Kızlar kan testim 26 cıkdı ?? Hamilemiyimki ??
ayyy agzım sulandı bak şimdi.benimde canım çekti.çok severim.hiç bir zararı olacağınıda sanmam
Kızlarr Merkez'den aradılar 4 yuminin 2si döllenmiş şükür herşey yolundaymış yarın sabah tekrar arıyacaklarmış öğleden sonra transfere hazır olun dediler dondurulmuşum olmayacakİnşallah göbüştekiler tutunur
Kizlar kan verdim yarim saate cikar inşallah katlanmistir cumaniz hayirli olsun Allah dualarınızı kabul etsin
ilk değerin 60 küsürdü dimi maşallah allah arttırsınKizlar 159.40 bugun 9 gun katlanmissss
iğne ilaç kullanıyormusun ???
Kızlar 5. gün embriyosu, 10. gün kan verdim ve sonuç 16,85((
takip edeceğiz ama moralim çok bozuldu, biyokimyasal gebelik de olabilir devam da edebilir dedi doktor.
nihal acılı şalgam içebilirmiyim bende ???
İnşalllahhhhh kuzum göbüştekiler tutsun inş dua et benim için canım hamiişlerin duaları kabul olurmuşmelindammm harika bir haber bu ya oleyyyyyyyy.benimde hiç embriyom kalmadı dondurmaya.ama gerekte kalmadı bakböylede devam eder inşallah.hadi sıra sizlerde :)))
hyr canım hiç bişy kullanmıyorum 7 gün adet oluyorum ama 2 günden sonra azalıyor doktorada adet miktarında azalma şikayetiyle gittim
adetin 4. günü
fsh 4,98
lh 4.31
estradiolm <10 çıkmış referans aralığı yazmıyor lütfen biri bişey desin menapoza mı giriyorum ben doktor randevu 13:30 da stresten ortadan 2 ye bölünmek üzereyim
İnşalllahhhhh kuzum göbüştekiler tutsun inş dua et benim için canım hamiişlerin duaları kabul olurmuş
Kızlarr Merkez'den aradılar 4 yuminin 2si döllenmiş şükür herşey yolundaymış yarın sabah tekrar arıyacaklarmış öğleden sonra transfere hazır olun dediler dondurulmuşum olmayacakİnşallah göbüştekiler tutunur
valla cnm doktoruna danış bence :),benim doktorum yemeklerin yanında acısız içebilirsin 1 bardak dedi ama yine de diğer arkadaşların görüşlerinide dikkate al sen. en doğrusunu doktorun bilir,ona danış istersen :)
Kızlar 5. gün embriyosu, 10. gün kan verdim ve sonuç 16,85((
takip edeceğiz ama moralim çok bozuldu, biyokimyasal gebelik de olabilir devam da edebilir dedi doktor.
Tamam canım inş bebişlerimiz bize sımsıkı tutunur senin test günün nezamandı kuzum :26:cnm gözün aydın :) al gel bebişleri..transfere giderken bol sıvı iç , ben yolda içmeye başlamıştım sıkışık olduğunda hemen alıyorlar zaten:)
Aminnnn inşallahh hemsommm benimde yüzüm gülerHemsommm uzme kendini kuzummm benim de dondurulmusum yoktu ama rabbim aratmadi cok sukur senin de oyle olur insaallah kuzumm
haklısın tatlım çok teşekkür ederim :)))
Bu korku onalara yeter canım bu korkuyla raporun 2güne verirler raporunu alır almaz hemen şikayet et sonuçta yaşadıkların cok zorduah cnmbide beni tahmin edebiliyomusun ya ben ne hale girdim eşim öle yapmasaydı onlar bu işi ört pas edeceklerdi eşim tlfona sarılıp tüm tivi kanallarını arıcam deyince başhekimi görmen lazımdı tutuştu adam zaten salı kan sonucum çıkcak şimdi her gün arıyolar beni dava açmim diye ama raporumu alim yinede şikayet edicem yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?