slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr sizleri ösledimmmm
çok giremiyorum nete. girdiğim zamanda okuyup beğenilerimi ancak yapıyorum.
hamilelik haberi alanlara Allah devamını erdirsin.
negatif sonuç alanların Rabbim yardımcısı olsun.
opusu transferi olanlar bol şans. inşallah kaliteli yumoşlarınız ve tutunan embrilolarınız olur.
Bu arada amaya listede benim alt sıra üst sıra hamiş kızz ben bozmam inşallah.
Bugün 5. günüm göğüslerim şiş uçları acıyor. ve kasıklarmda zonklama var.bunlar belirtimidir? erken test yapmayın diyordum nerdeyse ben yapacağım.:18::18::18::18::18:
kızlar içinizden benim için ne geçiyor???:44::44::44::44::44:
canımmmmmmm maşallah 5 gün geçmişgöğüslerde şişlik bendede vardı ilaçlardan sanıyordum.inşallah seninki gebeliktendir.bende millete erken yapmayın dedim ama 7 .gün test yaptım sende az sabret
ağzıdan bal damlıyor bitanem.
hamileyim hamileyim hamileyim.
hamileyiz hamileyiz hamileyiz
meraktan doğurdum doğuracağım.
hamburger mesela,delisiyim!!tavuk burger özellikle,dayanamam hiç..
kıymalı pide köfte filan yemedim öğrendiğim günden beri..kasıtlı değil,denk gelmedi diyim canım istemiyor..
belki şimdilik yemem,şu ilk tutunma aşamasında,diyolar ya ete dikkat etmek lazımmış,iyi pişmiş olmalıymış..ama sonra arada olur öyle kaçamaklar yahuu,sanki alkol mü canım ne olacak pideden de mi ama..gelsin kebaplar gitsin pideler
ama mümkün olduğunca bebikolara zararlı yedirmeyelim..dışarda güvendiğimiz yerlerden bahsetmiyorum,hazır şeyler mesela,cips gibi,paketli şeyler,kola filan..
bir de mümkünse beyaz ekmek yeme canım,tam buğday ye,kepekli ye..seviyosundur inşallah
canımm bekliyorum sana söz yapmayacağım.
az kaldı dimi ama
Arkadaşlar sorumun cevabını merak ediyorum.başına böyle birşey gelen var mı
evet seviyorum ama beyaz ekmeğişansa bak ya hehe bebeler obez olmasın diyemiki evet en azından 1,5 aylık olsunda öyle yiyim pideleri dikkat etmek lazımmış doğru.benim alt taraf kaşınıyo yanıyo.yarın kan verirken söylicem ne dicek bakalım
ben o jelden kullanmadım,progestan kullanıyorum fitil..aynı şekilde geçen hafta fitil geri geldi kahverengi bi şekilde..önce anlamadım..sonra devam etti,lekelenme oldu 3 gün..
yani belki senin de böyle bişeydir..devam ediyo mu???
ye anacım ye,bebeleri de kendine benzet
Yaa valla o soruyu kesin sor çok makbule geçer,benim de öyleydi,özellikle kaşıntı,arada oluyo yine..progestan yapıyo bence ama doktor elbette daha iyi bilir,o konuda uzman değilim
Benim lekelenme gibi değil sanki ilaç simsiyah. Peçeteye 1.2 sefer çok çok az geldi.kahverengi lekelenmeyi okudum ama siyah hiç duymadımda o yüzden çok merak ediyorum neden olabilir diye?
ha öylemi normal yani olsun soralımda burdaki arkadaşlara ve bana örnek olsun yani
sor sor..burda da paylaş ben de merak ediyorum nedenini..
Ben de pazartesi gitcem hocayı görmeye..
kalp atışı içinmi tatlım?
:)))) gaaaayettttt normal tatlımmmmm.... ağlarsın, gülme krizine girersin, sonra durduk yere bağırırsın... ve bi süre sonra alışır bünyen normale dönersin.
Benim lekelenme gibi değil sanki ilaç simsiyah. Peçeteye 1.2 sefer çok çok az geldi.kahverengi lekelenmeyi okudum ama siyah hiç duymadımda o yüzden çok merak ediyorum neden olabilir diye?
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr sizleri ösledimmmm
çok giremiyorum nete. girdiğim zamanda okuyup beğenilerimi ancak yapıyorum.
hamilelik haberi alanlara Allah devamını erdirsin.
negatif sonuç alanların Rabbim yardımcısı olsun.
opusu transferi olanlar bol şans. inşallah kaliteli yumoşlarınız ve tutunan embrilolarınız olur.
Bu arada amaya listede benim alt sıra üst sıra hamiş kızz ben bozmam inşallah.
Bugün 5. günüm göğüslerim şiş uçları acıyor. ve kasıklarmda zonklama var.bunlar belirtimidir? erken test yapmayın diyordum nerdeyse ben yapacağım.:18::18::18::18::18:
kızlar içinizden benim için ne geçiyor???:44::44::44::44::44:
Benim de 16 çıktıKızlar kan testim 26 cıkdı ?? Hamilemiyimki ??
Teşekkür ederim canım elimden geleni yapıcam. Negatif alırsam yapacaklarım belliydi ama böylesini hiç beklemiyordum. Millet haber bekliyor ben ne haber vereceğimi bilmiyorum :Smonicaaaaaaaaaa şu an hamilesin biyo miyo ama hamilesin işte.sen olumsuz düşünme yapılacak ne varsa araştır.sonrada bol bol dua et bebeğinle konuş.rahat ol stres yapmaaa.rabbim yoluna koyar inşallah ne olur üzülme sakin ol..
hcg değerlerin nasıldı, hangi gün ne kadar arttı ayrıntıları anlatabilir misin? benim 10. günde 16 çıktı ve moralim çok bozuldu... sence hala umut var mı benim için?Bende de aynı belirtiler oldu tam transferin 5. günü göğüs uçlarımı bir değişik gördüm aynada bu farkı hissediyorsun hemen. ben ki belirtilerde göğüs olduğunu bilmiyordum belim de ve kasıklarımda ince bir sızı vardı zaman zaman hissettiğim şimdi 6. hafta da gebeliğim ve tavsiyem sakın hcg ni önceden yaptırma seni yanıltır ve korkuttabilir... sabırla bekle tadını çıkar bu süreçte çok keyifli :)))
hcg artışım da 2 katı gitmedi doktor korkuttu kimyasal yada dış gebelik diye ama şimdi kesemiz ve ölçüsü yerinde kalp atışlarını bekliyoruz...
Sende iyi düşün ve dinlen kabak çekirdeği ve ananas ye keyifli filmler izle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?