- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
Kizlarr bugun 15. Gunum degerim 672 cikti merkezi aradim iyi dediler ptesi tekrar yaptirip kese icin gun alicam allah nasip kismet edersee rabbime sukurler olsunnnn
Kizlarr bugun 15. Gunum degerim 672 cikti merkezi aradim iyi dediler ptesi tekrar yaptirip kese icin gun alicam allah nasip kismet edersee rabbime sukurler olsunnnn
cnm benimde aynı oldu korkma ben dr aradıgımda dr bana yumurta toplama aşamasında hani kanamalarımız oluyor yaaa bir de jel kullanıyoruz bu jel yüzüne kan içerde kalıp bu hale geliyormuş bende hala öyle merak etmee korkacak bir durum yok hatta bu gün gene geldi topaklarda geliyor dimii sim siyahh bir şekilde
Bende de aynı belirtiler oldu tam transferin 5. günü göğüs uçlarımı bir değişik gördüm aynada bu farkı hissediyorsun hemen. ben ki belirtilerde göğüs olduğunu bilmiyordum belim de ve kasıklarımda ince bir sızı vardı zaman zaman hissettiğim şimdi 6. hafta da gebeliğim ve tavsiyem sakın hcg ni önceden yaptırma seni yanıltır ve korkuttabilir... sabırla bekle tadını çıkar bu süreçte çok keyifli :)))
hcg artışım da 2 katı gitmedi doktor korkuttu kimyasal yada dış gebelik diye ama şimdi kesemiz ve ölçüsü yerinde kalp atışlarını bekliyoruz...
Sende iyi düşün ve dinlen kabak çekirdeği ve ananas ye keyifli filmler izle...
yok canım kalp atışına burdaki doktoruma gitcem..hatta yarın randevum
hocaya öylesine ziyaret maksatlı gitcem,teşekkür gibi..
ama gidince o da muayene etmek ister mi ki,ya da ona muayene olmuyorum diye ayıp olur mu,çok mu saçma düşünüyorum:26:
canım yaTeşekkür ederim canım elimden geleni yapıcam. Negatif alırsam yapacaklarım belliydi ama böylesini hiç beklemiyordum. Millet haber bekliyor ben ne haber vereceğimi bilmiyorum :S
Evet canım aynı dediğin gibi geliyor topaklarda sağol içim rahatladı. Çok zor bi süreç birde test günü yaklaştıkça insan herşeyden korkuyor.
Benim de 16 çıktı( sevinemedim ama negatif de diyemiyorum çok sinir bozucu...
Teşekkür ederim canım elimden geleni yapıcam. Negatif alırsam yapacaklarım belliydi ama böylesini hiç beklemiyordum. Millet haber bekliyor ben ne haber vereceğimi bilmiyorum :S
hcg değerlerin nasıldı, hangi gün ne kadar arttı ayrıntıları anlatabilir misin? benim 10. günde 16 çıktı ve moralim çok bozuldu... sence hala umut var mı benim için?
selencim inşallah hamilesindir inşallahhhbenim 4. gunum ne agrı var ne batma hiicbisey yok sanırım öksüre öksüre rahatsız ettim bebikolarımı
kız yok biliyo sonuçta senin uzakta olduğunu gel bakalım demez ama sen yinede hazırlıklı olay allahım bizede göster o günleri yarabbimmmmmm
Benim de 16 çıktı( sevinemedim ama negatif de diyemiyorum çok sinir bozucu...
Teşekkür ederim canım elimden geleni yapıcam. Negatif alırsam yapacaklarım belliydi ama böylesini hiç beklemiyordum. Millet haber bekliyor ben ne haber vereceğimi bilmiyorum :S
hcg değerlerin nasıldı, hangi gün ne kadar arttı ayrıntıları anlatabilir misin? benim 10. günde 16 çıktı ve moralim çok bozuldu... sence hala umut var mı benim için?
canım güzel haberlerini bekliyoruz
ne diyeceğimi bilmiyorum canım benim inşallah pazartesi güzel haberler alırsın
Allah ım büyüktür canım pazartesiye kadar dua et olmadıysa da hayırlısı üzme kendini.inşallah pazartesiye artar değerin canım benim
monikacım hayırlı haberlerini merakla bekliyorum..
yoncacım senin için ne diyim bilemedim keşke artsaydı da şurda iyice rahat etseydik..
hayırlısı olsun,pazartesi inşallah bişeyler değişir canım
Canım inşallah pazartesi mucizen olur ve değerin yükselir...
canım benim hemen moralini bozma geçen hafta pregnly veya ovitrelle vurulduysan ilk değerinin yüksek çıkmasına neden olmuş olabilir.onların içinde de bHcg var.bugünkü değerin belki de gerçek değerindir.pazartesiyi bekle.Dualarımız seninle
yoncaaa arkadaşım canını sıkma bence de o hcg iğnelerinden dolayı ilk değerin yüksek olmuş olabilir canım, sen gönlünü ferah tut testini il bugün de yaptırmış olabilirdin öyle düşün bence değerin de gayet iyi inallah pazartesi güzel güzel katlanr canım.
monica arkadaşım güzel sonuçlarla gel inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum
bebek,güzel arkadaşım olanlara çok üzüldüm keşke bunu demesek ama işte burası türkiye ve malesef bizde bu tarz insanlar çok fazla oluyo, ne kolay onlar için bi anda kestirip atmak...yumişlerine iyi bak onlar bebiş olup gelcekler annelerinin göbişine inşallah.eşini de taktir ettim çok iyi yapmış bence de
yoncaaaaaaaaaaa biz müslümanız allahtan umut kesilmeyeceğini bilmeliyiz.yer gök dua üstüne kuruludur.bol dua et inşallah bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine artar değerin.eğerki artmazsa hayırlı sağlıklı olamayacaktırda allahım ondan geri almıştır diyeceğiz.bizde yolun başındayız rabbim yardımcın olsun.
selencim inşallah hamilesindir inşallahhhbenim 4. gunum ne agrı var ne batma hiicbisey yok sanırım öksüre öksüre rahatsız ettim bebikolarımı
Amin kızlar rabbim bu mübarek gün hürmetine hepimizin dualarını kabul eylesin. Tabi haticim öle biz dua ederken hep hakkımızda hayırlısını istiyoruz. rabbim bizim için hayırlısı ne ise onu nasip eylesin. Tabi insan gene de ağlamaktan alamıyor kendini. İstemesem bile içimden geliyor.
haklısın kuluz işte elimizde değil ama olsun dua et sen bizde ediyoruz sana bak
maşallahhh cnm çok güzel yükselmiş ikiz gibi sanki.))))ben yaptırmadım bir daha 10. gün 492 çıkmıştı bir daha gitmedim acaba ne alemde dr gerek görmedi yarın kese görmek için gidicem korkuyorum kötü düşünmekte istemiyorum umarım sorun çıkmaz
yaa işte ben cumartesi burda zaten ultrasona gircem,bi de pazartesi orda girersem 3 gün içinde iki kez oluyo ve bu zararlı olabilir..o yüzden dedim napsam,sonra mı gitsem,bir hafta kadar orda olucam zaten,neysee..
ama bi yandan hemen gitmek istiyorum çünkü ilaçlarla ilgili konuşcam,bıraktırır inşallah,kalp atışlarını duymamı bekliyodu..ay bakalım hayırlısı..ben gidiyim yine,ultrasonda bakıyım derse bikaç gün sonra yine giderim..aha da çözdüm olayı
peki sen ne yapmayı düşünüyosun,gebelik takibini kim yapacak,orda mı devam edeceksin,başka yere mi..
gebe takip etmiyolarmış demiştin ama..
zaten öyle yoğunlarki,infertilite tedavileriyle mi uğraşsınlar gebelerle mi....
napıcaksınnn??????
maşallah nazarcım..
darısı keseye hadi bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?