2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Bende de aynı belirtiler oldu tam transferin 5. günü göğüs uçlarımı bir değişik gördüm aynada bu farkı hissediyorsun hemen. ben ki belirtilerde göğüs olduğunu bilmiyordum belim de ve kasıklarımda ince bir sızı vardı zaman zaman hissettiğim şimdi 6. hafta da gebeliğim ve tavsiyem sakın hcg ni önceden yaptırma seni yanıltır ve korkuttabilir... sabırla bekle tadını çıkar bu süreçte çok keyifli :)))

hcg artışım da 2 katı gitmedi doktor korkuttu kimyasal yada dış gebelik diye ama şimdi kesemiz ve ölçüsü yerinde kalp atışlarını bekliyoruz...

Sende iyi düşün ve dinlen kabak çekirdeği ve ananas ye keyifli filmler izle...

canımmmmmmm maşallah 5 gün geçmiş göğüslerde şişlik bendede vardı ilaçlardan sanıyordum.inşallah seninki gebeliktendir.bende millete erken yapmayın dedim ama 7 .gün test yaptım sende az sabret

canımm bekliyorum sana söz yapmayacağım.

az kaldı dimi ama

evet seviyorum ama beyaz ekmeği şansa bak ya hehe bebeler obez olmasın diyemiki evet en azından 1,5 aylık olsunda öyle yiyim pideleri dikkat etmek lazımmış doğru.benim alt taraf kaşınıyo yanıyo.yarın kan verirken söylicem ne dicek bakalım

Arkadaşlar sorumun cevabını merak ediyorum.başına böyle birşey gelen var mı

ben o jelden kullanmadım,progestan kullanıyorum fitil..aynı şekilde geçen hafta fitil geri geldi kahverengi bi şekilde..önce anlamadım..sonra devam etti,lekelenme oldu 3 gün..
yani belki senin de böyle bişeydir..devam ediyo mu???

ye anacım ye,bebeleri de kendine benzet

yaa valla o soruyu kesin sor çok makbule geçer,benim de öyleydi,özellikle kaşıntı,arada oluyo yine..progestan yapıyo bence ama doktor elbette daha iyi bilir,o konuda uzman değilim

Benim lekelenme gibi değil sanki ilaç simsiyah. Peçeteye 1.2 sefer çok çok az geldi.kahverengi lekelenmeyi okudum ama siyah hiç duymadımda o yüzden çok merak ediyorum neden olabilir diye?

ha öylemi normal yani olsun soralımda burdaki arkadaşlara ve bana örnek olsun yani

Benim lekelenme gibi değil sanki ilaç simsiyah. Peçeteye 1.2 sefer çok çok az geldi.kahverengi lekelenmeyi okudum ama siyah hiç duymadımda o yüzden çok merak ediyorum neden olabilir diye?

hmm bilemiyorum gren..jeli kullanan varsa o yardımcı olsun ya da doktoruna sor..
kalbini bozma kötü bişey değildir inşallah,o kadar ilaca maruz kaldı bünyeler,vardır bi sebebi..

kalp atışı içinmi tatlım?

yok canım kalp atışına burdaki doktoruma gitcem..hatta yarın randevum

hocaya öylesine ziyaret maksatlı gitcem,teşekkür gibi..
ama gidince o da muayene etmek ister mi ki,ya da ona muayene olmuyorum diye ayıp olur mu,çok mu saçma düşünüyorum:26:

:)))) gaaaayettttt normal tatlımmmmm.... ağlarsın, gülme krizine girersin, sonra durduk yere bağırırsın... ve bi süre sonra alışır bünyen normale dönersin.

ay bitanem sağol yaaa içimi rahatlattın herzamanki gibi deliriyorum sandım bugun. ogrenci kızdırıyo beni salak salak bakıyorum tepki vermiyorum, sonra gidiyorum odada aglamaya baslıyorum, sonra duruyorum niye aglıyorum ki ne var diorum, kocisi arıyorum nazlanıyorum. salaklastım. oysa o kadar iyiydim ki, mutlu pozitif.. ilaca basladım dellendim sen regl oldun mu?

cnm benimde aynı oldu korkma ben dr aradıgımda dr bana yumurta toplama aşamasında hani kanamalarımız oluyor yaaa bir de jel kullanıyoruz bu jel yüzüne kan içerde kalıp bu hale geliyormuş bende hala öyle merak etmee korkacak bir durum yok hatta bu gün gene geldi topaklarda geliyor dimii sim siyahh bir şekilde

Son düzenleme:

selencim inşallah hamilesindir inşallahhh benim 4. gunum ne agrı var ne batma hiicbisey yok sanırım öksüre öksüre rahatsız ettim bebikolarımı

Kizlarr bugun 15. Gunum degerim 672 cikti merkezi aradim iyi dediler ptesi tekrar yaptirip kese icin gun alicam allah nasip kismet edersee rabbime sukurler olsunnnn

Kızlar kan testim 26 cıkdı ?? Hamilemiyimki ??
Benim de 16 çıktı ( sevinemedim ama negatif de diyemiyorum çok sinir bozucu...

Teşekkür ederim canım elimden geleni yapıcam. Negatif alırsam yapacaklarım belliydi ama böylesini hiç beklemiyordum. Millet haber bekliyor ben ne haber vereceğimi bilmiyorum :S

hcg değerlerin nasıldı, hangi gün ne kadar arttı ayrıntıları anlatabilir misin? benim 10. günde 16 çıktı ve moralim çok bozuldu... sence hala umut var mı benim için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…