- 5 Aralık 2010
- 541
- 12
- 118
ben geç kalktmgünaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize bu güzel cuma gününün yüzü suyu hürtmetine mevlam sonuç bekleyen kardeşlerimizi boş cevirmesin inşş
Olmadı kızlar değerim yükselmedi.9. gün 71 olan değerim 11. gün 73 kaldı. pazartesi tekrar baktır dediler ama bakıcaz.
canım canım güzel haberlerini bekliyorum seni merak ediyordum nasılsıntşkler canım
😌😌😌gercektenmiii??? Ya transferimin daha 3.gunu okadarda tedbirli davranayım dedim .bebegime bisey olmamıştır inşallah ☺️
Kizlar 159.40 bugun 9 gun katlanmissss
Evet ssk yerlere nazaran daha pahalı ama yaptığım fiyat araştırmaşında aşağı yukarı bütün merkezler aynı. 4950+ilaç+muayene ama beni hastaneden dr gönderdiği için muayene ödememiştim.
canım benim hemen moralini bozma geçen hafta pregnly veya ovitrelle vurulduysan ilk değerinin yüksek çıkmasına neden olmuş olabilir.onların içinde de bHcg var.bugünkü değerin belki de gerçek değerindir.pazartesiyi bekle.Dualarımız seninleOlmadı kızlar değerim yükselmedi.9. gün 71 olan değerim 11. gün 73 kaldı. pazartesi tekrar baktır dediler ama bakıcaz.
yaa bebeğim okurken yüreğim ağzıma geldi vala iyiki başka doktora gidebilmeyi akıl etmişsin o üzüntüyle allah yardım etmiş canım...allah böle doktorlardan hepimizi korusun çok geçmiş olsun gerçektenn sinirim bozuldu :/
saol yelizim sen bana sor bide bitanem ya 2 günde 20 yaş yaşlandım resmen öle korktumki anlatamam ama geçti çok şükür onlarda cezalarını çekicekler...... sen nasılsın bitanemmmm
uyku tutmadı kızlar,azcık giriyim napıyo benim güzeller dedim :)
arkadaşlar yazmış ama ben de dayanamıcam..nihalcim,su falan zararlı demişsin ve şalgam içiyosun
basiretin mi bağlandı be canım..zararı var mı bilmem ama yararı olmıcanı düşünüyorum..içme bence..
bol su iç..soda da iyi gelir ayrıca midene,soda kadar yararlı bişey var mıı..hamileliğe de zararı olacağını sanmıyorum,yanlış olmasın yine de ama,bol sağlıklı günler canım...
bebekcim,o doktora içimden neler dedim amaaaa......
var böyle doktorlar,vicdansızlar..
zaten zeynep kamilin adı çıkmış durumda bi de siz tuz biber olurdunuz..ayy ama eşin sağolsun,ne iyi yapmış öyle,canımıza değsin..
doktorluk ne kadar önemli bir meslekken içinde böyleleri de var malesef,off sinir bi durum...gece gece zıpladım
saol yelizim sen bana sor bide bitanem ya 2 günde 20 yaş yaşlandım resmen öle korktumki anlatamam ama geçti çok şükür onlarda cezalarını çekicekler...... sen nasılsın bitanemmmm
hemşerim, okurken çok üzüldüm o kahrolasıca doktorların yaptıklarına arkadaşım.. ama eniştemizin yaptıkları içimin yağlarını erittii:))) Allah razı olsun ondan... Bu yolda yaşadıkların son mutsuzluğun olacak inşallah. bebişin gelecek ve bu kötü günleri hep unutturacak sana...
ben de bahçeci umut tüp bebeğe gittim ve çok şükür hamileyim süleyman beyin hastasiyim ...
inş cnm mevlam aglayan yüreklerin sızısını dindirsin inş efendimizin yüzü suyu hürmetine seninde içindeki ateşi nur topu gibi bir evlatla dindirsin güzel ve hayırlı haberlerin gelir inş valla ben her gün aklıma gelen her an dua ediyor mevlam evlat evlat dige feryat edenlere göz yaşı döken bizlere inş hayırlı evlatlar versin inşşş AMİNinşllh güzbaharım inşllh bebeğim bana bi gelsin allahımın izniyle başkada bişi istemiyorum ben yeterki annesinin 14 yıllık hasretini bitirsin
Geçmiş olsun canım gerçekten çok yıpratıcı bir olay yaşamışsın..Şikayet etmekle de iyi yapmışsın ama dava açmakla uğraşma bence.Senelerce sürer o dava.Sürekli mahkemeye gitmek zorunda kalırsın.Kalıcı bir hasar olmadığı için sembolik bir tazminat öder belki.Ultrason çok göreceli bir görüntüleme yöntemi.ben göremedim folikülleri diyip yırtar.Sen de bu arada çektiğin sıkıntıyla kalırsın.Allah a havale et bu olayı da aklından silmeye çalış bence.Zaten tüp bebek çok stresli.Bir de bunlarla uğraşma.Hem her sıkıntıdan sonra bir ferahlık gelir.Kafanı takmamaya çalış.Bebişlere odaklan.Umarım güzel haberler verirsin bizegünaydın çilekimmmm saol bitanem hiç sorma başıma böle bi olay geldi çok şükür ama yumurtam varmış önemli olanda buydu zaten benim için eşim evet hakkından geldi tabi yasal olarakta davamızı açıcaz maddi manevi olarakki bidaha başkalarının canını yakmasınlar işlerini daha ciddi yapsınlar
Allah ım büyüktür canım pazartesiye kadar dua et olmadıysa da hayırlısı üzme kendini.inşallah pazartesiye artar değerin canım benim
ayyy o zeynep kamilin önünden geçmek istemiyorum resmen o muamele öldürüyor insanı hemşiresinden doktoruna herkes aynı. Allah ım sabır versin oraya gidenlere ve bana.çok iyi yapmışsınız canım şikayet etmekle o doktoru da Allah bildiği gibi yapsın.Hangi doktor ki o merak ettim?bi süre görmeyeceğim yüzlerini raporumu bekleyene kadar 1 deneme yapacağım eurofertil de inşallah rapora gerek kalmaz da ocak ayında güzel haberler alırım.
Allah ım hepimizin gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Okurken bile cok sinirlendimcnm ben geldim nasılsın dün akşam yazamadım kusura bakma.....kısacaanlatayım başıma gelenleri ben hani adetimin 3 günü zeynepkamile gittimya rapor için kan verdim neyse ultrason muaynesine geldi sıra normalde kenan sofuoğlu yapar muayneleri o günde o yok başka dr var bana geldi sıra çıktım tabi çatala adam gerizekelı ultrason aletini bana alttan bi soktu ama feleğim şaştı resmen neyse adam bana demesinmi sağdada soldadayumurtan yok kalkabilirsin tedavini kesiyorum diye dünya başıma yıkıldı o an sanki hastanenin altında kaldım çıktım ordan ağlıyorum amanasıl o sırada eşim aradımı ben ağlamaktan anlatamıyomda durumu neyse bizimki sen dükkanı kapat gel hastaneye ben anlattım durumu biz başladık başka drlara gitmeye 4 hastane gezdik hemen benim merkeze gittik umut tüp bebeğe drum beni muayne etti güldü o dr nasıl bi drki sana böle bişi diyebiliyo dedi yumurtan olmasa menepozagirer adet olamazsın dedi sağdada soldada yumurtan var şu an dedi bu belgeyle git savcılığa şikayet et dedi bizimki belgeyle gittimi zeynepkamile o dru buldu bi kavga orda adam ızapdedemiyom daha başhekim geldi anlattık durumu başhekim dru çağırdı bi azarladı hakkında soruşturma açıldı davalık olduk anlıcan gülüm durum bu ömrümden ömür gittii 2 gündür..........ayrıca amayacım cnm yüreğine sağlık duan için sende dualarımdasın asla unutma....güzbaharım hemşerim saol senide seviyorum çok.....cicibebem bende seni çok öşledim çok çok beni mrk ettiğiniz için hepnizden allah razı olsun......... hepiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..........çoookkkkkkkkk........seviiiiyooooruuuummmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?