2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

ben geç kalktm günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize bu güzel cuma gününün yüzü suyu hürtmetine mevlam sonuç bekleyen kardeşlerimizi boş cevirmesin inşş

amiiin amin inşallah arkadaşım bugün benim son günüm yarın Allahın izniyle sonucumuzu alcaz inşallah,
kızlar dualarınızı bekliyorum özellikle hamişlerden, çok heycanlıyım ve korkuyorummm:44::44::44:

Günaydın kızlar Rabbim bu cuma günün hürmetine tüm bebek isteyen arkadaşlarımıza çifter çifter versin...

Olmadı kızlar değerim yükselmedi.9. gün 71 olan değerim 11. gün 73 kaldı. pazartesi tekrar baktır dediler ama bakıcaz.
canım benim hemen moralini bozma geçen hafta pregnly veya ovitrelle vurulduysan ilk değerinin yüksek çıkmasına neden olmuş olabilir.onların içinde de bHcg var.bugünkü değerin belki de gerçek değerindir.pazartesiyi bekle.Dualarımız seninle

saol yelizim sen bana sor bide bitanem ya 2 günde 20 yaş yaşlandım resmen öle korktumki anlatamam ama geçti çok şükür onlarda cezalarını çekicekler...... sen nasılsın bitanemmmm

saol yelizim sen bana sor bide bitanem ya 2 günde 20 yaş yaşlandım resmen öle korktumki anlatamam ama geçti çok şükür onlarda cezalarını çekicekler...... sen nasılsın bitanemmmm

çok geçmiş olsun canım tekrar...rabbim bizi doğru ve vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın...bendeeeeeeee napimm hala adet olmayı bekliyorum olmadı heralde tedavideki ilaçların etkisi daha yeni çıkıyo pazartesiye kadar gelmesse doktoruma sorucam işte ..yeni tedaviye başlıyacaktık yaaa nie geciktiki anlamadım hayırlsıı bakalaım :):)

günaydın çilekimmmm saol bitanem hiç sorma başıma böle bi olay geldi çok şükür ama yumurtam varmış önemli olanda buydu zaten benim için eşim evet hakkından geldi tabi yasal olarakta davamızı açıcaz maddi manevi olarakki bidaha başkalarının canını yakmasınlar işlerini daha ciddi yapsınlar

canım çok geçmiş olsun nasıl bi drmuş öyleee

inşllh güzbaharım inşllh bebeğim bana bi gelsin allahımın izniyle başkada bişi istemiyorum ben yeterki annesinin 14 yıllık hasretini bitirsin

benim hesabıma göre bu gün 4+5 günlük hani böyle çıkması gerkmiyormu tahminen 5. haftamı diyor yoksa ben mi yannış yaptım anlamadım

inşllh güzbaharım inşllh bebeğim bana bi gelsin allahımın izniyle başkada bişi istemiyorum ben yeterki annesinin 14 yıllık hasretini bitirsin
inş cnm mevlam aglayan yüreklerin sızısını dindirsin inş efendimizin yüzü suyu hürmetine seninde içindeki ateşi nur topu gibi bir evlatla dindirsin güzel ve hayırlı haberlerin gelir inş valla ben her gün aklıma gelen her an dua ediyor mevlam evlat evlat dige feryat edenlere göz yaşı döken bizlere inş hayırlı evlatlar versin inşşş AMİN

Geçmiş olsun canım gerçekten çok yıpratıcı bir olay yaşamışsın..Şikayet etmekle de iyi yapmışsın ama dava açmakla uğraşma bence.Senelerce sürer o dava.Sürekli mahkemeye gitmek zorunda kalırsın.Kalıcı bir hasar olmadığı için sembolik bir tazminat öder belki.Ultrason çok göreceli bir görüntüleme yöntemi.ben göremedim folikülleri diyip yırtar.Sen de bu arada çektiğin sıkıntıyla kalırsın.Allah a havale et bu olayı da aklından silmeye çalış bence.Zaten tüp bebek çok stresli.Bir de bunlarla uğraşma.Hem her sıkıntıdan sonra bir ferahlık gelir.Kafanı takmamaya çalış.Bebişlere odaklan.Umarım güzel haberler verirsin bize

hiç sorma cnm allah oraya kimseyi düşürmesin ama susunca daha çok üzerine geliyolar bnde allah versin hayatta susmamkorktular ama baya bizden bide ordaki hastalarda bizden cesaret alınca onlarında sesleri çıkmaya başladı iyice tırsdılar yani :18:

Okurken bile cok sinirlendim Eşini tebrik ederim adama cok iyi yapmış ona doktor bile demek içimden gelmedi nedemek yumurta yok ya kuzum cok geçmiş olsun cok şükür diğer doktordan güzel haber almışsın bende ege ünv doktorlara değil hemşirelere sinir oluyordum rapor için uğraşırken bir ukalalık bir kendini beğenmişlik oraya her gidişimde sinir olup dönüyorduk İnş raporun su gibi çıkar

yoncaaa arkadaşım canını sıkma bence de o hcg iğnelerinden dolayı ilk değerin yüksek olmuş olabilir canım, sen gönlünü ferah tut testini il bugün de yaptırmış olabilirdin öyle düşün bence değerin de gayet iyi inallah pazartesi güzel güzel katlanr canım.
monica arkadaşım güzel sonuçlarla gel inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum
bebek,güzel arkadaşım olanlara çok üzüldüm keşke bunu demesek ama işte burası türkiye ve malesef bizde bu tarz insanlar çok fazla oluyo, ne kolay onlar için bi anda kestirip atmak...yumişlerine iyi bak onlar bebiş olup gelcekler annelerinin göbişine inşallah.eşini de taktir ettim çok iyi yapmış bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…