2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

tatlım çok sevindim. Allahım yardımcın olsun.

bebişlri al gel ama iyi bak onlara

benim hesabıma göre bu gün 4+5 günlük hani böyle çıkması gerkmiyormu tahminen 5. haftamı diyor yoksa ben mi yannış yaptım anlamadım

sofyacım,doğru hesaplamışsın da burdaki takvimde "5. haftanın içindesin" demek istiyo,yani 4+5 doğru

hayırlı cumalar hatimm..
maşallah Allah iştahını artırsın ben de ekşiye sardım,tatlı olan herşey tiksinç :)
ben tansiyon düşüklüğü yaşıyorum,o yüzden tuzlu tüketiyorum birazcık..ama ileride yüksek tansiyon sıkıntısı yaşayabiliriz,özellikle ikizlerde..
o yüzden yine de çok fazla tuz tüketmemeye çalış canım,ne de olsa tuz çok da iyi bişey değil

Kızlar 5. gün embriyosu, 10. gün kan verdim ve sonuç 16,85 ((
takip edeceğiz ama moralim çok bozuldu, biyokimyasal gebelik de olabilir devam da edebilir dedi doktor.
monikacım ,inşallah katlanır,12. gün çok çok yüksek olur..umut kesmek yok sakın moral bozma bak bebeğin varsa (ki inşallah var) onu da üzersin..hadi toparlan bakalım..

Son düzenleme:
aynen ben zaten normaldede tatlı sevmem hep ekşi :)))) e aynen sen gibi tuz delisiyim :)) ama dikkat ediyorum herşeye.salam sucuk sosi ve hazır gıdalar asitliler cipsler artık hiç tüketmiyorum.ablam bol bol tavsiye verdi sağolsun günde 1 bardak süt+1 kase yoğurt+1 dilim peynir haftada bir balık.herşeyi sen yap hazır alma dedi.

sütü de mi sen yapcannnn

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr sizleri ösledimmmm

çok giremiyorum nete. girdiğim zamanda okuyup beğenilerimi ancak yapıyorum.

hamilelik haberi alanlara Allah devamını erdirsin.

negatif sonuç alanların Rabbim yardımcısı olsun.

opusu transferi olanlar bol şans. inşallah kaliteli yumoşlarınız ve tutunan embrilolarınız olur.

Bu arada amaya listede benim alt sıra üst sıra hamiş kızz ben bozmam inşallah.
Bugün 5. günüm göğüslerim şiş uçları acıyor. ve kasıklarmda zonklama var.bunlar belirtimidir? erken test yapmayın diyordum nerdeyse ben yapacağım.:18::18::18::18::18:

kızlar içinizden benim için ne geçiyor???:44::44::44::44::44:

güzeeelll....
ceviz de ye bol bol,elinin altında bulunsun,at ağzına arada..
yoğurdu kendin yapabilirsen yap canım yaa,o da önemli..
bundan sonra hazır yeme içmeye elveda,zor olacak benim için,fast fooda veda etmek benim için hiç kolay olmadı

inşallah şekerim sana da nazar boncukları koyarızzzz..... aaaaammmmmmaaaa 5. gündesin daha test demek yok deeeeyyyyttt kızarım haaaa

selencikim,içimden elbetteki hamile olduğun geçiyorr!!!
duamız dileğimiz o yönde çünkü..
ayrıca negatifi alana kadar hamilesin
bir dee göğüsleri bilemem,bende henüz bişey yok,sadece daha dolgunlar o kadar..
kasıklardaki zonklama acıma çatlama patlama bende vardı,çoğu hamilede vardı..sende de var..sen de gebesin..
gebe selen gebe selen

canımmmmmmm maşallah 5 gün geçmiş göğüslerde şişlik bendede vardı ilaçlardan sanıyordum.inşallah seninki gebeliktendir.bende millete erken yapmayın dedim ama 7 .gün test yaptım sende az sabret

çileeek fast food derken :26: kıymalı pide ekmek arası köfte güvendiğin yerlerden yiyemezmisin :26:

Merhaba... Bu ay bende 2. Denememi yaptım.transferimin 8. Günü. Birşey sormak istiyorum crinone vakinal jel kullanıyorum herkes gibi. Bugün jelden geriye gelenler siyah geldi. Ama çok fazla değil. Neden siyah gelmiş olabilir

inşallah şekerim sana da nazar boncukları koyarızzzz..... aaaaammmmmmaaaa 5. gündesin daha test demek yok deeeeyyyyttt kızarım haaaa

kızma tamam tamam yapmayacağım yerim seniiiiiiiiii

seni nasıl kızdırırım gülüm.

ağzıdan bal damlıyor bitanem.

hamileyim hamileyim hamileyim.

hamileyiz hamileyiz hamileyiz

meraktan doğurdum doğuracağım.

çileeek fast food derken :26: kıymalı pide ekmek arası köfte güvendiğin yerlerden yiyemezmisin :26:

hamburger mesela,delisiyim!!tavuk burger özellikle,dayanamam hiç..
kıymalı pide köfte filan yemedim öğrendiğim günden beri..kasıtlı değil,denk gelmedi diyim canım istemiyor..
belki şimdilik yemem,şu ilk tutunma aşamasında,diyolar ya ete dikkat etmek lazımmış,iyi pişmiş olmalıymış..ama sonra arada olur öyle kaçamaklar yahuu,sanki alkol mü canım ne olacak pideden de mi ama..gelsin kebaplar gitsin pideler

ama mümkün olduğunca bebikolara zararlı yedirmeyelim..dışarda güvendiğimiz yerlerden bahsetmiyorum,hazır şeyler mesela,cips gibi,paketli şeyler,kola filan..
bir de mümkünse beyaz ekmek yeme canım,tam buğday ye,kepekli ye..seviyosundur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…