ilk değerin 60 küsürdü dimi maşallah allah arttırsın
Aminnnn nn nnnn Azından bal damlıyor kuzum Rabbim bebişini kucağına almayı nasip etsin 40larımız karışsınvalla içimden olacak diye geçti bak cuma günürabbim melindayada hayırlı evlat nasip et burdaki herkesede aminnnnnnnnnnnn
Tamam canım inş bebişlerimiz bize sımsıkı tutunur senin test günün nezamandı kuzum :26:
Bu korku onalara yeter canım bu korkuyla raporun 2güne verirler raporunu alır almaz hemen şikayet et sonuçta yaşadıkların cok zordu
İnşallahhh canım hep dualarımdasın güzel haberler alıcaz hastanemizin adı gibi her işimiz su gibi gitsinamin arkadaşım inşallah hayırlısıyla atlattın sende zor zamanları:) beklemek te zor ama en azından iğneler ,kontroller bitti...test tarihim 27 aralık cnm senin 6.günün olacak:) inşallah ikimizde güzel haberler alacağız eminim buna:)
Canlarım ben şimdi çıkıyorum geçen sene kavınvalidemi kaybetmiştik bugün onun senesini okunucak ve son dua bizler için olucak hepiniziiii çokkkkk seviyorummmm.........hayırlı cumalar can yoldaşlaarımmmm..
Aminnnn canım Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin mekanı cennet olsun Nur içinde yatsınCanlarım ben şimdi çıkıyorum geçen sene kavınvalidemi kaybetmiştik bugün onun senesini okunucak ve son dua bizler için olucak hepiniziiii çokkkkk seviyorummmm.........hayırlı cumalar can yoldaşlaarımmmm..
adetin 4. günü
fsh 4,98
lh 4.31
estradiolm <10 çıkmış referans aralığı yazmıyor lütfen biri bişey desin menapoza mı giriyorum ben doktor randevu 13:30 da stresten ortadan 2 ye bölünmek üzereyim
Allah günahlarını affetsin, mekanı cennet olsun tatlım.... tüm dualarınıza da aminnnnn, tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar her birimize inşallah :)Canlarım ben şimdi çıkıyorum geçen sene kavınvalidemi kaybetmiştik bugün onun senesini okunucak ve son dua bizler için olucak hepiniziiii çokkkkk seviyorummmm.........hayırlı cumalar can yoldaşlaarımmmm..
Kizlar 159.40 bugun 9 gun katlanmissss
hazal transferin kaçıncı günüki ??? 26 hamile demek tabiki
Transferimin 10 günü ayy icimde şüphe var ya doktorda birşey drmedi
ben aranıza yeni katıldım bu ay tüp bebek tedavisine başladım ve 6. gün emriyosu 2 emriyo transferi yapıldı bugün transferrin 5.günü bu knuda başarılı olanlar varmı çok merak ediyorum
haticim nasılsın bitanem nasıl gidiyo
Transferimin 10 günü ayy icimde şüphe var ya doktorda birşey drmedi
Ya kizlar benim bu lucrin cok dengemi bozdu oturdum ziril ziril agliyorum yaaa
Kizlar benim mayista kurtajim var 5 yasindada bir oglum var hamile ilk aydan kaldim 2sindede adet miktarim azalinca gittim bunlar sonuclar baktim siz bu degerlerden anliyorsunuz buraya yazdim hakkinizi helal edin birazdan gidicem dr a estradiol cok dusuk gorunce panik oldum bilgisi olan yazsin lutfen normalmi bu? Cvp yazanlardanda Allah razi olsun 28 yasindayim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?