önceki sayfaları henüz okuyamadım ama az önce kan verdim. saat 2'ye kadar çıkmış olacak, ölüyorum heyecandan
Maslak Acıbadem'e gidiyormuşsun bende orayı düşünüyorum nasıl
önceki sayfaları henüz okuyamadım ama az önce kan verdim. saat 2'ye kadar çıkmış olacak, ölüyorum heyecandan
kızlar merhaba bısey sormak ıstıyrum pazar benım test gunum..bazı ılaclarım o gun bıtıyor.negatıf çıkarsa zaten hersey bıtıyorda eger pozıtıf çıkarsa ılaclarıma devammı edecegım acaba??? pazara denk gelecegı ıcın bılemedım doktorada ulaşamam haftasonu,tecrubelı arkadaşlar cvp verebılırmı???
bende oraya gidiorum memnunum cnm cok ilgililer
İnşallHhh canım güzel haberlerini bekliyoruz Rabbim yüzünü güldürsünönceki sayfaları henüz okuyamadım ama az önce kan verdim. saat 2'ye kadar çıkmış olacak, ölüyorum heyecandan
Kizlar kan verdim yarim saate cikar inşallah katlanmistir cumaniz hayirli olsun Allah dualarınızı kabul etsin[/QU hayırlı ve güzel haberler alıcaksınız rabbimin izniyle inşallah.
Kizlar kan verdim yarim saate cikar inşallah katlanmistir cumaniz hayirli olsun Allah dualarınızı kabul etsin
Olmadı kızlar değerim yükselmedi.9. gün 71 olan değerim 11. gün 73 kaldı. pazartesi tekrar baktır dediler ama bakıcaz.
Olmadı kızlar değerim yükselmedi.9. gün 71 olan değerim 11. gün 73 kaldı. pazartesi tekrar baktır dediler ama bakıcaz.
cnm ben geldim nasılsın dün akşam yazamadım kusura bakma.....kısacaanlatayım başıma gelenleri ben hani adetimin 3 günü zeynepkamile gittimya rapor için kan verdim neyse ultrason muaynesine geldi sıra normalde kenan sofuoğlu yapar muayneleri o günde o yok başka dr var bana geldi sıra çıktım tabi çatala adam gerizekelı ultrason aletini bana alttan bi soktu ama feleğim şaştı resmen neyse adam bana demesinmi sağdada soldadayumurtan yok kalkabilirsin tedavini kesiyorum diye dünya başıma yıkıldı o an sanki hastanenin altında kaldım çıktım ordan ağlıyorum amanasıl o sırada eşim aradımı ben ağlamaktan anlatamıyomda durumu neyse bizimki sen dükkanı kapat gel hastaneye ben anlattım durumu biz başladık başka drlara gitmeye 4 hastane gezdik hemen benim merkeze gittik umut tüp bebeğe drum beni muayne etti güldü o dr nasıl bi drki sana böle bişi diyebiliyo dedi yumurtan olmasa menepozagirer adet olamazsın dedi sağdada soldada yumurtan var şu an dedi bu belgeyle git savcılığa şikayet et dedi bizimki belgeyle gittimi zeynepkamile o dru buldu bi kavga orda adam ızapdedemiyom daha başhekim geldi anlattık durumu başhekim dru çağırdı bi azarladı hakkında soruşturma açıldı davalık olduk anlıcan gülüm durum bu ömrümden ömür gittii 2 gündür..........ayrıca amayacım cnm yüreğine sağlık duan için sende dualarımdasın asla unutma....güzbaharım hemşerim saol senide seviyorum çok.....cicibebem bende seni çok öşledim çok çok beni mrk ettiğiniz için hepnizden allah razı olsun......... hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..........çoookkkkkkkkk........seviiiiyooooruuuummmmm...
Bu gün verdim canım 8 haftalıkken gidicem doktora 31 aralık oluyor o zamana kadar yaptır dedi istediği taklillerin yazılı olduğu kağıtta tam idrar sayımı yazıyordu merak etme canım her yer farklı bir prosüdür uyguluyor belki yaşla ilintilidir ben 36 yaşındayımda ...
günaydın sevgicim..bulantı filan arama daha bismillah..yani genelde o zaman başlamazmış..güzel haberlerini bekliyoruz tatlım
kızlar günaydın
çok fazla giremiyorum malum yıl sonu ay sonukafamı kaldıramıyorum işlerden
ya kızlar bende mide bulantısı yok erkenmi daha sizde ne zaman başladı hamişlerr
selam dr unuz kım... bende maslak acıbademe gıttım..malesef pazar gunu negatıf sonucumuzu aldık...sız basladınızmı tedavıye....
Slm cnm benim yumurtalarım çarşamba toplandı. Ultrason muayenesinde 10 adet görünürken işlem sırasında bütün foliküllerin içerisine girilmiş 15 adet yumurta toplanmış. Dün arayıp bilgi berdiler bunlardan 12 tanesi yateri olgunlukta çıkmış sonra dölleme işlemini yapmışlar 10 tanesi döllenmiş. Cumartesi günü donduracaklarını söylediler ama dondrdukları günde yine arayıp bilgi vereceklermiş. Diğer arkadaşlarında dediği gibi önemli olan kaliteli olması. Sayısının önemi olumsuz sonuç aldığımda tekrar deneme şansı vermesindebenim bu hafta yumurtalarım toplanıcak ve azlar kaç gundur yazıyorum ama cvp alamıyorum kımseden destek de yok bu konuda merak edıyorum tedavı sonrası neler yapmam gerek siz kaç yumurtayla başladınız kaçıncı denemniz bilgi almak istiyorum :2::2::2::2::2::2::2::2::2: allahrazı olsun canım cvp için
Kizlar 159.40 bugun 9 gun katlanmissss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?