2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

hmmm anladım şimdi tm sen haklarını kullanmışsın raporda ilaö hakkını yani senin şimdi raporunun günü bitmediyse sadece uygulama hakkın var artık bide rapor 3 oldu evet doğru ama daha onaylanmadı cnm......ayrıca ben 8 ayda yurofertilde deneme yaptım ilk raporumla ilaçlarımı aldım tedaviye başladım yumurtalarım boş çıktı hemen ikinciye başladım ama raporumu kullanmadım cebimden ilaç ödedim uygulamayı rapor karşıladı şimdi işte 2.ci rapor hakkımı kullanıyorum

canım bende rapor hakkı 3 diye biliyorum hatta sigorta müdürlüğüne gittiğimde onların ekranları var gelişmeleri yazdıkları oradada yazıyordu tüp bebek hakkı 3 çıkarıldı diye.

ilaci almak icin bildigim kadariyla rapor tarihinden bir ay gecmeden ilaci alman gerek tedavi icin uc ay zamanin var

ozaman 2008 yılıydı tedavi haklarım gitmiştir de bakalım bakan Fatma Şahin tüp bebek hakkını 2 kere kullanananlar 3.hakkınızda var demiş netten araştırıyorum net ve sağlam bir şey bulamadım

Maslak Acıbadem'e gidiyormuşsun bende orayı düşünüyorum nasıl

Güzel tatlım çok iyi ilgileniyorlar. Ama tabi biraz göreceli birşey benim hoşuma giden senin hoşuna gitmez bi merkezle görüş dr görüş öyle karar ver ama ben çok memnun kaldım şuan 3 arkadaşım daha oraya başladı. tek sıkıntı ben bülen tıraşa özellikle gitmiştim ama her gittiğimde karşılaşamadım 2-3 defa farklı dr muayene etti. ama yumurta toplama ve transver için hep orda oluyor.

ilk önce bana doktorum 6 yumurta dedı 3 tanesı istedıgı buyuklukte sanırım pazar toplıycaz dedı inş fazla olur veya 3 tane tam olur ınş dualarınız esirgemeyin allahrızası için

Canım bende bu sebepten doktor değiştiriyorum doktotorum Mustafa bahçeci ama o hep biyerlerde olduğu için başka doktor bakıyor bende halit Fırat erden gitcem kendisi eski doktorum oda Maslak acıbadem de yapıyormuş tüp bebeği acıbadem delabaratuvar konusunda tereddüt ediyorum

Ben hastanede çalışıyorum tatlım hastanemde bir dr orda yaptırdı banada o tavsiye etti lab. çok iyi diye herşey son teknoloji demişti bende güvendim gittim.

CNm Sagol suyun zararlı olmayacağını biliyorum yalnis anlattım sanırım .neyse doktorumu aradım içim rahat etmedi bir zararı yokmuş.sadece acılı olanından kaçınılmalıymis özellikle kabiz olan kişiler .neyse icim rahatladı 😊

hoşgeldin şekerimmmmm.... belirti mi, hımmm bu soruyu gebe arkadaşlara devrediyoruzzzzzz

ben dimi? süperim a acayibim, harikayım, bi taneyim, iyi ki açmışım bence deeee :))))

Evetttt canim süpersin cok tesekkurler tatlimmm. RABBİM Gönlününün muradini nasip etsin insallahhhh..

😌😌😌gercektenmiii??? Ya transferimin daha 3.gunu okadarda tedbirli davranayım dedim .bebegime bisey olmamıştır inşallah ☺️

Yok be gülüm korkma hiç bir şey olmaz bebeğine ALLAHIN izniyle bak sana birşey anlatayım biz transfer olduktan sonra ne kadat dikkat ediyoruz ayağımız taşa deyse aklımız gidiyor benim eşimin dayısıda benim gittiğim yerde yaptırdı tüp bebeğini transferden sonra yazlığın merdivenlerinde 4 - 5 basamak kala düş her bir basamakta poposunu sertçe basamaklara vura vura aşağıya kadar in bizim aklımız gitti MAŞALLAH şimdi oğlu 5.sınıfa gidiyor MEVLAMIN izniyle öyle ufak tefek şeylerle hiç bir şey olmaz mesela ananası kimi çok tüketiyor faydalı diye kimiside sakın yemeyin diyor şimdi o yiyenlerdende yemeyenlerdede bir sürü pozitif var bende sana içme dedim ama mesela hiç olmadık şey kabız yapıyor ne gerek var boşuna karnını ağrıtıcan ....

Ben ALLAH izin verirse 31 Aralık'ta gidicem senin doktor pek hızlı MAŞALLAH benimki yavaştan alıyor :)) bayağı bir tahlil istedi benden bu gün kan verdim bakalım hayırlısı .....

Benden istemedi dkktor belki hafataya gel dedigine gore belki ister bendende.. Sonuclari bildir rabbim hayirlisini nasip etsin insallahhh

yaa bebeğim okurken yüreğim ağzıma geldi vala iyiki başka doktora gidebilmeyi akıl etmişsin o üzüntüyle allah yardım etmiş canım...allah böle doktorlardan hepimizi korusun çok geçmiş olsun gerçektenn sinirim bozuldu :/

Ben de salgam suyu ictim bi zarari yok hatta aserdimmm bisey olmaz icin rahat olsun..

Son düzenleme:
amayaaa kızzz amayaaaaaa hala adet olmadım ki sen oldun mu ? kk da biçok topik okudum bugün hep bölee olup hamile kalanda vaar adetinin 5-6 ayı düzeni bozulanda var vala şaştım kaldım ki benn 34 yaşıma kadar hiç adetim gecikmemişti benim de o yüzden bu kadar panik oluyom
sinirim bozuldu

Sagol CNm benim , doğru söylüyorsun 😘neyse sordum doktoruma acilisini içme dedi ama yinede azı karar cogu zarar 😊ben su iceyim en iyisi😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…