önceki sayfaları henüz okuyamadım ama az önce kan verdim. saat 2'ye kadar çıkmış olacak, ölüyorum heyecandan
Kizlar 159.40 bugun 9 gun katlanmissss
anladım canım sağolasın..belki de yaşla ilgilidir dediğin gibi,ben de 26 yaşındayım..
yine de sorarım yarın kontrolüm var..
günaydın sevgicim..bulantı filan arama daha bismillah..yani genelde o zaman başlamazmış..
benim 6. haftada başladı mesela..
şuanda en yoğun hissettiğin şey,yorgunluk olmalı
Hadi gozun aydin kuzumm masallah diyelim
ben de gidicem ama isyerinden cikamadim mudur bey oglenarasi git dedi mudur bey oglen arasi hastanelerde ogle tatilinde dedim lahavleee
canım tşk ederim zaten hiç bişey yapasım gelmiyo akşam 9 da uyuyorum sabah kalkamıyorum acayip şişkinlik arada adet ağrım var
Insallah benimde ikiz olur saolun valla ne yerdeyim ne gökte aptal ördek gibiyimhadi maşallah gözün aydın canım
değerlerin çok iyi hee..mesela benden fazla,benimki ikiz olduğuna göreee
öyle mi ki ayy...
Darisi senin basina inşallahHadi gozun aydin kuzumm masallah diyelim
Cok saol canimin ici
ben de gidicem ama isyerinden cikamadim mudur bey oglenarasi git dedi mudur bey oglen arasi hastanelerde ogle tatilinde dedim lahavleee
çileklilimonatambebikoların doğum tarihleri nasıl hesaplanıyo
yani ben acaba şimdi kaçıncı haftanın içindeyimmm
o zaman 4 haftalığız daha tşk ler canım
kızlar şu hamileleik çizergesini bende yapmak istiyorum nasıl yatınız dünde sordum ama sanırım kimse görmedi yardımcı olursanız çok sevinirim
çileklilimonatambebikoların doğum tarihleri nasıl hesaplanıyo
yani ben acaba şimdi kaçıncı haftanın içindeyimmm
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...hamile-uyelerimiz-icin-hamilelik-gunlugu.html
burdan yapabilirsin sofyacım
kızlar şu hamileleik çizergesini bende yapmak istiyorum nasıl yatınız dünde sordum ama sanırım kimse görmedi yardımcı olursanız çok sevinirim
canım ben de şurdan hesaplayıp
http://www........................./2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html link açmazsa google'a tüp bebek gebelik haftası hesabı yaz çıkar.
gün gün hamilelik takvimine de çıkan doğum tarihini yazıyorum o şekilde takip edebilrisin
inşallah yarın güzel bi sonuç alırsam hemen bende yapcam imza kısmına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?