2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

stres yaptın dimi yapma bitanem vardır bundada bi hayır bak bende bu ay başlıcaktım rapor engeline takıldım başıma gelecek vardı demekki geldi yaşadım geçti ama bide bana sor tabi sen stres yapma gelir oda gelir başlarsın inşşllh

arkadaşlar işyerim çok yoğundu ancak yazabildim hayırlı cumalar hepinize nasılsınız :))) ben çok iyiyim çok şükür rabbime.arkadaşlar normaldede ekşi hastası biri olarak bişey sorcam turşu ve limon yiyorum ama çok.limonuda böyle tuzlu tuzlu zararı olmaz herhalde değilmi kızlar ay ağzım sulandı ya

merhaba kızlar.
salı günü kısmetse transferim olacak.heyecan desem değil.korku sanırım hissettiklerim.olmayacak korkusu.allahım bu mübarek cuma gününde bu topicteki ve tüm annelik hasreti ile yanıp tutuşan kader arkadaşlarıma sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin inşallh.amin.
rahim kalınlığım 7 mm.bu yüzden korkuyorum.en alt sınır.inşallh allhım ol der..

ayyy agzım sulandı bak şimdi.benimde canım çekti.çok severim.hiç bir zararı olacağınıda sanmam

amiiiiinnnnnnnnnnnnnn ağzına yüreğine sağlık bitanem inşllh rabbim hepimizin hasretini dindirsin

Kızlarr Merkez'den aradılar 4 yuminin 2si döllenmiş şükür herşey yolundaymış yarın sabah tekrar arıyacaklarmış öğleden sonra transfere hazır olun dediler dondurulmuşum olmayacak İnşallah göbüştekiler tutunur

tşk ederimd cnm saolda bunu onun yanınamı bırakayım bugün banaysa yarın aynısını başkasına yapıcak başkasının hayatını karartıcak eşim geldi oraya biz o gün hem benim tüp bebek merkezime ordanda başka 2 merkez daha gezdik ve elimde adetimin 3 günü o tarşhe ait 3 tana rapor var yumurtamın olduğuna ait bunu asla onun yanına bırakmam bana yaşattıklarının bedelini ödicek hayatmın sonuna kadarda olsa yğraşıcam

Olmadı kızlar değerim yükselmedi.9. gün 71 olan değerim 11. gün 73 kaldı. pazartesi tekrar baktır dediler ama bakıcaz.

yoncaaaaaaaaaaa biz müslümanız allahtan umut kesilmeyeceğini bilmeliyiz.yer gök dua üstüne kuruludur.bol dua et inşallah bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine artar değerin.eğerki artmazsa hayırlı sağlıklı olamayacaktırda allahım ondan geri almıştır diyeceğiz.bizde yolun başındayız rabbim yardımcın olsun.

canım yaaa bu harika bir haberallah yüzünü güldürsün her zaman müjdeli haberlerini alalım.taze anne

kalbimdesin sağol bitanem rabbim önce benim ve diğer arkadaşlarımın değerini arttırsın.sizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.aminnnnnnnnnnnn

adetin 4. günü
fsh 4,98
lh 4.31
estradiolm <10 çıkmış referans aralığı yazmıyor lütfen biri bişey desin menapoza mı giriyorum ben doktor randevu 13:30 da stresten ortadan 2 ye bölünmek üzereyim

melindammm harika bir haber bu ya oleyyyyyyyy.benimde hiç embriyom kalmadı dondurmaya.ama gerekte kalmadı bak böylede devam eder inşallah.hadi sıra sizlerde :)))

adetin 4. günü
fsh 4,98
lh 4.31
estradiolm <10 çıkmış referans aralığı yazmıyor lütfen biri bişey desin menapoza mı giriyorum ben doktor randevu 13:30 da stresten ortadan 2 ye bölünmek üzereyim

nihal acılı şalgam içebilirmiyim bende ???

adetin 4. günü
fsh 4,98
lh 4.31

ah cnmbide beni tahmin edebiliyomusun ya ben ne hale girdim eşim öle yapmasaydı onlar bu işi ört pas edeceklerdi eşim tlfona sarılıp tüm tivi kanallarını arıcam deyince başhekimi görmen lazımdı tutuştu adam zaten salı kan sonucum çıkcak şimdi her gün arıyolar beni dava açmim diye ama raporumu alim yinede şikayet edicem yani

adetin 4. günü
fsh 4,98
lh 4.31

iğne ilaç kullanıyormusun ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…