tek embriyo kondu sanırım.değerinde gayet güzel.doktorunu salla sen 2 günde bi tekrarla :)))
Kızlarr Merkez'den aradılar 4 yuminin 2si döllenmiş şükür herşey yolundaymış yarın sabah tekrar arıyacaklarmış öğleden sonra transfere hazır olun dediler dondurulmuşum olmayacakİnşallah göbüştekiler tutunur
Kizlar 159.40 bugun 9 gun katlanmissss
benim hesabıma göre bu gün 4+5 günlük hani böyle çıkması gerkmiyormu tahminen 5. haftamı diyor yoksa ben mi yannış yaptım anlamadım
hayırlı cumalar hatimm..arkadaşlar işyerim çok yoğundu ancak yazabildim hayırlı cumalar hepinize nasılsınız :))) ben çok iyiyim çok şükür rabbime.arkadaşlar normaldede ekşi hastası biri olarak bişey sorcam turşu ve limon yiyorum ama çok.limonuda böyle tuzlu tuzluzararı olmaz herhalde değilmi kızlar ay ağzım sulandı ya
monikacım ,inşallah katlanır,12. gün çok çok yüksek olur..umut kesmek yokKızlar 5. gün embriyosu, 10. gün kan verdim ve sonuç 16,85((
takip edeceğiz ama moralim çok bozuldu, biyokimyasal gebelik de olabilir devam da edebilir dedi doktor.
üzülme hiç şekerimmmm.... 2 gün sonra katlar inşalllahhh, gözün aydın, Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinnnnn
aynen ben zaten normaldede tatlı sevmem hep ekşi :)))) e aynen sen gibi tuz delisiyim :)) ama dikkat ediyorum herşeye.salam sucuk sosi ve hazır gıdalar asitliler cipsler artık hiç tüketmiyorum.ablam bol bol tavsiye verdi sağolsun günde 1 bardak süt+1 kase yoğurt+1 dilim peynir haftada bir balık.herşeyi sen yap hazır alma dedi.hayırlı cumalar hatimm..
maşallah Allah iştahını artırsınben de ekşiye sardım,tatlı olan herşey tiksinç :)
ben tansiyon düşüklüğü yaşıyorum,o yüzden tuzlu tüketiyorum birazcık..ama ileride yüksek tansiyon sıkıntısı yaşayabiliriz,özellikle ikizlerde..
o yüzden yine de çok fazla tuz tüketmemeye çalış canım,ne de olsa tuz çok da iyi bişey değil
aynen ben zaten normaldede tatlı sevmem hep ekşi :)))) e aynen sen gibi tuz delisiyim :)) ama dikkat ediyorum herşeye.salam sucuk sosi ve hazır gıdalar asitliler cipsler artık hiç tüketmiyorum.ablam bol bol tavsiye verdi sağolsun günde 1 bardak süt+1 kase yoğurt+1 dilim peynir haftada bir balık.herşeyi sen yap hazır alma dedi.
aynen ben zaten normaldede tatlı sevmem hep ekşi :)))) e aynen sen gibi tuz delisiyim :)) ama dikkat ediyorum herşeye.salam sucuk sosi ve hazır gıdalar asitliler cipsler artık hiç tüketmiyorum.ablam bol bol tavsiye verdi sağolsun günde 1 bardak süt+1 kase yoğurt+1 dilim peynir haftada bir balık.herşeyi sen yap hazır alma dedi.
sütü de mi sen yapcannnn
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr sizleri ösledimmmm
çok giremiyorum nete. girdiğim zamanda okuyup beğenilerimi ancak yapıyorum.
hamilelik haberi alanlara Allah devamını erdirsin.
negatif sonuç alanların Rabbim yardımcısı olsun.
opusu transferi olanlar bol şans. inşallah kaliteli yumoşlarınız ve tutunan embrilolarınız olur.
Bu arada amaya listede benim alt sıra üst sıra hamiş kızz ben bozmam inşallah.
Bugün 5. günüm göğüslerim şiş uçları acıyor. ve kasıklarmda zonklama var.bunlar belirtimidir? erken test yapmayın diyordum nerdeyse ben yapacağım.:18::18::18::18::18:
kızlar içinizden benim için ne geçiyor???:44::44::44::44::44:
amayaaalemsin aslında keşke köyde otursaydım diyorum herşey ne güzel taze olurdu yaaa
selencikim,içimden elbetteki hamile olduğun geçiyorr!!!slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr sizleri ösledimmmm
opusu transferi olanlar bol şans. inşallah kaliteli yumoşlarınız ve tutunan embrilolarınız olur.
Bugün 5. günüm göğüslerim şiş uçları acıyor. ve kasıklarmda zonklama var.bunlar belirtimidir? erken test yapmayın diyordum nerdeyse ben yapacağım.:18::18::18::18::18:
canımmmmmmm maşallah 5 gün geçmişslm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr sizleri ösledimmmm
güzeeelll....
ceviz de ye bol bol,elinin altında bulunsun,at ağzına arada..
yoğurdu kendin yapabilirsen yap canım yaa,o da önemli..
bundan sonra hazır yeme içmeye elveda,zor olacak benim için,fast fooda veda etmek benim için hiç kolay olmadı
inşallah şekerim sana da nazar boncukları koyarızzzz..... aaaaammmmmmaaaa 5. gündesin daha test demek yok deeeeyyyyttt kızarım haaaa
yani yapcan tabi de bi 8 ay daha var ona galibaaaaköylü pazarı yok mu orda ya, ordan al herşeyiniiii
selencikim,içimden elbetteki hamile olduğun geçiyorr!!!
duamız dileğimiz o yönde çünkü..
ayrıca negatifi alana kadar hamilesin
bir dee göğüsleri bilemem,bende henüz bişey yok,sadece daha dolgunlar o kadar..
kasıklardaki zonklama acıma çatlama patlama bende vardı,çoğu hamilede vardı..sende de var..sen de gebesin..
gebe selen gebe selen
çileeek fast food derken :26: kıymalı pide ekmek arası köfte güvendiğin yerlerden yiyemezmisin :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?