2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kizlarr bugun 15. Gunum degerim 672 cikti merkezi aradim iyi dediler ptesi tekrar yaptirip kese icin gun alicam allah nasip kismet edersee rabbime sukurler olsunnnn

maşallahhh cnm çok güzel yükselmiş ikiz gibi sanki.))))ben yaptırmadım bir daha 10. gün 492 çıkmıştı bir daha gitmedim acaba ne alemde dr gerek görmedi yarın kese görmek için gidicem korkuyorum kötü düşünmekte istemiyorum umarım sorun çıkmaz

Evet canım aynı dediğin gibi geliyor topaklarda sağol içim rahatladı. Çok zor bi süreç birde test günü yaklaştıkça insan herşeyden korkuyor.

teşekkür ederim canımmmm.. şimdi ananas yiyorum. ardından kabak çekirdeği

kız yok biliyo sonuçta senin uzakta olduğunu gel bakalım demez ama sen yinede hazırlıklı ol ay allahım bizede göster o günleri yarabbimmmmmm

Teşekkür ederim canım elimden geleni yapıcam. Negatif alırsam yapacaklarım belliydi ama böylesini hiç beklemiyordum. Millet haber bekliyor ben ne haber vereceğimi bilmiyorum :S
canım ya kimseye bişey deme bakalım ne olacak :26:

Bende seninle aynı durumdayım canım ( allah büyükdür..

selencim inşallah hamilesindir inşallahhh benim 4. gunum ne agrı var ne batma hiicbisey yok sanırım öksüre öksüre rahatsız ettim bebikolarımı

canım sakın öyle deme yaaaa. herkesde belirti farklı...

bebişim biz hamileyizzzzzzzzzz... karnını tut bebişleri sev. sizi bekliyorum de....

kız yok biliyo sonuçta senin uzakta olduğunu gel bakalım demez ama sen yinede hazırlıklı ol ay allahım bizede göster o günleri yarabbimmmmmm

yaa işte ben cumartesi burda zaten ultrasona gircem,bi de pazartesi orda girersem 3 gün içinde iki kez oluyo ve bu zararlı olabilir..o yüzden dedim napsam,sonra mı gitsem,bir hafta kadar orda olucam zaten,neysee..
ama bi yandan hemen gitmek istiyorum çünkü ilaçlarla ilgili konuşcam,bıraktırır inşallah,kalp atışlarını duymamı bekliyodu..ay bakalım hayırlısı..ben gidiyim yine,ultrasonda bakıyım derse bikaç gün sonra yine giderim..aha da çözdüm olayı

peki sen ne yapmayı düşünüyosun,gebelik takibini kim yapacak,orda mı devam edeceksin,başka yere mi..
gebe takip etmiyolarmış demiştin ama..
zaten öyle yoğunlarki,infertilite tedavileriyle mi uğraşsınlar gebelerle mi....
napıcaksınnn??????

Son düzenleme:

cnm için rahatlar mı bilmiyorum da allahın izniyle inş yükselir benim arkadaşımın donmuşlarda böyle olmuştu yannış hatırlamıyorsam 19 falan çıkmıştı sonra yükseldi ve bir oglu var birde kızı kızına normal hamile kaldı oglu bir yaşına girmeden hamile kaldı.) inş seninde öyle olurr dularımdasın cnm

canım güzel haberlerini bekliyoruz

ne diyeceğimi bilmiyorum canım benim inşallah pazartesi güzel haberler alırsın

Allah ım büyüktür canım pazartesiye kadar dua et olmadıysa da hayırlısı üzme kendini.inşallah pazartesiye artar değerin canım benim

monikacım hayırlı haberlerini merakla bekliyorum..

yoncacım senin için ne diyim bilemedim keşke artsaydı da şurda iyice rahat etseydik..
hayırlısı olsun,pazartesi inşallah bişeyler değişir canım

Canım inşallah pazartesi mucizen olur ve değerin yükselir...

Amin kızlar rabbim bu mübarek gün hürmetine hepimizin dualarını kabul eylesin. Tabi haticim öle biz dua ederken hep hakkımızda hayırlısını istiyoruz. rabbim bizim için hayırlısı ne ise onu nasip eylesin. Tabi insan gene de ağlamaktan alamıyor kendini. İstemesem bile içimden geliyor.

selencim inşallah hamilesindir inşallahhh benim 4. gunum ne agrı var ne batma hiicbisey yok sanırım öksüre öksüre rahatsız ettim bebikolarımı

tatlım srtes yokkk benim 9. güne kadar olmadı ondada sadece kasılkarım agrıdı birde aşırı bel agrısı falan vardı böyle olumsuz düşünmee bebegini üzmee güzel düşün güzel olur inşş ben son ana kadasr adet olucam die düşünüyordum bütün adet belirtilerim vardı hamdolsun sorun çıkmazsa yarın bebegim 5 haftasını doldurucak

haklısın kuluz işte elimizde değil ama olsun dua et sen bizde ediyoruz sana bak

Korkma kuzum allah korusun dusunme kotu seyler benden 3 tahlil istedi doktorum o yuzden yaptiriyoz ikizlik kesede belli oluyomus degere gore bisey diyemeyiz dedi saglikli sihhatli olsun da allahin izniyle tekte kabulum ikizde

canım normal vajinal muayene oluyor değilmi kese bakmak ??? sen çözüm bulursun onada akıllı kadınsın sen :) ankarada nerde kalıyorsun sen ??? bi ihtiyacın olursa muhakkak söyle tamammı...ben ne yapmayı düşünüyorum şimdilik göğşen beyde devam.hatta mümkünse onda doğum yapmak istiyorum çünkü işyerimin izin sıkıntısı malum bura yakın olunca her an gidebilrim.o beni bırakmazsa bende onu bırakmam yani:) gebelik takibini bize yapıyor ama dışarıdan bir hasta geldimi bakmıyorlarmış doğru.takibi zor diye..inşallah devam eder bu şeklde sağlıklı olur ve doğumumda göğşen bey olur.çünkü geçen gördüm üçüz doğurmuştu bu arada iğne ve ilaçlara ne kadar devam ediliyor ??

Son düzenleme:
dün 9 yumurtam toplanmıştı merkezden aradılar 8 i döllenmiş yarın kaliteleri ile ilgili tekrar ararız dediler heyecanlı bekleyişe devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…