çok geçmiş olsun canım tekrar...rabbim bizi doğru ve vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın...bendeeeeeeee napimm hala adet olmayı bekliyorum olmadı heralde tedavideki ilaçların etkisi daha yeni çıkıyo pazartesiye kadar gelmesse doktoruma sorucam işte ..yeni tedaviye başlıyacaktık yaaa nie geciktiki anlamadım hayırlsıı bakalaım :):)
canım çok geçmiş olsun nasıl bi drmuş öyleee
arkadaşlar işyerim çok yoğundu ancak yazabildim hayırlı cumalar hepinize nasılsınız :))) ben çok iyiyim çok şükür rabbime.arkadaşlar normaldede ekşi hastası biri olarak bişey sorcam turşu ve limon yiyorum ama çok.limonuda böyle tuzlu tuzluzararı olmaz herhalde değilmi kızlar ay ağzım sulandı ya
inş cnm mevlam aglayan yüreklerin sızısını dindirsin inş efendimizin yüzü suyu hürmetine seninde içindeki ateşi nur topu gibi bir evlatla dindirsin güzel ve hayırlı haberlerin gelir inş valla ben her gün aklıma gelen her an dua ediyor mevlam evlat evlat dige feryat edenlere göz yaşı döken bizlere inş hayırlı evlatlar versin inşşş AMİN
önceki sayfaları henüz okuyamadım ama az önce kan verdim. saat 2'ye kadar çıkmış olacak, ölüyorum heyecandan
uyku tutmadı kızlar,azcık giriyim napıyo benim güzeller dedim :)
arkadaşlar yazmış ama ben de dayanamıcam..nihalcim,su falan zararlı demişsin ve şalgam içiyosun
basiretin mi bağlandı be canım..zararı var mı bilmem ama yararı olmıcanı düşünüyorum..içme bence..
bol su iç..soda da iyi gelir ayrıca midene,soda kadar yararlı bişey var mıı..hamileliğe de zararı olacağını sanmıyorum,yanlış olmasın yine de ama,bol sağlıklı günler canım...
yok canım basiretim bağlanmadı!!! sadece yalnış anlatmışım su yu kast etmediğimi anlarsınız diye düşünmüştüm zararlı derken cola ve asitli içecekleri kast etmiştim.şalgam suyunun ayrıca çok yararları varmış bugün iyice araştırdım doktorumda onayladı zaten,sadece kabız olan arkadaşların acılı olanının tükenmemesi daha faydalıymış o kadar.içen arkadaşlar varsa onlarda doktorlarına danışarak tüketebilir bence.
Geçmiş olsun canım gerçekten çok yıpratıcı bir olay yaşamışsın..Şikayet etmekle de iyi yapmışsın ama dava açmakla uğraşma bence.Senelerce sürer o dava.Sürekli mahkemeye gitmek zorunda kalırsın.Kalıcı bir hasar olmadığı için sembolik bir tazminat öder belki.Ultrason çok göreceli bir görüntüleme yöntemi.ben göremedim folikülleri diyip yırtar.Sen de bu arada çektiğin sıkıntıyla kalırsın.Allah a havale et bu olayı da aklından silmeye çalış bence.Zaten tüp bebek çok stresli.Bir de bunlarla uğraşma.Hem her sıkıntıdan sonra bir ferahlık gelir.Kafanı takmamaya çalış.Bebişlere odaklan.Umarım güzel haberler verirsin bize
Olmadı kızlar değerim yükselmedi.9. gün 71 olan değerim 11. gün 73 kaldı. pazartesi tekrar baktır dediler ama bakıcaz.
canım yaaa bu harika bir haberallah yüzünü güldürsün her zaman müjdeli haberlerini alalım.taze anne
Kızlarr Merkez'den aradılar 4 yuminin 2si döllenmiş şükür herşey yolundaymış yarın sabah tekrar arıyacaklarmış öğleden sonra transfere hazır olun dediler dondurulmuşum olmayacakİnşallah göbüştekiler tutunur
nihal acılı şalgam içebilirmiyim bende ???yok canım basiretim bağlanmadı!!! sadece yalnış anlatmışım su yu kast etmediğimi anlarsınız diye düşünmüştüm zararlı derken cola ve asitli içecekleri kast etmiştim.şalgam suyunun ayrıca çok yararları varmış bugün iyice araştırdım doktorumda onayladı zaten,sadece kabız olan arkadaşların acılı olanının tükenmemesi daha faydalıymış o kadar.içen arkadaşlar varsa onlarda doktorlarına danışarak tüketebilir bence.
Okurken bile cok sinirlendimEşini tebrik ederim adama cok iyi yapmış ona doktor bile demek içimden gelmedi nedemek yumurta yok ya kuzum cok geçmiş olsun cok şükür diğer doktordan güzel haber almışsın bende ege ünv doktorlara değil hemşirelere sinir oluyordum rapor için uğraşırken bir ukalalık bir kendini beğenmişlik oraya her gidişimde sinir olup dönüyorduk İnş raporun su gibi çıkar
adetin 4. günü
fsh 4,98
lh 4.31
estradiolm <10 çıkmış referans aralığı yazmıyor lütfen biri bişey desin menapoza mı giriyorum ben doktor randevu 13:30 da stresten ortadan 2 ye bölünmek üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?