2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Benden istemedi dkktor belki hafataya gel dedigine gore belki ister bendende.. Sonuclari bildir rabbim hayirlisini nasip etsin insallahhh

Canımmmm bak bebek takviminde ne yazıyor ultrason ekranında bebeğinizin kalp atışlarını görebilirsiniz ayyy bu kadarmı denk düşer bende hamileliğimi müsadenle senden takip ediyorum :)) doktorun yakında ister sendende bende şeker guatr falan filan bir sürü şey istedi idrarda verdim ha aklımdayken sen ve diğer arkadaşlarda duysun eminim sizin doktorlarda demiştir mutlaka bana çiğ et(salam,sosis) falan yasak dedi birde kahve içme dedi .....

kızlar merhaba bısey sormak ıstıyrum pazar benım test gunum..bazı ılaclarım o gun bıtıyor.negatıf çıkarsa zaten hersey bıtıyorda eger pozıtıf çıkarsa ılaclarıma devammı edecegım acaba??? pazara denk gelecegı ıcın bılemedım doktorada ulaşamam haftasonu,tecrubelı arkadaşlar cvp verebılırmı???

Merhaba canım. Benim doktorum eger pozitiv cikarsa devam kullanmalisin dedi.

canlarım hepinize iyi geceler ALLAH'a emanet olun yarın inşaALLAH..hepimizin yavrularına giden yola yaklaştırsın

Evet canım pozitif olunca ALLAHIN izniyle ilaçları bırakmak yok zaten pazartesi merkezi ara sabah onlar seni yönlendirecek İNŞALLAH ......

uyku tutmadı kızlar,azcık giriyim napıyo benim güzeller dedim :)

Kızlar bisey danışmak istiyorum size ,ben normalde cok sıvı tuketirim su, soda cola falan ama simdi transferden sonra zararlı diye içmiyorum onun yerine salgam suyu iciyorum yemeklerin yanında falan,sizce ir zararı olur mu?
arkadaşlar yazmış ama ben de dayanamıcam..nihalcim,su falan zararlı demişsin ve şalgam içiyosun
basiretin mi bağlandı be canım..zararı var mı bilmem ama yararı olmıcanı düşünüyorum..içme bence..
bol su iç..soda da iyi gelir ayrıca midene,soda kadar yararlı bişey var mıı..hamileliğe de zararı olacağını sanmıyorum,yanlış olmasın yine de ama,bol sağlıklı günler canım...

bebekcim,o doktora içimden neler dedim amaaaa......
var böyle doktorlar,vicdansızlar..
zaten zeynep kamilin adı çıkmış durumda bi de siz tuz biber olurdunuz..ayy ama eşin sağolsun,ne iyi yapmış öyle,canımıza değsin..
doktorluk ne kadar önemli bir meslekken içinde böyleleri de var malesef,off sinir bi durum...gece gece zıpladım

Son düzenleme:

gülüm sen idrar testini ne zaman verdin??
benden neden istenmedi ki,ben sadece kese görmeye gittiğimde kan verdim bi sürü şey için..ne olduğunu bilmiyorum,kalp atışlarını duymaya gidince öğrenicem,doktor sadece telefonda "sonuçlar iyi" dedi..ama ben gidince sorcam tabii detaylı..
idrar neden peki,o kafama takıldı??ben senden daha ileriyim,bana neden bakılmadııııı:18::26:

ay hadi inşallah beraber bekleriz amaaya hadi sende kalbimdesin bizden önce ama oda bize umut olacak hadi inşallah çok sevindim her şerde iki hayır varmış biri rapor biri bebek

slm arkadaşlar bende aralık ayında tüp bebek deneyecegım.suan gonelf ıgnelerıyle adetımın 7.gunundeyım.
Allah hepımıze o güzel bebek kokularını nasıp eder ınsallah. benım tuplerım kapalı olduğu ıcın aldırmak zorunda kaldım.onun dışında başka bır sorunum yok.yaşım 30 İstanbul tup bebek merkezınde tedavımı goruyorum

Bu gün verdim canım 8 haftalıkken gidicem doktora 31 aralık oluyor o zamana kadar yaptır dedi istediği taklillerin yazılı olduğu kağıtta tam idrar sayımı yazıyordu merak etme canım her yer farklı bir prosüdür uyguluyor belki yaşla ilintilidir ben 36 yaşındayımda ...

ne oldu yaa ne gibi bir etkisi varmış şalgamın bende iciyorum

kızlar çok uzun yazamayacağım... İşlerimi toparlayıp ankaraya gideceğiz. Kızımın sınavı var pazar günü... Sizden uzak olacağım için çok üzülüyorum.. kalbimsesiniz, duamdasınız...

Amaaaayammm nerelerdrsin... tahlilleri yapmaya başladın mı? dün seninle birtürlü karşılaşamadık... mesaj attım ama sen görmedin bitanem... gönül kardeşim benim...

hemşerim, okurken çok üzüldüm o kahrolasıca doktorların yaptıklarına arkadaşım.. ama eniştemizin yaptıkları içimin yağlarını erittii:))) Allah razı olsun ondan... Bu yolda yaşadıkların son mutsuzluğun olacak inşallah. bebişin gelecek ve bu kötü günleri hep unutturacak sana...

bende olmadım ama bugün olcam sanki, olmazsam da yarın muhtemelen gelcek....
burdayı tatlım da ben hala regl olmadım, bekliyorum kendilerini bugün yarın.... bi gelsin de 2.-3. günü gidip yaptırcam fsh, amh.... zaten 6 ay geçerliymiş, haziran ve temmuz ayına ait elimde olanlar var, temmuz ayına ait rahim filmi de var ama sonrasındakiler tüp bebek merkezinde.... bilmiyorum ne yapcam? ben istenebilecek ne varsa hazırlayıp dosya halinde gidip hemen başvurmak istiyorum ama prosedür biraz bana uymayabilir :) bakcaz görcez işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…