2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

DİLİMİZE DÜŞEN..KALBİMİZDEN GEÇEN BİZİM BİLMEDİĞİMİZ AMA BİZİM İÇİN HAYIRLI OLAN NE VARSA DUA OLUP KABUL OLSUN İNŞŞŞ hayırlı cumalar

önceki sayfaları henüz okuyamadım ama az önce kan verdim. saat 2'ye kadar çıkmış olacak, ölüyorum heyecandan

güzel haberlerini bekliyoruz tatlım

kızlar günaydın
çok fazla giremiyorum malum yıl sonu ay sonu kafamı kaldıramıyorum işlerden

ya kızlar bende mide bulantısı yok erkenmi daha sizde ne zaman başladı hamişlerr

canım inşallah pozitif sonucu alırsın
evet hamileysen ilaçlara devam ediyorsun tatlım

Olmadı kızlar değerim yükselmedi.9. gün 71 olan değerim 11. gün 73 kaldı. pazartesi tekrar baktır dediler ama bakıcaz.

Kizlar kan verdim yarim saate cikar inşallah katlanmistir cumaniz hayirli olsun Allah dualarınızı kabul etsin

canım güzel haberlerini bekliyoruz

Olmadı kızlar değerim yükselmedi.9. gün 71 olan değerim 11. gün 73 kaldı. pazartesi tekrar baktır dediler ama bakıcaz.

ne diyeceğimi bilmiyorum canım benim inşallah pazartesi güzel haberler alırsın

Allah ım büyüktür canım pazartesiye kadar dua et olmadıysa da hayırlısı üzme kendini.inşallah pazartesiye artar değerin canım benim

ayyy o zeynep kamilin önünden geçmek istemiyorum resmen o muamele öldürüyor insanı hemşiresinden doktoruna herkes aynı. Allah ım sabır versin oraya gidenlere ve bana.çok iyi yapmışsınız canım şikayet etmekle o doktoru da Allah bildiği gibi yapsın.Hangi doktor ki o merak ettim?bi süre görmeyeceğim yüzlerini raporumu bekleyene kadar 1 deneme yapacağım eurofertil de inşallah rapora gerek kalmaz da ocak ayında güzel haberler alırım.

Allah ım hepimizin gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

anladım canım sağolasın..belki de yaşla ilgilidir dediğin gibi,ben de 26 yaşındayım..
yine de sorarım yarın kontrolüm var..

günaydın sevgicim..bulantı filan arama daha bismillah..yani genelde o zaman başlamazmış..
benim 6. haftada başladı mesela..
şuanda en yoğun hissettiğin şey,yorgunluk olmalı

selam dr unuz kım... bende maslak acıbademe gıttım..malesef pazar gunu negatıf sonucumuzu aldık...sız basladınızmı tedavıye....

prof dr bulent tıras cok pozitif bi doktor . cokyogun oldugundan sık goremiyorum ama opuyu ,transferi ve bazı muayeneleri kendi yaptı. ben transferin 4. gunundeyim cnm

monikacım hayırlı haberlerini merakla bekliyorum..

yoncacım senin için ne diyim bilemedim keşke artsaydı da şurda iyice rahat etseydik..
hayırlısı olsun,pazartesi inşallah bişeyler değişir canım

Slm cnm benim yumurtalarım çarşamba toplandı. Ultrason muayenesinde 10 adet görünürken işlem sırasında bütün foliküllerin içerisine girilmiş 15 adet yumurta toplanmış. Dün arayıp bilgi berdiler bunlardan 12 tanesi yateri olgunlukta çıkmış sonra dölleme işlemini yapmışlar 10 tanesi döllenmiş. Cumartesi günü donduracaklarını söylediler ama dondrdukları günde yine arayıp bilgi vereceklermiş. Diğer arkadaşlarında dediği gibi önemli olan kaliteli olması. Sayısının önemi olumsuz sonuç aldığımda tekrar deneme şansı vermesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…