Artmıştır artmıştır Allah'ın izniyle pozitif enerji gönderiyoruz evrene oda bize güzel haber olarak geri dönüyor
Benden istemedi dkktor belki hafataya gel dedigine gore belki ister bendende.. Sonuclari bildir rabbim hayirlisini nasip etsin insallahhh
Ben de salgam suyu ictim bi zarari yok hatta aserdimmm bisey olmaz icin rahat olsun..
kızlar merhaba bısey sormak ıstıyrum pazar benım test gunum..bazı ılaclarım o gun bıtıyor.negatıf çıkarsa zaten hersey bıtıyorda eger pozıtıf çıkarsa ılaclarıma devammı edecegım acaba??? pazara denk gelecegı ıcın bılemedım doktorada ulaşamam haftasonu,tecrubelı arkadaşlar cvp verebılırmı???
kızlar merhaba bısey sormak ıstıyrum pazar benım test gunum..bazı ılaclarım o gun bıtıyor.negatıf çıkarsa zaten hersey bıtıyorda eger pozıtıf çıkarsa ılaclarıma devammı edecegım acaba??? pazara denk gelecegı ıcın bılemedım doktorada ulaşamam haftasonu,tecrubelı arkadaşlar cvp verebılırmı???
arkadaşlar yazmış ama ben de dayanamıcam..nihalcim,su falan zararlı demişsin ve şalgam içiyosunKızlar bisey danışmak istiyorum size ,ben normalde cok sıvı tuketirim su, soda cola falan ama simdi transferden sonra zararlı diye içmiyorum onun yerine salgam suyu iciyorum yemeklerin yanında falan,sizce ir zararı olur mu?
nasıl korktum amayacım anlatamam ömrümden ömür gitti ya bitti dedim ya resmen bebeğime kavuşamıcam dedim nasıl ağlıyorum ama bizimki dra eşimin gözünden akan her damla yaşın hesabını verceksin dedi dr nasıl korktu ama oh olsun
Canımmmm bak bebek takviminde ne yazıyor ultrason ekranında bebeğinizin kalp atışlarını görebilirsiniz ayyy bu kadarmı denk düşer bende hamileliğimi müsadenle senden takip ediyorum :)) doktorun yakında ister sendende bende şeker guatr falan filan bir sürü şey istedi idrarda verdim ha aklımdayken sen ve diğer arkadaşlarda duysun eminim sizin doktorlarda demiştir mutlaka bana çiğ et(salam,sosis) falan yasak dedi birde kahve içme dedi .....
cnm şimdi salı günü kan sonuçlarım çıkıcak başhekim hemen alıcak sonucumu konseye sokucak yani beklemicem raporumu alıcam hemen sonrada 1 ay edetle ver elini umut tüp bebek.....ayın 15 şinde seni yakalıcam bebem
gülüm sen idrar testini ne zaman verdin??
benden neden istenmedi ki,ben sadece kese görmeye gittiğimde kan verdim bi sürü şey için..ne olduğunu bilmiyorum,kalp atışlarını duymaya gidince öğrenicem,doktor sadece telefonda "sonuçlar iyi" dedi..ama ben gidince sorcam tabii detaylı..
idrar neden peki,o kafama takıldı??ben senden daha ileriyim,bana neden bakılmadııııı:18::26:
yaa bebeğim okurken yüreğim ağzıma geldi vala iyiki başka doktora gidebilmeyi akıl etmişsin o üzüntüyle allah yardım etmiş canım...allah böle doktorlardan hepimizi korusun çok geçmiş olsun gerçektenn sinirim bozuldu :/
selam Canlar...
kapali tüp ve pko sendromu ile tüp bebek yöntemiyle hamile kalan varmi ??
ben de bahçeci umut tüp bebeğe gittim ve çok şükür hamileyim süleyman beyin hastasiyim ...evet ben varım daha baya kişi var hangisine umutmu fulyamı
amayaaa kızzz amayaaaaaa hala adet olmadım ki sen oldun mu ? kk da biçok topik okudum bugün hep bölee olup hamile kalanda vaar adetinin 5-6 ayı düzeni bozulanda var vala şaştım kaldım ki benn34 yaşıma kadar hiç adetim gecikmemişti benim de o yüzden bu kadar panik oluyom
sinirim bozuldu
burdayı tatlım da ben hala regl olmadım, bekliyorum kendilerini bugün yarın.... bi gelsin de 2.-3. günü gidip yaptırcam fsh, amh.... zaten 6 ay geçerliymiş, haziran ve temmuz ayına ait elimde olanlar var, temmuz ayına ait rahim filmi de var ama sonrasındakiler tüp bebek merkezinde.... bilmiyorum ne yapcam? ben istenebilecek ne varsa hazırlayıp dosya halinde gidip hemen başvurmak istiyorum ama prosedür biraz bana uymayabilir :) bakcaz görcez iştekızlar çok uzun yazamayacağım... İşlerimi toparlayıp ankaraya gideceğiz. Kızımın sınavı var pazar günü... Sizden uzak olacağım için çok üzülüyorum.. kalbimsesiniz, duamdasınız...
Amaaaayammm nerelerdrsin... tahlilleri yapmaya başladın mı? dün seninle birtürlü karşılaşamadık... mesaj attım ama sen görmedin bitanem... gönül kardeşim benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?