2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

cnm gözün aydın :) al gel bebişleri..transfere giderken bol sıvı iç , ben yolda içmeye başlamıştım sıkışık olduğunda hemen alıyorlar zaten:)

Kızlar 5. gün embriyosu, 10. gün kan verdim ve sonuç 16,85 ((
takip edeceğiz ama moralim çok bozuldu, biyokimyasal gebelik de olabilir devam da edebilir dedi doktor.

Kızlar 5. gün embriyosu, 10. gün kan verdim ve sonuç 16,85 ((
takip edeceğiz ama moralim çok bozuldu, biyokimyasal gebelik de olabilir devam da edebilir dedi doktor.

monicaaaaaaaaaa şu an hamilesin biyo miyo ama hamilesin işte.sen olumsuz düşünme yapılacak ne varsa araştır.sonrada bol bol dua et bebeğinle konuş.rahat ol stres yapmaaa.rabbim yoluna koyar inşallah ne olur üzülme sakin ol..

nihal acılı şalgam içebilirmiyim bende ???

valla cnm doktoruna danış bence :),benim doktorum yemeklerin yanında acısız içebilirsin 1 bardak dedi ama yine de diğer arkadaşların görüşlerinide dikkate al sen. en doğrusunu doktorun bilir,ona danış istersen :)

melindammm harika bir haber bu ya oleyyyyyyyy.benimde hiç embriyom kalmadı dondurmaya.ama gerekte kalmadı bak böylede devam eder inşallah.hadi sıra sizlerde :)))
İnşalllahhhhh kuzum göbüştekiler tutsun inş dua et benim için canım hamiişlerin duaları kabul olurmuş

hyr canım hiç bişy kullanmıyorum 7 gün adet oluyorum ama 2 günden sonra azalıyor doktorada adet miktarında azalma şikayetiyle gittim

canım neden üzülüyorsun bende ilk 2 gün yoğun geçiriyorum 3.gün nerdeyse olmuyorum.değerlerin benimkinede yakın :)) ama ilk tüp hamile kaldım bak.rabbim büyük dert etme bak

adetin 4. günü
fsh 4,98
lh 4.31
estradiolm <10 çıkmış referans aralığı yazmıyor lütfen biri bişey desin menapoza mı giriyorum ben doktor randevu 13:30 da stresten ortadan 2 ye bölünmek üzereyim

amh değerin kaç ordan anlaarsın menepoza girdiğini hemen ne panik yapıyosun bi dur rahat ol hemen strese girme

İnşalllahhhhh kuzum göbüştekiler tutsun inş dua et benim için canım hamiişlerin duaları kabul olurmuş

valla içimden olacak diye geçti bak cuma günü rabbim melindayada hayırlı evlat nasip et burdaki herkesede aminnnnnnnnnnnn

Hemsommm uzme kendini kuzummm benim de dondurulmusum yoktu ama rabbim aratmadi cok sukur senin de oyle olur insaallah kuzumm

haklısın tatlım çok teşekkür ederim :)))

cnm gözün aydın :) al gel bebişleri..transfere giderken bol sıvı iç , ben yolda içmeye başlamıştım sıkışık olduğunda hemen alıyorlar zaten:)
Tamam canım inş bebişlerimiz bize sımsıkı tutunur senin test günün nezamandı kuzum :26:

Hayırlı cumalar arkadaşlar ettiğiniz ettğimiz tüm hayırlı olan duaların kabul olması dileğimle

Bu korku onalara yeter canım bu korkuyla raporun 2güne verirler raporunu alır almaz hemen şikayet et sonuçta yaşadıkların cok zordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…