her gittiğimde karşılaşamadım 2-3 defa farklı dr muayene etti. ama yumurta toplama ve transver için hep orda oluyor.
Canım bende bu sebepten doktor değiştiriyorum doktotorum Mustafa bahçeci ama o hep biyerlerde olduğu için başka doktor bakıyor bende halit Fırat erden gitcem kendisi eski doktorum oda Maslak acıbadem de yapıyormuş tüp bebeği acıbadem delabaratuvar konusunda tereddüt ediyorum
Bence sen anam babam usulü su ve ayran iç ya bazen çok hoş oluyorsunuz suyun ne zararı olur tatlım hem şalgamın vücuda ne faydası varki bu kadar emin bir şekilde şalgam içiyorum diyorsun bazen olmadık şeylerin aksi tesiri olur sen kes bence onu bir de şey var ayıptır demesi şalgam idrarı boyar regli olurdum sanırsın boştan yere korkarsın.Babam 2 sene evvel bay pas ameylatı oldu bende 2 gün pancar salatası yemişim idrarım kıpkırmızı ya her tuvalette aklım gidiyor reglim yeni bitmiş o değil dedim herhalde mide kanaması geçiriyorum ALLAHIM diyorum babam iyileşsin az daha dayanayım sonra rengi açılıp lilaya döndükçe rengi jetonum düştü
hoşgeldin şekerimmmmm.... belirti mi, hımmm bu soruyu gebe arkadaşlara devrediyoruzzzzzz
ben dimi? süperim a acayibim, harikayım, bi taneyim, iyi ki açmışım bence deeee :))))
😌😌😌gercektenmiii??? Ya transferimin daha 3.gunu okadarda tedbirli davranayım dedim .bebegime bisey olmamıştır inşallah ☺️
Ben hastanede çalışıyorum tatlım hastanemde bir dr orda yaptırdı banada o tavsiye etti lab. çok iyi diye herşey son teknoloji demişti bende güvendim gittim.[/QUOT
Saol canım bir daha ki aya inş aksilik çıkmazsa başlayacağım
Ben ALLAH izin verirse 31 Aralık'ta gidicem senin doktor pek hızlı MAŞALLAH benimki yavaştan alıyor :)) bayağı bir tahlil istedi benden bu gün kan verdim bakalım hayırlısı .....
Saol canım bir daha ki aya inş aksilik çıkmazsa başlayacağım
nasıl korktum amayacım anlatamam ömrümden ömür gitti ya bitti dedim ya resmen bebeğime kavuşamıcam dedim nasıl ağlıyorum ama bizimki dra eşimin gözünden akan her damla yaşın hesabını verceksin dedi dr nasıl korktu ama oh olsun
Bende yarın testimi tekrarlıycam 11. gün inş 2 katı olmuştur. 9 gün 71 di
Yok be gülüm korkma hiç bir şey olmaz bebeğine ALLAHIN izniyle bak sana birşey anlatayım biz transfer olduktan sonra ne kadat dikkat ediyoruz ayağımız taşa deyse aklımız gidiyor benim eşimin dayısıda benim gittiğim yerde yaptırdı tüp bebeğini transferden sonra yazlığın merdivenlerinde 4 - 5 basamak kala düş her bir basamakta poposunu sertçe basamaklara vura vura aşağıya kadar in bizim aklımız gitti MAŞALLAH şimdi oğlu 5.sınıfa gidiyor MEVLAMIN izniyle öyle ufak tefek şeylerle hiç bir şey olmaz mesela ananası kimi çok tüketiyor faydalı diye kimiside sakın yemeyin diyor şimdi o yiyenlerdende yemeyenlerdede bir sürü pozitif var bende sana içme dedim ama mesela hiç olmadık şey kabız yapıyor ne gerek var boşuna karnını ağrıtıcan ....
Yok be gülüm korkma hiç bir şey olmaz bebeğine ALLAHIN izniyle bak sana birşey anlatayım biz transfer olduktan sonra ne kadat dikkat ediyoruz ayağımız taşa deyse aklımız gidiyor benim eşimin dayısıda benim gittiğim yerde yaptırdı tüp bebeğini transferden sonra yazlığın merdivenlerinde 4 - 5 basamak kala düş her bir basamakta poposunu sertçe basamaklara vura vura aşağıya kadar in bizim aklımız gitti MAŞALLAH şimdi oğlu 5.sınıfa gidiyor MEVLAMIN izniyle öyle ufak tefek şeylerle hiç bir şey olmaz mesela ananası kimi çok tüketiyor faydalı diye kimiside sakın yemeyin diyor şimdi o yiyenlerdende yemeyenlerdede bir sürü pozitif var bende sana içme dedim ama mesela hiç olmadık şey kabız yapıyor ne gerek var boşuna karnını ağrıtıcan ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?